'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tamam mavişcimmm :) adanada yaşıosun sanıırmm bana yakın biri bende antep :)) ya nisan dedik ama 1-2 haftaya netleşicek inşş bakalımm cok işimiz varr

Evet kuzum adanada yaşıyorum yakınız birbirimize hayırlısı olsun kuzum en kısa zamanda netleşsin ki sende ona göre hazırlıkları yap benimde 7 haziran diyorum ama daha tutulmadan kesin demicem nisan evet bize göre vaktiniz kısa herşey hazır olacak zaten kuzum hayırlısıyla olur merak etme:18::18::18::18::18::18:

dönünce yaz canım bize sonucu neler yaptık neler ettin

Geldimm bugün 3 gelinlikçiye gidebildim gelinlikçiler düğün 18 mayıs deyince geç kalmışsın haziran gelinlerinin 2. provasını yapıyoz dediler,akay gelinliğe baktım birşey beğenmedim gelinlikler 4-4,5 milyar dedi ve ilgisiz davrandılar kataloğa bak internetten beğendiğine bakalım dedi deneme gösterme bile yok ! burdaki 2 gelinlikçiye gittim ama hayallerimdeki bir gelinlik göremedim maalesef filmlerde ne güzel vitrinde beğenip alıp çıkıyorlar ama çok zor işlermiş ama balık model alıcam galiba birkaç model denedimn zayıf olduğum için prenses kabarık modellerin içinde gelinlik beni yutmuş gibi durdu yarım balık modellerde başka gelinlikçileri gezmeye devam :)

Son düzenleme:

Ne demek geç kalmışsın yawww 3-4 ay çok ideal gelinlik için saçmalamışlar bozma moralini sen sakın canım tamam mı? inşallah istediğini bulursun evet zayıflara balık güzel oluyor

karabatak kuşlarına döndüm bi geliyorum topige sonra bir hafta ugrayamıyorum
umarım herkes iyidir
bende bi telaş bu aralar sanki hiçbişey yetişmicekmiş gibi hissediyorum sorun bendemi yoksa herkes bölemi:26:
kına hediyelikleri için hala karar verememiş durumdayım sizler ne planlıyosunuz fikri olan yada bu işi halleden varmı ben degişik bişey olsun istiyorum ama hala bulamadım

hehehe ay kıyamam cidden bi varsın bı yoksun ozluyoruuuz senı yaaaaa

kına ıcın tef yaptırıcaam kuzuuum beenn

hehehe ay kıyamam cidden bi varsın bı yoksun ozluyoruuuz senı yaaaaa

kına ıcın tef yaptırıcaam kuzuuum beenn

kuzum bende çok özlüyorum hepinizi ama iş okadar yogunki sürekli bi koşuşturmaca halindeyim bi yandan evlilik hazırlıkları zaman nasıl geçiyo anlamıyorum
bende tef alcam kurdele ile süslicem kına günü arabalara kırmızı tülden süsler yapılcak nazar boncugu ile süslicez onları fiyonk gbi ama davetllere ne dagıtsam bilmiyorum gerçi bi hediyem var gibi ama kararsızım sizede soraym hemen türkmenistanlılardaki bi gelenekmiş türkmen gelini düşünün minik bebek bi elinde bereket sepeti var içinde pirinçvs gibi şeyler var bereket temsili içn diger elindede kına süslü bi gelin hanım galiba bunu yapıcam:26:

cok tatlı olur kuzuuummm bereketınıızz arttsıınnnn aşkınız cogalsııınn siz turkmen mısınız kusum?

bız arnavutuuzz kınalarımız bıraz fazla cafcaflı gecıyooo ben herkese hedıyelık olarak resımlı ve tarıhlı tef yaptırmayı dusunuorum iştee kınaları koymak ıcınde daha şık ve ozel bı kutu bulucam ıns

yok canım biz türkmen degiliz ama yengecimin ailesi öle onlarda gördüm bende
resimli tefte degişik bi fikir buaralar kendimi çok frklı bi konuya odakladım bi çözsem içim rahatlıcak

Ceren umut olsun diye söylüyorum. 3 prova,yani 3 haftada diktiler gelinliğimi.
Maksat dikmek istesinler

Dün gördüm, havlulari keseye koymuşlar. Pohcaya koyarken hoş durur..

Eklentiler

• $IMAG0370.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 20
Günaydın canlar günaydın size güzel güneşli bir pazar sabahından günaydın sevdiceğiyle birlikte olanlara AŞK dolu bir pazar benim gibi evden çıkmayanlara da evinde geçirebileceği güzel bir pazar diliyorum

Günaydıııınnn ya da tünaydın

Haftaiçi değişmeyen gerçek bugunde değişmedi, sevdiceğimin güzel sesiyle uyandım bu sabah da.. Hava buz gibi ama onun aşkı sıcacık, ısıtıyo içimi
Kahvaltımı ettim sanırım birazdan da kayınannişime gidicez annemle

Bi de regl olucam sanırım hafif bi karın ağrım var. Hiç de çekilmez şimdi

Oh canım süper ne güzel sevdiceğinin sesiyle uyanman
Git bakalım kuzum kayınannisıne ben uzun zamandır gidemiyorum neyse yılbaşından sonraki gün bize yılbaşı ziyaretine gelecekler adettenmis
Kuzum Adana 'nin sıcacık havasından yollayım sana süper bir hava var burada sıcacık
Artı adet göreceksen sıcak tut kendini kuzum üşütme de daha fazla artmasın felaket bi sancı oluyor bazen beni yataklara düşürüyor:26:

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

act_rest : 27 Ocak 2013 Kına
:123:31 Ocak 2013 Düğün ...................... 32 ... :123:

ameliee : 26 Ocak 2013 Kına
:123:02 Şubat 2013 Düğün ...................... 34... :123:

donuk_pudra : 29 Mart 2013 Kına
:123:30 Mart 2013 Düğün ...................... 90... :123:

plum88 :25 Nisan 2013 Kına
:123:27 Nisan 2013 Düğün .....................117... :123:

karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................139... :123:

2007hu: 18 Mayıs 2013 Kına
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................140 ... :123:

35ebrus35 : 22 Mayıs 2013 Kına
:123:23 Mayıs 2013 Düğün .....................144... :123:

Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................154 ... :123:

Telomer : 8 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................168 ... :123:

aLLeGRia : 21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................174... :123:

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................175... :123:

gaydirigubbak : 09 Ağustos 2013 Kına
:123:11 Ağustos 2013 Düğün .....................224 ... :123:

Ece: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................245. :123:

engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................266. :123:
[/QUOTE]

Günaydın canlar günaydın size yılın son günü haftanın başı bugün ve yarın yeni bir yıla merhaba diyeceğiz benim gibi sabahın köründe ise kalkanlara kolay gelsin işe gitmeyeceklere tatlı uykular yaa biraz daha uyuyim deyip çalar saatini erteleyenler hadi kalkın ise geç kalacaksınız hadi canlar uyanın işe kalkma zamanı
5 günlük bi yıllık izinden sonra yataktan bu saatte kalkması ne zor oldu ya bazen diyorum evlendikten sonra evimin kadını çocuklarımın anası mi olsam sevdiceğim duymasın zaten iple çekiyor ama daha çok bekler
Vee sonunda tarih kesin 7 haziranda bende gelincik olacam 5 haziranda da kına yapılacak çoook işimiz var çoook

kardelen senin bu sabah şekerciği mesajlarını yerim, ne de güzel yazmışsınnnnn

hadi hayırlı olsun nihayet tarihiniz kesinlşti,darısı başıma inşallah, artık ciddi adımlar atalım biz de yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…