'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben geldimmm...meraklılarına duyurulur...doktora gittim geldimmm...doğum kontrol hapı yazdı bana da....şimdi ben hasta olcaktım ya düğünde...geciktirici sordum o da neden erkene almıyoruz dediibi ilaç yazdı adı Tarlusal...cuma günü içmeye baslıcam...bi iki gün içinde hasta olursun dedi....hasta oldugun ilk gün de dogum kontrol hapını içeceksin dedi....o hapın YAZZ...mügeminkinden....yan etkilerini sordum....bi yan etkisi yok dedi....tüylenme kilo alımı falan hepsini sordum....bence en etkili yöntem dedi....ben kullanıyrm bak bakim kıllı mıyım kilolumuyum dedi hatta kadın....bide regl oldugum ilk gün cok agrılı geciyo benim...onun içinde agrı kesici yazdı....yaa gidene kadar kaç ayetel kürsi okudum bilmiyorum...Allahım iyi bi kadın olsun,anlayıslı olsun,ters olmasın....şükürler olsun Rabbime şeker gibi biriydi

bu arada ultasonla da baktı...tertemizmiş...

Son düzenleme:
yaa 70-80 usd falan
beğendiğim gelinliği ölçülerime göre diktireyim diyorum
zamanım nasılsa çok
eğer geleni beğenmezsem başka gelinlik diktirirm
ama beğenirsem de onu giyerim
MErak ettim şu beğendiğin gelinliği resmini paylaşır mısın?
Umarım istediğin gibi gelir

biri balayımı dedi
karar veremeyenlerdenim

bu arada cerencim sendin sanırım soran:26:
nişanda ilk dans müzigim ömrümün sahibi idi..giriş müziğimi hatırlayamadım
giriş müziği benim şu aralar dilime dolanan sevgilim m.ceceliden ya da ı love you baby frankie valli olabilir.

Elbisenin kendinden pahalı kargo hay Allahım şu gümrük vergileri vs. bizi deli eder.

Gözün aydın inşallah bende gittiğimde iyi bir bayan denk gelir ya da olmadı özele gideceğim.

adaş sadece ultasonla mı yapıyor muayeneyi??? alttan da bakıyor mu zarın yapısı vs...

ben bazen dusunuyorum da acaba ordan da muayene olsam mı diye??? yoksa gerek yok mu???

özlem, müge ve senin güzel haberlerinden sonra hepimiz hapçı olcaz bu gidişle

Canım pazar çıktığımızda açacam bu konuyu ne güzellik düşünürken inşallah yine tartışıp günümüzü zehir etmeyiz

kuzum ıkınızde kavgacı mısınız? guzel guzel anlattıktan sonra sorun yasatıcanı sanmıoruumm sende bıraz alttan almaya baakk sureklı tartısmak ıyı degıldııır

canım daha mekan konusunda karar vermedik bana kalsa evin önünde yaprım ama benimki istemiyor
çamlık çay bahçesi var aklımda eğer olursa.. orası benim çok hoşuam gidiyor
kızım davet mi bekliosun gelmezsen asıl yanarsın heee

Kızlar benim içinde dua edinn....

Kadıköyde randevularım var haftasonu

iğne iplik moda evi
eda sposa
ile görüşeceğim
birde seren moda eviii .

Hani foto yüklediğim gelinlik varya onu en son 1800 e indirdim ama 1600 e çekebilirsem harika oalcak

kuzum ıkınızde kavgacı mısınız? guzel guzel anlattıktan sonra sorun yasatıcanı sanmıoruumm sende bıraz alttan almaya baakk sureklı tartısmak ıyı degıldııır

Tamam canım ya biz mesajda birbirimize girdik zaten pazarı bekleyemedik ya alttan alıyorum normalde ama bu kadarda değil o gönlümü alsın hiçbir şey yapmayacam bu konuda

adaş sadece ultasonla mı yapıyor muayeneyi??? alttan da bakıyor mu zarın yapısı vs...

ben bazen dusunuyorum da acaba ordan da muayene olsam mı diye??? yoksa gerek yok mu???

canım ben gerek duymadım alttan baktırmaya...istersen baktırabilirsin tabi ama uzman olsun dr...her dr a o konuda güvenilmemeli...ayrıca temz dgildim yani lazer var diye agda falan yok biliyosun....dügün zamanı yaptırcam agda...o yüzden baktıramazdım...kist falan var mı en azından ne oldugu görülür diye baktı ultrasonla...

özlem, müge ve senin güzel haberlerinden sonra hepimiz hapçı olcaz bu gidişle

hadi hayırlısı Özgemmm...milletin lafları tedirgin etmiyo değil ama ne bilim dr ya güveniyoruz işte...hakkımızda hayırlısı olsun

evet canım esneklik kalınlık zart zurt gibi bir sorunum var mı diye aklıma geliyor bazen... hani bileyim önceden diye bilsem ne olcaksa gerci

benimde aklıma geliyor bazen ama doktora gideceğim ya korunma yöntemleri için o zaman sorarım diyorum.
Bu arada senin önerine uydum aşkıma biraz daha yakınlaştım inşallah korkularımı yenebilirim ilk gece için

evet canım esneklik kalınlık zart zurt gibi bir sorunum var mı diye aklıma geliyor bazen... hani bileyim önceden diye bilsem ne olcaksa gerci

yani bence de...korkunun ecele faydası da yok....rahat olmaya calıscam...korkmuyorum şimdilik...sevdiğim adamın olcammmm,bundan güzeli yok...her acı kabülümdür..hehehe

kız cazottt cozuttun mu

lazere giderken agda yapılmıyor diye biliyorum basa donduruyormus tekrar her seyi bize ole didiler

süpersinnn... pişman olmıcaksın canım merak etme o senin sevdigin adam kacacak bir sey yok ki... ne kadar cok yakınlasırsan (sınırlar dahilinde) o kadar alısacaksın ona

sonra sen kovalarsın adamı karısmam

biri balayımı dedi
karar veremeyenlerdenim

bu arada cerencim sendin sanırım soran:26:
nişanda ilk dans müzigim ömrümün sahibi idi..giriş müziğimi hatırlayamadım

bendim cnaım soran ve karar veremeyen
bilemedim nereye gideceğimizi
sen nerelere baktın mesela fikirlerin neler
fiyatlar falan nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…