yılbaşından ve yılsonundan nefrett ettirdiler yaaa
sayım
mutabakat
devir
ağlamak istiyorum nefes alcak vaktim yok sanki
birde üstüne nette sorun var
ya açılmıyor kk twitter ya da kapanıyor neden anlamadım
Bu yoğunluğum birkaç gün daha gider sanırım ama sonra aynı hızla geri gelicem yanınıza
geçmişi okuyamadım kızlar
facebook konusu geçmiş
beni de ekleyinama ben kimsede ekli değilim sanırım mügeee sen beni gruptan bulur eklersin
face sabahtan akşama kadar açık oluyor çünkü
günaydın kızlar, hayırlı bir cuma diliyorum herkese
özlem çok sevindim henüz net bir şey denmese de uçuğa benzememesi insanı sevindirmiş olsa gerek.
kistler için ne yapmayı düşünüyor :44: normalde ne olur neyapılır bilmediğim için soruyorum...
bence d.k. hapları da çok masum değil :26:
ceren
teşekkür ederim canım, nedendir bilinmez eklenemiyorumözelden mj atın ben eklerim sizi
hayırlı cumalar everybody..Özelemcim bak bişey yokmuş iyi düşün ii olsun dün öyle hep negatif şeyler yazınca etkilendim bende ruyamda bendede oluyorduAllahım şifa verir sen takılma kuzuk
günaydın bacılar , hayırlı cumalarrr
özlemcim geçmiş olsun , dahada iyi haberlerini alıcaz inşallah..
Canım geçmiş olsun çok sevindim önemli bir şey olmadığına:) Ben bugün dış mekan çekimi için fotoğragçıyı ayarladım :) erken rezervasyon % 50 indirmden faydalandım 650 TL'ye hallettik :) Bir de buzdolabını aldık :) Bir şeyler halloldukça rahatlıyorum :)
peki ben susum mu o zaman :)
kızlar selammmmm..
doktordan geldimmm .
kontrolümü oldumm ..
doktor buna genital uçuk diyemem dedi şekil ve görünüş itibarı ile benzemiyor dedi. ayrıca genital uçukta ağrın ve sızlaman çok olur sende sızlama çevresinde kızarmada yok dedi.
ama ne olduğuna dair birşey diyemem hafif bir kıl dönmesi olabilir ama 2. bir sivilcenin çıkmasıda entresan dedi bayağı baktı inceledi...
sonra dedii şuanda ilaç başlatmıyorum birkaç gün sende takip et eğer yayılma ve içine su dolu kabarcıklar oluşurşa hemen beni ara ve ila ca başla akşamınada kontrole gel dedi şuan için seyir edip öyle tefdavi uygulayabilirim.
hemen ilaç yazmam anlamsız olur dedi ..
1 ay kadar lazere gitme öncelikle genital bölgenin direnci yerine gelsin dedi...
kistimde nur topu gibi 3,3 cm olarak sol yumurtalığımda duruyor şuanda zararsız içi tertemiz dedi ..
vee en önemlisi...
1 aylık doğum doğum kontrol iğnelerini asla tavsiye etmiyorum kesinlikle dedii.. onlarda aşırı derecede progesteron yüklü ve adet düzenliği yapıyor üstelik te gögüs bölgesi üzerinde hormonlar ekili oluyor dedi..
bence en sağlıklı ve zararsız d.k. yöntemi hap dedi ben 5 yıl kullandım ve hiçbir şikayetim olmadı 2 de çocuğum var sizede kesinlikle d.k hapı tavsiyemdir dedi...
ki zaten ben evlenincede kısmet olursa lale hn. devam edeceğim
,hoşbuşduk canım benim benim daha okul var onun askerlik var ölme eşegim ölm 23 yaşındayım ama benim yaşımdaki arkadaşlarımın artık çocukları oldu :) geçenlerde bi akrabamız evlendi küçükken evcilik oynardık erkek bu kişi ve benden 3 yaş küçük :) ama bu forum çok hoşuma gitti ne kadar güzel sohbetler bunlar hep böyle dram şeyler okumaktan bıktım muhteşemsiniz cidden diyorum inşallah çok mutlu olursunuz yaa :)) sizle konuşunca içim bi an kıpır kıpr oldu nedendir bilmem sanırım sizleri çok sevdim ve sanki ben evleniyormuşcasına heyecanlandım :)
sayım
mutabakat
devir
Bu yoğunluğum birkaç gün daha gider sanırım ama sonra aynı hızla geri gelicem yanınıza
facebook konusu geçmiş
beni de ekleyinama ben kimsede ekli değilim sanırım mügeee sen beni gruptan bulur eklersin
yok yok susma
etrafındaki aceleci insanlara bakınca insan kendini evde kalmış gibi hissediyor
ben 26yaşımda anca evlendimaz daha kalıyordum ama olsun
ÇAĞLAaaaaaa MÜGEEeee anam kaçç gün yazıyor orada öyleeeee
özge günaydın
sayım
mutabakat
devir
facebook konusu geçmiş
yok yok susma
etrafındaki aceleci insanlara bakınca insan kendini evde kalmış gibi hissediyor
ben 26yaşımda anca evlendimaz daha kalıyordum ama olsun
ÇAĞLAaaaaaa MÜGEEeee anam kaçç gün yazıyor orada öyleeeee
teşekkür ederim cerencim :) bende çok sevindim ama takipteyim :):)
seninde bir bir bitiyor işler ne güzel darısı başıma ..
fotoyu çok iyi ayaramışsınız...
herşey ii olur dert etme kuzum inşallah..Bizimki nişanda dış mekan çekimi yapıldık düğünde 2bine güzel bir profesyonel makina alalım ve düğünden 1-2 gün önce sabahtan akşama kadar çekilelim diyo fotoğrafçı tutmaualım diyo bu sefer bilemedim:26:
günaydın kuzularrrrrr
pelinnn senin heyecanını yirim ben kuzum
düğün için bence riske girmeyin canım , o karışıklıkta istediğiniz gibi pozlar olmayabilir bence :26:
hem fotocu çektğinde daha doğal pozlar yakalayabilir
Ececim ekleme talebi gönderemiyorum ben sana :26:
sen beni ekle istersen , eklenebilir bi kişilik olmam lazım
29 29 29
bazen çok heyecanlı bazen çok durgun oluyorum ben oya , sende öyle olmuşmuydun.. :2:
herşey ii olur dert etme kuzum inşallah..Bizimki nişanda dış mekan çekimi yapıldık düğünde 2bine güzel bir profesyonel makina alalım ve düğünden 1-2 gün önce sabahtan akşama kadar çekilelim diyo fotoğrafçı tutmaualım diyo bu sefer bilemedim:26:
annemmmmmmmmm oy OYYYYY kıyamam sana yaaa..Bende yanımdayken beni sinirlendiren bişey olunca bazen mi acaba diyorum ama sonra geçiyoarabada gamgam style ı dinlerken ağladığımı anlatmışmıydım
çok karışık bir duygu erkekler için öyle değil sonuçta.. onlar daha çok düzenli bir hayata geçiş yapmaktan tedirgin oluyorlar.
bizlerse düzenli hayatı bırakıp farklı bir yerde düzen kurmaya gidiyoruz.çok tuhaf aslında
insan düşündükçe ve o tarihe yaklaştıkça ne gerek vardı evlenmeye diyor, ama inan tüm koşturmacaya deyiyor
arabada gamgam style ı dinlerken ağladığımı anlatmışmıydım
çok karışık bir duygu erkekler için öyle değil sonuçta.. onlar daha çok düzenli bir hayata geçiş yapmaktan tedirgin oluyorlar.
bizlerse düzenli hayatı bırakıp farklı bir yerde düzen kurmaya gidiyoruz.çok tuhaf aslında
insan düşündükçe ve o tarihe yaklaştıkça ne gerek vardı evlenmeye diyor, ama inan tüm koşturmacaya deyiyor
bu aralar fazlada duygusalım galibaevden çıkışımı falan hiç düşünemiyorum oyacım..
ailemden ayrılacak olmak çok garip geliyor
psikolojim bozuldu galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?