Yaaa ben geri sayım istemiyorum ama yıl dönümü çizelgemi istiyorum nasıl yapıcam :26:
gülibikkkkkkkk kuzummm rahat olucan kasmıcan hatttaha kasma kasma kasmadand aolur işler şarkısını sana yolluyorum kop kop canım yüzün gülsün ekşitme ben en kötü zamanda bile güçlü oluyorum vallla normalde kandan felan nefret ederim ama bir şekilde dayanıyoruz
çağlommmmm aşkımla ankarada tepe homa gezerken aquanın mobilyalarını görmüştüm gerçi cevahirdede vardı ama dikkatli bakammıştık çok beğendik bide pudra pembesi koltuklar felan baktık birkaç mağazadan indirimde ve uygunlardı ama ben ekruve pembe rengi çok uygulucam o yüzden senin mobilyacına ilk gidicez :)))) çok heyecanlıyım çağlom biz pazar günü basket maçına gitmezsek buyaka ikea felan gezcez inşalllah
çağlam bide bide biz sanırsam yer bulursak mayısın ilk haftası voyage beleğe bir kaçamak yapabilirz benimkide bende bayıldık son tatilimize çıkalım 2 günlüğüne diye düşünüyoruz ne aç gözlüyüz yaaaaa
kazen şafak uygulamasından sonra bu çok iyi oldu benim 8 gün bitsin hemen 10 kasım 2013 diye yapayım teşekkürler
canım bunda yıl dönümü varmıdır ki belkim onuda yaparlarrr
benimde geri sayacak bir tarihim olsa yaa
gülibikimm Allah yardımcın olsuun hiç acımıycak kiiii biliyosun sendee
Gizooottt bu şarkı tam benlik olduuuKasmıcam relaxxx rahatımm hahahah bide uyurmuşum dişçide
Yok kuzum eski olan çizelgem kaybolmuş onu tekrar getircem şimdi
ay gizom cılgın mısınız siiiiizzzzzz iki gun icin taaa antalyalarabence balayınıza saklayın voyage ı
off bak yine aklıma getirdin yaaaaaaaaa sabırsızlıktan deliriciiiimmm gelsin artık haziran offffff
öp beniii sev beniiiii yuppiiiii
kusum benim b planım da aklında bulunsun... benim bir arar artık tepem cidden atmıstı yok dedim bulamıcaz nereye girsek tip tip mobilyalar begendigim cıkarsa da cok pahalı falan...
tepe home u biliosun onun byaz ahsaplarını hiç sevmem cok eskitme teknigi uyguluyolar anneanne mobilyası gibi oluyo ama ahsap rengi olan tasarımları cok guzel hatta aqualilly onlardan almıs cok begendim..
tepe home da o takım suara indirimde de hatta... benim aklımda o vardı hiç kafama gore bişey bulamazsam gidip onlardan alıcaktım son care
aklından bulunsun bebişimmm ama arastırılınca bulunuyooo hiç sıkma canını ö güzel kalbini ferah tut melegimmm
bekliyiciiiz mecburen dimi pufiim
ay ben yaptımdaa nolduuuu boncuuguummm sayıyaa bakkk kırasımm geldı loplopubende tahmını yaptım kuzuuumm 1 haziranaa
canım kuzum öyle deme istediğin tarihi yaz ben inanıyorum en kısa süre içinde çok güzel bir tarihin olucak Allahın izniyle
canım kuzum öyle deme istediğin tarihi yaz ben inanıyorum en kısa süre içinde çok güzel bir tarihin olucak Allahın izniyle
aaaa benim 2 tane tıckermn olması lazım 2 görüyodum aceba benmkidemi gittti
tabeee dinle şarkıyı mutlu ol yevrum yaaa kop kop gülceksin işte o kadar
çağloooo cuma çıkıp pazar akşamı dönmeyi düşünüyoruz kaçabilirsek :))) hattaha benmkine bugün tatil için fon yapalım dedim kendisi gezenti olduğu için olur dedi evlenince tyatil için fonumuz olucak gezip görmek yiyip içmek hedeflerimn arasında :)
çağlom dua et bizim çok duaya ihtiyacımız var bugünlerde oda bende yıpranmayalım istiyorum
bunların evleneli bilmem kaç gün oldu versiyonu yokmudur acaba
Aminn bitanem sağolasın
Biziim de tarihimiz belli olucak ki kuzumm beraber sayıcaz günleri
Benim ki silinmişti tekrar yaptım gizotcan
ben şimdiden 2014 gelinlerine transfer olayım aslında bu sene olmayacak o belli. artık 2014 için sayarız gülinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?