Çünkü yaz telaşı girsin istemedik... Nişanlımın ailesi yazlığa gittikleri zaman 4 ay kalıyorlar biz de yaz girmeden yapalım hem haftasonu bizde onlara katılırız dedik.Hayırlısı olsun şimdiden kuzum erkencisiniz kuzumcum ne güzel ben sınavlar var diye erken yapamıyorum:18:
Hayırlısı olsun Özgemmgeçmişi okuya okuya geliyorum ama şunu yazayımmm nikah gününü hallettim hemi de telefonla
kadın çok şekerdi, ben yazıyom seni şimdi dedi isimlerimi aldı
siz mart gibi evrakları halledin daha erken getirmeyin şimdiden dedi
ilk yazdığım sensiz kız milli oldun dedi bi de bana
Bende 2013 gelini olucammmmmmm :)) Farklı duygu, gerçi yaza düğün ama ben şimdiden gelinlik bakmaya başladım :)))
korunuyorum aslında. ben haricinde herkes benden bebek bekliyor :18::18: ayol durun bakayım, biraz zaman geçsin yaparım ben size çocuk
Bi insanın en güzel günleri nasıl sinir stres içinde geçer yaa güya yazın evlenicem ama ne evlilik için hazırlanma isteği ne de evlenme hevesi heyecanı yaşayabiliyorum. Her şey mi ters gider bi insanın hayatında
bu sabah durgunsunuz kızlarrrr
oyacım çok geçmiş olsun yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler
biz de bu arada yatak odamızı aldık ani bi kararla
benim ailem alacaktı ama bi aksaklık oldu daha geç alabileceklerini söylediler biz de sevdiceğimle ikimiz gittik aldık
hatta ödedik bile
ikimiz ödeyeceğimiz için uygun bişey bulmamız lazımdı ve daha önce de beğenmiş olduğumuz şu modeli aldık ider mobilyadan
takımda siyah çizgiler olduğu için biz siyah baza yaptık yatağı
pazartesi de perde, tül, halı, duvar kağıdı vs bi sürü şey baktım ve aklımda çoğu şey şekillendi
yatak odası gelsin onları da halledicez..çok zevkliymiş perde kısmı ya
sizlere bir sinir bozucu haber vereyim.daha dogrusu benim sinirlerimi bozan
benden sonra kuzenim de evlencek düğünler cok diyordum yaa
yılbasında babam aradı işte onları yeni yıl kutlu olsun diye vs. sağolunn az kaldı görüscez zaten demiş amcam.( ist. dalar kendileri) babam da bizim üstümüze alınmıs aa evet aslının düğüne az kaldı görüscez evet diye. ne dese begenirsin ilk siz buraya gelceniz biz salon tuttuk diye. babam anlayamadım diyo:44:.
artık en son hopörleri actırdım meraktan catlamıstık
biz salon tuttuk işte tülinin düğünü mart bası sizden 15 gün önce
o an nasıl oldugumu anlatamam kızlar.biz onla konusurken birsey demedi hic. hatta konusuyorduk ne güzel birbirimizin hazırlık sürecinde erken gelir yardım ederiz cok heyecanlı diye bu ne simdi. benim en sıkısık olacagım zaman 15 gün sonra ben evlencem o kadar yol var. onu gectim sacmalık ya haziranda yapacagız vs diye konusuyordu hep. arada da sen benden sonra nişanlandın benden önce evleniyorsun diyordu :44::44:
yani karmakarısıgım ..acayip oldum
sizlere bir sinir bozucu haber vereyim.daha dogrusu benim sinirlerimi bozan
yılbasında babam aradı işte onları yeni yıl kutlu olsun diye vs. sağolunn az kaldı görüscez zaten demiş amcam.( ist. dalar kendileri) babam da bizim üstümüze alınmıs aa evet aslının düğüne az kaldı görüscez evet diye. ne dese begenirsin ilk siz buraya gelceniz biz salon tuttuk diye. babam anlayamadım diyo:44:.
o an nasıl oldugumu anlatamam kızlar.biz onla konusurken birsey demedi hic. hatta konusuyorduk ne güzel birbirimizin hazırlık sürecinde erken gelir yardım ederiz cok heyecanlı diye bu ne simdi. benim en sıkısık olacagım zaman 15 gün sonra ben evlencem o kadar yol var. onu gectim sacmalık ya haziranda yapacagız vs diye konusuyordu hep. arada da sen benden sonra nişanlandın benden önce evleniyorsun diyordu :44::44:
sen önce evleniyorsun diye, çatlamış senin kız anlaşılan
genelde hep derler, peşpeşe düğün olunca ganimet azalır diye. herhalde onun telaşı mı aldı ne :44:
ama bu konuda hiç üzülme takacak olan zaten takacaktır. bize de kurban bayramı sonrası az takı olur dediler. hiç de öyle olmadı.
aayy nasıl gideceksin peki? nerede onun düğünü :44:
gitmesen kimse sana niye gelmedin sitemi edemez, ne kadar telaşlı bir zaman olduğunu herkes biliyor
Çünkü yaz telaşı girsin istemedik... Nişanlımın ailesi yazlığa gittikleri zaman 4 ay kalıyorlar biz de yaz girmeden yapalım hem haftasonu bizde onlara katılırız dedik.
Kesin değil tabi daha salonlarla ilgili görüşülcek inşallah o tarihte boştur.Mayıs, en sevdiğim ay
Hayırlısı olsun Özgemm
Azıcıkk kaldı Allahın izniyle
Hoşgeldin aramıza
Bence evlenmenin en tatlı telaşı gelinlik bakmak
Evet canım inşallah istediğin tarih olur yanlız kır düğünü düşünüyorsan aynı yerin kapalı mekanı olmasına da dikat et kuzum mayıs ayı yağmur yağabilir:18::18::18:
iyiyim canım sen nasılsın
yokk be hamile değildir demeyin kıza ayolllllllbence cok karıstırdıgın icin öyledir.
Bildiğim kadarıyla birinizden birinin ikameti olmak zorunda canım en iyisi orayla görüşOyam ben şokungen olduuummmm
Bilmiyorum da ben, korunmuyor musunuz ki kızlar öyle diyor?:26:
Bu arada Özgem hayırlı olsuuunn,spor ve şık beğendim ki
Kızlar size bir sorum olacak benim, biliyorum daha erken ama aklıma düştü bir kere
Şimdi biz sözlümde bende Ankara’dayız. Düğünümüz İstanbul’da olacak. Ailesi Küçükçekmece de oturuyor, düğün salonumuz ise Sarıyer’de.
Şimdi biz nereye başvuracağız nikah işlemleri için?
Sarıyer Belediyesi’nin sitesinde çiftlerden birinin oturması yeterli diyor. Ama biz ikimizde oturmuyoruz. Napacağız?
Aklım çok karıştı
Ben sözlendim kuzenler nişanlandı.Hepside benden sonrayken ilginç bir atak oldu.sizlere bir sinir bozucu haber vereyim.daha dogrusu benim sinirlerimi bozan
Özgem bende çiğköfte manyağıyım banada getirseydin ah ahaslım gerçekten saçmalamışlar, insanlar nasıl düşüncesizler yaa
ama demek ki önce ben evleneyim hırsına bürünmüş senin kuzen
neyse sağlık olsun, senin düğünün harika olcak
buı arada dün ailecek sevdiceklere gittik kayınbabam çiğköfte yapmış
ben de bi çiğköfte manyağı olarak o kadar yedim ki sonra bi de salak gibi gaza geldik hadi tartılalım dedim
o kadar korkunç bi rakam gördüm ki dün açlık yemini ettim
artık hayatta yemem bişey nasıl da abartmışım saçmalamışım farkımda değilim yaaaa
akşamları hareket de yapçam.. acaba mezdeke falan indirip her akşam yarım saat falan göbek mi atsamen azından eğlenmiş de olurum
özgem bilmiyorum. kendi akraban böyle yapıyor ya. artık insanların değişkenliğine şaşmamam gerek bunu anladım.
onun da düğünü cok güzel olsun inşallah.Allah geçim versin.
içim tuhaf oldu ama olumsuz birsey diyemem.telefonlarıma mesajlarıma da dönmüyor :44: sitem edecegimi mi düsünüyor bilmiyorum.
dün annem yengemle konusmus yengem anneme demiş ki ; tülin gelinliğini aslı'ya gönderecekmiş. aslı almasın gülerekannem kalakaldım dedi.bu lafı da bana zorla söyledi. artık bu boyuta gelmişiz öz kuzenimle vay be dedim.
---
mezdeke iyi fikir. hümeyra göndermiş o hosuma gitti benim.
--
bu arada hümeyra demişkenhümeyra videoyu yollayamadım. ama aklımda
Fena değil sakin, sessiz en iyisi kötü hissetmiyorum kendimi
Ben sözlendim kuzenler nişanlandı.Hepside benden sonrayken ilginç bir atak oldu.
Büyüklerin yorumu kıskançlık benimkisi ise mutluluk dilemek oldu. Çokta takma derim ben şimdi nişan, düğün tarihlerimi bilmediğim için beni geçme şansları yok artık.
Bu arada kızlar Mayıs gibi evlilik, bu ayda da nişan görünüyor ufukta ilk sizinle paylaşayım dedim.
Pudram takma güzelim yeminle duyduğum, yaşadığım şeyleri yazsam yuh dersin.özgem bilmiyorum. kendi akraban böyle yapıyor ya. artık insanların değişkenliğine şaşmamam gerek bunu anladım.
onun da düğünü cok güzel olsun inşallah.Allah geçim versin.
içim tuhaf oldu ama olumsuz birsey diyemem.telefonlarıma mesajlarıma da dönmüyor :44: sitem edecegimi mi düsünüyor bilmiyorum.
dün annem yengemle konusmus yengem anneme demiş ki ; tülin gelinliğini aslı'ya gönderecekmiş. aslı almasın gülerekannem kalakaldım dedi.bu lafı da bana zorla söyledi. artık bu boyuta gelmişiz öz kuzenimle vay be dedim.
---
mezdeke iyi fikir. hümeyra göndermiş o hosuma gitti benim.
--
bu arada hümeyra demişkenhümeyra videoyu yollayamadım. ama aklımda
Aminnn bitanemm amiinnn.. İnşallah izin verirler Ezgimm dinlenirsin hiç değilse
Kızlar bu arada biz de düğün tarihimizi belirledik... İki yer var kafamızda... Nişanlım görüşecek bu hafta içi kapasiteleriyle ilgili. Biri kapalı mekan biri kır düğünü tarzındaTarih uygun olursa tutucaz bu haftaiçi...
25 Mayıs da dünya evine girmek istediğimiz tarih :123:İnşallah gönlümüze göre olur herşey
boşver canım yaa böyle zamanlarda oluyor fesatlıklar, çekememezlikler
sen takılma
:123::123::123::123::123::123:
ayyyyy hadi hayırlısı canım..
Kır düğünü olsun istiyorum ben çok ama riske atmak da istemiyorum çünkü korkuyorum.En güzel günümün mahvolmasını istemiyorum. Herşey istediğimiz gibi olsun inşallah bitanem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?