Ezgimm nie ole umutsuzluğa kapıldın kii bitanemmmm o işin içine girdin mi öyle bi oluyokiii Allah gönlünüze göre versinn ama tabii geç olsun güç olmasınn kuzummm..ben şimdiden 2014 gelinlerine transfer olayım aslında bu sene olmayacak o belli. artık 2014 için sayarız gülinim
selamm
nasılsınız gelincikler
ben şimdiden 2014 gelinlerine transfer olayım aslında bu sene olmayacak o belli. artık 2014 için sayarız gülinim
kurtluu fındııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkıyııııım ciniiiimm seğööllll sen nasısııın ıns
neden olmuyor, çok mu beceriksizim
Olsun be kuzum geç olsun güç olmasın diye avutalım biz de kendimizi
evet canlarım geç olsun en güzeli olsun doğru diyorsunuz
bekliiiciiiizzz boncukkuuumm bekliciiizz en güzelleri olana kadar sabır
Ezgimm nie ole umutsuzluğa kapıldın kii bitanemmmm o işin içine girdin mi öyle bi oluyokiii Allah gönlünüze göre versinn ama tabii geç olsun güç olmasınn kuzummm..
Hiçbi yere deeee transfer olmuosuunnn dizimizinn dibinde kalıosunnn
Biiirrr fındıkk gördüüümm ya da fındık kurdu mu demeliyimmm :26:
Hoşgeldinn bebekkk
aaaa böyle deme gün doğmadan neler doğar ezgimben inanıyorum herşey istediğin gibi olucak canım bak bizde kendi aramızda konuşuyoruz şu anda o daha işe girmedi belki ev var yada onun ailesi bişi yapacak die rahatız ama heran bende bu işlerle sıkıntya gelemezsem 2014 e kaydırırım ki biliyorum ne dsene haklısın kaç yıl beklemişsin sadece o olsun istiyorsun bu konuda sende sevgilinde çok haklısınız ikinizinde yüreği birbinizle yaşamanız için atıyor o yüzden inan ve karamsarlığa kapılma inanıyorum kiiii evleniyorum diye geleceksin ezgim
ezgii bana hoşgeldin demecekmisin
tarih yazıyorum, hitap yazıyorum, kaydet diyorum olmuyor, hepsini denedim olmuyor.neyse.. sonra denerim
beceriksizliğimin üstüne bu da sorulmaz ama
Eki Görüntüle 601117
ben buna benzer birşey dikmek istiyorum.(şapkası falan olmayacak tabiki)
kullanım amacı ise (armut puflar gibi birşey) L koltuğun olduğu odada ayak altında olmayacak şekilde duracak. salona geçmediğimiz zaman ve misafir varken alınıp onun üstüne oturulacak.
ama içini ne ile doldurmalıyım :44::44: fikri olan var mı :44::44:
evet canlarım geç olsun en güzeli olsun doğru diyorsunuz
Peliminotam bu umutsuzluk hep içimde ama belli etmemeye çalışıyorum.kendimi bu seneye şartladığım için şuan hayal kırıklığı yaşıyorum ağır gelende bu oluyor. gerçi sene daha yeni başlıyor...bugün aklıma senle maillerimiz geldi önceki yazışmalar..umut oldun bana
kurtlarımı sana göndercemiçine girsinde kilo alma
çok iyim sen nasılsn
yagmur nerde habaerinz varmı:26:
gizim bizim herşeyimiz hazır. iş, askerlik, maddiyat desen ikimizde çalışıyoruz yuvamızı kurabilcek kadar yeteriz çok şükür. böyle olunca belirsiz beklemek daha zor...bekleyecek bir bahanem yok çünkü.ne biliyim canım yaa öyle vuruyor işte arada...5 yıldır biz hep kavuşmayı bekledik.gerçekten başka hiç birşeyin hayalini kurmadık
ezgiiimm öyle ıyı anlıorumkı senııı .. demın bu panoyu yapmadan once 2014 hazıranına gıtmek bıle zor geldı vallahıı ama yapcak bişii yook yook vede yookkailemize minnet ederek yuva kurucaksak ne anlamı varkii? suankı durumla bı evı gecındırebılırız evet ama ucu ucunaa 3-5 gun sonra bıdı bıdıya baslıcaz en guzel gunlerımız kabusa donucek ben huzurlu bı yuva ıstıorum kendı emegımızzle kurulmus tatlı sevımlı bı yuvaa , onun omzuna uzanmıs tv ızlerken yarını nasıl edıcez dıye dusunmek ıstemıorumm kuzumm. En guzel zamanları yaşıcaz kesınlıkle umudunu yitirmee bizim hepımızın askııı saglammm bu askımız varoldukkcaaa 2014müş, 2015miş hiç önemi yook
[/B]
canım inan biliyorum çok zor bizde onun okulu olduğu için ben kendimi avuttum ama şimdi asker gelişi benim içinde ço kzor olucak bahanemiz kalmayınca dediğin gibi ama ben hiç umutsuz olmadım ezgim sende olma birbinize yetersiniz canım az daha sabır biliyorum kaç yıldır birliktesiniz çok zor inan ama bu sevgiyi yakalamakta zor canım benim arkadaşım 10 yılın sonunda nişan yaptı inan gıptayla baktım aşklarına sabırlarına mükafatlarını aldılar o yüzden az daha sabır vee Allah çok mutlu edicek sizi canım dua et bol bol karamsarlığı yok et feraha çıkacaksın kavuşucaksın aşkına canım
berfin hoşgeldin iysindir inşallah canım
nuraycım eğer gelirsen merak ettim seni istanbuldasındır hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?