'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok seviyorum ben bu şarkıyı

pek etik kuralları varmıs arkadaşınnnn

yaaaa çağlam hiç sorma doktor değil sanki karşı komşumda bana yol gösterdi aptal...

hayırlısı oyam ama olmadı 1250 falan ok de gitsin .. ama tabi son maaşından biraz daha fazlası olmadı gerekli

Oyam sen çok yaşa emiiiiAllahım gönlüne göre versin inş...

tünaydın kızlar yoğunluk anca girdim

--

özlemcim olumsuz düsünme hemen inşallah kötü birsey yoktur. evrene pozitif enerji ver

--

hümeyram halana cok gecmiş olsun dikkat et kendine..

--

bende jinekoloğa hic gitmedim. özlem sana ne demiş öyle ya. insan katil olur o sinirle. saçmalığın daniskası.
Allah'ım ne manyaklarla karşılaşmışsınız kızlar. tırstım:18::18::18:

oyam onlar ikisi sohbet ettikleri icin sana öyle gelmiş olabilir. niyetleri var gibi geldi ama.

maaş konusunda da iyi yapmışsın çünkü adamlar maaşta pazarlık yapabilirler. en azından zarara girmezsin. belki 1300 olur mu derler ya da son fiyat isterler mantıklı davranmışsın.

hakkında hayırlısı olur umarım.

benim de magnetler geldi

aynne ben de her dugunde caldııgı icin istemiyorum o yuzden itici gelio yoksa cok guzel sarkı bizim kendi ispanyolca sarkımız var zaten ama nedense taktı buna bu ara

benim pasta muzigim belli benimmm adını bilmiyorum yaa greek music diye geciyordu bir sitede :26:

canım ben ikamet etmediğim bir ilde evleniyorum. bu sebeple evlilik izin belgesi ve dosya almam gerekiyor. sizin ikamet ettiğiniz belediyede kıyılacak zaten nikah.
bide beykoz belediyesi ocak ayında gelip gün alın sıraya girin demiş. memur nikah için düğün mekanına gelecek çünkü

çağlam düğün mekanına gelecek memur şu an senin ikamet ettiğin belediyeden değilse evlilik izin belgeside alman lazım.
mesela bizimki beykoz belediyesi orda şu yazıyo:
Çiftlerden birinin Beykoz Belediyesi sınırları içersinde ikamet etmesi gerekmektedir.

Beykoz dışında ikamet etmekte olup, Beykoz’da evlenmek isteyenlerin; bağlı bulundukları belediyenin evlendirme memurluğundan Evlenme İzin Belgesi getirmesi gerekmektedir.

evet Nurayımmm..haklısın....mesela ben seyhan belediyesine baglıyım...sevdicek Çukurova...biz çukurova belediyesine basvurduk...zaten evlendime dairesi veriyo evlilik izin belgesini....sevdicegin adresini girdi nüfus müd sitesine...çukurovayı görnce verdi izin belgesini....

Yerimm hepinizinn telaşınııı Bugünleri de gördük ya... Gözlerim doluyor...

Benimki de şu ara taktı bu şarkıya Çağlamm hatta telefonunda ben ararken çalıyomuş bu şarkı Ama ben fransızca seçerim yüksek ihtimall

Son düzenleme:
kuzum sanırım youtube dan falan yok indirmeniz lazım dinlemek için

Dn Pastas Giri Mzii - Evliligim.Com

bu linkte greek music yazan 2. şarkı.... hareketli bir şey pasta cıkısında calacak bizde

giriş ve dans muzigim daha yok... pelotum benim anniş de fransızca sec diyor ama bilemiyorum cok sarkı var...

giriş için ben daha epic müzikler seviyorum romantik değil.... romantik sarkılar dansta calacak zaten bir ara bunu düşünüyoduk sevdicekle

ilk baştaki sarkıya girene kadar olan kısımda minik gelinler cıkacak ellerinde sepetlerlerle

1:10 unca dakikada da biz

o zaman sana bizim şarkımızı armağan ediyore pelinimmmm

[video=youtube;qFWv3g4y2Pg]http://www.youtube.com/watch?v=qFWv3g4y2Pg[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…