iki dakikada da böyleler bunlar didi yaaaaaaaaa
sen actın konuları dermişim
Kızlar hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum gelinlikçilere doğru :)
Kızlar hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum gelinlikçilere doğru :)
Aynen oyle canım çok rahat edersin gerçekten:) Bizim evlerimiz cok yakın nişanlımcanla, aynı muhitte oturmayı dusunuyoruz 2 anne baksınlar artık torunlarına inşallah
Popiyle ilgili yorumu gorunce çisot geldi aklıma aşkoKızın gözü kaldı popinde
Hayallerimiz gerçeek olcak zaten hissediyoruum ben bunu
iki dakikada da böyleler bunlar didi yaaaaaaaaa
sen actın konuları dermişim
heee kendisi çok az konuşuyor sankim
ba ba ba hemen de kötülemeye hazırlar bei....şaka yaptım kiiiii
Miniğimmm sen gel afyona geelll.. Hamamların alası burda valla adı üstünde kaplıca şehri.. Ben sana kesede yaparım, masajda yaparımm..
Bugün arkadaşlarla birbirimize bir masaj yaptık varya bi kişiye üç kişi daldık birimiz sırtına, birimiz bacaklarına, birimiz kollarına masaj yaptık.. Bebekler gibi olduk valla..
ayy demeee yaaaaaaaaaaaa cıddennn hamur gıbı yoguruuunn benııınası rahatlamısınızdıııırrr sultanım yaaa kıskandım vallahı suaannn hemde mesaıde kalma zorunlulugum varkeeennn
alıngan mı olmus bu hatun oyy yirimmmmmm seniiiiiiiiii
Aynen oyle canım çok rahat edersin gerçekten:) Bizim evlerimiz cok yakın nişanlımcanla, aynı muhitte oturmayı dusunuyoruz 2 anne baksınlar artık torunlarına inşallah
Popiyle ilgili yorumu gorunce çisot geldi aklıma aşkoKızın gözü kaldı popinde
Hayallerimiz gerçeek olcak zaten hissediyoruum ben bunu
Tskler kuzum süper oldu süper pizza üstünde doğum günü orjinal bi fikirdi hiç aklına bile gelmedi süpriz yapacagım şok oldu aldığım bota bayıldı birde tüm resimlerin slayti cuk diye oturdu kuzum ya değişiklik oldu monotonluktan kurtulduk herkese tavsiye pastaneye gitsek anlardı ama pizzaci olunca bişey anlamadı
canım cidden süper olmuşş orjinalll cok sevindim cok güzel gecmesinee :)))
yaaa ne güzel yeni yeni evlilik haberleri 2013 te hepimizz evlenrirzzzz inşşş :))
Evet kuzum bende sevindirik oldum sevdiceğim mutlu oldu diye
Amin inşallah canım hepimiz 2013 gelinleri oluruz en güzelinden
ay inşllahh yaaaa nası yapcazzz bu kadar işi nasıl yetiştircez hala gelinlige karar veremdimm hala netten bakıorum bi gideemedim magazalaraa
kuzum öncelikle bana maviş derler nick değişme olsa değişip maviş yapacam ama nasıl değişeceğimi bilmiyorum artıı düğün ne zaman kuzum yaparız Allahın izniyle kuzum yaa hayırlısıyla yetişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?