- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Oyam sana da mutlu yıllar şimdiden
--
edam hadi ya siz nerelisiniz
--
çağlos at resim + kürkün de yakıyo
Ezgitoooommgünaydınlarr kuzucanlarrrr
siboşş nerelerdesin seen
pelimiiim sen düğün tarihi mi dedinnnnnn ayyyyyyy
Canım benim inşallah bizde ayrı geçirmeyi istemiyoruz. Nişanlı da olsak eve geç gelme stresini çekmek istemiyorum heleki yazın!
Günaydın canlarrr
Pelincimmm yazı ayrı geçirmeyin gerçekten de evleninnnnn
dün sevgilimle konuştum,yazın evleniriz diyor,yahu yazın evlensek şimdilerde bi nişan yapmamız gerekmez mi?
Anlaşılan beni oyalıyor, zaten çooook ağır kanlıdır,hiç seri hareket etmez yürüyüşü bile böyle en acele zamanlarda bile yavaş yavaşşşşş
sabah uyandım saçlara bakım yaptım,annem hasta şimdi de bi süpürge atayım eve diyorum. sanra banyo,sonra sevgilimle buluşacağız,akşam da sinema keyfiii
Sen kurtsuz bi fındıksın o haldeben kurtsuzum bikeremm
Delisinn sennnAşkıımmm tabikisi denk getirmeyiizz biz aşkımcanla karar verdik bu yazı evli geçirmek istioz Ayrı gayrı olmasın dedik. Mayıs sonu, haziran başı olcak galba. Çisemle konusup finallerini falan sorcam yazın da Fransa'ya gitcek ya yazın yapamayız 25 Mayıs, 1 ve 8 haziran olasılıklar arasında.
Maviscannn günaydınnn
Sibeliiiiiimmmmmözledimm nerelerdesinnnnn
Canımmm benimm canıımmmm çok teşekkür ederim meleğimmmlavi, berfin, bkb günaydın fıstıklar
peliminotamm inşallah dilediğiniz tarihte evlenirsiniz çook seviniyorum senin içinnn
pufimmm aşağıda seni görüyorumm
yuppide yupppiiii yanı yazıııın rahaat rahaatt beraber olabılıcıııızzz ay cok mutlu vede bahtıyaarııımmm :123:
Oyam sana da mutlu yıllar şimdiden
--
edam hadi ya siz nerelisiniz
--
çağlos at resim + kürkün de yakıyo
aa cok sevindim naptın die merak ediodum tatlımm kesinlikle arada lazım böle şeyler bende uzun zmanadır yapamıorum hiç bişeyy(
Günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))))
lavi, berfin, bkb günaydın fıstıklar
peliminotamm inşallah dilediğiniz tarihte evlenirsiniz çook seviniyorum senin içinnn
Tskler kuzum süper oldu süper pizza üstünde doğum günü orjinal bi fikirdi hiç aklına bile gelmedi süpriz yapacagım şok oldu aldığım bota bayıldı birde tüm resimlerin slayti cuk diye oturdu kuzum ya değişiklik oldu monotonluktan kurtulduk herkese tavsiye pastaneye gitsek anlardı ama pizzaci olunca bişey anlamadı
Canımmm benimm canıımmmm çok teşekkür ederim meleğimmmİnşallah sizde evlenirsiniz hoppidi hoppidi oynarız Güzel haberler bekliyorum senden
Bakıyorum da bazıları buna çok sevindiÇook güzel olcaak çokkk.. 2013 yazı hep demiştik süper olcak die ole de olcak inşallah Allahın izniylee kardeşöteemmm
Delisinn sennnAşkıımmm tabikisi denk getirmeyiizz biz aşkımcanla karar verdik bu yazı evli geçirmek istioz Ayrı gayrı olmasın dedik. Mayıs sonu, haziran başı olcak galba. Çisemle konusup finallerini falan sorcam yazın da Fransa'ya gitcek ya yazın yapamayız 25 Mayıs, 1 ve 8 haziran olasılıklar arasında.
Maviscannn günaydınnn
Sibeliiiiiimmmmmözledimm nerelerdesinnnnn
ezgootuuumm
berfooo sen kurtlusun bıkeremmm!
lavi, berfin, bkb günaydın fıstıklar
EzgitoooommEvett meleğimm eveet yaz dedim düğün dedim evleniyorum dediiiiimmm :123:
Canım benim inşallah bizde ayrı geçirmeyi istemiyoruz. Nişanlı da olsak eve geç gelme stresini çekmek istemiyorum heleki yazın!
Sen kurtsuz bi fındıksın o halde
Eneee benim de canım pizza çekti
ay şaşırmıştır tabiiiiikiipizza dedinndee sanırım delirebilirim şuan pizza içiiinnn çok acıktııımmmmmmmmmmm
ahahaha nedense cok cok sevındı hemdeeay bu sene süper ötesi geçiceeekkk hadii daha cabuk gel 2013 yüffen be noluuur hadi
Günaydın kuzum kesinlikle düşündüğün tarihler süper benim sınavlar olmasaydı 1 haziran düşünüyorduk ama sınavlar olunca sarktı ya geç olsun ama güç olmasın 8 i olursa bi salonu tutarlarsa benden bi gun sonra evleniyorsun hayırlısıyla kuzum
ay şaşırmıştır tabiiiiikiipizza dedinndee sanırım delirebilirim şuan pizza içiiinnn çok acıktııımmmmmmmmmmm
ahahaha nedense cok cok sevındı hemdeeay bu sene süper ötesi geçiceeekkk hadii daha cabuk gel 2013 yüffen be noluuur hadi
Kuzenle buluşçaktık iş çıkışı pizza yiyelim bari
Aşkocaannn inşallah geççek zaman inşallah 2013 bile bitceek, bi bakmışızz 2014 yılbasını beraber kutluoruuzz, olamaz mı olabiliiiiiiiiirr
Aynen canım geç olsun güç olmasın. İnşallah hayırlısıyla atlatalım bu güzel günleri sonra biir oooh çekelim evlerimizde kk ya girelim mamalar yapalımGerçi ben mama yapmayı da bilmiorum onu da paşam yapsın
Kuzenle buluşçaktık iş çıkışı pizza yiyelim bari
Aşkocaannn inşallah geççek zaman inşallah 2013 bile bitceek, bi bakmışızz 2014 yılbasını beraber kutluoruuzz, olamaz mı olabiliiiiiiiiirr
Aynen canım geç olsun güç olmasın. İnşallah hayırlısıyla atlatalım bu güzel günleri sonra biir oooh çekelim evlerimizde kk ya girelim mamalar yapalımGerçi ben mama yapmayı da bilmiorum onu da paşam yapsın
hoşgeldim kızlar
minnakım haklısın kesinlikle kurtluyum. dün bende bunu düşündüm:)
içimde kurt var kesin ondan kilo alamıyorum
Kuzum Adana da tek geçerim bu gittiğimiz pizzaciyi sürekli oraya gideriz burdan yollayım kuzum sende mi ıstanbullusun bu arada olmazsa buraya yolun düşerse ısmarlayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?