'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

uzan tabi bebişim denemeden asla alma

valla biz şöle yapıoz önce ben uzanıom benimkine hadi sende uzan diom o bana gözlerini pörtletio hani nasıl uzanayım yanyana gibisinden..
sonra ben kalkıom o uzanıyo sırayla deniyoruz canım yatağıııı

sayenizde halledicem gececek inş Özgemmmm

Mailimi atiiim hemeeeennn

Özgecik cik cik yatak aldınız mı ne aldınız aldıysanız?

Çağlaaaacaaannnnn 20 diyoooooo

evet kuzummmm az kaldı yaaa...gelinligimi merak ediyom nasıl oldu....bi hafta sonra provam var...

evet kuzum skype almıs msn i.hatta mart gibi msn kapanacak diye bi durum var....ek olarak skype hesabı almanıza da gerek yok...msn hesabıyla skype kullanılıyo arkadaslar...skype indirip kurmanız yeterli

Ellerimiz değiyor işte alla alla hatta bir kere şey olmuştu çok utandım

allah bozmasın ben de içimin oyle kıpır kıpır olcagı gunleri bekliorum işte napim
Amin hepimizin inşallah

Ben başımı göğsüne koyup sarılıp uyumak isterdim.

iyiyim canım sayenizde çok sağol. sen nasılsın ne var ne yok?

Bende süperim kenan doğuludan şans meleğimi dinleyip duruyorum bitiyor sevdiceği ankaradan çekip alcam kısmetse

7 günnnn kalmışş gizzimm süperr yaaa
benimm aşkitodaaa dün gitti ankaraya bugunde ordaa gata dan rapor alıcak akşam döncek ama pazar geri gidicek ankaraya

aramızda sadecene 2 hafta var kiiii
Aydın bana hep çok sıcak gelmiştir, ne bileyim ılık ılık bir tatil köyü gibi

Bende olmak istemiyorum,yarına lazer randevum var ve bugün gelecekler galiba
Normalde 28 günde bir olurdum, bu sayede düğüne ve nişana denk gelmesi imkansızdı..
Ama 26 günde hatta 25 günde bir olur oldum,hem nişan hem düğüne daha doğrusu balayına gelecek gibi
Lazerde haftaya kalacak artık

olsun artık gizom son bir hafta ve dayancak gücüm kalmadı resmen tükendim... günler gecti ay oldu ama su son 8 gün sanki 80 yıl

Mailimi atiiim hemeeeennn

Özgecik cik cik yatak aldınız mı ne aldınız aldıysanız?

Çağlaaaacaaannnnn 20 diyoooooo

kuzum bizim yatak, baza, başlık istikbal canım

hemen indiriyom ben onu o zamannn
Ellerimiz değiyor işte alla alla hatta bir kere şey olmuştu çok utandım

Amin hepimizin inşallah

Ben başımı göğsüne koyup sarılıp uyumak isterdim.

nolduu nolduuu söleseneee

kızaaam sadeceee pakettmii o göbeek ne ölee bide o onun korse giymiş haliii siz düşünün artıkımmmm ben ayva kadar göbüşü dert ediyorum hatundakı nası bı ozguven olee

kaynak gozluklerı hakaten fenaaydı kuzuummmm minik burnum ezildii büzüldüü resmeen elimde tuttum bi yerden sonra

Son düzenleme:

dert etmiyo hatun demekki beniböyle sevin diyor

iyiyim canım sayenizde çok sağol. sen nasılsın ne var ne yok?

hamdolsun iyim ben:) bugun cuma senn içinde dua ettim.. inş çok iyi ve çok mutlu olcaksın
bnmde bildğin gibi. işteyim sıkılıyorum bunalıyorum. atansamda rahatlasam diyorum
dua edermisiniz atanayım

hatice evet ne oldu söyle

göğsünde uyurken alınan huzur apayrı ahh yaaaaa

--

90lar cıktı demek. trt de seksenler var ona bakıyorum arada hey gidi yaaa. kıyısından biz de yakalamısız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…