Dolar yükseldiği için altın düşüşte. Dolar düştüğü an altın yükselir kızlar. Takip edin.
cerencm sen gerçekten 2. bi sansı istemiomusun önce onu bi düşün, hakedip haketmediğini yargılamaktan çok..
eğer gerekiosa bu saatten sonra sen ona bi sans verirsin ben bu kanıdaym
bnde bugun gidip alıcam. alsammı beklesemmi bilemedimsu an şoktaymhemen kuyumcumu aradm tam altın 630 dedi daha gecen gün 680-700 arasıydı
2 tam altınım vardı kızlar uzun vadede yaptm üzülsemmi sevinsemmi bilemedm, bu ay çeyiz alışverişi yapmasaydm bitane daha alırdım yawww:2:
bankda nasıl oluyor bilmiyorum..benimde içime doğmuş gibi sabah arkadaşlara söledim dün annem sölüyordu düşmüş diye allahtan benim fon etkilenmedi ama burda arkadaşların 4 milyara yakın zararı oldu
canım bu bekleniyordu ki şu anda altın al tekrar yükselebilir ama normal değer herzaman için sölüyorum 1 çeyreğin 130 yada 120 olduğu değerdir bu birden yükseldi ve birden düşüşe geçti benim hesabım düşmüyomuş bankada altınım varmış o yüzden rahatım bankaya atmak lazım bence
Benim kapım her zaman ona açık bunu oda biliyo. Ama o hiç ilk adımı atmıyo. Hep benden bekliyo.
beni hiç kaybetmedi ki o Hiç kaybetme korkusunu yasamadı ben ona bunuda söyledim. Her kavga ettiğimizde haklıysam bile ben haksız olup özür diledim alttan aldım. O gitti arkadaslarıyla gezdi tozdu. Telefonunu kapattı ama ben yapamadım işte.10da uyandı hiç msj atmadı. Ama eski sevgilileri olsaydı bi şans verirdi. Ben işte bunu yediremiyorum. Onlara 2. şans verirken benim neyim eksik ?
Canım hoşbulldummm nasılsın? arada bi bakınıyorum ya eskısı gıbı sureklı gıremıyorum denk gelemıyoruz bı turluuu
iyi yapmısın kacmakla kusum cok kalabalıktı :101:
o halde o kapıyı kilitleme ama bi kez olsn yüzüne sert bi şekilde kapat cnm, valla sinir oluorm okuyunca seni böle hissettirmeye hakkı yok, eskileri bu şekilde anmayaysa hiç hakkı yok! biten bitmiştir senle bi gelecek kurma peşinde olmalıydıı, çok mu sertim bilmiorm ama hep geri dönen alttan alan sen olmussun o kdr emek vermişssin bırak biraz da o uğraşssn ne zamna kdr tek taraflı sürebilirki bu, bi 6 yıl daha buna dayanabilicekmisin? yakın oldumuz için böle yorumlar yapıorm kendimce ltfen beni yanlış anlama
Benim kapım her zaman ona açık bunu oda biliyo. Ama o hiç ilk adımı atmıyo. Hep benden bekliyo.
canım sen demişsin şu anda uyuyor diye mesela bizde kavga ederdik ben hep hiçbirşey olmamış gibi uyurdum sabah hep bir sinir olurdu onda gece oturuyp beni düşünemkten ders bile çalışamazdı çok gamsızdım çok çektirdim ne çetirse haklı bana benim yüüzmden 1 yıl uzattı hatalarımında farkındayım teelfonlarımı kapatır arkadaşlarımla gezerdim ve hep şunu demiştir arada kalmaktan korkuyorum arkadaşnmı benmi deseme arkadaş seçersin edmeişti asla seçmem onun yeri ayrı ama erkek arkadaşında benim gibi onunda düzelmesi için seni kaybetmesi hatta senin terketmen gerekiyor beni erkek arkadaşım terkettiğinde ne yaptığımı ettiğimi çok iyi anlamıştım net hatırlıyorum tarihi 2009 ekimdi ve onada arkadaşları hep demişki öyle bir kız bulamazsın kötü davranmış olabilir ama senin her dediğini yapıyordu sende hata demişler o geri dönmüştü beni terk ettiği halde ben binlerce özür dilemiştim hatalaırmı yüzüme vurmamıştı hiç
o yüzden asla ona hatalarını söyleme anlamıyacktır kaybettiğinde anlıycak ben yaptığım ne varsa onsuzken anladım onu onsuzken özledim
canım geçmiş konularını okudum. ailenle ilgili sorunların falan.
bu çocuga 6 yılını vermiş olabilirsin.
çok seviyoda olabilirisn..
ama lütfen degerli oldugunu ona göster..
gizemin dediği gibi şeyler yap.. seni kaybetmekten korksun.
"aman giderse gitsin nede olsa döner" die düşünmesin
"ceren gitmesin.giderse nefes alamam yaşayamam desin"
2. hayat die degerlendirirsek evliliği burda mutlu olmaya hakkın var..
bu yüzden çok ii karar vermen lazım..
seni ışığı olarak görmeli..
seni ona gelen bi nimet gibi bilmeli..
bunları ona tattırmalısın.. 6 yıl kolay değil.. ama karşındaki senn için doğru insan değilse, sırtını dönmelisin..
bugun ilk adımı atmayan yarın öbürgün evlenince onun olunca(erkek değimiyle onun malı) olursan hereşy daha zor olur
dua edicem senn için:s
Öyle bişey olacagına beni arayacagına en ufacık bi ihtimal bi ümit bile besleyemiyorum. Eminim aramıycak msj atmıycak. Benden bekliycek.Mesaj atmasamda aramasamda düşünücek ki demekki ayrılmak istiyomuş bahane yapmış.
bunu düşünmek için kanıtı varmı bahanesiymiş saçma bir düşünce yapısı yaptıkların canıma tak etti dersin
sen bu çocuğu baya pohpohlamışsın anlaşılan hiç kaybetme korkusu yok yaşamalı ki birdaha yaşatmasın böyle bence burununu sürttür
Öyle bişey olacagına beni arayacagına en ufacık bi ihtimal bi ümit bile besleyemiyorum. Eminim aramıycak msj atmıycak. Benden bekliycek.Mesaj atmasamda aramasamda düşünücek ki demekki ayrılmak istiyomuş bahane yapmış.
iyiyim cnm sen nasılsın? Evet denk gelemiyoruz bir türlü
Teşekkürler cnm. Nasıl hissettirebilirim ki. Yani yaptıklarımı biliyo bunca zaman anlamadıysa onun odunlugu. Zorla insanın kafasına sokamam ki.
bunu düşünmek için kanıtı varmı bahanesiymiş saçma bir düşünce yapısı yaptıkların canıma tak etti dersin
sen bu çocuğu baya pohpohlamışsın anlaşılan hiç kaybetme korkusu yok yaşamalı ki birdaha yaşatmasın böyle bence burununu sürttür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?