'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Eliff buket çok güzel olur bence sen görüştün mü buketi yapanla istersen benimkini de yollayabilirim
nişanın ne zaman

Prenses tacı aklımda kuzum vazgeçmedim
Açıkçası o mu salaş topuz mu kararsız kaldım bende:26:

Canım baktım elbisene çok tatlı sanada çok yakışmış maaşallah Yalnız ben 2 askıyıda sevmedim straplez daha güzel olucağını düşünüyorum.
İlla askı istiyorum dersen ip askılı daha iyi cnm

Eliff buket çok güzel olur bence sen görüştün mü buketi yapanla istersen benimkini de yollayabilirim
nişanın ne zaman

Yok görüşemedim henüz ama aynen bu buket diye resmini yollamayı düşünüyorum
30 Mart'ta kuzum, çok teşekkür ederim ama o sana özel, ilk düğününde kullanılsın lütfen
Ama çok çok çok incesin..
Duygulandırdın beni valla:2:

Anladım canım
Ece ye yaptığın dersen de anlar o
detay resmini de atabilirim istersen
ama eğer yetişmeme ihtimali falan olursa söylersin

Çok teşekkür ederim fikirlerin için
Ben straplez pek sevöiyorum, birde açıkçası daha önce hiç kullanmadım
Kol mutlaka istiyorum bu nedenle
Fikrin için çok teşekkür ederim

Anladım canım
Ece ye yaptığın dersen de anlar o
detay resmini de atabilirim istersen
ama eğer yetişmeme ihtimali falan olursa söylersin

İnan ne desem bilemedim:2:
Çok çok teşekkür ederim, resmi de atabilirsen sevinirim aslında
Ece ye yaptığın diyeceğim zaten
Fiyatları da makul demiştin değil mi sen?:44:

İnan ne desem bilemedim:2:
Çok çok teşekkür ederim, resmi de atabilirsen sevinirim aslında
Ece ye yaptığın diyeceğim zaten
Fiyatları da makul demiştin değil mi sen?:44:

Evet canım uygun a yapıyor
El çiçeği yaka çiçeği birde taç yaptırdım ben : 60 a yaptı hepsini

ben sana resimleri yarın eklerim detaylıca

Canım pazar çıktığımızda açacam bu konuyu ne güzellik düşünürken inşallah yine tartışıp günümüzü zehir etmeyiz

Kızlar sizinde fikrinizi alayım dedim.
Nişan kıyafeti alacağım ama bir kere giyeceğim için gece kıyafeti tarzı birşeyler istiyorum. Daha sonrada giyebileyim diye ama arkadaşlarım ömründe bir kere balo tarzı kıyafet giyebileceğimi bu yüzden bu anın tadını çıkarmam gerektiğini söylüyor. Nişan aile ve yakın arkadaşlar arasında ama dışarda olacak nasıl davranmalıyım sizce? Çok kararsız kaldım.:44:

bende nişanım da aynı şeyi yaşamıştım canım aynı senin gibi düşünüyordum ama dediğin gibi balo tarzı bir kıyafet aldım son güne kadar hep ofladım ilk önce rahat edemedi ama sonra alıştım iyiki de almışım diyorum. bence al hayatın da bir kez olacak sonuçta

kızlar sizlere birşey sorucam
balayı otellerinden nereyi tercih ettiniz sizler?

ben tesettürlüyüm ve tesettür otelelrininin fiyatlarına baktım 120 euro diyorlar bir kişi için bir geceliğine
yani bir balayı 5-6 bini bulur bu fiyatlarla ama o kadar para veremem yani günahtır
sizler nereleri tercih ettiniz
yazar mısınız?

böyle bişey olabilir kuzum
ne çok kabarık ne çok sade

normal abiyeyi her zaman giyebilrsin
bence böyle bişey olmalı
dışarda da olacamış hem

Ben açığım
Kemer Quenn Elizabeth e gitcez
5 gece kalıcaz 1100 tl tuttu

tesettür otelleri çok pahalı oluyor
bence haşemanı giyip normal bir otelde kalmak daha iyi
tabii ki benim fikrim bu

Son düzenleme:
Kaçırdım yine olanları
Özgem enişte ne dedi cevapta bilmiyorum ama az çok enişteyi kendime benzettiğim için anlayabilyorum. Ah birde benimkide sen gibi düşünüp beni anlayabilse keşke..
O da her seferinde bana güvendiğini, benim ona ihanet etmiceğimi bildiğini söyler. Ama o kıskançlıkları da hiç bırakmaz..
Mesela bana ; aşkım sen sporda yüzüklerini takıomusun? dedi.
- Evet dedim niye çıkarayım ki ? Sen çıkarıyormusun yoksa dedim ?
-Ben ağırlık kaldırdığım için çıkarmak zorunda kalıyorum dedi.
-tmm aşkım dedim çünkü mantıklı bana göre..

yine benimki taksiye çıkıyor bilenleriniz vardır.. bir kadın müşterisiyle yaptığı sohbeti anlattı.. bana göre bu gayet normal hiçbir sorun yok kıskanmam.. ama ona sen benimle ilgili buna benzer konularda konuşmamı istemiyorsun ama sen gayet rahatsın bu konuda dedim. ( demek istediğim benden istediğin şeylere niye sen uymuyorsun o zaman benden de isteme ) içinde kötülük olsa anlatırmıymış bla bla.. ne demek istediğimden bi haber yada işine öyle geliyor

kıskanılmak güzel şey.. ama herşekilde olur olmaz şeylerle kıskanılmak aşırı derecede bunaltıcı ve saçma geliyor bana. bu kez insanı gizli gizli birşeyler yapmaya yöneltiyor bu durum..

o yüzden özgem sakin kalıp sakince konuşup (istemediğini açıkca ama yumuşak bir dille belirterek) kararı karşı tarafa bırakman en güzeli.

böyle bişey olabilir kuzum
ne çok kabarık ne çok sade

normal abiyeyi her zaman giyebilrsin
bence böyle bişey olmalı
dışarda da olacamış hem

Eki Görüntüle 600042
Eki Görüntüle 600043

Teşekkür ederim kızlar.
Bende bir kaç yere baktım 1700-3000 arası o kadar para vermek mantıklı gelmedi en kötü ihtimal gece kıyafeti tarzında birşey alayım dedim.
Fakat arkadaşlarım ve kız akrdeşim ömründe birkez olacak şey içinde fiyatları çok düşünme dedikleri için kararsız kaldım.
İçimde ukte olsunda istemiyorum. OFFFFFFFFF

Son düzenleme:

canım eğer dışarda olacak ise istediğin gibi al valla içinde kalmasın
evde olmuş olsa gerek yok derim ama madem dışarda nasıl istiyorsan öyle al
bir kere olacak inşaallah sonra deme keşke alsaydım diye

bende tuvalet giydim resmen gelinlik gibi idi herkes gelin gibi oldun dedi
ama içimde kalmadı şükür sevrek giydim
mekanda oldu benimkide şimdi olsa yine öyle alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…