- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
neyse ben çıkıyorum , bugünü de oturarak yedim
akılsızlık bende, yalovada ne güzel kestirecektim. pendiğin en iyilerindenmiş güya
bekhım modeli kesecekti, yok onu kullandım çok fazla başka olsun dedim, ama en yeni model bu dedi(o an kalkmalıydım, iki sene önce kullandım o saçı).
ben aslan kraldaki juju gibi düz kesim istiyordum. kat attı, aramakas attı, yaptı da yapptı birşeyler
sağ tarfımla sol tarafım eşit değil yeni farkediyorum. neyseki kendimi sakinleştiriyorum, çabuk uzar boşver diye
sadece alışamamak değil, sağa sola yatmıyor, tuhaf bir model oldum çıktım
kestireceksen bile bir milim kestirmeye geldim deo zaman anca istediğin boyda keser
pelotovskiiiii pelotovskiiiiiiiiiii justin alexanderda senin nişanlıgının gelinligi vaaaaaaaaar hatunnnçok benziyor
selam bebikler...
ben de yogunum hala ve maalesef...
lavim geçmiş olsun kusummm sana katılıyorum benimde bu ara evimin kadını cocuklarımın anası olasım var... sabah da haberlerde yurda dönen bahriyelileri gördüm 7 aydır görevde olan bir gemiydi
adamların cocukları dogmus 6-7 aylık olmus daha yeni görüyorlardı gemi limana gelince kavusma anları falan off aglamamak icin zor tuttum kendimi umarım bir gün beni de kucagımda bebegimle haberlerde görmezsiniz... mikrofonlara "evet beklemek cok zor ama suan kavusmus olmanın mutlulugunu tarif edemem, bebegimiz de 1 yasına geldi herifim daha yeni görüyor," demem
kardelencimm bence de ayarlarlar sen git bak içine hangisi sinerse konusun gorusun bir bence
günaydın bebitolarrrr
yine migren belasındayım dün de ağrım vardı,bugün de tam gaz.
ayrıca ev hanımı olmaya karar verdim,kocam çalıştırmasın beni
wallaha da yoruldum:2::2::2:
herkese merhaba çaglanın ceyizlerinden sonra bide bu topige bakayım dedimm ne kadar güzel dostluklar kurulmuş valla cok özendim kızdim kendime bu kadar gec fark ettiğim içinn( herkes nişan düğün telaşında benim gibi..ne güzel destek oluyorsunuz biribirnizeee cok hoşuma gitti...
umarım herşey gönlümüzce olur ve emeklerimizin karşılıgını cok mutlu bir yuva kurarak alırızz kızlarr... :)
Merhaba
2013 gelinlerinden bir çifte Kadınlar Kulübü bir sürpriz mi yapacakmış ?
Hadi canım, yok daha neler, forum olan bir web sitesi neler yapabilir ki ?
Merhaba
Merhaba
Kazeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn
Seneyeede isteeriiimmm, isteeriimmdeee isteeriiimm!!
Senii seviiyoooruuumm Kadınlar Kulubü
nurayımm en mantıklısı kusum hiç sevmiyorum salon işini.. fazladan odan olursa kütüphane yap biz oyle yapıyoruz... kütüphane+calısma odası... tv falan sokmıcaz o odaya asla... böğürtlen paşamın çizimleri hesaplamaları falan oluyor benim de malum çevirim var... haftasonları belli saatlerimizi o odada calısarak geciricez... ayrıca kitap okuma saatlerimizi de orada gecirmeyi planlıyoruz... tabi benm pasacanım iki dk uslu durup kitap okuyabilirse
mavişimmm tatlı heyecanlar bunlar... güzel haberlerini bekliyorum kuzum
pelotovskiiiii pelotovskiiiiiiiiiii justin alexanderda senin nişanlıgının gelinligi vaaaaaaaaar hatunnnçok benziyor
Kuzum bugün gittik baktık sürmeli elendi incide karar verdim büyük ihtimal 7si olacak hayırlısıyla tutulacak zaten 3 saat konseptide güzel olsun bitsin tutulsunda bende rahatlayım:18::18::18::18::18::18:
hadi hayırlı olsun kardelencim,inşallah en güzel şekilde olsun
Seneye de söz......
ben seni görmüştüm çeyizler arasında hoşgeldin,iyi ki katıldın ben de yeni sayılırım.
teşekkürlerr hoşgeldim cnmm :) evet 1-2 gündür ceyizlerde geziniorum baya aldım aslındaa bende ama bakmadan gecemiorumm :))
böyle bir şey mi varmış?
ben seni görmüştüm çeyizler arasında hoşgeldin,iyi ki katıldın ben de yeni sayılırım.
böyle bir şey mi varmış?
Ya kuzum inşallah öyle olur Allah pişman etmesin sevdiceğim ben mutlu olim diye her şeyi yapıyor ama ben yine muhalefet olacak bişey buluyorum ailesiyle benim aramda kalıyor üzmek istemiyorum ama elimde değil
cnm yaaa oluoo bazenn böle şeyler hepimiz yaşıorum ben bide üzüorum diee üstüne bi daha üzülüorumm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?