'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hayırlısı olsun şimdiden kuzum erkencisiniz kuzumcum ne güzel ben sınavlar var diye erken yapamıyorum:18:
Çünkü yaz telaşı girsin istemedik... Nişanlımın ailesi yazlığa gittikleri zaman 4 ay kalıyorlar biz de yaz girmeden yapalım hem haftasonu bizde onlara katılırız dedik.
Kesin değil tabi daha salonlarla ilgili görüşülcek inşallah o tarihte boştur. Mayıs, en sevdiğim ay
Hayırlısı olsun Özgemm
Azıcıkk kaldı Allahın izniyle
Bende 2013 gelini olucammmmmmm :)) Farklı duygu, gerçi yaza düğün ama ben şimdiden gelinlik bakmaya başladım :)))

Hoşgeldin aramıza
Bence evlenmenin en tatlı telaşı gelinlik bakmak

sizlere bir sinir bozucu haber vereyim. daha dogrusu benim sinirlerimi bozan

benden sonra kuzenim de evlencek düğünler cok diyordum yaa

yılbasında babam aradı işte onları yeni yıl kutlu olsun diye vs. sağolunn az kaldı görüscez zaten demiş amcam.( ist. dalar kendileri) babam da bizim üstümüze alınmıs aa evet aslının düğüne az kaldı görüscez evet diye. ne dese begenirsin ilk siz buraya gelceniz biz salon tuttuk diye. babam anlayamadım diyo:44:.
artık en son hopörleri actırdım meraktan catlamıstık

biz salon tuttuk işte tülinin düğünü mart bası sizden 15 gün önce

o an nasıl oldugumu anlatamam kızlar. biz onla konusurken birsey demedi hic. hatta konusuyorduk ne güzel birbirimizin hazırlık sürecinde erken gelir yardım ederiz cok heyecanlı diye bu ne simdi. benim en sıkısık olacagım zaman 15 gün sonra ben evlencem o kadar yol var. onu gectim sacmalık ya haziranda yapacagız vs diye konusuyordu hep. arada da sen benden sonra nişanlandın benden önce evleniyorsun diyordu :44::44:

yani karmakarısıgım ..acayip oldum

korunuyorum aslında. ben haricinde herkes benden bebek bekliyor :18::18: ayol durun bakayım, biraz zaman geçsin yaparım ben size çocuk

annemin bir lafı var .. simdi millet dügünü konusuyor.

evlen bu sefer bebek ne zaman diye konusacaklar diyor.

deme öle deme hiç birimizin hayatı günlük güneşlik değil ufak tefek hataları görmezden geliyouz bi z ssen de öle ya

herşey gönlünce olsun cnm

Özgemm hayırlı olsunn kesinlikle katılıyorum..perde seçmek harika bişey..
hele ben yatak odamın perdelerine hayran kaldım , açıp açıp resmine bakıyorum o derece

sizinki en azından haber vermişler , millet bizim düğünü beklerken bizimkinin kuzeni kaçtı canım
kız bi anda antalyadan adapazarına kaçmış bide evlenmiş
herkesi darmadağın etti valla kız iki günde..

sen önce evleniyorsun diye, çatlamış senin kız anlaşılan
genelde hep derler, peşpeşe düğün olunca ganimet azalır diye. herhalde onun telaşı mı aldı ne :44:
ama bu konuda hiç üzülme takacak olan zaten takacaktır. bize de kurban bayramı sonrası az takı olur dediler. hiç de öyle olmadı.

aayy nasıl gideceksin peki? nerede onun düğünü :44:
gitmesen kimse sana niye gelmedin sitemi edemez, ne kadar telaşlı bir zaman olduğunu herkes biliyor

ya ben takısında değilim. şükür ki takan ona da bana da takar.

istanbulda oturuyorlar. biz izmirdeyiz. beni düsündüren o. benim düğüne 15 gün kala. afedersiniz de bitarafımda cinler oynuyorken

ben onun önceden yanında olmak istiyordum hazırlık sürecinde o da benim.:44::44: demek ki değilmiş. zaten babam aramasa heralde son ay haber verceklerdi.

aslım gerçekten saçmalamışlar, insanlar nasıl düşüncesizler yaa
ama demek ki önce ben evleneyim hırsına bürünmüş senin kuzen
neyse sağlık olsun, senin düğünün harika olcak

buı arada dün ailecek sevdiceklere gittik kayınbabam çiğköfte yapmış
ben de bi çiğköfte manyağı olarak o kadar yedim ki sonra bi de salak gibi gaza geldik hadi tartılalım dedim
o kadar korkunç bi rakam gördüm ki dün açlık yemini ettim
artık hayatta yemem bişey nasıl da abartmışım saçmalamışım farkımda değilim yaaaa
akşamları hareket de yapçam.. acaba mezdeke falan indirip her akşam yarım saat falan göbek mi atsam en azından eğlenmiş de olurum

Son düzenleme:

Evet canım inşallah istediğin tarih olur yanlız kır düğünü düşünüyorsan aynı yerin kapalı mekanı olmasına da dikat et kuzum mayıs ayı yağmur yağabilir:18::18::18:

özgem bilmiyorum. kendi akraban böyle yapıyor ya. artık insanların değişkenliğine şaşmamam gerek bunu anladım.

onun da düğünü cok güzel olsun inşallah.Allah geçim versin.

içim tuhaf oldu ama olumsuz birsey diyemem.telefonlarıma mesajlarıma da dönmüyor :44: sitem edecegimi mi düsünüyor bilmiyorum.

dün annem yengemle konusmus yengem anneme demiş ki ; tülin gelinliğini aslı'ya gönderecekmiş. aslı almasın gülerek annem kalakaldım dedi.bu lafı da bana zorla söyledi. artık bu boyuta gelmişiz öz kuzenimle vay be dedim.

---

mezdeke iyi fikir. hümeyra göndermiş o hosuma gitti benim.

--
bu arada hümeyra demişken hümeyra videoyu yollayamadım. ama aklımda

Evet canım inşallah istediğin tarih olur yanlız kır düğünü düşünüyorsan aynı yerin kapalı mekanı olmasına da dikat et kuzum mayıs ayı yağmur yağabilir:18::18::18:

Kır düğünü olsun istiyorum ben çok ama riske atmak da istemiyorum çünkü korkuyorum. En güzel günümün mahvolmasını istemiyorum. Herşey istediğimiz gibi olsun inşallah bitanem.

iyiyim canım sen nasılsın

yokk be hamile değildir demeyin kıza ayolllllll bence cok karıstırdıgın icin öyledir.

Fena değil sakin, sessiz en iyisi kötü hissetmiyorum kendimi

Bildiğim kadarıyla birinizden birinin ikameti olmak zorunda canım en iyisi orayla görüş

Ben sözlendim kuzenler nişanlandı.Hepside benden sonrayken ilginç bir atak oldu.
Büyüklerin yorumu kıskançlık benimkisi ise mutluluk dilemek oldu. Çokta takma derim ben şimdi nişan, düğün tarihlerimi bilmediğim için beni geçme şansları yok artık.
Bu arada kızlar Mayıs gibi evlilik, bu ayda da nişan görünüyor ufukta ilk sizinle paylaşayım dedim.

Özgem bende çiğköfte manyağıyım banada getirseydin ah ah

boşver canım yaa böyle zamanlarda oluyor fesatlıklar, çekememezlikler
sen takılma

:123::123::123::123::123::123:

ayyyyy hadi hayırlısı canım..

Pudram takma güzelim yeminle duyduğum, yaşadığım şeyleri yazsam yuh dersin.
İnsanların gerçek yüzleri bu türlü güzellikleri yaşadığında çıkıyor ve sense yapabileceğin mutluluğuna gölge düşürmemen.

ay asko geceden ben basladım ne gıycem dıye duusunmeyee kurbıgede dedım ne yap ne et sımdıden ayarla 25 mayısta keşandayız kına olayı dusunduruo suan benı askım yaaa kınayı nezman yapcannnıızz son gece beraber kalalımda ıstıoruum olmadı ben cumadan geliriiim kınanın sonlarına yetişirim ama olsuuunn kiiiiğğğ

boşver canım yaa böyle zamanlarda oluyor fesatlıklar, çekememezlikler
sen takılma

haklısın enerjimi ona vermemem gerek zaten

bu ay bayagı kosusturmaca olcak.

oyam sen banyo takımlarını naptın ya? ben bir türlü begenemiyorum koctasa baktık vs.

Kır düğünü olsun istiyorum ben çok ama riske atmak da istemiyorum çünkü korkuyorum. En güzel günümün mahvolmasını istemiyorum. Herşey istediğimiz gibi olsun inşallah bitanem.

Amin inşallah canım herşey gönlümüzü göre olur inşallah AMIN
Canım tutulacak mekanın hem açık hem kapalı yeri olup 2 yeri hazırlarlarsa problem olmaz bence onu da konuşun inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…