'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

cerencm sen gerçekten 2. bi sansı istemiomusun önce onu bi düşün, hakedip haketmediğini yargılamaktan çok..
eğer gerekiosa bu saatten sonra sen ona bi sans verirsin ben bu kanıdaym

bnde bugun gidip alıcam. alsammı beklesemmi bilemedim daha çok düşermi.
ben enson reşatımı 750 aldım.. acayip zarar.. neyseki 2 3 yıl sorna bozcam:S

bankda nasıl oluyor bilmiyorum..
napsam bugun gidip alsammı beklesemmi:S
bnm eniştemde acayip zarar etti malesef

Benim kapım her zaman ona açık bunu oda biliyo. Ama o hiç ilk adımı atmıyo. Hep benden bekliyo.

o halde o kapıyı kilitleme ama bi kez olsn yüzüne sert bi şekilde kapat cnm, valla sinir oluorm okuyunca seni böle hissettirmeye hakkı yok, eskileri bu şekilde anmayaysa hiç hakkı yok! biten bitmiştir senle bi gelecek kurma peşinde olmalıydıı, çok mu sertim bilmiorm ama hep geri dönen alttan alan sen olmussun o kdr emek vermişssin bırak biraz da o uğraşssn ne zamna kdr tek taraflı sürebilirki bu, bi 6 yıl daha buna dayanabilicekmisin? yakın oldumuz için böle yorumlar yapıorm kendimce ltfen beni yanlış anlama

Son düzenleme:

canım sen demişsin şu anda uyuyor diye mesela bizde kavga ederdik ben hep hiçbirşey olmamış gibi uyurdum sabah hep bir sinir olurdu onda gece oturuyp beni düşünemkten ders bile çalışamazdı çok gamsızdım çok çektirdim ne çetirse haklı bana benim yüüzmden 1 yıl uzattı hatalarımında farkındayım teelfonlarımı kapatır arkadaşlarımla gezerdim ve hep şunu demiştir arada kalmaktan korkuyorum arkadaşnmı benmi deseme arkadaş seçersin edmeişti asla seçmem onun yeri ayrı ama erkek arkadaşında benim gibi onunda düzelmesi için seni kaybetmesi hatta senin terketmen gerekiyor beni erkek arkadaşım terkettiğinde ne yaptığımı ettiğimi çok iyi anlamıştım net hatırlıyorum tarihi 2009 ekimdi ve onada arkadaşları hep demişki öyle bir kız bulamazsın kötü davranmış olabilir ama senin her dediğini yapıyordu sende hata demişler o geri dönmüştü beni terk ettiği halde ben binlerce özür dilemiştim hatalaırmı yüzüme vurmamıştı hiç

o yüzden asla ona hatalarını söyleme anlamıyacktır kaybettiğinde anlıycak ben yaptığım ne varsa onsuzken anladım onu onsuzken özledim

Bu yorumlara ihtiyacım var asıl. Mesaj attım demin 3,5 da işim var o tarafa gelicem görüğşmek istersen açığım diye. Cevap bile vermedi. Dahada atmam zaten. Eskileriyle mutlu olsun. Yatsınlar kalksınlar.

Benim kapım her zaman ona açık bunu oda biliyo. Ama o hiç ilk adımı atmıyo. Hep benden bekliyo.

canım geçmiş konularını okudum. ailenle ilgili sorunların falan.
bu çocuga 6 yılını vermiş olabilirsin.
çok seviyoda olabilirisn..
ama lütfen degerli oldugunu ona göster..
gizemin dediği gibi şeyler yap.. seni kaybetmekten korksun.
"aman giderse gitsin nede olsa döner" die düşünmesin
"ceren gitmesin.giderse nefes alamam yaşayamam desin"
2. hayat die degerlendirirsek evliliği burda mutlu olmaya hakkın var..
bu yüzden çok ii karar vermen lazım..
seni ışığı olarak görmeli..
seni ona gelen bi nimet gibi bilmeli..

bunları ona tattırmalısın.. 6 yıl kolay değil.. ama karşındaki senn için doğru insan değilse, sırtını dönmelisin..
bugun ilk adımı atmayan yarın öbürgün evlenince onun olunca(erkek değimiyle onun malı) olursan hereşy daha zor olur
dua edicem senn için:s

Öyle bişey olacagına beni arayacagına en ufacık bi ihtimal bi ümit bile besleyemiyorum. Eminim aramıycak msj atmıycak. Benden bekliycek.Mesaj atmasamda aramasamda düşünücek ki demekki ayrılmak istiyomuş bahane yapmış.

Teşekkürler cnm. Nasıl hissettirebilirim ki. Yani yaptıklarımı biliyo bunca zaman anlamadıysa onun odunlugu. Zorla insanın kafasına sokamam ki.

bunu düşünmek için kanıtı varmı bahanesiymiş saçma bir düşünce yapısı yaptıkların canıma tak etti dersin

sen bu çocuğu baya pohpohlamışsın anlaşılan hiç kaybetme korkusu yok yaşamalı ki birdaha yaşatmasın böyle bence burununu sürttür

Çok sımarttım ya aşırı derecede bi dediğini iki etmedim. İstediklerini yaptım. Hepte dedim. Beni kaybedince değerimi anlıycaksın ama çok geç olucak diye. Hiç anlamadı.

gerekirse bahane bilsn cemre güçlü ol, kızlar böle seyler yapabilir hatta kadınlar sinirli olduğunda kırıldığında neler neler yapabilirler, zavallı erkeklerin bundan haberleri bile yok ama olmalıı! kendi iyiliğin için taviz verme emin ol seni arıcak köpekler gibi de geri dönücek belki dank etmesi zamn alıcak ama sonunda kendini iyi hisseden gururu yerine gelen sen olucaksn cnm

iyiyim cnm sen nasılsın? Evet denk gelemiyoruz bir türlü

bende iyiim canım sevdiceğimle hasret giderdik bayaa simdi basladı işe geçen çarşamba deneme süresi verdiler karsılıklı olarak bugune kadar adam c.tesi gel dedi devam edıyo yani tam anlamıyla başlamıs durumda işe :101: nası hoşuma gitti millet askerden gelinde 2 3 ay beklıyo işe girmek için benim sevdicegim 3. haftada başladı :101:

canım benim seni çok iyi anlıyorum benim sevgilimde başlarda öyleydi 2.5 senemiz geçnişti her seferinde inşa eden ben yorulmustum artık bende bayrakları çektim köşeye oturup izledim gücü yoktu artık bişeyleri toplamaya aradan bi kaç gün geçti ciddi oldugumu anladı ama bende aramadan etmeden duramayan bi insanım ki kardeşime telefonu verdim bana verme aramayım diye nese sonrakaybedecegini anladı ve bir daha asla yapmadı kaybetme korkusunu içine düşürmeslin cnm

Teşekkürler cnm. Nasıl hissettirebilirim ki. Yani yaptıklarımı biliyo bunca zaman anlamadıysa onun odunlugu. Zorla insanın kafasına sokamam ki.

3buçukta müsaitim buluşalım demickesin.. onun sana demesini beklicekse. o koşsun peşinde. o bu ilişkiyi kurtarmaya çalışsın..
bak canım. siz kolay konuşuyorsunuz ordan falan die düüşünme.
birinin ilişkisine karışma gibi bi huyum hiç yok..
ama bu çocuk senn sevgini kullanıyor:S baksana sen mesaj atmasan onun mesaj atacagı yok..
o bitkimi hep sulanmaya ihtiyaç duyor..
değerli oldugunu gösterirsen kaybetme korkusu olur..
eger peşinden koşmuyorsa kendini affetirmeye çalışmıyorsa sen böyle biriyle gelecek kurmak istermisin:S

Aşırı derecede çok şımarttım cnm bir dediğini iki etmedim. Gözünün içine baktım ama kızmasın aman üzülmesin bana dediği seyde su oldu. Sen kimsin ki beni kızdırıcaksın beni üzüceksin!
Ağzımın payını aldım oturdum. Ama hep dedim beni kaybedince değerimi anlıycaksın ama iş işten geçmiş olucak diye. Anlatamadım.

daha dün biz ufak bi kavga etik. bnde istediğini düşünebilirsin diyip kapadım.. sonrada telefnu kapadım.. çıldırmış resmen..
bu doğru bi davranış değil belki.. ama ben sensizde yaşabilirim profili ortaya çıkıyor..
bilmiyorum yani degerli oldugumu hissediyorum.
bizm tek sorunumuzda kıskançlık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…