'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kolay gelsin canım sana. Allah yardımcın olsun valla ne diyeyim
faceye beni kimse ekleyemiyor beni sen eklersin

canımcım kistler için şuanda hiçbirşey yapamıyor d.k. hapı vermekten başka çünkü evli değilim çocuk düşünmüyorum ancak ve ancak hamile kalmakta problem yarattığını görürse o zaman tedavi yöntemleri deniyeceğiz...

ama doğum kontrol haplaı konusunda bende tereddütlüyüm fakat bencede iğneler kadar zararlı değillerdir...
ayrıca kadında 5 yıl kullanmış ..
tabi kısmet melesi inşallah ekstra bir yan etkisini görmem allah yardımcımız olsun kolay işler değil canım..
sen nasıl korunuyordun ?

hayırlı cumalar everybody..Özelemcim bak bişey yokmuş iyi düşün ii olsun dün öyle hep negatif şeyler yazınca etkilendim bende ruyamda bendede oluyorduAllahım şifa verir sen takılma kuzuk

elifim yaa bak nasıl etkilenmişsinnnnn .... bende çok korktum şükürler olsun şuanda netleşen kötü bir durum yok inşallah uçuğa çevirmemesi için dua edicem..
sağoll canım

günaydın bacılar , hayırlı cumalarrr

özlemcim geçmiş olsun , dahada iyi haberlerini alıcaz inşallah..

mügecim inşallah diyorum dün doktordan çıkınca şöyle bir ohhhhh çektim çok sağol..

teşekkür ederim cerencim :) bende çok sevindim ama takipteyim :):)

seninde bir bir bitiyor işler ne güzel darısı başıma ..
fotoyu çok iyi ayaramışsınız...

peki ben susum mu o zaman :)

yok yok susma
etrafındaki aceleci insanlara bakınca insan kendini evde kalmış gibi hissediyor
ben 26yaşımda anca evlendim az daha kalıyordum ama olsun

ÇAĞLAaaaaaa MÜGEEeee anam kaçç gün yazıyor orada öyleeeee

özge günaydın

canım benim çok geçmiş olsun inşallah dediği gibi şeyler olmaz da ilaca da gerek kalmaz hemencik geçer
ayrıca d.k hapı ile ilgili duyduklarıma sevindim çünkü bi süre mutlaka kullanmak istiyorum ben.. ne bilim 1 sene olur sonra sevdicek korunur 1 sene falan.. sonra da bebiş olur herlade
gerçi 3 yıl istemiyoruz ama

,

hoşgeldin canım, valla 27 yaşıma giriyorum martta ve yeni evlenicem kısmetse
senin o akraba çok erken hareket etmiş bence senin yaşında hiçbişey yok

ecoşşş beni de ekleyin ben seni bulamadım faceteee soyadını bilmediğimdennn
bi de cereeennn sen de ekle beni

günaydın herkeslereee

dün yaptığım yemek çok güzel oldu valla

Son düzenleme:

evet genelde insanların yarıdan çogu erken evleniyor benim daha hayallerim var inşallah onları gerçekleştireyim sonra belki evlilik gerçi bunu bilemem Rabbim ne yazdıysa onu yaşarız ama ne bilim işte beni aranıza aldıgınız için sonsuz teşekkürler çok sevdim hepinizide :)

Ececim ekleme talebi gönderemiyorum ben sana :26:
sen beni ekle istersen , eklenebilir bi kişilik olmam lazım

29 29 29
bazen çok heyecanlı bazen çok durgun oluyorum ben oya , sende öyle olmuşmuydun.. :2:

Son düzenleme:
teşekkür ederim cerencim :) bende çok sevindim ama takipteyim :):)

seninde bir bir bitiyor işler ne güzel darısı başıma ..
fotoyu çok iyi ayaramışsınız...

herşey ii olur dert etme kuzum inşallah..Bizimki nişanda dış mekan çekimi yapıldık düğünde 2bine güzel bir profesyonel makina alalım ve düğünden 1-2 gün önce sabahtan akşama kadar çekilelim diyo fotoğrafçı tutmaualım diyo bu sefer bilemedim:26:

düğün için bence riske girmeyin canım , o karışıklıkta istediğiniz gibi pozlar olmayabilir bence :26:
hem fotocu çektğinde daha doğal pozlar yakalayabilir

günaydın kuzularrrrrr
pelinnn senin heyecanını yirim ben kuzum

Günaydınnn Özgeemmmm

Eveeetttt evettt cok heycanlıyım yaaa Bebişimmm ben senden ve çağlamdan balayı oteli için yardım isticemm :26: Akşam konustuk sen neresi dersen dedi... Aslında ilk konustuğumuz Argos in Cappadocia'ydı.. Ama mayıs sonu diye ben diyorum Belek, Kemer falan o tarz yerlere mi baksam... Kararsız kaldım Fikrin var mı bu konuda?

düğün için bence riske girmeyin canım , o karışıklıkta istediğiniz gibi pozlar olmayabilir bence :26:
hem fotocu çektğinde daha doğal pozlar yakalayabilir

bencede öyle ama ikimizde kamera karşısında içimizdeki fotoğraf canavarı çıkıyo iki artiste bürünüyoruz hayırlısı bakalım kuzum.

2013 gelinleri sizin yılınız size güzellikler getirsin

2010 2011 benim yılımda 2012 ise BİZİM yılımız oldu 2013 inşallah 3 müzün yılı olur ve bize bebek getirir ( Allah söyletti )

günaydın bebişikler

pelotumm bebelattemmmmmm yardım istersin de damlamaz mıyım özgişin otel de cok güzel onunki cornelia benimki voyage belek

ikisi de belekte ve o mevsimde belek harikaymışşş

ben çevremdeki herkese iki oteli de gösterdim

modern mimariden gösterişten hoşlanıyorsan cornelia derim (arkadasların yorumu bunlar içinde giden biri de var)

ama daha yesillik olsun ve odamda bana özel teras olsun jakuzim olsun beyim kıskanctır zaten diyorsan hiç düşünme voyage belek...

bunun dısında calista var biz hayran kaldık oraya bir de spice... spice tamamen hint mimarisi baya otantik bir otel

ama bu otellerde özel teras secenegi yoktu... özel villalar vardı sanırım onlarda ucuyordu

sonracıma bir seceneginde bodrum olabilir, ordada voyage torba private derim baska bişey demem... direk kapının onunden giriosun havuza odaları oyle güzeş ve genel otelden ayrı... balayı ciftleri falan oluyo sadece

Ececim ekleme talebi gönderemiyorum ben sana :26:
sen beni ekle istersen , eklenebilir bi kişilik olmam lazım

29 29 29
bazen çok heyecanlı bazen çok durgun oluyorum ben oya , sende öyle olmuşmuydun.. :2:

arabada gamgam style ı dinlerken ağladığımı anlatmışmıydım

çok karışık bir duygu erkekler için öyle değil sonuçta.. onlar daha çok düzenli bir hayata geçiş yapmaktan tedirgin oluyorlar.
bizlerse düzenli hayatı bırakıp farklı bir yerde düzen kurmaya gidiyoruz. çok tuhaf aslında
insan düşündükçe ve o tarihe yaklaştıkça ne gerek vardı evlenmeye diyor, ama inan tüm koşturmacaya deyiyor

elif biz fotoğraf konusuna gönül vermiş bir çiftiz.
makinamız da var. ama bizim çektiğimiz fotoğraflar ile fotoğrafçının çektikleri çok farklı oluyor.
o seni yönlendiriyor çünkü, ''çene aşağıya... bak gıdığın çıkıyor... çiçeğini yukarıya doğru tut... eteğini düzelt... damat bey biraz dişlerinizi göreyim... gülmek ile gülmemek arasında kalmayın...'' bunları kendiniz çekerken farkedemiyorsun sadece güzel kareler yakalamış oluyorsun, ama mükemmeli onlar oluşturuyor.

ben kendi makinamdaki fotoğrafları çok beğendim. ama bir de arkadaşımın makinasındakileri görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
hee tabiki makina alın derim. bol bol foto çekilirsiniz. hatta kuzenlerin arasında oynamayı sevmeyen foto çekmeye meraklı biri varsa eline tutuşturun her anınızı çektirin. evden çıkarken imam nikahı kıyılırken falan. (ben imam nikahındaki şahitlerimi fotolarda gördüm, heyecandan hiçbirşey görmemişim )

annemmmmmmmmm oy OYYYYY kıyamam sana yaaa..Bende yanımdayken beni sinirlendiren bişey olunca bazen mi acaba diyorum ama sonra geçiyo

bu aralar fazlada duygusalım galiba evden çıkışımı falan hiç düşünemiyorum oyacım..
ailemden ayrılacak olmak çok garip geliyor
psikolojim bozuldu galiba..

Son düzenleme:
bu aralar fazlada duygusalım galiba evden çıkışımı falan hiç düşünemiyorum oyacım..
ailemden ayrılacak olmak çok garip geliyor
psikolojim bozuldu galiba..

ah canım yaa, nie ailenden ayrılasın ki hem çok uzak yere de gitmiyorsun canım. bu anların tadını çıkart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…