bana uyar kuzummmmm gülinime de uyarsa haftaya kavuşalımmmm
Buluşalım buluşalımm geçen sefer kahve diyarında içtiğimiz o şeyden içelim gene
gülibiiik zehroşş hoşgeldiniz
lavim geçmiş olsun cok cokkkk... ya ben hala hobbitin etkisindeyim muhtesem bir filmdiiiiii
bkbcim bu arada senin dugunun ne zaman tatlım????
Oyammmmm napıon guzummmm
ya ne dicem sen su yaptıgın tüm ıvır zıvırları bi yüklesene...şeker magnet ne varsa...şemsiye su bu...yaaa bakim azcıkkk...benimkiler daha ıvır zıvır haline bile gelemedi de...kopya cekcem:))lavanta falan varmıs ona da bakimmmm
canım bu haftasonu tolga geliyo zaten benim aklımda da size uyarsa bir sonraki hafta sonu vardı
bana uyar kuzummmmm gülinime de uyarsa haftaya kavuşalımmmm
hissedilmeyecek gibi mi kuzum yaaa....bi atlatsaydık Allah'ın izniyle
lavim geçmiş olsun cok cokkkk... ya ben hala hobbitin etkisindeyim muhtesem bir filmdiiiiii
evet lavin cok cok gecmiş olsunn....yaa bende gitmedim halaa bu hafta değilde haftaya hala vizyonda olursa gidebilirzz :))
cnm yaa hala net bi tarih yok ama nisan dioruzzz 20 nisann 1-2 haftaya kesinleşecek inş..
oyyy koşa koşa geldim
bizim makinanın fotoğrafları biraz büyük geliyor, yüklenmiyorlar
onları kestim kırptım hemencecik
yüklüyorum şuanda. şemsiye ,kürk, hee birde lavanta demişsin hemencik onlardan da bulayım
aman ne kalmış şurada, son yalnız 27 in geçmiş bileeee
hepimizin aşkına maşallah kurabikimmmsabah annemde gülüyo bize alemsiniz diyo bende dedim ki ohoo anne bu ne ki biz dün öğlen yarımsaatcik görüşebilmek için koşup durduk caddelerde
tamam bebekim bekliyoreee...seni seviyoree
evet kuzum kınaya daha az kaldııı :)))
Aaaaa nasıl unuttum yaa haftaya aöf'nin sınavları var kızlar ctesi pazar T.dağ da olcam ben yaaa
Zehram sen de aöf okumuomuydun ?
sağol canım. bankacılık gerçekten çok yorucu o yüzden hiç istemedim bankacı olmayı kii ben bir finansçıyımya ciddne amaa maşalalhh yaa cok hoşuma gitti :)) ne güzell wallahi biz bu kadar diiilizz hal kalmıo bizde 2 mizde bankacıyızz
ezgotum alemsiniz
bkbcim hayırlısı olsun inşallah erken davranan gelinlerimizden olcaksıngelinlik suan benim için de cok stres konusu... düğünden önce en büyük badirelerimden biri
bir de dişçiye gitmem gerekiyor o vardişçiden çok korkuyorum yeaaa
yaa ben kına için hiç hazırlık yapmadımm :18:
kaftan ,bindallı falan çok pahalı y :26:
Ben yine göremedim yaaaaaa :84::84::84::84::84: hemen kaldırmışsın yine
yaa ben kına için hiç hazırlık yapmadımm :18:
kaftan ,bindallı falan çok pahalı y :26:
aaabebeğim yok ben 3 sene önce bitirdim aöf yi
bebegim ben koyarken acıktın sen sonra gitmişsin2007hu
Ben yine göremedim yaaaaaa hemen kaldırmışsın yine
----
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?