'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yaz canım yaz...
son zamanlar bunlar, inan hep bir şeyler ters gidiyor. son hafta diyeceksin ki aa hiç bir iş kalmadı. kızlar ben 45 günde tarih almaya karar verip hazırlandım ettim. siz hayli hayli yetişirsiniz sıkıntı yapmayın. almak içinde eşya almayın, aklına sinmiyorsa alma, çok çok boş kalsın o oda

günaydın diğer gelincik adayları

günaydın kuzucanlarımmmm
bir özge klasiği olaraktan geçmişi okuyup geliciğummmm
aslışkoooooo sen foto ekleyip kaldırmış gelbaaa ben göremedim yeni fotoysalar eğer

Özgecan hosgeldin kzuucummm...

sıkma canını biz hep buralardayız....kaç arada bi böle...arayı acma...inş işlerin düzene girer de konusabiliriz rahatca

aynen canım benim...benim sevdicekte yogun..daha evin elektrik-su acılmadı...klimalar takılmadı...buzdolabımız sıgmıyo dolap yerine...orası genişletilecek 10 cm kadar.....bunlar bitse...evimi temizlicem..beyaz esyalar kurulacak
tüm esyalar yıkanıp yerleştirilecek..ama gel gelelim daha Alpican elektrik-su actırcak...bekliyorum bakalım.gelecek haftaya kaldı

gülibikim günaydın kuzum hosgeldin....hayır olsun inşallah

Çağlaaa oya GG den almıştı
sende ordan al
olmaz mı kii :26:

çok da istediğim gbi değildi ama benim işimi gördü
istersen benimkisini yollayayım

bir tane kürklü foto bulayım bak bi istersen

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, Hayırlı cumalar..

Bugün sünnet olmuş çocuklar gibiyim.. dün akşam milli oldum
böyle baktığınızı biliyorum

ağdaya gittim nilgün ablanın millisi oldum

ahahaha başka türlü milli olmak sandım zehram yaaa dedim bu kız sonunda bizim yapamadığımızı yaptı niyeti bozdu

ayy kuzum bizim tekrar buluşma zamanımız gelmiş bence tshopta tektaş hee hem de kapaklı mapaklı çok fantastik bi rüya olmuş gülinim

Cumartesi çalıştıranlara kızıyoreeee

Bak demek ki odun diilmiş hatta baya baya da iyi

Bende küssem mi ne

Özgecik naber?
Benim düğün 11.08
Kına 09.08 olduuu
Şafak bir daha atar yaniiiiii

iyiyim canım benimmmm özledik seni valla
o zaman senin tarihe bi ayar çekşvereyim ben

Mügecimm ters giden şeyleri yaz bence
anlatınca rahatlarsın en azından

bazen insan anlatınca büyütülcek bişey yokmuş diyor

günaydınnn kızlarrrr :)))
aramıza hoşgeldinn:))

günaydın ballı lokmalarr
mavişim hadi hayırlı olsunn
ay kızlarr yaa burnumda sevdiceğimin kokusu varr sabah işe giderken uğradı kapıdan. sadece 1 dakikacık görebildim öptüm kokladım içime çektim..ohh misss..üzerime sindi kokusu sarhoş oldum aşk kokusundann..yine leylayım bütün gün

kızlar günaydınlar aşk dolu bir haftasonu geçirin ne olur çabuk geçsin bende 2 haftasonu sonra aşka kavuşayım çok mutluyum çok çok enerjik dolu bir gün

gülibik canım mutlu oldum senin adına ayyy ne güzellll yaaa bak seni naısl musmutlu etmiş eniştemize aferin

zehra yeminlen öldüm glmekten darısı benim başıma diyorum noktayı koyuyorum :)

çok da istediğim gbi değildi ama benim işimi gördü
istersen benimkisini yollayayım

bir tane kürklü foto bulayım bak bi istersen

Oyammmmm napıon guzummmm

ya ne dicem sen su yaptıgın tüm ıvır zıvırları bi yüklesene...şeker magnet ne varsa...şemsiye su bu...yaaa bakim azcıkkk...benimkiler daha ıvır zıvır haline bile gelemedi de...kopya cekcem:))lavanta falan varmıs ona da bakimmmm

Günaydınn kuzucummm hoşbuldukk

Evet ya bizim buluşma vaktimiz geldi de geçiyo sanırsam rüyalarıma girmye başladınız

Teşekkür ederim canım benimm ne güzel yaa mutluluğumla mutlu olan insanların olması çok güzel bi duygu Gizotummm eniştenin gelmesine çok az kalmış askerliği de yediniz yaa su gibi geçsin size zaman

günaydın hatunlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mavişimm çok sevindimmm inşallah kesinleşir... aslında bizden biri de kazene sölese bu topiği üzerine alsa??? 2011 gelin adaylarını speedy nin üzerine varmişlerdi daha sonra topik sahibi gidince

eğer öle olursa ilk sayfayı düzenleyip tarihlerimizi yazabiliriz... gerçi çok fazla kişi yokuz ama olsun kesin olmayanlar da tahmini verirler güncelleriz sürekli diyorum

peloşummmmmmmm kuşummm giyenler var bizim burda bi abla böyle bir gelinlik giydi genelde 2. 3. evliliklerini yapanlar falan giyiyorlar onun 4.ydü

tektaş hemide t-shopta gülinimm sen üstünü iyi ört tatlım..
çiçek olayında tuttum enişteyi aferin ona

gülibik kız sana üzülmek yakışmıyor ki zaten hep böyle musmutlu olmalısın sorunsuz maşallah diyorum evet canım eniştenin gelmesine az kaldı vallla telaş sardı beni hediyeydi saçtı baştı bir yandan mutfakta bişiler hazırlıyorum

ellosanının mutfağını takipteyim çok şeş öğretti bana fellah köftesi ve sultan lokumu yapıcam kısmetse yaırn :))))) benimki boğa burcu bu sebeptendir ki maharetli olmama gerkiyordu 6 yıldır yemek yemek diyip duran çocuk en son pes ettti sustu bende şimdi gaza geldimmmmm :)

Günaydın canım hoş geldin
Hoşbuldumm maviscann

Aaa doğru ben onu unutmuşum kurabiyem, Allah giydirtmesin yaa 1 kere giyelim en güzelini giyelim :123:

bu gidişle o olucak zaten 2014 e çok var
yaa kızlar buluşalım bigün özledim ben sizi

hoşbulduk tatlıımmm :))
maşallah bu ne aşk bölee ama cidden güne sevdiceginle başlmak bambaşka oluoo o gün bi farklıı oluo :))

gelinliğe gelinceee evet ya 2.3 olanlar giyiyor geneldee ben daha kabarıkk daha gelin gibi olmak istiorummm :))))))

Mügecimm ters giden şeyleri yaz bence
anlatınca rahatlarsın en azından

bazen insan anlatınca büyütülcek bişey yokmuş diyor

banyo ve küçük tuvalet kapısı takılmıyor.
salon kaloriferi yanmıyor.
küçük tuvalette klozetin altından su damlıyor
salon takımımız , perde ve halı yok :26:
açıkçası evin hiç bi yerinde halı yok
mutfak perdesi uymadı , rustik olacaktı olmadı.
temizlik yapıldı güyya ama ev yine pislendi zaten.
böyle ufak tefek şeyler , birikince insan sinir oluyor...
inşallah hepsi halledilir artık.

bu arada ben dert yanıyorum enerjisi yüksek arkadaşlar kusura bakmasın
böyle herkes mutlu olunca bende mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…