cok guzeeel ben de cok cranberries dinlerdim bir araadolaresin sesi harika zaten
benim supermande bu ara mustafa cecelinin sevgilim sarkısına taktı... ben yabancı olsun istiyorum ama o bence bu sarkı olsun tam bizi anlatıyor diyo[/ kuzu şu ara şu sevgilim her düğünde çalar oldu bende çok beğendim cranberriesi
hepiniz yasayacaksınız inş.....hakkaten cok heyecanlı...yerimde duramıyorum,çalışmak istemiyorummmevimize gidip gidip bakıoz cıkıozz,bi görseniz çok komiğizzz...haftasonu yine gittik eve baktık öle,suraya sunu buraya bunu koyarız dedik...bi sarıldıkkk birbirimizeeee,az kaldı dedik...sonra yine eksikleri almaya yola koyuldukk....
en cok da ilk dansı düsününce heyecanlanıyorum...salona girisimizi falan...ayy kalbim durcak gibi oluyo....dans müzigne karar verdik...ben sectim....bi aralar ne cok dinlerdimmm...hepiniz de bilirsiniz eminim...The Cranberries-When you're gone
buyrun dinleyin
http://www.youtube.com/watch?v=RUmdWdEgHgk:16::16::16::16::16:
çok seviyorum ben bu şarkıyı
pek etik kuralları varmıs arkadaşınnnn
birşey paylaşabilirmiyimmmmm
dün görüşmeye gittim ya hani, görüşme iyi geçti, biz sizin şirketin durumu netleşene kadar bekleyelim 10-15 gün içinde netleşir diye düşünüyorum falan dedi.
satış müdürümüz de benimle birlikte gelmişti sağolsun o götürdü beni.
görüşme havasından daha çok onların muhabbeti havasında geçtitabi bundan ötürü ben ne çalışma saati sordum ne haftasonu varmı diye sordum.
çok önemli değil, ctesi öğlene kadar çalışırım amaaa olmasa süper olurdusoramadım tabiki. adamda söylemedi. servisi varmış bizim oradan onu söyledi.
sanki olacak gibi ama adam salladı mı acaba diye de düşünmüyor değilim :26:
kendimi çok ifade edemedim :26: sürekli ikisi konuştuğu için
şirketi gezdirdi, bizim şirketin mini cep versiyonu gibi bir yer. küçük ve dış görüntüsüne çok önemsenmeyen biryer. bizimkisi ise dış görünüşü şaşalı (paralar nereye gitti neden battık belli)
ne kadar ücret alıyorsun diye sordu, kandırdım onları1400 alıyorum dedim, gerçek 1100 ama Allah var 1400 verseydiler yok almam demezdim
ay öyle işte
birşey paylaşabilirmiyimmmmm
dün görüşmeye gittim ya hani, görüşme iyi geçti, biz sizin şirketin durumu netleşene kadar bekleyelim 10-15 gün içinde netleşir diye düşünüyorum falan dedi.
satış müdürümüz de benimle birlikte gelmişti sağolsun o götürdü beni.
görüşme havasından daha çok onların muhabbeti havasında geçtitabi bundan ötürü ben ne çalışma saati sordum ne haftasonu varmı diye sordum.
çok önemli değil, ctesi öğlene kadar çalışırım amaaa olmasa süper olurdusoramadım tabiki. adamda söylemedi. servisi varmış bizim oradan onu söyledi.
sanki olacak gibi ama adam salladı mı acaba diye de düşünmüyor değilim :26:
kendimi çok ifade edemedim :26: sürekli ikisi konuştuğu için
şirketi gezdirdi, bizim şirketin mini cep versiyonu gibi bir yer. küçük ve dış görüntüsüne çok önemsenmeyen biryer. bizimkisi ise dış görünüşü şaşalı (paralar nereye gitti neden battık belli)
ne kadar ücret alıyorsun diye sordu, kandırdım onları1400 alıyorum dedim, gerçek 1100 ama Allah var 1400 verseydiler yok almam demezdim
ay öyle işte
evet bence de sesi cok güzell...gencligimde dinlerdimbenimki de hastalıkta saglıkta istiyooo...cok anlamlıymısss....ama bıkkınlık geldi yaaa..evet sevgilim de hastalıkta saglıkta da cok güzel cok anlamlı ama her dügünde calıyo...sıkıldım inan belki kına da istedigi olur sevdicegin...sonucta ikisine de lazım dans müzigi..
mesela ben pasta calarken su olsun istedim...sevdicege gönderdim.bi beni dövmedigi kaldı.bu olurmuymus hiç...öle bi dedi ki tokat yesem daha az acıtırdııı
Goran Bregovi
ama cok tatlı...bence cok güzel eglenceliii
canım ben ikamet etmediğim bir ilde evleniyorum. bu sebeple evlilik izin belgesi ve dosya almam gerekiyor. sizin ikamet ettiğiniz belediyede kıyılacak zaten nikah.en acayip bizim burdaki memurluk sanırım :26:
öyle dosya falan da demediler bize.. 3 foto, 1 sağlık raporu, 1 de nüfus cüzdan fotokopisi
bi de kadın ısrarla daha yaptırmayın evrakları çok zaman var mart nisan gibi yaptırın dedi :26:
hepiniz yasayacaksınız inş.....hakkaten cok heyecanlı...yerimde duramıyorum,çalışmak istemiyorummmevimize gidip gidip bakıoz cıkıozz,bi görseniz çok komiğizzz...haftasonu yine gittik eve baktık öle,suraya sunu buraya bunu koyarız dedik...bi sarıldıkkk birbirimizeeee,az kaldı dedik...sonra yine eksikleri almaya yola koyuldukk....
en cok da ilk dansı düsününce heyecanlanıyorum...salona girisimizi falan...ayy kalbim durcak gibi oluyo....dans müzigne karar verdik...ben sectim....bi aralar ne cok dinlerdimmm...hepiniz de bilirsiniz eminim...The Cranberries-When you're gone
buyrun dinleyin
http://www.youtube.com/watch?v=RUmdWdEgHgk:16::16::16::16::16:
Sağlık raporu
(Sağlık Bakanlığına bağlı Aile Sağlık Merkezleri veya Aile Hekimliklerinden)
Not: Aile Sağlık Hekiminizi Aile Hekimi Sorgulaması adresinden öğrenebilirsiniz.
2-) 6 adet vesikalık fotoğraf
(Fotoğrafların renkli ve ön cepheden son altı ay içerisinde çekilmiş olması gerekmektedir. Fotoğraflarda alın, çene ve yüz görünür olmalıdır. Ozalit ve fotokopi yöntemiyle çoğaltılmış fotoğraflar kabul edilmez.)
3-) Fotoğraflı Nüfus cüzdanının aslı
(Kişinin son medeni durumunu göstermesi ve T.C. Kimlik Numarasının yazılı olması gerekmektedir. Silinti, kazıntı yapılmış tahrif edilmiş ve soğuk damgası olmayan nüfus cüzdanları kabul edilmez.)
kızlar bizim beledeyinen sitesinde yazan bunlar baska da bişi yok saglık raporunun içerigi hakkında bişey yazmıyor dosya falan da yazmıyor :26:
Glykeria Greek Music
buymuş kızlar adıpasta müsüğümmm
Glykeria Greek Music
buymuş kızlar adıpasta müsüğümmm
canım ben ikamet etmediğim bir ilde evleniyorum. bu sebeple evlilik izin belgesi ve dosya almam gerekiyor. sizin ikamet ettiğiniz belediyede kıyılacak zaten nikah.
bide beykoz belediyesi ocak ayında gelip gün alın sıraya girin demiş. memur nikah için düğün mekanına gelecek çünkü
çağlam düğün mekanına gelecek memur şu an senin ikamet ettiğin belediyeden değilse evlilik izin belgeside alman lazım.
mesela bizimki beykoz belediyesi orda şu yazıyo:
Çiftlerden birinin Beykoz Belediyesi sınırları içersinde ikamet etmesi gerekmektedir.
Beykoz dışında ikamet etmekte olup, Beykoz’da evlenmek isteyenlerin; bağlı bulundukları belediyenin evlendirme memurluğundan Evlenme İzin Belgesi getirmesi gerekmektedir.
Ben ağlamak istiyorum yaa
cok guzeeel ben de cok cranberries dinlerdim bir araadolaresin sesi harika zaten
benim supermande bu ara mustafa cecelinin sevgilim sarkısına taktı... ben yabancı olsun istiyorum ama o bence bu sarkı olsun tam bizi anlatıyor diyo
Ben ağlamak istiyorum yaa
Yerimm hepinizinn telaşınıııBugünleri de gördük ya... Gözlerim doluyor...
Benimki de şu ara taktı bu şarkıya Çağlamm hatta telefonunda ben ararken çalıyomuş bu şarkıAma ben fransızca seçerim yüksek ihtimall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?