'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok yoğundum, bissürü misafir ağırladım, okuyamadım bayadır. yarım yamalak okuyup cevpladım. bakayım bir ne olmuş

hadi ya :26: tam da düğün arifesi, yardımcı olun dicem ama sizin de masraflarınız var

Mügem salonuda siz sevdicekle alsanız(az daha borc ödeseniz..madem onların durumu da yok:26::26:

öyle olucak mecburen..ama bunu nişanlıma nasıl söylicem ben onu düşünüyorum
ne olduda böyle bi karar verdin dicek

elifçim mutlu olmana ben de çook mutlu oldum umarım işine yarar :) ben kendime indirmeye devam edicem indirdikçe sizede yollarım canım

teee zamanın zamanında yazmıstım buraya inşallah 2013 olur diye hala inşallah diyorum ortada ne isteme ne nişan söz bişey yok inşallah yaza evlenebilirim yoksa kendimi depresyona sokacammmmmmmmmmmmmmmmm

Çağlaaa biriniz içindeyken diğeri dışardan izler o zaman daha heyecanlaı olur hahahaha

Ahh ahh evlensem ya ben de artık

yaaa cnm o ekiskler bitmezzz :)))) ev dizilsin bii inşallah o zman netleşir aciller ki sende yoktur tammadır diğerleri zmanla inş :)
ohh ne güzel okumuştum bahriyeli nişanlıcıgın almış evii cok cok sewindim yaaaa ev şart hemde istediğin gibi tadiltı yaptırırrr bir ömür boyu mutlu mesut yaşarsınızz :))

lavimmm verdigin gazla şimdi giderim dişçiyee sonra kapıdan donebilirim tabii ay ne ödlek cıktım ayol

yagmur hosgeldin

lpgli ferrari, hosgeldin tekrar topiğimize o zaman... neden bekliyorsunuz ki tut adamı kolundan oturt masaya

Şey bişey dicem ben duşakabinden açılmışken konu ,

Benim de balayında ki en büyük istediğim şey otel odasında yatağın karşısından jakuzi olmasıııı

amin canım inşallahhhhh darısı sizeee o evde benim o agzını gözünü yedigim bahriyelicigim hep yanımda olsun da baska bişeycik istemiyorummm kusummm

Hoşbuldum Çağla nasıl oldun canım
kızlar nerde yahu ne zamandır yokum bir giriyim dedim kimse yokmuuu

eh işte hala yogun hala özlem dolu

biz varız işte

Çağla koptuuuuuuuuuuummmm
Heyooooooo ben daha ev tutmadııımm, ilk işim 'duşakabin nerde, duşakabin nerde' dimek olucaaaakkkk!!!!!

Amelie üzüldüm canım ya
Demek ki gerçekten imkanları yok..
Anlayış göstermek sana düşüyor
Kızma ama yinede böyle bir anda seni araması bana garip geldi:26:

öyle olucak mecburen..ama bunu nişanlıma nasıl söylicem ben onu düşünüyorum
ne olduda böyle bi karar verdin dicek

ya söylersin samimi bi sekilde Mügem...onların da durumu belli dersin...yapabilecek olsalar emininm bu kadar beklemezlerdi dersin...bilmiyorum ki yani

Çağlaaa biriniz içindeyken diğeri dışardan izler o zaman daha heyecanlaı olur hahahaha

Ahh ahh evlensem ya ben de artık

yok kız öle kudurur insan...

Kızlar çok güldüm maalesef yeni evlerde duşakabinler hep küçük :) maalesef

Cerencim tanısmadık henüz...ben Çağla...bu arada şarkı listesi nedir?dans sarkıları falansa bende isterimmm

listeler alınıp veriliyor sanki ne listesi bu
içinde ne var
merak ettim ki bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…