bkb hosgeldın tatlııımmmavişiiimm hayırlı olsunnn sızınde mekanınııızz sevdiceginin ustunede gıtmee hiiç en guzel zamanlarınız suan bozma buyuyuu
bkb hosgeldın tatlııımmmavişiiimm hayırlı olsunnn sızınde mekanınııızz sevdiceginin ustunede gıtmee hiiç en guzel zamanlarınız suan bozma buyuyuu
Ya kuzum inşallah öyle olur Allah pişman etmesin sevdiceğim ben mutlu olim diye her şeyi yapıyor ama ben yine muhalefet olacak bişey buluyorum ailesiyle benim aramda kalıyor üzmek istemiyorum ama elimde değil
canım böyle fani şeyler için üzmeyin kendiniziönemli olan kavuşmak gerisi teferruat
Evet canım yaaa aynen üzüyorum diye bende üzülüyorum sonra gel gönlünü al neysem yarın doğum günü süpriz var pizza üstünde doğum günü kutlayacam pizza üstünde mum üfleyecek
hadi bakalım kulaga cok farklı gelioo :)) inşş cok cok güzel bir gün olur sizin içinn...
çikolataydı hümeyram ..neyse
--
bu arada eda,ebru ben sizi arkadas listeme ekledim ki :26::26:
pufuuummmm kesin giydiriim onlara minnak bahriyeliciklerr babişkolarını oyle beklerle ama umarımm hiç beklemesinler babacıkları hep onlarla olsun
mavişimmm hayırlı olsun hadi cok sevindim canımmmcımmm benden 5 gün sonra gelin oluyorsun :123:
bkbcim seni burada görmek ne güzeltopiğimize hoş geldin seni de aramıza alırız hemencik kaynasırsın merak etmeee birbirinden tatlıcık bu topiğin kızları :101:
pelotum bak bunu benzettimmmm
Wedding Dresses by Justin Alexander | Wedding Dress & Bridal Gown Designer | All Styles 8594
pufuuummmm kesin giydiriim onlara minnak bahriyeliciklerr babişkolarını oyle beklerle ama umarımm hiç beklemesinler babacıkları hep onlarla olsun
mavişimmm hayırlı olsun hadi cok sevindim canımmmcımmm benden 5 gün sonra gelin oluyorsun :123:
bkbcim seni burada görmek ne güzeltopiğimize hoş geldin seni de aramıza alırız hemencik kaynasırsın merak etmeee birbirinden tatlıcık bu topiğin kızları :101:
Wedding Dresses by Justin Alexander | Wedding Dress & Bridal Gown Designer | All Styles 8594
Canım işlerim yogundu diye bakamadımayy sende 3 . begenmişsin ben de karar kıldım onu yaptırmaya
canım benim teşekkür ederim
Günaydın kızlar, Hayırlı cumalar..
Bugün sünnet olmuş çocuklar gibiyim.. dün akşam milli oldum
böyle baktığınızı biliyorum
ağdaya gittim nilgün ablanın millisi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?