'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydınnn kızlarr

Hepinizin yeni yılı kutlu ve mutlu olsun

Özgemmm güle güle kullanın yatak odanızı,güzel bebişler yapmak nasip olsun

Oyammm hamilesin kesin bence eminim galba

Günaydınnn kızlarr

Hepinizin yeni yılı kutlu ve mutlu olsun

Özgemmm güle güle kullanın yatak odanızı,güzel bebişler yapmak nasip olsun

Oyammm hamilesin kesin bence eminim galba

kızzz deme öyleeee :26:
ay bu akşam gebelik testi alayım en iyisi :26:

Hayırlısı olsun şimdiden kuzum erkencisiniz kuzumcum ne güzel ben sınavlar var diye erken yapamıyorum:18:

bu arada şimdi nikah dairesini aradım Allahım görevli kadın nasıl tatlı nasıl tatlııııı yiyesim geldi resmen
gülinim ve zehram size de o denk gelir umarım (gerçi zehroş istanbula gidicuk amaaa)
ismimizi aldı tarihimizi aldı ay yok ayol gelmeyin yazdım işte ben buraya dedi
siz mart nisan gibi evrakları halledip gelin dedi
deftere ilk seni yazdım kız milli oldun dedi banaaa
aklıma zehram geldi milli deyince

Son düzenleme:
geçmişi okuya okuya geliyorum ama şunu yazayımmm nikah gününü hallettim hemi de telefonla
kadın çok şekerdi, ben yazıyom seni şimdi dedi isimlerimi aldı
siz mart gibi evrakları halledin daha erken getirmeyin şimdiden dedi
ilk yazdığım sensiz kız milli oldun dedi bi de bana

Günaydın canlarımmmmm..nasılsınız?

günaydın kızlar
hayırlı bir yıl olmasını diliyorum inşallah

buarada sağolun,midem daha iyi şuanda:26: sizler hariç her duyan, aa yoksa hamilemisin diyordu. umarım öyle değildir

Anammmm teyze oluyorummmmmmmmmm...Oyammm bence de ölesin...acaba öle istedigimizden mi ki

Oyam ben şokungen olduuummmm
Bilmiyorum da ben, korunmuyor musunuz ki kızlar öyle diyor?:26:
Bu arada Özgem hayırlı olsuuunn,spor ve şık beğendim ki

Kızlar size bir sorum olacak benim, biliyorum daha erken ama aklıma düştü bir kere
Şimdi biz sözlümde bende Ankara’dayız. Düğünümüz İstanbul’da olacak. Ailesi Küçükçekmece de oturuyor, düğün salonumuz ise Sarıyer’de.
Şimdi biz nereye başvuracağız nikah işlemleri için?
Sarıyer Belediyesi’nin sitesinde çiftlerden birinin oturması yeterli diyor. Ama biz ikimizde oturmuyoruz. Napacağız?
Aklım çok karıştı

iyiyim canım sen nasılsın

yokk be hamile değildir demeyin kıza ayolllllll bence cok karıstırdıgın icin öyledir.

sözlünün kütüğü nerde ise o belediyeden sarıyere memur gelecek canım

Bende 2013 gelini olucammmmmmm :)) Farklı duygu, gerçi yaza düğün ama ben şimdiden gelinlik bakmaya başladım :)))

Özgemmm hayırlı olsun yatak odanızzz...cok cok güzelllll...aşk dolu geceler diliyorum o odada

ezgim çok geçmiş olsun ya Allah nazarlardan korusun kesin nazar değmiş
bana da çok değer geçenlerde b.annem kurşun döktü bana, senin imkanın varsa sen de bi döktür istersen :26:

zehroşum sana da çok geçmiş olsun, benim sevdiceğim de hasta ya

korunuyorum aslında. ben haricinde herkes benden bebek bekliyor :18::18: ayol durun bakayım, biraz zaman geçsin yaparım ben size çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…