'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çokk güzel olucak bitince de
içinde prenses gibi olacaksınn

Çokk güzel olucak bitince de
içinde prenses gibi olacaksınn

hepimiz prenses gibi olucaz kızlar İşin en zevkli tarafı gelinlik bakmak zaten Allah hepimizin gönlüne göre versin Servisim kaçıyo şimdilik kaçtım canlarım

2013 bizim yılımız olacaktı .evliliğe dair güzel hayallerimiz vardı.ve hayal olarak kaldı .hayatta her şey kısmet yapcak bişey yok.zaman her şeyin ilacı .Eskisi gibi olur mu bilmem ama olması için benden bir adım bekleniyor. kaybetmesi kolay hayatta ben kazanmak için uğraşacağım her şeye ragmen. aşk için denemeye değer.

ay yokk mavişim et ve yağ da olabilir ben kilo almaya calısıyorum

ipsizucurtma topiğimize hos geldin öncelikle... neler yasadın bilemiyorum canım ama eger kalbin sana sans vermeni soyluyorsa dogru olan odur... dilerim 2013 bizimle beraber senin de yılın olur

inşallah ben de kış geliniyim:) cengiz abazoğlu bir gelinlik aldım.. kış sezonu diye süper bir indirimdeydi :) gelinlik alacaksanız kışın alın:)

Tamam kuzum olsun o zaman bol bol et yağ bal olsun inşallah ama orantılı olsun

Günaydın canlar günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler güzel mutlu huzurlu sevgi dolu günler
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp buz gibi havada bu saatte işe gidenlere GÜNAYDİN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyanınca okuyacaklara GÜNAYDİN
Vee son olarak sona kalan dona kalır hesabı 5 dk 5 dk deyip çalar saatini erteleyip biraz daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini
görüp işe geç kalma tehlikesinde olup hemencecik yataktan fırlayıp alel acele hazırlanıp işe yetişmeye çalışanlara GÜNAYDİN
Yani kısacası bu mesajı okuyan herkeze ya bu kız deli mi deyip sabahın köründe böyle yazıyor sürekli diyenlere GÜNAYDİN GÜNAYDİN SIZE

canlarım ben yazem de gelince yorum yaparsanız sevindirik olurum pazar günü sevdicekle sinemaya gidecez de EVİM SENİN veya UMUT IŞIĞIMA giden var mı aranızda ona göre tercih yapacam:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…