'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gülibiiik zehroşş hoşgeldiniz

lavim geçmiş olsun cok cokkkk... ya ben hala hobbitin etkisindeyim muhtesem bir filmdiiiiii

bkbcim bu arada senin dugunun ne zaman tatlım????

evet lavin cok cok gecmiş olsunn....yaa bende gitmedim halaa bu hafta değilde haftaya hala vizyonda olursa gidebilirzz :))

cnm yaa hala net bi tarih yok ama nisan dioruzzz 20 nisann 1-2 haftaya kesinleşecek inş..

oyyy koşa koşa geldim
bizim makinanın fotoğrafları biraz büyük geliyor, yüklenmiyorlar
onları kestim kırptım hemencecik
yüklüyorum şuanda. şemsiye ,kürk, hee birde lavanta demişsin hemencik onlardan da bulayım

gülibiiik zehroşş hoşgeldiniz

lavim geçmiş olsun cok cokkkk... ya ben hala hobbitin etkisindeyim muhtesem bir filmdiiiiii

bkbcim bu arada senin dugunun ne zaman tatlım????

evet lavin cok cok gecmiş olsunn....yaa bende gitmedim halaa bu hafta değilde haftaya hala vizyonda olursa gidebilirzz :))

cnm yaa hala net bi tarih yok ama nisan dioruzzz 20 nisann 1-2 haftaya kesinleşecek inş..

inşallah yarın biz de gidicez biz de etkilenecezzzzz

bkb kalkmaz vizyondan yaaa çok tutuldu,hala izleniyor.

tamam bebekim bekliyoreee...seni seviyoree

aman ne kalmış şurada, son yalnız 27 in geçmiş bileeee

evet kuzum kınaya daha az kaldııı :)))

hepimizin aşkına maşallah kurabikimmm sabah annemde gülüyo bize alemsiniz diyo bende dedim ki ohoo anne bu ne ki biz dün öğlen yarımsaatcik görüşebilmek için koşup durduk caddelerde

ya ciddne amaa maşalalhh yaa cok hoşuma gitti :)) ne güzell wallahi biz bu kadar diiilizz hal kalmıo bizde 2 mizde bankacıyızz

ezgotum alemsiniz

bkbcim hayırlısı olsun inşallah erken davranan gelinlerimizden olcaksın gelinlik suan benim için de cok stres konusu... düğünden önce en büyük badirelerimden biri

bir de dişçiye gitmem gerekiyor o var dişçiden çok korkuyorum yeaaa

ya ciddne amaa maşalalhh yaa cok hoşuma gitti :)) ne güzell wallahi biz bu kadar diiilizz hal kalmıo bizde 2 mizde bankacıyızz
sağol canım. bankacılık gerçekten çok yorucu o yüzden hiç istemedim bankacı olmayı kii ben bir finansçıyım

enişte gelince gidersiniz kuşumm o elini tutar korku falan kalmaz

oyaaa ne güzel şeyler yapmışsın sen öylee

bayıldımmm hepsine
o dudakla bıyıktan bende alcaktım fotocu getiririm ben dedi

ama şemsiye yapayım bende
pembe yapiim bakayım becerebilecek miyim

birde o kadife kumaş ne kadar gitti
kaç tane kese yaptınız
birde metresi ne kadardı çok soru sordum sanırım ama

bende kadife kese hazırlamk istiyorum 30 tane falan
kına gecesinde oynayan kızlara minik hediye koycam içine

[video=youtube;ekd-kDtZF0U]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ekd-kDtZF0U#![/video]

aşk böcüklerine güzel bi aşk şarkısı hedaye edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…