ezgotum alemsiniz
bkbcim hayırlısı olsun inşallah erken davranan gelinlerimizden olcaksıngelinlik suan benim için de cok stres konusu... düğünden önce en büyük badirelerimden biri
bir de dişçiye gitmem gerekiyor o vardişçiden çok korkuyorum yeaaa
gelinlıgını aldıgın yerde yok mu cnm.benım gelınlıgın yanında vermıslerdı ucrette odemedım bındallıya.bende kına gecemde gıydım.glınlıkcıne bı sor ıstersen
kuzum
bak bikaç link atayım sana
sıradan modeller ama
kiralama parasına
satıyorlar
Kına Gecesi - Bindallı Söz Nişan Düğün Evlilik Hazırlıkları
Lora Nikah Şekeri / Mutlulugun Adresi...
yaa ben kına için hiç hazırlık yapmadımm :18:
kaftan ,bindallı falan çok pahalı y :26:
hümeyra, zaten çirkin bişiy bu kız boşver görme
kuzum yaaaa...keske kına gecen benimkinden 2 gün sonra olsaydı...gönderirdim benimkini
müge kiralasanız?:44::44:
inşallah yarın biz de gidicez biz de etkilenecezzzzz
bkb kalkmaz vizyondan yaaa çok tutuldu,hala izleniyor.
ezgotum alemsiniz
bkbcim hayırlısı olsun inşallah erken davranan gelinlerimizden olcaksıngelinlik suan benim için de cok stres konusu... düğünden önce en büyük badirelerimden biri
bir de dişçiye gitmem gerekiyor o vardişçiden çok korkuyorum yeaaa
canım benim düşünmen yeter
zaten kiralamayı düşünüyorum canım ,
evde olucak 30-40 kişilik bişey.
bi kaç saat için öyle 180-200 lira vermek istemiyorum
ama bulamadım öyle kiralayacak bi yer.
sağol canım. bankacılık gerçekten çok yorucu o yüzden hiç istemedim bankacı olmayı kii ben bir finansçıyım
enişte gelince gidersiniz kuşumm o elini tutar korku falan kalmaz
banyo ve küçük tuvalet kapısı takılmıyor.
salon kaloriferi yanmıyor.
küçük tuvalette klozetin altından su damlıyor
salon takımımız , perde ve halı yok :26:
açıkçası evin hiç bi yerinde halı yok
mutfak perdesi uymadı , rustik olacaktı olmadı.
temizlik yapıldı güyya ama ev yine pislendi zaten.
böyle ufak tefek şeyler , birikince insan sinir oluyor...
inşallah hepsi halledilir artık.
bu arada ben dert yanıyorum enerjisi yüksek arkadaşlar kusura bakmasın
böyle herkes mutlu olunca bende mutlu oluyorum
çağlacanım ozaman düğün yaklaşmadan halletmen lazım. şişlik hemen geçmiyor çünkü. korkma ama operasyon sırasında hiç bişe hissetmiyorsun. ben iki kere diş ameliyatı oldum tecrübeliyim. sonrasındada ağrı kesiciyi dayadın mı atlatırsın. ilk bir iki gün zor sonra rahatlıyorsunzehracım cok seveceksin eminim
ezgişim yaa valla cocugun elini koparırım o stresten yazık olur bebeğime yaaa
gülibiğimm kıyamammmm yaa ben de sendenim acayip dişçi korkum var gerci her doktordan korkarım cunku felaket senaryosu yazmaya megill biriyim
sen yine şükret bana da keske dolgu dese oper basıma koyarım yeminle.. benim yirmilik dişler çıktı sonra onlar fazla dayanmadığı için kırıldı malum kökleri içerde kaldı... operasyonla alınıyormuş bana da cerrahi mudahale gerekecek gibi gorunuyor yani düşün halimi kac senedir o korkudan gidemedim ama mecburen gidicem artık şansım kalmadı çeneme baskı yapıyorlar cunku
ahh olunmazmış zaten cnm ya şimdi rahatsızım evdeyim böle rahat rahat giirorumm hftaya akşamdan akşama anca girebilirimm yaa( ee sne ne iş yapıosun??
zehracım cok seveceksin eminim
ezgişim yaa valla cocugun elini koparırım o stresten yazık olur bebeğime yaaa
gülibiğimm kıyamammmm yaa ben de sendenim acayip dişçi korkum var gerci her doktordan korkarım cunku felaket senaryosu yazmaya megill biriyim
sen yine şükret bana da keske dolgu dese oper basıma koyarım yeminle.. benim yirmilik dişler çıktı sonra onlar fazla dayanmadığı için kırıldı malum kökleri içerde kaldı... operasyonla alınıyormuş bana da cerrahi mudahale gerekecek gibi gorunuyor yani düşün halimi kac senedir o korkudan gidemedim ama mecburen gidicem artık şansım kalmadı çeneme baskı yapıyorlar cunku
canım ben sana mesaj atıcam bursada
40-50 ye kiralıyorlar
20 de kargosu tutsa
uyguna gelir sana yine
bi konuş bakalım
mügee sıkıntı yok derin nefes al.... gerçekten herkesin yaşadığı olaylar bunlar. çağla bir kaç güne kalmaz aynı sıkıntılarla gelecek
ben hiç anlatmamışmıydım sıkıntıları.
mesela benim halı çeyizler dizilirken geldi.teşhirdeki halıyı aldık hemen. iyiki de almışız çünkü yolluklarım balayından döndüğümüzde gelecekti. döndük, ilk misafirleri ağırladık, ikinci hafta oldu. hala yok. üçüncü kez misafir ağırlayacağım gün bir tane geldi. istediğimiz değildi ama aşkım almış sermiş
temizlik ise tam bomba...
görümcem ben temizliğe giriştik. dediki önce yerleri temizleyelim, camlar yetişmez çünkü. bende tamam dedim.
sonra diğer görümce geldi. neyse temizlik yaptık. yerler yani silindi paklandı. iş bitti.
dedi ki ee vakit yetti şimdi de camları silelim madem. biz tekrar o silinmiş yerlere bastık ve cam sildik. camların etiketlerini çıkartırken yerler gene battı.ama görümcelerime karşı gelmeyecğim diye karar almıştım
sifon..... güya yeni ev. pehhhh. banyoda sürekli su sesi. hayır hem su boşa akıyor, hem su sesinden uyunmuyor. her seferinde sifonu doldurup kapatıyordum. o bile işe yaramıyordu gene akıyordu. takiiiiii dün akşam aşkım çizkek yaparken bende sifonu tamir ettim, şimdi akmıyor(hıhııııı o çizkek yapıyordu o sırada )
perdelerimiz ise tam bir felaket.
babam ben storları takarım dedi ve taktı. sağolsun elinden her iş gelir ammmmmaaaaa yarım yamalak.
evimize güneş giremiyor. neden? çünkü storları açarken takkkkk diye çivisi çıkıyor, aşkım eve gelince çıkıp geri takıyor
artık açmamaya karar verdim
ayy oyacım aynı bizdeki gibi işte.
herşey yoluna giricek inşallah bakalım
Mügemmm ben en önemli sıkıntımızdan bahsediyomuyum hiç...mesela bizim de dusakabinimiz cok küçük....2 kişi sıgmıyoooo.aahahahahha
çağlacanım ozaman düğün yaklaşmadan halletmen lazım. şişlik hemen geçmiyor çünkü. korkma ama operasyon sırasında hiç bişe hissetmiyorsun. ben iki kere diş ameliyatı oldum tecrübeliyim. sonrasındada ağrı kesiciyi dayadın mı atlatırsın. ilk bir iki gün zor sonra rahatlıyorsun
geçmiş olsun canım hayırdır? ben denetim firmasındayım.
Mügemmm ben en önemli sıkıntımızdan bahsediyomuyum hiç...mesela bizim de dusakabinimiz cok küçük....2 kişi sıgmıyoooo.aahahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?