- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
hümeyram ben hardiski unuttum. pazartesi atarım olur mu:26:
sizlerde de sarkı varsa bekliyorum
kurtlarımı paket yapıp sana göndercemtoton erisin
önemli değil canım bu arada ben Ceren e iki gün önce bendeki şarkıları göndermiştim o size benimkilerle birliklte hepsini atmış o yüzden ayriyeten ben göndermedimmmm
141 günümüz kalmışşşşş :18::18::18::18:
benimde 91:123::123::123::123:
hümeyram ben hardiski unuttum. pazartesi atarım olur mu:26:
sizlerde de sarkı varsa bekliyorum
aynen valla bende harddiski unuttum yaa...pazartesi atarım hepinize sarkıları....
bu arada 33 günüm kaldıııı...kınaya da 29
hümeyram Allah kavuştursunaz kalmış hayırlı..
ay çağlosum cok heyecanlı ya
Canımın gelmesine 19 gün
hümeyram Allah kavuştursunaz kalmış hayırlı..
ay çağlosum cok heyecanlı ya
Aslımmmm evet yaaaa....praktikere gidicez bu aksam...mutfak masası bakcaz aşkitomla....belki bi kaç aksesuar falan da alırım...daha yatak da alacaz yaaa....öfff ne cok eksik var daha
canım zamanın var alırsın dert etme..
benim nişanlımda cok tezcanlı cok eksik var diye beni yiyiyor ya:44::44::44: yetişir diyorum ama..
sen de sıkma canını.hersey güzel güzel olacak.
bende gelinliği halletsem derin bir ohh çekecegm
o çok gözünde büyüyo insanın ama merak etme...bi giyiyosun ve bu diyosun....o seni buluyo yani
100sayfa yazmışsınız iyi ki bir iki gün girmedim
100sayfa yazmışsınız iyi ki bir iki gün girmedim
ayy iinşallah ya
ben 2 yere baktım dahacok mu rahatım ne.
Kıymetim al eline çayını kahveni oku bitir gel biz burdayız balım...valla zor oluyo okumak ama napalım .....böleler bunlar çeneleri durmuyo 2 dk
bende senin gibiydim merak etme...
Aynen oyle canım çok rahat edersin gerçekten:) Bizim evlerimiz cok yakın nişanlımcanla, aynı muhitte oturmayı dusunuyoruz 2 anne baksınlar artık torunlarına inşallahÖyle kuzum şimdi çok masraf olacak düğün arefesinde hazır ev varken masraf etmeyelim dedik ikimizde çalışıyoruz kendi kafamıza göre ev alana kadar öyle hem rahat ederim bebiş düşünürsek bile kaynanam bakar bakan çok olur ben çalışmaya devam
hahahaha dur ben seni bi döviimde aklın başınaa gelsin seniinnben pilatese gidiooom kızaaaaaaaaaaaaaaammmm 2 aya fitiiimm ama sen hep kurtlu kalcaksın işte fındık kurduuu hıhhh
pelotuuummmmmda pelootuuummmm ah gelsın o gunlerrr hayallerımız bır bır gerceeekk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?