'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ayy dişçi deme çağlam deme

Ben hiç dişçiye gitmedim bugüne kadar ve iğneden inanılmaz korkuyorum.Benim sevdiceğin de promlemli dişleri geçen gün zorla götürdü beni 3 tane dolgu dedi bana doktor ama muayene olurken bile titredim yaa

Haftaya perşembeye randevu verdi ama bu akşam başka sevdicek bi dişçiye daha muayene olmak istedi çünkü onun cerrahi çekim mi ne olcakmış onu da her dişçi yapamıomuş onu yapan doktor da omzunu çıkarmış 3 hafta raporluymuş ama sevdicek bu ağrıya 3 hafta dayanamam diyo ondan başka yere gidicez ben de muayene oluym diyorum belki 2 dolgu yapalım der umuduyla

gelinlıgını aldıgın yerde yok mu cnm.benım gelınlıgın yanında vermıslerdı ucrette odemedım bındallıya.bende kına gecemde gıydım.glınlıkcıne bı sor ıstersen

ben gelinliği hazır aldım canım , orda yoktu bindallı

kuzum
bak bikaç link atayım sana
sıradan modeller ama
kiralama parasına
satıyorlar

Kına Gecesi - Bindallı Söz Nişan Düğün Evlilik Hazırlıkları

Lora Nikah Şekeri / Mutlulugun Adresi...

ya sen bitanesinnnn

zehracım cok seveceksin eminim

ezgişim yaa valla cocugun elini koparırım o stresten yazık olur bebeğime yaaa

gülibiğimm kıyamammmm yaa ben de sendenim acayip dişçi korkum var gerci her doktordan korkarım cunku felaket senaryosu yazmaya megill biriyim

sen yine şükret bana da keske dolgu dese oper basıma koyarım yeminle.. benim yirmilik dişler çıktı sonra onlar fazla dayanmadığı için kırıldı malum kökleri içerde kaldı... operasyonla alınıyormuş bana da cerrahi mudahale gerekecek gibi gorunuyor yani düşün halimi kac senedir o korkudan gidemedim ama mecburen gidicem artık şansım kalmadı çeneme baskı yapıyorlar cunku

günaydın kızlar

pazar olsa da askitosumla basbasa olsam ya..

yarın da iş var off

--

zehra gülmekten catladım milli sporcumuz bizim acı var mı alev var mı

--
mügem yaz rahatlarsın. inş. hersey güzel gider.

--

enişteler de aska geldi demek

ellerimde cicekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün sasırma

cok saol tatlımm bnm erken davranıoruz ama ortada bişey yok kuzumm yazmıştım topigine de :)) biz 28 ocak 2012 de naşanlandık baya uzun sürdü bu dönemimizz artık olsun düğün diorzz :)

ahh dişcii bendee gitim gecenelrde dolgu temzlik ve 20lik diş cekimi dedi bana daa ( bende korkuorum baya amaa mecburumm yaaa cektirmem lazım dişlerimi yamultuomuş hatta yamultmuşş yaa benimkide dikşli olcakk erteledim bendee ocaka artıkk

canım ben sana mesaj atıcam bursada
40-50 ye kiralıyorlar
20 de kargosu tutsa
uyguna gelir sana yine
bi konuş bakalım

sağol canım. bankacılık gerçekten çok yorucu o yüzden hiç istemedim bankacı olmayı kii ben bir finansçıyım

enişte gelince gidersiniz kuşumm o elini tutar korku falan kalmaz

ahh olunmazmış zaten cnm ya şimdi rahatsızım evdeyim böle rahat rahat giirorumm hftaya akşamdan akşama anca girebilirimm yaa ( ee sne ne iş yapıosun??

mügee sıkıntı yok derin nefes al.... gerçekten herkesin yaşadığı olaylar bunlar. çağla bir kaç güne kalmaz aynı sıkıntılarla gelecek

ben hiç anlatmamışmıydım sıkıntıları.
mesela benim halı çeyizler dizilirken geldi.teşhirdeki halıyı aldık hemen. iyiki de almışız çünkü yolluklarım balayından döndüğümüzde gelecekti. döndük, ilk misafirleri ağırladık, ikinci hafta oldu. hala yok. üçüncü kez misafir ağırlayacağım gün bir tane geldi. istediğimiz değildi ama aşkım almış sermiş

temizlik ise tam bomba...
görümcem ben temizliğe giriştik. dediki önce yerleri temizleyelim, camlar yetişmez çünkü. bende tamam dedim.
sonra diğer görümce geldi. neyse temizlik yaptık. yerler yani silindi paklandı. iş bitti.
dedi ki ee vakit yetti şimdi de camları silelim madem. biz tekrar o silinmiş yerlere bastık ve cam sildik. camların etiketlerini çıkartırken yerler gene battı. ama görümcelerime karşı gelmeyecğim diye karar almıştım

sifon..... güya yeni ev. pehhhh. banyoda sürekli su sesi. hayır hem su boşa akıyor, hem su sesinden uyunmuyor. her seferinde sifonu doldurup kapatıyordum. o bile işe yaramıyordu gene akıyordu. takiiiiii dün akşam aşkım çizkek yaparken bende sifonu tamir ettim, şimdi akmıyor (hıhııııı o çizkek yapıyordu o sırada )

perdelerimiz ise tam bir felaket.
babam ben storları takarım dedi ve taktı. sağolsun elinden her iş gelir ammmmmaaaaa yarım yamalak.
evimize güneş giremiyor. neden? çünkü storları açarken takkkkk diye çivisi çıkıyor, aşkım eve gelince çıkıp geri takıyor
artık açmamaya karar verdim

çağlacanım ozaman düğün yaklaşmadan halletmen lazım. şişlik hemen geçmiyor çünkü. korkma ama operasyon sırasında hiç bişe hissetmiyorsun. ben iki kere diş ameliyatı oldum tecrübeliyim. sonrasındada ağrı kesiciyi dayadın mı atlatırsın. ilk bir iki gün zor sonra rahatlıyorsun

ahh olunmazmış zaten cnm ya şimdi rahatsızım evdeyim böle rahat rahat giirorumm hftaya akşamdan akşama anca girebilirimm yaa ( ee sne ne iş yapıosun??

geçmiş olsun canım hayırdır? ben denetim firmasındayım.

Senin muhakkak yaptırman lazım kuzum o zaman ciddiymiş senin problemin sevdiceğin de gelsin onunla gidersin.

Ben sevdicekle gidince daha iyi olur sanıodum ama öyle olmadı.Çünkü doktorla başbaşa kalınca mıymıylanamıorum put gibi duruorum ama sevdicek varken çok sızlanıp naz yapıorum

canım ben sana mesaj atıcam bursada
40-50 ye kiralıyorlar
20 de kargosu tutsa
uyguna gelir sana yine
bi konuş bakalım

ayy oyacım aynı bizdeki gibi işte.
herşey yoluna giricek inşallah bakalım

off 2 kere mi ben yıllardırr erteliorum ama artık olacagım düğündn öncee sart yaa :))) sonra daha zor olurr gibi gelioo ...şişiyormuş baya yaa ahhh ahhhh nedir bu 20lik yaaa (

işin rahatsaa canımm yani mutluysan ne güzelll :)) ben 2 senedir bankadayım gün gectikce gııck oluomm yaa
cok saol tatlım yaa miinicik bir operasyon gecirdimm deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…