Prenses tacı aklımda kuzum vazgeçmedim
Açıkçası o mu salaş topuz mu kararsız kaldım bende:26:
Eliff buket çok güzel olur bencesen görüştün mü buketi yapanla istersen benimkini de yollayabilirim
nişanın ne zaman
Yok görüşemedim henüz ama aynen bu buket diye resmini yollamayı düşünüyorum
30 Mart'ta kuzum, çok teşekkür ederim ama o sana özel, ilk düğününde kullanılsın lütfen
Ama çok çok çok incesin..
Duygulandırdın beni valla:2:
Canım baktım elbisene çok tatlı sanada çok yakışmış maaşallah Yalnız ben 2 askıyıda sevmedim straplez daha güzel olucağını düşünüyorum.
İlla askı istiyorum dersen ip askılı daha iyi cnm
Anladım canım
Ece ye yaptığın dersen de anlar o
detay resmini de atabilirim istersen
ama eğer yetişmeme ihtimali falan olursa söylersin
Eklediiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
yaaaaaaaaaaa ben kaçırdımmm hemide nişanlık yaaaaaaaaa benim için tekrar ekle noluuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım henüz kaldırmadım ki zaten
İnan ne desem bilemedim:2:
Çok çok teşekkür ederim, resmi de atabilirsen sevinirim aslında
Ece ye yaptığın diyeceğim zaten
Fiyatları da makul demiştin değil mi sen?:44:
Evet canım uygun a yapıyor
El çiçeği yaka çiçeği birde taç yaptırdım ben : 60 a yaptı hepsini
ben sana resimleri yarın eklerim detaylıca
kuzum biz arkideş dğeilmişiz bende kaldırdın sandım
o böyle yaptıgında sinirlenmemeye calıs bunu surekli yapıyorsa demek ki bu konuyu boyle cozemeyceksin
yerinde olsam karsıma alır, en sevimli tavrımı takınır ve bak askım beni cok uzuyor bu sozlerin artık dikkat etmeye calıstıgımı biliyorsun zamanla daha da cok alısacagım kırmayalım birbirimizi tarzında bir konusma yapardım canım
Kızlar sizinde fikrinizi alayım dedim.
Nişan kıyafeti alacağım ama bir kere giyeceğim için gece kıyafeti tarzı birşeyler istiyorum. Daha sonrada giyebileyim diye ama arkadaşlarım ömründe bir kere balo tarzı kıyafet giyebileceğimi bu yüzden bu anın tadını çıkarmam gerektiğini söylüyor. Nişan aile ve yakın arkadaşlar arasında ama dışarda olacak nasıl davranmalıyım sizce? Çok kararsız kaldım.:44:
Nişan kıyafeti alacağım ama bir kere giyeceğim için gece kıyafeti tarzı birşeyler istiyorum. Daha sonrada giyebileyim diye ama arkadaşlarım ömründe bir kere balo tarzı kıyafet giyebileceğimi bu yüzden bu anın tadını çıkarmam gerektiğini söylüyor. Nişan aile ve yakın arkadaşlar arasında ama dışarda olacak nasıl davranmalıyım sizce? Çok kararsız kaldım.:44:
kızlar sizlere birşey sorucam
balayı otellerinden nereyi tercih ettiniz sizler?
ben tesettürlüyüm ve tesettür otelelrininin fiyatlarına baktım 120 euro diyorlar bir kişi için bir geceliğine
yani bir balayı 5-6 bini bulur bu fiyatlarla ama o kadar para veremem yani günahtır
sizler nereleri tercih ettiniz
yazar mısınız?
böyle bişey olabilir kuzum
ne çok kabarık ne çok sade
normal abiyeyi her zaman giyebilrsin
bence böyle bişey olmalı
dışarda da olacamış hem
Eki Görüntüle 600042
Eki Görüntüle 600043
bende nişanım da aynı şeyi yaşamıştım canım aynı senin gibi düşünüyordum ama dediğin gibi balo tarzı bir kıyafet aldım son güne kadar hep ofladım ilk önce rahat edemedi ama sonra alıştım iyiki de almışım diyorum. bence al hayatın da bir kez olacak sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?