Günaydınnn kızlarr
Hepinizin yeni yılı kutlu ve mutlu olsun
Özgemmm güle güle kullanın yatak odanızı,güzel bebişler yapmak nasip olsun
Oyammm hamilesin kesin bence eminim galba
Aminnn bitanemm amiinnn.. İnşallah izin verirler Ezgimm dinlenirsin hiç değilse
Kızlar bu arada biz de düğün tarihimizi belirledik... İki yer var kafamızda... Nişanlım görüşecek bu hafta içi kapasiteleriyle ilgili. Biri kapalı mekan biri kır düğünü tarzındaTarih uygun olursa tutucaz bu haftaiçi...
25 Mayıs da dünya evine girmek istediğimiz tarih :123:İnşallah gönlümüze göre olur herşey
anammmm oya hamile miymişşşş
bişeyi kırk kere söylersek olurmuş, kızı elbirliği ile hamile yapçaz
kızzz deme öyleeee :26:
ay bu akşam gebelik testi alayım en iyisi :26:
günaydın kızlar
hayırlı bir yıl olmasını diliyorum inşallah
buarada sağolun,midem daha iyi şuanda:26: sizler hariç her duyan, aa yoksa hamilemisin diyordu. umarım öyle değildir
Biz gün içinde daha söyleriz sana 41 yaparız o sayıyı oyammm
Günaydınnnnn hoş geldin pudram nasılsın bakem_?
Oya grubun ilk gelini olduğun gibi ilk anneside olmaya aday mısın yoksa?
Şaka bir yana evliliğin aşkın tadını çıkardıktan sonra anne olmak gerek diye düşünüyorum.Tabi bu benim fikrim.
yok canım değilimdir umarımyarın öbürgün reglimden anlaşılır. erken olurdum normalde bakalım olacakmıyımmm
ayyy hamile olursam çok tuhaf olur, o kadar korun et,sonra püff..
hayır en komiği iki samimi arkadaşım evlendikleri gün hamile kaldılar, çok kızmıştım nasıl yaptınız bu hatayı diyeşimdi bende olursa gör sen tantanayı
özge hayırlı olsun yatak odan
Kızlar size bir sorum olacak benim, biliyorum daha erken ama aklıma düştü bir kere
Şimdi biz sözlümde bende Ankaradayız. Düğünümüz İstanbulda olacak. Ailesi Küçükçekmece de oturuyor, düğün salonumuz ise Sarıyerde.
Şimdi biz nereye başvuracağız nikah işlemleri için?
Sarıyer Belediyesinin sitesinde çiftlerden birinin oturması yeterli diyor. Ama biz ikimizde oturmuyoruz. Napacağız?
Aklım çok karıştı
sözlünün kütüğü nerde ise o belediyeden sarıyere memur gelecek canım
Kütüğü Konya'da. Adrese dayalı sistemde ikametini demek istiyorsun ama sanırım:26:
O ise Ankara'da:44::44:
Oyam ben şokungen olduuummmm
Bilmiyorum da ben, korunmuyor musunuz ki kızlar öyle diyor?:26:
Bu arada Özgem hayırlı olsuuunn,spor ve şık beğendim ki
Kızlar size bir sorum olacak benim, biliyorum daha erken ama aklıma düştü bir kere
Şimdi biz sözlümde bende Ankara’dayız. Düğünümüz İstanbul’da olacak. Ailesi Küçükçekmece de oturuyor, düğün salonumuz ise Sarıyer’de.
Şimdi biz nereye başvuracağız nikah işlemleri için?
Sarıyer Belediyesi’nin sitesinde çiftlerden birinin oturması yeterli diyor. Ama biz ikimizde oturmuyoruz. Napacağız?
Aklım çok karıştı
evet onu diyordum
hmm :44::44: en güzeli nikah dairesinden bilgi almak. bizimde farklı yerlerde adresimiz mesela. benim bulunduğum yerden memur gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?