'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Şey bişey dicem ben duşakabinden açılmışken konu ,

Benim de balayında ki en büyük istediğim şey otel odasında yatağın karşısından jakuzi olmasıııı

arastırmalara baslaaa simdiden:)))

Çağla koptuuuuuuuuuuummmm
Heyooooooo ben daha ev tutmadııımm, ilk işim 'duşakabin nerde, duşakabin nerde' dimek olucaaaakkkk!!!!!

bence de öle yap....diger eksikler boşşş...en önemli eksik bu benceee

aminn kuuzmm amin cok az kaldııı??? ne iş yapıoo kaptan mıı evlendikten sonradaa dvm mı işee??

Şey bişey dicem ben duşakabinden açılmışken konu ,

Benim de balayında ki en büyük istediğim şey otel odasında yatağın karşısından jakuzi olmasıııı

Bende oda da jakuzi diye tutturdum balayı oteli bakarken
Canım masumum da anlamıyo ne bu aşk ne bu sevgi jakuziye karşı diyeeee

Cerencim tanısmadık henüz...ben Çağla...bu arada şarkı listesi nedir?dans sarkıları falansa bende isterimmm[/QUOTE]

Çok memnun oldum çağlacım danstan kına gecesi tarzı oyun havları vs kuzenimin kınası için hazırlamıştım hümeyrada bana elindekileri yolladı sağolsun arşivi büyütüyoruz :) ihtiyacın varsa özelden mailini yolla gönderiyim canım :)

Cerencim bende memnun oldum canım..tamam o zaman...hemen gönderiryourm mailimi..a.rsivi büyütüyosak bende elimdekileri gönderiyim kızlar...mail yollarsanız oyun havaları bende de var....haftada bi iki aksam oynuyorum alısma olsun diye...oklava yutmus gibi oynamamak içinn

Son düzenleme:
Selam gelincikler

Şu duşakabin meselesini okur okumaz koptum diyebilirim Alemsiniz

Bu arada parça listesi bende istiyoruuuuuum

kadife kumaş ne kadar gitti bilmiyorum. çünkü bende beyaz vardı. onda siyah vardı, mavi vardı. sonra bordo aldım. ama fazla fazla aldım. çünkü sürekli kese yaptığı için onda kalsın dedim.
dikilmemiş hali bir karış kadar falandı bir tanesinin.
30 tane için şöyle kaba bir hesap yapsak:44:;
bir karışım 20 cm.
çap 20cm, en boy 20 cm olur yani. kumaşın eni 120 olsa(enden 6adet yapar), yarım metre kestirsen (6+6) 12tane çıkar.
yaw sanki hesap yanlış gibi mi bana mı öyle geliyor?
hee bir de çift en diye bir şey var kumaşta, o zaman 24 tane oluyor.:26: ooouffff kafam karıştı :44:

aman beee düğün arifesinde yapılır mı bu şimdi
peki nişanlının haberi yok mu bu durumdan. sana durumumuz yok bağlaması yapıyor olmasın :44:
çok mu fesatım :44: evet çok
ay napayım, bizimkilerde annemi arayıp <ablamların trb dan gelmeye paraları yok> demişti. napalım biz mi verelim paralarını diyememiş benim iyi niyetli anacığım
hepsi de geldi birer hafta da kaldılar. :76:

bu arada artık iş sıkıntısı çekmiyorum, hatta bir kapansak da işimize baksak diyorum.
az önceki misafirlerimden biri bizim dost firmalardan birinin patronu ve elemanıydı.
veee bana durumunuz belli olsun beni ara, akredite bir labın sorumluğu sende sen değerlisin, bize senin gibi biri gerekli falan filan dedi
çarşamba günü de farklı bir firmayla görüşmeye gideceğim. :81::81::81:
aman Allahımmm çok kısmetliyimmmmm

halbuki ben bir iki ay işsiz kalıp evde can sıkıntısından kk müdavimi olmak istiyordum.
şeker hamurundan pastalar yapmak istiyordum
neyse napalım para kazanmak br şey değil insancıklara ben lazımmışım

kına gecesi şarkıları bende de var bol miktarda
isteyene yollayabilirim
bizim arkadaş düğün salonunda çalışıyor
onun arşivinden aldık

meraklı melahatım yirim seni

Son düzenleme:

süper olur canım mailini gönder hemen o zaman yollıyım bende oynama konusunda çok maharetli değilim ama çalışmam lazım çok

bende oynamayı beceremiyorum yaaa yetenek yok bende ama
piste atarım kendimi kolum bacağım ayrı oynar
sanırım benimde çalışmaya ihtiyacım var
aslında ayna karşısında oynamak lazımmış ta
ben tahammül edemiyorum kendime

oyammm sağol kuzum ben bi bakarım da
sanırım daha fazla çıkar gibime geldi benim :18: :18:
hoş matematiğim hiçbi zaman iyi olmadı ama
kumaşı alayım akşama bakayım ne olcak

ben bindallımı giyip ayna karsısında oynuyorum:))))kız kardeslerim gecen gün ellerine bi kitap alkımıslar hatta kına tepsisi gibi,benim elime de verdiler.öyle oynadık...Allahımmmm cok komilktik görmeliydiniz....

kızlarrrr tchibo ya waffle makinası gelmiş
Waffle Makinesi 287714 | Tchibo.com.tr

tost makinası ve wflle arayışlarım sırasında tchiboya gelmemişti hiç,bende hem tost hem waflle olabilen almıştım.
ama bizimki onun plakalarını beğenmiyor, kocaman delikliymiş bizim makine

alsam mı acaba :44::44:

bende 2013 şubat gelini olucam inşallah bu bır hafta on gun içeriisnde belli olcakkk off fenaaa heycanlıyımmm mobılyalar eww gelinlik salon dans şarkıı bi sürüü güsell derdim warr kısslarrrrr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…