'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yaaa ben geri sayım istemiyorum ama yıl dönümü çizelgemi istiyorum nasıl yapıcam :26:

Gizooottt bu şarkı tam benlik olduuu Kasmıcam relaxxx rahatımm hahahah bide uyurmuşum dişçide

canım bunda yıl dönümü varmıdır ki belkim onuda yaparlarrr

Yok kuzum eski olan çizelgem kaybolmuş onu tekrar getircem şimdi

benimde geri sayacak bir tarihim olsa yaa
gülibikimm Allah yardımcın olsuun hiç acımıycak kiiii biliyosun sendee

ay gizom cılgın mısınız siiiiizzzzzz iki gun icin taaa antalyalara bence balayınıza saklayın voyage ı

off bak yine aklıma getirdin yaaaaaaaaa sabırsızlıktan deliriciiiimmm gelsin artık haziran offffff

ay ben yaptımdaa nolduuuu boncuuguummm sayıyaa bakkk kırasımm geldı loplopu bende tahmını yaptım kuzuuumm 1 haziranaa

canım kuzum öyle deme istediğin tarihi yaz ben inanıyorum en kısa süre içinde çok güzel bir tarihin olucak Allahın izniyle

Gizooottt bu şarkı tam benlik olduuu Kasmıcam relaxxx rahatımm hahahah bide uyurmuşum dişçide

Yok kuzum eski olan çizelgem kaybolmuş onu tekrar getircem şimdi

aaaa benim 2 tane tıckermn olması lazım 2 görüyodum aceba benmkidemi gittti

tabeee dinle şarkıyı mutlu ol yevrum yaaa kop kop gülceksin işte o kadar

ay gizom cılgın mısınız siiiiizzzzzz iki gun icin taaa antalyalara bence balayınıza saklayın voyage ı

off bak yine aklıma getirdin yaaaaaaaaa sabırsızlıktan deliriciiiimmm gelsin artık haziran offffff

çağloooo cuma çıkıp pazar akşamı dönmeyi düşünüyoruz kaçabilirsek :))) hattaha benmkine bugün tatil için fon yapalım dedim kendisi gezenti olduğu için olur dedi evlenince tyatil için fonumuz olucak gezip görmek yiyip içmek hedeflerimn arasında :)

çağlom dua et bizim çok duaya ihtiyacımız var bugünlerde oda bende yıpranmayalım istiyorum

Merhaba
Daisypath linkleri yakında iptal edilecek sizlerden ricamiz çizelgelerinizi lütfen KK içindeki uygulama ile güncellemeniz.

listeyi özge güncelliyordu dimi:44:
canım beni şeyediversene yarından itibaren

kına 23.08.2013 :118:
düğün 24.08.2013:119::119:

Kuşummm buna cevap yazmayı unutmusumm ozur dilerimmm

ben beyaz istiorumm mobilyalarımızıı senin gibi tepe home eskitmelerini sevmiorumm cidden ananee mobilyasına benzioo ama bulcağıma inanıorummm istediğim gibiii bi de yapabiliolardaa şu ev işi netleşsinn mobilyalarr var sıradaa, gelinliği martta halletcezz Allahın izniyleee

çok sağ ol kurabiyeemmm güzel fikirlerinn içinnn yineee bol bol fikir alcamm sendennn daha çoook şişircem kafanıı

ay ben yaptımdaa nolduuuu boncuuguummm sayıyaa bakkk kırasımm geldı loplopu bende tahmını yaptım kuzuuumm 1 haziranaa
bekliyiciiiz mecburen dimi pufiim

canım kuzum öyle deme istediğin tarihi yaz ben inanıyorum en kısa süre içinde çok güzel bir tarihin olucak Allahın izniyle

inşallah canım benim inşallahhh

Aminn bitanem sağolasın

Biziim de tarihimiz belli olucak ki kuzumm beraber sayıcaz günleri

Benim ki silinmişti tekrar yaptım gizotcan

Aminn bitanem sağolasın

Biziim de tarihimiz belli olucak ki kuzumm beraber sayıcaz günleri

Benim ki silinmişti tekrar yaptım gizotcan

ben şimdiden 2014 gelinlerine transfer olayım aslında bu sene olmayacak o belli. artık 2014 için sayarız gülinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…