'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tamam canım ya biz mesajda birbirimize girdik zaten pazarı bekleyemedik ya alttan alıyorum normalde ama bu kadarda değil o gönlümü alsın hiçbir şey yapmayacam bu konuda

ıkınızde gergın ve hassassınız sanırım kuzum bu ara cunku uzatılıcaak , kavga edıp kalp kırıcak bı konu degıll bu

bendim cnaım soran ve karar veremeyen
bilemedim nereye gideceğimizi
sen nerelere baktın mesela fikirlerin neler
fiyatlar falan nasıl

canım en baştan beri bodrum istiyordum nişanlımda sağolsun bana bıraktı ama karar veremiyorum
açıkcası çok para da verelim istemiyorum.baya bi borcumuz olacak zaten
o sebepten el el üstünde oturuyoruz işte

ece siz ne zaman ayarladınız yaw elizabeth i bu ara farklı fiyatları:44:
elizabeth deyince
queen elizabeth tabiki

ıkınızde gergın ve hassassınız sanırım kuzum bu ara cunku uzatılıcaak , kavga edıp kalp kırıcak bı konu degıll bu

Bilmiyorum kuzum ya olabilir ne oluyor bize ya alınganlik yapmıyorum ama bana haddinden fazla kıskançlık yapıyor ya ben frenlemeye çalışıyorum kendimi bilmiyorum ya haksız miyim ben an yaa

yaa 70-80 usd falan
beğendiğim gelinliği ölçülerime göre diktireyim diyorum
zamanım nasılsa çok
eğer geleni beğenmezsem başka gelinlik diktirirm
ama beğenirsem de onu giyerim

ecem yurtdısı da olsa ne gerek var kuzum.

bir moda evinden diktirirsin

mavişş inan bana haddinden fazla dediginin iki katını yasıyorum bennnn

bazen oyle bir cıgrından cıkıyor ki ne kadar kızsam da kızamıyorum ona ama hemen empati yapıorum ben de kıskancım cunku anlıyorum onu o yuzden

ben böle zamanlarda hemen en sevimli ses tonumla konusur onu yumusatırım bi ara yol buluruz bir sekilde... sen ama ona sert karsılıklar verirsen kalbin kırıldıgı icin olay buyur haliyle

erkeklerin cogunda var bu huy... kimi guvensizlikten kimi asırı derecede sahiplenmekten dolayı yapabiliyor

canım erken rezervasyonla ayarladık
şimdi de 1200 tl bizim istediğimiz tarih baktım

birde standart oda oldu bizimkisi :26: belki diğer odalarda fiyat farklı olabilir
Queen Elizabeth Spa Hotel Tesis zellikleri - Tatil Budur.com

Bilmiyorum kuzum ya olabilir ne oluyor bize ya alınganlik yapmıyorum ama bana haddinden fazla kıskançlık yapıyor ya ben frenlemeye çalışıyorum kendimi bilmiyorum ya haksız miyim ben an yaa

kuzum haksız degılsın tabıkıı nısanlının onceden oleydın boleydın demesı gereksız ama sımdı uzatsan nolucak kı?
pastamın dedıgı gıbı tatlı tatlı konus evet oleydım ama ben senın ıcın kendımden ödün verddim ve değiştim de o farkına varsın ona olan sevginin.. bizim aramızda kıskanclık yok dunde soledım ama kıskandırcak seylerde yapmıoruzz hele bı yapım bılıorum dunyayı bana tersten gosterır

sen cok kırılgan bırısın bellı en kucuk ayrıntıyı kafaya takıosun konuyu hemen kapatmıosun yenmelısın bu huyunu kuzuuum kendıne zarar ınankı

ecem yurtdısı da olsa ne gerek var kuzum.

bir moda evinden diktirirsin

aslım bizim inegöl de
hiç güzel yapan yer yok :2:
mecbur bursaya gidicem
ona da provalar sıkıntılı olacak
en az 2-3 kere gitmemiz gerekiyor
çalışma saatlerimiz biçimsiz
bizim gidip gelmemiz enn iyi ihtimalle yarım gün kaybettiriyor

birde resim götürünce dikebilecek bir yer var mı emin değilim

ben ilk nişanımda rezillik yaşadım çünkü
bursada ki güzel bir yerle anlaştık
prova zor diye kadın ayarlıcam dedi
hiç provaya gitmedim teslim alacağım gün ufak tefek ayarlama yapacaktı
ve hayal kırıklığı oldu sonuç

Çağlam kuzum ya elimden geleni yapıyorum ama bıçak kemiğe dayanınca patlıyorum beni en çok üzen konuşup hallettik diye düşündüğünüz şeyleri sonra yeniden ısıtıp koyması akşam arar yaa şimdi sesim buz gibi çıkar benim dahada tartışırız:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…