- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Sağol kalbi güzel arkadaşım prenses gibi olalım inşallah hayalimizdeki yuvada sevdiceğimizle yaşlanalım.:13:
Canım aman diyim korunmadın mı sen Allah Allah?çiğköfte demeyinmidem kıpır kıpır oluyor
aminRabbim agzından duysun
C
Eee artık yardımlarınızı bekliyorum en azından nişan kıyafeti için fikir verin.
Dışarı çıkıp bakamıyorum elim ayağıma dolaşmasın, son dakika ne bulduysam onu almak zorunda kalmayayım istiyorum.:18:
haklısın enerjimi ona vermemem gerek zaten
bu ay bayagı kosusturmaca olcak.
oyam sen banyo takımlarını naptın ya? ben bir türlü begenemiyorumkoctasa baktık vs.
nişanı evde mi düsünüyorsun..?
dısarı cıkıp bakman aslında yararına cünkü internetten ne kadar da arastırsan begensen ya aynısını bulamıyorsun ya da dikimi maliyetli oluyor.
ben ilk cıktıgımda 3. magaza da begendim aldım mesela. üzerinde görmen cok daha farklı oluyor.
Canım aman diyim korunmadın mı sen Allah Allah?
Eee artık yardımlarınızı bekliyorum en azından nişan kıyafeti için fikir verin.
Dışarı çıkıp bakamıyorum elim ayağıma dolaşmasın, son dakika ne bulduysam onu almak zorunda kalmayayım istiyorum.:18:
hmm sabun lekesi mantıklı hic aklıma gelmedi .:26::26:ahhh bebem ahhh, bende bir türlü bulamamıştım. bulduklarımı ya beğenmedim ya da çok pahalı gelmişti bana.
sonunda yalovada bir çeyizci dükkanına girdim ve tam benlik geometrik desenli sade, üstünde taşı olmayan bir set buldum.hem deeeeeee 35 liraya
sabunluk,sıvı sabunluk, wc fırçalığı, diş fırçalık, bir de hala mana veremediğim diş fırçalık gibi bir bardağı daha var. çöp kovası veya deterjan kutusu olarak kullanılan o kovası yoktu.
amannn zaten olmasın dedim
alırken üstünde sabun lekesi kalacak şeylere dikkat et
Sevdiceğin sınavı ve evde de bazı sorunlar olduğu için çıkamıyorum güzelim.
Tek başıma gitsem oda olmuyor içime sinmez işte son birkaç gün olmadı aşkla hızlıca gezip alelacele karar vereceğim.:18:
yok canım, sanırım çiğ köfte dokunuyor bana.
en son düğünden önceki hafta yemiştim, gene aynı olmuştum. zehirlendin demişlerdi :26:
daha dışarıdan alıp yemicemçok da severdim halbuki
pudracığım hazırlıkları bıtırdınmı alışverışı? Benımkı hala bıtmedı.
no many
kötü bende balık yiyemiyorum hastanelik oluyorum her defasındayok canım, sanırım çiğ köfte dokunuyor bana.
en son düğünden önceki hafta yemiştim, gene aynı olmuştum. zehirlendin demişlerdi :26:
daha dışarıdan alıp yemicemçok da severdim halbuki
hmm sabun lekesi mantıklı hic aklıma gelmedi .:26::26:
mobilya devri bile bitti. bir paspal, banyo takımı begenemiyorum ya
hmm :26::26:
gönlüne göre buılursun dert etme. secenek de cok .bütceye göre kıyafet de.
selam arkadaşlar neşelı günler hepinize
pelinitommmmmm tarihi de blirlemişsiniz ne güzel
çok çok çok mutlu olunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?