'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben 10 eylül 2011 den beri nişanlıyım canım senden daha kıdemliyimm ben ne yapayımmm

ben de şubata erteledim şuan ara tatilde bikaç günlük izin koparıp öle yaptırmayı planlıyorumm artık kacacak yerim kalmadı... napıcaz yaa off cok kotuu

şubatta yaptırcam kuzumm yaa acımıyor mu uzun suruyormu kolay mı valla delircem korkudan ben kac gune gecio şişler davul gibi işe gelmiym :26:

malesef ciddi cok kafaya takıorum bunu suan ya kabusum oldu gulibigimm ben de askın yanında baya nazlarınım adam işini yapamaz gibi gelioo

Çağlaaaaaaaaaa

noldu kızlarrr....gülesinize mi gittiii

çağlaaa aynı sorun bizdede var ikimizi birden taşımaz biraz hafif gibi duş teknesi

ama öle yaaa...belki sevdigimin hayaliydi....eve ölçü almaya gittigimizde ben dedim ki ben rahat sıgarım ama sen zor sıgarsın tavana degecek basın dedim...o da sorun mu ben ikimizin sıgmayacagına üzüldüm dediiiibende banyo dusakabinden ibaret degil dedim...ahahahaha....

Tşkler canımcım yaa hayırlısıyla şu salon bi tutulsun öle rahatlayacam bide sevdiceğe süpriz hazırlıyorum inşallah hevesim kursağımda kalmaz:18::18::18::18:

bizim düğünlere çok olduğuna ancakk gülüyoruz

ahh siz varyaaa sizzzz

cidden kıdemliymişsin cnaımm benimm :)) ama maşallah herşeyinizz tastamammm ben bayıldımm A-Z ye herşey düşünülmüş bizimki biraz daha aceleye geleecek artık sizden yardım alacagımm...:) ya ama bi de seniin nişanlı uzkalrda anladıgım kadarıylaaa cok normall :))

ya kuzum ben biraz gerinizde kaldım pcde slayt hazırlıyorum sevdiceğime inşallah çıkabişlişrde erken işten hevesim kursağımda kalmaz hayırlısıyla tutulsun bi oh be dicem:18::18::18::18::18:

kv aradım şimdi bi sesini duyayım diye kadın ağlıyomuş meğer tam üstüne aramışım :26:
geçen ay evlerinin kiralarını verememişler ,bugünde ev sahibi geliyomuş
kadın hüngür hüngür ağlıyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şuan :2:

benim doktorum çok espriliydi rahat geçti o yüzden :)) çok uzun sürmüyo 15-20 dk falan. zaten uyuştuğu için hiç bişey hissetmiyorsun.dudaklarını bile hissetmiyosun ilk gün birşey olmuyor ilacın etkisinden. ertesi gün şişmeye başlıyor. ağrı kesici ve diğer ilaçlarını düzenli kullandın mı rahatça geçirirsin o dönemi. benim şişim 1 hafta falan inmemişti ama beni baz almayın kızlar çünkü gerçekten çok aşırı hassasım ben. arkadaşlarım hep incelenmesi lazım senin vücudunun derler bi değişiktir yani. sizin daha çabuk iyileşeceğinizi düşünüyorum. o yüzden korkmayın ve ertelemeyin çünkü iki diş operasyonu arasında en azından 1 ay olması gerekiyor

Mügemmm ben en önemli sıkıntımızdan bahsediyomuyum hiç...mesela bizim de dusakabinimiz cok küçük....2 kişi sıgmıyoooo.aahahahahha

çağlaaaaaa öldüm öldüm öldümmmmmm
benimde hep içimde bir yara ama söylemeye utanmıştım
iki kişiyi bırak ben zor sığıyorum

hadi ya :26: tam da düğün arifesi, yardımcı olun dicem ama sizin de masraflarınız var

Mügem salonuda siz sevdicekle alsanız(az daha borc ödeseniz..madem onların durumu da yok:26::26:

aha aynı problem bizde de var ama biraz sıkışık sıkışık da olsak sığarız gibi duruyo

çağlaaaaaa öldüm öldüm öldümmmmmm
benimde hep içimde bir yara ama söylemeye utanmıştım
iki kişiyi bırak ben zor sığıyorum

Maşallahhh açıldınız bakıyorumm....kucakkucaga olabilir belkimmmm

benden 1 tane dahaa bende de öle eyaa malaesefff cok hassasımm ama cok şükr bnm 1 tane cekilecekk 1 de dolguu hemen halledecgizz inş :) darısı caglayaa :)

KIZLAR yazmıştım galiba daha önce de ben de dikişli diş ameliyatı oldum hem de iki defa.

inanılmaz bir iğne korkum vardır,korkumdan iğneyi bırakan hemşire bilirim ama diş bu önemli bir rahatsızlık dedim.

ilk dolgu yapılırken babamla giderdim, sonraları doktoruma da alışınca'ben gözlerimi kapatıyorum,lütfen iğneyi görmeyeym.'dedim.

çok yardımcı oldu bu teknik bana,diş işleri çabucak halloldu.

20lik diş ameliyatım da (adı ameliyat sadece) resmen 5 dk sürdü,sadece ilk uyuşukluk geçince ağrı hissettim güçlü bir ağrı kesiciyle o da tamam.

doktorum ilk 24 saat buz uygula demişti,sonrasında da sıcak su torbası.

şiş miş olmadı,sıcak su torbasına da gerek kalmadı.

teşekkür ederim canımmmm bana hala cok eksigimiz var gibi geliyor erken basladık ama son ana kadar eksik gedik illa cıkacaktır... kiracımızla konusmus dün pasacanım söylemiş düğün yapacağımızı mart-nisan gibi boşalır ev tadilatlar falan baslıcak sonra cok heyecanlı

ezgotummm yaa el mahkum gidicem artık ben de 3 tane diş var sanırım... bir de ayrıyetten kırık bir dişim var yarısı kırıldı fındık kabugu kırmaya calısırken akıllım kafam işte o kırık dişlere ne yapıyorlar biliyormusun???? dolgu olmaz sanırım cunku on tarafa bakan yuzeyi kırıldı bi ilginç böle

ben evi tutarken duşakabine göre tutalım
oraya bakmak aklıma gelmezdi

mügemm demek ki ondan sona bırakmışlar salon takımını
eğer alabiliyorsanız siz alın yaa
düğündne sonra
2 ay daha sıkıntı çekersiniz üzüldüm şimdi
bende imkanları varda sallıyorlar sanıyordum

wallahaa kızlar süperisnizz her konuda süper bir dayanışma var bayıldım bunaa :)) bizde atlatırız da inş yol gösteririz bizde bölee :))
Allahtan nişanlımla yaptırcazz onunkide cekilecekkk beni götürdü dişciye arkadaşıydı onunki de cekilmeliymişş :)) benimki biraz daha zormış amaaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…