ben gelinliği hazır aldım canım , orda yoktu bindallı
ya sen bitanesinnnn
cok saol tatlımm bnm erken davranıoruz ama ortada bişey yok kuzumm yazmıştım topigine de :)) biz 28 ocak 2012 de naşanlandık baya uzun sürdü bu dönemimizz artık olsun düğün diorzz :)
ahh dişcii bendee gitim gecenelrde dolgu temzlik ve 20lik diş cekimi dedi bana daa( bende korkuorum baya amaa mecburumm yaaa cektirmem lazım dişlerimi yamultuomuş hatta yamultmuşş yaa benimkide dikşli olcakk erteledim bendee ocaka artıkk
çağlacanım ozaman düğün yaklaşmadan halletmen lazım. şişlik hemen geçmiyor çünkü. korkma ama operasyon sırasında hiç bişe hissetmiyorsun. ben iki kere diş ameliyatı oldum tecrübeliyim. sonrasındada ağrı kesiciyi dayadın mı atlatırsın. ilk bir iki gün zor sonra rahatlıyorsun
Senin muhakkak yaptırman lazım kuzum o zaman ciddiymiş senin problemin sevdiceğin de gelsin onunla gidersin.
Ben sevdicekle gidince daha iyi olur sanıodum ama öyle olmadı.Çünkü doktorla başbaşa kalınca mıymıylanamıorum put gibi duruorum ama sevdicek varken çok sızlanıp naz yapıorum
Mügemmm ben en önemli sıkıntımızdan bahsediyomuyum hiç...mesela bizim de dusakabinimiz cok küçük....2 kişi sıgmıyoooo.aahahahahha
Çağlaaaaaaaaaa
çağlaaa aynı sorun bizdede var ikimizi birden taşımaz biraz hafif gibi duş teknesi
aramıza hoşgeldinn:))
günaydın ballı lokmalarr
mavişim hadi hayırlı olsunn
ay kızlarr yaa burnumda sevdiceğimin kokusu varr sabah işe giderken uğradı kapıdan. sadece 1 dakikacık görebildim öptüm kokladım içime çektim..ohh misss..üzerime sindi kokusu sarhoş oldum aşk kokusundann..yine leylayım bütün gün
noldu kızlarrr....gülesinize mi gittiii
ama öle yaaa...belki sevdigimin hayaliydi....eve ölçü almaya gittigimizde ben dedim ki ben rahat sıgarım ama sen zor sıgarsın tavana degecek basın dedim...o da sorun mu ben ikimizin sıgmayacagına üzüldüm dediiiibende banyo dusakabinden ibaret degil dedim...ahahahaha....
çağlacanım ozaman düğün yaklaşmadan halletmen lazım. şişlik hemen geçmiyor çünkü. korkma ama operasyon sırasında hiç bişe hissetmiyorsun. ben iki kere diş ameliyatı oldum tecrübeliyim. sonrasındada ağrı kesiciyi dayadın mı atlatırsın. ilk bir iki gün zor sonra rahatlıyorsun
geçmiş olsun canım hayırdır? ben denetim firmasındayım.
ben 10 eylül 2011 den beri nişanlıyım canımsenden daha kıdemliyimm ben ne yapayımmm
ben de şubata erteledim şuan ara tatilde bikaç günlük izin koparıp öle yaptırmayı planlıyorumm artık kacacak yerim kalmadı... napıcaz yaa off cok kotuu
şubatta yaptırcam kuzumm yaa acımıyor mu uzun suruyormu kolay mı valla delircem korkudan benkac gune gecio şişler davul gibi işe gelmiym :26:
malesef ciddicok kafaya takıorum bunu suan ya kabusum oldu gulibigimm ben de askın yanında baya nazlarınım adam işini yapamaz gibi gelioo
günaydın hatunlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mavişimm çok sevindimmm inşallah kesinleşir... aslında bizden biri de kazene sölese bu topiği üzerine alsa??? 2011 gelin adaylarını speedy nin üzerine varmişlerdi daha sonra topik sahibi gidince
eğer öle olursa ilk sayfayı düzenleyip tarihlerimizi yazabiliriz... gerçi çok fazla kişi yokuz ama olsun kesin olmayanlar da tahmini verirler güncelleriz sürekli diyorum
peloşummmmmmmm kuşummm giyenler var bizim burda bi abla böyle bir gelinlik giydi genelde 2. 3. evliliklerini yapanlar falan giyiyorlar onun 4.ydü
Mügemmm ben en önemli sıkıntımızdan bahsediyomuyum hiç...mesela bizim de dusakabinimiz cok küçük....2 kişi sıgmıyoooo.aahahahahha
kv aradım şimdi bi sesini duyayım diye kadın ağlıyomuş meğer tam üstüne aramışım :26:
geçen ay evlerinin kiralarını verememişler ,bugünde ev sahibi geliyomuş
kadın hüngür hüngür ağlıyone yapacağımı şaşırmış durumdayım şuan :2:
kv aradım şimdi bi sesini duyayım diye kadın ağlıyomuş meğer tam üstüne aramışım :26:
geçen ay evlerinin kiralarını verememişler ,bugünde ev sahibi geliyomuş
kadın hüngür hüngür ağlıyone yapacağımı şaşırmış durumdayım şuan :2:
aha aynı problem bizde de varama biraz sıkışık sıkışık da olsak sığarız gibi duruyo
çağlaaaaaa öldüm öldüm öldümmmmmm
benimde hep içimde bir yara ama söylemeye utanmıştım
iki kişiyi bırak ben zor sığıyorum
benim doktorum çok espriliydi rahat geçti o yüzden :)) çok uzun sürmüyo 15-20 dk falan. zaten uyuştuğu için hiç bişey hissetmiyorsun.dudaklarını bile hissetmiyosunilk gün birşey olmuyor ilacın etkisinden. ertesi gün şişmeye başlıyor. ağrı kesici ve diğer ilaçlarını düzenli kullandın mı rahatça geçirirsin o dönemi. benim şişim 1 hafta falan inmemişti ama beni baz almayın kızlar çünkü gerçekten çok aşırı hassasım ben. arkadaşlarım hep incelenmesi lazım senin vücudunun derler bi değişiktir yani. sizin daha çabuk iyileşeceğinizi düşünüyorum. o yüzden korkmayın ve ertelemeyin çünkü iki diş operasyonu arasında en azından 1 ay olması gerekiyor
cidden kıdemliymişsin cnaımm benimm :)) ama maşallah herşeyinizz tastamammm ben bayıldımm A-Z ye herşey düşünülmüş bizimki biraz daha aceleye geleecek artık sizden yardım alacagımm...:) ya ama bi de seniin nişanlı uzkalrda anladıgım kadarıylaaa cok normall :))
KIZLAR yazmıştım galiba daha önce de ben de dikişli diş ameliyatı oldum hem de iki defa.
inanılmaz bir iğne korkum vardır,korkumdan iğneyi bırakan hemşire bilirim ama diş bu önemli bir rahatsızlık dedim.
ilk dolgu yapılırken babamla giderdim, sonraları doktoruma da alışınca'ben gözlerimi kapatıyorum,lütfen iğneyi görmeyeym.'dedim.
çok yardımcı oldu bu teknik bana,diş işleri çabucak halloldu.
20lik diş ameliyatım da (adı ameliyat sadece) resmen 5 dk sürdü,sadece ilk uyuşukluk geçince ağrı hissettim güçlü bir ağrı kesiciyle o da tamam.
doktorum ilk 24 saat buz uygula demişti,sonrasında da sıcak su torbası.
şiş miş olmadı,sıcak su torbasına da gerek kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?