'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bkb hosgeldın tatlııımm mavişiiimm hayırlı olsunnn sızınde mekanınııızz sevdiceginin ustunede gıtmee hiiç en guzel zamanlarınız suan bozma buyuyuu

İnşallah canım elimden geleni yapıyorum tutulana kadar rahat etmicem sanırım kuzum yaa şimdi sevdiceğimle konuşacam yimek yesinde dicem 7 haziran inci oteli tamam dicem yarında süpriz doğum günü hazırlığı var tüm resimleri derledim selami şahin iyiki doğdun canım parçasıyla ayarlayacam ve pizza üstünde mum üfleyecek

Ya kuzum inşallah öyle olur Allah pişman etmesin sevdiceğim ben mutlu olim diye her şeyi yapıyor ama ben yine muhalefet olacak bişey buluyorum ailesiyle benim aramda kalıyor üzmek istemiyorum ama elimde değil

canım böyle fani şeyler için üzmeyin kendiniziönemli olan kavuşmak gerisi teferruat

Evet canım yaaa aynen üzüyorum diye bende üzülüyorum sonra gel gönlünü al neysem yarın doğum günü süpriz var pizza üstünde doğum günü kutlayacam pizza üstünde mum üfleyecek

hadi bakalım kulaga cok farklı gelioo :)) inşş cok cok güzel bir gün olur sizin içinn...

hadi bakalım kulaga cok farklı gelioo :)) inşş cok cok güzel bir gün olur sizin içinn...

evet farklı olacak değişiklikleri severim güzel bi deri bot aldım şimcikte fotolarımızı ayarlıyorum selami şahin doğum günü parçası eşliğinde slayt olcek

ellerine saglık cnmmm :)) bu nişanlımın dogum günü kaynayacak cok yakın bir arkımın düğünü varrr o günn ....

pufuuummmm kesin giydiriim onlara minnak bahriyeliciklerr babişkolarını oyle beklerle ama umarımm hiç beklemesinler babacıkları hep onlarla olsun

mavişimmm hayırlı olsun hadi cok sevindim canımmmcımmm benden 5 gün sonra gelin oluyorsun :123:

bkbcim seni burada görmek ne güzel topiğimize hoş geldin seni de aramıza alırız hemencik kaynasırsın merak etmeee birbirinden tatlıcık bu topiğin kızları :101:

pelotum bak bunu benzettimmmm

Wedding Dresses by Justin Alexander | Wedding Dress & Bridal Gown Designer | All Styles 8594

kusuuummm pelotun resımlerden sonraa ısrarla bı fotografcılık yap baskısı altındayımmm Sizinde mınnaklarla bussuru futurafınızı cekeerııımmmm ama ama tabbiiğğsiii hepp yanınızda olsun süperman enişteemiizz uçursun aşkıyla siziii

hoşbulduk tatlımm :) hiçsüphem yok tattlımm :)

cerencimmm şarkılar için çooooooooooookkk teşkkür ederim.. nasıl mutlu oldm sana anlatamam arkadaşım.... inan duygulandım... hiç tanımadığım ismini bile yeni öğrendiğim, nerede yaşar ne yapar bilmediğim bir insandan bir konuda yardım almak öyle garip geldiki... bu siteyi ilk defa bu kadar çok seviyorum... teşekkür ederim tekrar...

birazda bişeyler yazayım:):):)

kızlar ilk kez suşi yemeye gittik... kanyon alışveriş merkezinde.. nişanlımla gittik oturduk masaya kendimizi recep ivedik gibi hissettik. getirdiler çubuk koydular önümüze.. yanımızda 10 yaşında çocuklar tıkıt tıkır yiyorlar... sonra etrafı gözlemleyerek öğrendik çok şükür ama korkunçtu.... gitmeyin yemeyin

Günaydın kızlar, Hayırlı cumalar..

Bugün sünnet olmuş çocuklar gibiyim.. dün akşam milli oldum
böyle baktığınızı biliyorum

ağdaya gittim nilgün ablanın millisi oldum

Günaydın canlarım annemin zorlamasıyla işe gitmeyecek olsam bile sabahın köründe kalktım dedim bakem neler var neler yok
Kuzum inşallah hayırlısı olur evet senden 5 gün sonra kesin tutulsun bende tarih yazdıracam diğer topiğe benim başım kel mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…