çağlam içimizin kıpır kıpırlığının artmaısna sayılı günler kaldı dayan dayan enerjini yükseltcek şeyler olucak haftaya :))))
hümeyra naparsın canım az kaldı haftaya kavuşuyoruzzzzz
hümeyrammm hoşgeldin kuzum geç oldu birazcık amaaaa
ben alırken söyle uzanıp bi yaylanmak istiyorum aslındaama satıcının yanında yapamam sanırım
belimin rahat etmesi gerek .
ayy nolcak ya yanyana uzanıp sarılırızben cok özlüyorum sevdicegimi artık yanımda istiyorum
[video=youtube;pZi8aFLml8c]http://www.youtube.com/watch?v=pZi8aFLml8c&feature=share[/video]
Kızlarrrrr bakınnnnn
ilk gelinim olan çağloşummm canın mı sıkkın seninnn
msnde yoksun kuzuuu
bi de hayatımda hiç skype kullanmadım ben yaane gibi artıları var söyleyin ben de kurayım
haticem Oğuzhan Uğur-Terbiyesizim şarkının adı
Mailimi atiiim hemeeeennn
Özgecik cik cik yatak aldınız mı ne aldınız aldıysanız?
Çağlaaaacaaannnnn 20 diyoooooo
biz şirkette skype kullanıyoruz hep. grup konuşmaları yapmamız mailleşmeden daha kolay oluyor.
bir de şimdi msn skype birleşip skype olacak olayı var.
face kullanıyorsan faceye baglanıp herseyi görebiliyorsun.yani faceyi ayrı sayfada acmana gerek kalmıyor.
Süperimmmm tatlım sennnnn
Ellerimiz değiyor işte alla alla hatta bir kere şey olmuştu çok utandımEvet aslımmm karıştırmış bizi kuzuummo arşive sonra benim de ihtiyacım oliiiciiikkkk gizotumm
İlerleyin tabi kuzumm yakınlaşın sevdiceğinle aaa öyle uzaktan uzağa olmaz valla ben kokusunu duymadım mı eksik hissediyorum ten tene değecek aga
Amin hepimizin inşallahallah bozmasınben de içimin oyle kıpır kıpır olcagı gunleri bekliorum işte napim
ben alırken söyle uzanıp bi yaylanmak istiyorum aslındaama satıcının yanında yapamam sanırım
belimin rahat etmesi gerek .
ayy nolcak ya yanyana uzanıp sarılırızben cok özlüyorum sevdicegimi artık yanımda istiyorum
Bende süperim kenan doğuludan şans meleğimi dinleyip duruyorum bitiyor sevdiceği ankaradan çekip alcam kısmetse
ezgii canım nasıl oldun
cağlam benm i düğün tarihim bilem yokama yıkılmadım ayaktayım
minakkımmm kaynak gözükleride pek bi yakışmış. geçen intikamı amcamla izliyordum utandımkadının paket nasıl bi çıkmış yahu direk orası göze geliyor
[video=youtube;pZi8aFLml8c]http://www.youtube.com/watch?v=pZi8aFLml8c&feature=share[/video]
Kızlarrrrr bakınnnnn
Çok güzel canım bizim çocukluğumuz 90'lar bambaşkaydı
Bende süperim kenan doğuludan şans meleğimi dinleyip duruyorum bitiyor sevdiceği ankaradan çekip alcam kısmetse
ivit önce siz hemen sonra biz
sonradan görme ne demek esta piti piti
dedigin gibi bizim buralarda hep oynanır göre göre demek ki kapmışız ama benim nişanlım hiiçççç anlamıyor
kendileri karabüklü
ama aydında yaşıcaz biz küççük bir ilçesinde ama
adet olamadım elif ya dün çok sinirliydim
hatta nişanlıma sana kafa göz dalasım var bile dedim
anladı galiba rahatlıcaksan dal aşkım dedi
bugünde duygusalım çok
off olsam da bi rahatlasam:120:
çağlam içimizin kıpır kıpırlığının artmaısna sayılı günler kaldı dayan dayan enerjini yükseltcek şeyler olucak haftaya :))))
hümeyra naparsın canım az kaldı haftaya kavuşuyoruzzzzz
Mailimi atiiim hemeeeennn
Özgecik cik cik yatak aldınız mı ne aldınız aldıysanız?
Çağlaaaacaaannnnn 20 diyoooooo
biz şirkette skype kullanıyoruz hep. grup konuşmaları yapmamız mailleşmeden daha kolay oluyor.
bir de şimdi msn skype birleşip skype olacak olayı var.
face kullanıyorsan faceye baglanıp herseyi görebiliyorsun.yani faceyi ayrı sayfada acmana gerek kalmıyor.
Ellerimiz değiyor işte alla alla hatta bir kere şey olmuştu çok utandım
Amin hepimizin inşallah
Ben başımı göğsüne koyup sarılıp uyumak isterdim.
ezgii canım nasıl oldun
cağlam benm i düğün tarihim bilem yokama yıkılmadım ayaktayım
minakkımmm kaynak gözükleride pek bi yakışmış. geçen intikamı amcamla izliyordum utandımkadının paket nasıl bi çıkmış yahu direk orası göze geliyor
kızaaam sadeceee palettmii o göbeek ne ölee bide o onun korse giymiş haliii siz düşünün artıkımmmm ben ayva kadar göbüşü dert ediyorum hatundakı nası bı ozguven olee
kaynak gozluklerı hakaten fenaaydı kuzuummmm minik burnum ezildii büzüldüü resmeen elimde tuttum bi yerden sonra
iyiyim canım sayenizde çok sağol. sen nasılsın ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?