'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu kuaförlerin hepsi mi aynıdır ya

herkese merhaba çaglanın ceyizlerinden sonra bide bu topige bakayım dedimm ne kadar güzel dostluklar kurulmuş valla cok özendim kızdim kendime bu kadar gec fark ettiğim içinn ( herkes nişan düğün telaşında benim gibi..ne güzel destek oluyorsunuz biribirnizeee cok hoşuma gitti...
umarım herşey gönlümüzce olur ve emeklerimizin karşılıgını cok mutlu bir yuva kurarak alırızz kızlarr... :)

pelotovskiiiii pelotovskiiiiiiiiiii justin alexanderda senin nişanlıgının gelinligi vaaaaaaaaar hatunnn çok benziyor

Çağlalaylaylom bu yazdıgını yeni görüyorum kurabiyeemm göremedim hangi gelinlik kuşum?
Nişanlığıma ne gözle baktılarsa anında nazar değdi o gün gelinliğimde bütün kem gözleri oycam
Bu arada bu justin alexander benim gönlümü fethedecek gibi gibi

uuuffff cok guldummmm pastaaamm bahrıyelı kıyafetıde gıydırırız mınnaklaraa ay ne ozenırdım kucukken annem almıstı sonunda

günaydın bebitolarrrr

yine migren belasındayım dün de ağrım vardı,bugün de tam gaz.

ayrıca ev hanımı olmaya karar verdim,kocam çalıştırmasın beni

wallaha da yoruldum:2::2::2:

hahahaha yaa laviiii bu kadar oluuurr daha yoldayken pelotaa msjda dedım şaayet evlenırsem çalışamam ben yolu cekemem diyee

Merhaba
2013 gelinlerinden bir çifte Kadınlar Kulübü bir sürpriz mi yapacakmış ?

Hadi canım, yok daha neler, forum olan bir web sitesi neler yapabilir ki ?

ben seni görmüştüm çeyizler arasında hoşgeldin,iyi ki katıldın ben de yeni sayılırım.

Merhaba

böyle bir şey mi varmış?

Merhaba

Kazeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn

Seneyeede isteeriiimmm, isteeriimmdeee isteeriiimm!!

Senii seviiyoooruuumm Kadınlar Kulubü

Kuzum bugün gittik baktık sürmeli elendi incide karar verdim büyük ihtimal 7si olacak hayırlısıyla tutulacak zaten 3 saat konseptide güzel olsun bitsin tutulsunda bende rahatlayım:18::18::18::18::18::18:

????................................

ben seni görmüştüm çeyizler arasında hoşgeldin,iyi ki katıldın ben de yeni sayılırım.

böyle bir şey mi varmış?

Ya kuzum inşallah öyle olur Allah pişman etmesin sevdiceğim ben mutlu olim diye her şeyi yapıyor ama ben yine muhalefet olacak bişey buluyorum ailesiyle benim aramda kalıyor üzmek istemiyorum ama elimde değil

cnm yaaa oluoo bazenn böle şeyler hepimiz yaşıorum ben bide üzüorum diee üstüne bi daha üzülüorumm (

bkb hosgeldın tatlııımm mavişiiimm hayırlı olsunnn sızınde mekanınııızz sevdiceginin ustunede gıtmee hiiç en guzel zamanlarınız suan bozma buyuyuu

cnm yaaa oluoo bazenn böle şeyler hepimiz yaşıorum ben bide üzüorum diee üstüne bi daha üzülüorumm (

Evet canım yaaa aynen üzüyorum diye bende üzülüyorum sonra gel gönlünü al neysem yarın doğum günü süpriz var pizza üstünde doğum günü kutlayacam pizza üstünde mum üfleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…