ben geldimmm...meraklılarına duyurulur...doktora gittim geldimmm...doğum kontrol hapı yazdı bana da....şimdi ben hasta olcaktım ya düğünde...geciktirici sordum o da neden erkene almıyoruz dediibi ilaç yazdı adı Tarlusal...cuma günü içmeye baslıcam...bi iki gün içinde hasta olursun dedi....hasta oldugun ilk gün de dogum kontrol hapını içeceksin dedi....o hapın YAZZ...mügeminkinden....yan etkilerini sordum....bi yan etkisi yok dedi....tüylenme kilo alımı falan hepsini sordum....bence en etkili yöntem dedi....ben kullanıyrm bak bakim kıllı mıyım kilolumuyum dedi hatta kadın....bide regl oldugum ilk gün cok agrılı geciyo benim...onun içinde agrı kesici yazdı....yaa gidene kadar kaç ayetel kürsi okudum bilmiyorum...Allahım iyi bi kadın olsun,anlayıslı olsun,ters olmasın....şükürler olsun Rabbime şeker gibi biriydi
bu arada ultasonla da baktı...tertemizmiş...
canım erken rezervasyonla ayarladık
şimdi de 1200 tl bizim istediğimiz tarih baktım
birde standart oda oldu bizimkisi :26: belki diğer odalarda fiyat farklı olabilir
Queen Elizabeth Spa Hotel Tesis zellikleri - Tatil Budur.com
ben cıkıyorum bebişler...öpüyom hepinizi..yarın görüsürüz inş
aslım bizim inegöl de
hiç güzel yapan yer yok :2:
mecbur bursaya gidicem
ona da provalar sıkıntılı olacak
en az 2-3 kere gitmemiz gerekiyor
çalışma saatlerimiz biçimsiz
bizim gidip gelmemiz enn iyi ihtimalle yarım gün kaybettiriyor
birde resim götürünce dikebilecek bir yer var mı emin değilim
görüsürüz fıstık
yurt dısından getirtme sıkıntısı muallagı yasayacagına bursaya git gel yapman daha mantıklı bana sorarsan canım
arastır bulursun mutlaka.
bursalı olup yaptıran arkadaslar vardır forumda.
tarihten dolayı öyle o zaman canım tamam
26.08.2013-31.08.2013 arası standart odaya 1499 tl diyor
sizin eylül sanırım ondan olsa gerek
biz 3-8 eylül de kalcaz canım
9 eylülde fiyatlar daha da düşüyor
sizle de aramızda 3 gün var yaa
keşke denk gelebilseydik
Allah söyletti galiba ece buraya mı gitcez acaba
daha karar veremedim de
evlendikten 1 hf sonra mı getsek ki balayına fiyat baya farkediyor baksana:26:
kuzum haksız degılsın tabıkıı nısanlının onceden oleydın boleydın demesı gereksız ama sımdı uzatsan nolucak kı?
pastamın dedıgı gıbı tatlı tatlı konus evet oleydım ama ben senın ıcın kendımden ödün verddim ve değiştim de o farkına varsın ona olan sevginin.. bizim aramızda kıskanclık yok dunde soledım ama kıskandırcak seylerde yapmıoruzz hele bı yapım bılıorum dunyayı bana tersten gosterır
sen cok kırılgan bırısın bellı en kucuk ayrıntıyı kafaya takıosun konuyu hemen kapatmıosun yenmelısın bu huyunu kuzuuum kendıne zarar ınankı
Kızlar benim içinde dua edinn....
Kadıköyde randevularım var haftasonu
iğne iplik moda evi
eda sposa
ile görüşeceğim
birde seren moda eviii .
Hani foto yüklediğim gelinlik varya onu en son 1800 e indirdim ama 1600 e çekebilirsem harika oalcak
Bencede düğünden bikaç gün sonra gitmek olabilir
bizim iznimiz sıkıntılı olduğu için
hemen gidiyoruz
bi bitter cikolata yemisim kiii sormayın masam ve bilgisayarım dahil her yer cikolata oldu :125::125::125::125:
ama regl sancısı falan da kalmadı
teşekkürler isveçli bilim adamları
Eki Görüntüle 600193 Eki Görüntüle 600192
Kızlar benim dikilmeye başlanılan gelinliğim bunlara benziyo işte bu tarz Tam istediğim hayal ettiğim gibi oldu
Bi arkadaşım keşke biraz taş pul olsaydı dedi Sizce çok mu sade :44:
canımmm resim açılmıyor ama :26:
şimdi oldu mu acaba :26:
Şimdi olmuşşş çok şık canım
benimde favroi modellerimden hatta bu
Yurtdışından buldum yapanı da
uygunda fiyatlı
bence sade hali çok güzel
buna taş vs olursa güzel olmaz diye düşünüorum
özlem çok merak ediyoruuummm
Yaaa bana mutlaka msj at gidince resim fln çek ben arkadaşımla konuştum oda cumartesi gidicekmiş ilk provayya belki karşılaşırsınız
Ban ona bi arkadaşıma senin adını referans verdim dedim forumdan fln demedim heeKarşılaşırsanız bilgin olsun cnm
Bide nurbanu ya da git mutlaka gelsin yardımcı olurum dedi çünkü bide çok beğendiğini belli etme sakın benim gibi indirim falan yapmazlar sonra
canım gelinliği çok güzelmiş kaca dikıyorlar ben de böle sade ve şık olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?