hadi ya :26: tam da düğün arifesi, yardımcı olun dicem ama sizin de masraflarınız var
Mügem salonuda siz sevdicekle alsanız(az daha borc ödeseniz..madem onların durumu da yok:26::26:
mügemm demek ki ondan sona bırakmışlar salon takımını
eğer alabiliyorsanız siz alın yaa
düğündne sonra
2 ay daha sıkıntı çekersinizüzüldüm şimdi
bende imkanları varda sallıyorlar sanıyordum
cerencimmm şarkılar için çooooooooooookkk teşkkür ederim.. nasıl mutlu oldm sana anlatamam arkadaşım.... inan duygulandım... hiç tanımadığım ismini bile yeni öğrendiğim, nerede yaşar ne yapar bilmediğim bir insandan bir konuda yardım almak öyle garip geldiki... bu siteyi ilk defa bu kadar çok seviyorum... teşekkür ederim tekrar...
noldu kızlarrr....gülesinize mi gittiii
ama öle yaaa...belki sevdigimin hayaliydi....eve ölçü almaya gittigimizde ben dedim ki ben rahat sıgarım ama sen zor sıgarsın tavana degecek basın dedim...o da sorun mu ben ikimizin sıgmayacagına üzüldüm dediiiibende banyo dusakabinden ibaret degil dedim...ahahahaha....
Çağlaaa biriniz içindeyken diğeri dışardan izler o zaman daha heyecanlaı olur hahahaha
Ahh ahh evlensem ya ben de artık
teşekkür ederim canımmmm bana hala cok eksigimiz var gibi geliyor erken basladık ama son ana kadar eksik gedik illa cıkacaktır... kiracımızla konusmus dün pasacanım söylemiş düğün yapacağımızı mart-nisan gibi boşalır ev tadilatlar falan baslıcak sonra cok heyecanlı
ezgotummm yaa el mahkum gidicem artık ben de 3 tane diş var sanırım... bir de ayrıyetten kırık bir dişim var yarısı kırıldı fındık kabugu kırmaya calısırken akıllım kafam işteo kırık dişlere ne yapıyorlar biliyormusun???? dolgu olmaz sanırım cunku on tarafa bakan yuzeyi kırıldı bi ilginç böle
elifçim mutlu olmana ben de çook mutlu oldum umarım işine yarar :) ben kendime indirmeye devam edicem indirdikçe sizede yollarım canım
cerencim şarkı listesi mi yolladın sen arkadaşlara?
rica etsem bana da yollar mısın fikir olur
yaaa cnm o ekiskler bitmezzz :)))) ev dizilsin bii inşallah o zman netleşir aciller ki sende yoktur tammadır diğerleri zmanla inş :)
ohh ne güzel okumuştum bahriyeli nişanlıcıgın almış evii cok cok sewindim yaaaa ev şart hemde istediğin gibi tadiltı yaptırırrr bir ömür boyu mutlu mesut yaşarsınızz :))
Hoşbuldum Çağla nasıl oldun canım
kızlar nerde yahu ne zamandır yokum bir giriyim dedim kimse yokmuuu
öyle olucak mecburen..ama bunu nişanlıma nasıl söylicem ben onu düşünüyorum
ne olduda böyle bi karar verdin dicek
Çağlaaa biriniz içindeyken diğeri dışardan izler o zaman daha heyecanlaı olur hahahaha
Ahh ahh evlensem ya ben de artık
Kızlar çok güldümmaalesef yeni evlerde duşakabinler hep küçük :) maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?