'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ahh kızlar canınız kalmasın ama bir hamam sefası yaptım varya .. Sabahın köründe kaltık iş yerinden arkadaşlarla kaç haftadır planlayıp erteliyoduk..

Sonunda bu hafta nasip oldu gittik.. Ama bu hamam müthiş bişey ya kendimi hem yorgun, hemde dinlenmiş hissediyorum..

Hepinizi enn misinden öpüyorummmmm

ay aklımaa geldı sımdı aşkoo yaa çiseemmmi yerim valla her resme baktıgımızda ben göbeğim var yeaaaaaaa dedıkce poin süper dedi deli kızz tam çıtır çerez

hayatım ben son hamam sefamıı söz günü evde sular kesılınce yapmıstım valla cıdden fena bı rahatlık oluoo ama sabahtan aksama bı sefaa yapmak cok ısterııımmm ozellıkklee bu ara cok ıhtıyacım var dayak yemıs gıbıyım resmeeeennn

Miniğimmm sen gel afyona geelll.. Hamamların alası burda valla adı üstünde kaplıca şehri.. Ben sana kesede yaparım, masajda yaparımm..

Bugün arkadaşlarla birbirimize bir masaj yaptık varya bi kişiye üç kişi daldık birimiz sırtına, birimiz bacaklarına, birimiz kollarına masaj yaptık.. Bebekler gibi olduk valla..

ayy demeee yaaaaaaaaaaaa cıddennn hamur gıbı yoguruuunn benııı nası rahatlamısınızdıııırrr sultanım yaaa kıskandım vallahı suaannn hemde mesaıde kalma zorunlulugum varkeeennn

ayy demeee yaaaaaaaaaaaa cıddennn hamur gıbı yoguruuunn benııı nası rahatlamısınızdıııırrr sultanım yaaa kıskandım vallahı suaannn hemde mesaıde kalma zorunlulugum varkeeennn

Kıyamammm sana neyse daha fazla canını istetmeyeyim ya da sen pelmiğide al gel...

hiiiiiii kaç sayfa yazmışsınız öyle ya... kızlar nişanlımla dışarıya çıkıcaz bi bakıyım çıkıyım dedim ama bir bakmakla olcak iş değil akşam uzun uzun okuyacağım. umarım hepiniz iyisinizdir. ocaktan sonra benimde telaşlarım başlayacak artık bakalm en rahat zamanlarım bu zamanlar herlde:):) hepinizi kocaman öpüyorum. aşk dolu bir gün diliyorum

Kesinlikle haklısın kuzum baksınlar ya ne güzel ışte

canım cidden süper olmuşş orjinalll cok sevindim cok güzel gecmesinee :)))

yaaa ne güzel yeni yeni evlilik haberleri 2013 te hepimizz evlenrirzzzz inşşş :))

canım cidden süper olmuşş orjinalll cok sevindim cok güzel gecmesinee :)))

yaaa ne güzel yeni yeni evlilik haberleri 2013 te hepimizz evlenrirzzzz inşşş :))

Evet kuzum bende sevindirik oldum sevdiceğim mutlu oldu diye
Amin inşallah canım hepimiz 2013 gelinleri oluruz en güzelinden

ay inşllahh yaaaa nası yapcazzz bu kadar işi nasıl yetiştircez hala gelinlige karar veremdimm hala netten bakıorum bi gideemedim magazalaraa

kuzum öncelikle bana maviş derler nick değişme olsa değişip maviş yapacam ama nasıl değişeceğimi bilmiyorum artıı düğün ne zaman kuzum yaparız Allahın izniyle kuzum yaa hayırlısıyla yetişir

tamam mavişcimmm :) adanada yaşıosun sanıırmm bana yakın biri bende antep :)) ya nisan dedik ama 1-2 haftaya netleşicek inşş bakalımm cok işimiz varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…