'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bı ara ıstıoduuuuu poliis olmaak valla bırakırım dediiimm

pastaam cok guzelll olmuuşş yaaa du bende bapiimm

Aşkoooo bu çizelgedekii yuzukk benim yuzugumunn aynısııı Sadecee beyaz altın olması farkı

Sarılalım ballıııımmmmm

ouuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwww yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ! benım bunyemmm kaldırmadıı bu sayıyııı kızlaaar yıldönümüne çeviriim ben bunu

gülibikkkkkkkk kuzummm rahat olucan kasmıcan hatttaha kasma kasma kasmadand aolur işler şarkısını sana yolluyorum kop kop canım yüzün gülsün ekşitme ben en kötü zamanda bile güçlü oluyorum vallla normalde kandan felan nefret ederim ama bir şekilde dayanıyoruz

çağlommmmm aşkımla ankarada tepe homa gezerken aquanın mobilyalarını görmüştüm gerçi cevahirdede vardı ama dikkatli bakammıştık çok beğendik bide pudra pembesi koltuklar felan baktık birkaç mağazadan indirimde ve uygunlardı ama ben ekruve pembe rengi çok uygulucam o yüzden senin mobilyacına ilk gidicez :)))) çok heyecanlıyım çağlom biz pazar günü basket maçına gitmezsek buyaka ikea felan gezcez inşalllah
çağlam bide bide biz sanırsam yer bulursak mayısın ilk haftası voyage beleğe bir kaçamak yapabilirz benimkide bende bayıldık son tatilimize çıkalım 2 günlüğüne diye düşünüyoruz ne aç gözlüyüz yaaaaa

kazen şafak uygulamasından sonra bu çok iyi oldu benim 8 gün bitsin hemen 10 kasım 2013 diye yapayım teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…