Hoş bulduk canım.Gülin koptuuummmm
Özgecan aman diim azıcık daha dayanalım ne kaldı şunun şurasındaaaa
Çağlalar,Hatice günaydınlar ve hoşgeldiniz
Valla nişan kıyafetimi diktirmek istiyorum vakit kalmadı.güle güle kullanın birtanemmmmçok şık bir takım ben ahsap rengine hastayım zatennn
ahahaha bizim de yatagımız yok kız aslıalasım da yok acıkcası pahalı biz karyolaya carsaf gerip yatıcaz bu gidişle
haticecim gunaydın nasılsın canım
HAkikaten zaman geçtikçe biz bile ilerlemeler kaydediyoruz.Oyaya yardım edeyim bari bi an önce yollayalım sana isim listesini
Özgişşş hepimiz hazır bi şekilde bekliyoruz zaten biri +18 açsa da atlasak diye,sen başlangıç yapmada uslu duralım yaa
eliff canım ben sana arşivimi vermemmi verirm tabiside hattaha maillerimde varsa mail bilem atarım :))))
ilk gelinim olan çağloşummm canın mı sıkkın seninnn
msnde yoksun kuzuuu
bi de hayatımda hiç skype kullanmadım ben yaane gibi artıları var söyleyin ben de kurayım
haticem Oğuzhan Uğur-Terbiyesizim şarkının adı
İnşAllah kavuşacaksınız kuzum, vuslatınıza ne kaldı ki şurada,biz evleniciiiizz iki hafta sonra da siiizzz:123:
Sahi siz hangi ilde yaşayacaksınız?:26:
Bizimkide harmandalı sanki,dur gidince sorayım bi
Böyle yabancı olunca hepsi aynı gibi geliyor insana
Vaaay beee.. Siz doğuştan biliyorsunuz demek
Bizde sonradan görme olduğu kadar işte
Sen adet mi olacaksın? Pek duygusal gördüm bugün seni
özgemden tüm gelinleri bu soğuk havada ısıtan sözler geliyor vuhuuu varmı arttıran çok çok güzel bunların hepiciği kızlar :))))))
aaaaaaaaaaaaaaa gülinimle bizi karıştırdınızmı kız :) gülinm bak süper oldu korkmadın dişçide işte
eliff canım ben sana arşivimi vermemmi verirm tabiside hattaha maillerimde varsa mail bilem atarım :))))
Hoş bulduk canım.
Valla nişan kıyafetimi diktirmek istiyorum vakit kalmadı.
Bizimkilerde beğendiğimi diktirmemi istiyor.Aşkım sınava hazırlandığı için görüşmüyoruz.
Bugün doktora gitttim inanılmaz ama gerçek mantar olmuşum. Tüm olayı kısa özet geçtim. ):
Ama inanılmaz derecede içim kıpır kıpır çok mutlu sıyırdım mı ne
Sen nasılsın canım?
HAkikaten zaman geçtikçe biz bile ilerlemeler kaydediyoruz.
ayyyyyy cok romantik ya
bizim günler az kalınca ates basa vuruyo sanırım
kızlar biz idaşa ve işbire gittik yatak beğenemedik bize en çok hitap edden yatak bu oldu sizinle patlaşmak istedim ...
sizinde fikriniz olsun ..
BodyForm 5 Yatak - Bellona Mobilya
fiyat 860 tl
Hoş bulduk canım.
Valla nişan kıyafetimi diktirmek istiyorum vakit kalmadı.
Bizimkilerde beğendiğimi diktirmemi istiyor.Aşkım sınava hazırlandığı için görüşmüyoruz.
Bugün doktora gitttim inanılmaz ama gerçek mantar olmuşum. Tüm olayı kısa özet geçtim. ):
Ama inanılmaz derecede içim kıpır kıpır çok mutlu sıyırdım mı ne
Sen nasılsın canım?
Nasılsın Aslımmmm
Günaydın kızlar hepinize özgecim yatak odanız çok güzel iyi günlerde kullanın bizim de tek eksiğimiz yatak odası ve bulaşık makinesi ne zamandır yatak odası bakmaya çıkıcaz soğuktan üşendiğim için kalıyoryatak odasında bende uygun fiyatlı birşeyler düşünüyorum.Gerçi allaha şükürler olsun eşya alışverişimiz boyunca hep hesaplı olsun masraf olmasın dedim ama hep gönlümden geçen modeller ya kampanyaya girdi indirime hep uygun denk geldiler inşallah yatak odasında da öyle olur .
Hümeyra çok geçmiş olsun canım..
Oyacım senin içinde hayırlısı ne ise öyle olsun sektörünüzde iş bulmak kolaysa biraz dinlen iş bul ya da şimdiden iş arama sitelerine gir başvurulara başla yeni anlaştığın yere 10-15 gün sonra başlarım der o ara dinlenirsin :)
hümeyrammmmmmmmm iyiyim sen nasılsın ..
hosgeldin
yarın gelinlik siparişi vercez cok heyecanlıyım. nikah işlemleri kosturmacaası var daha da heyecanlıyım
hayırlı olsun özlem
biz daha hiç bakmadık yatak
valla biz uzun süredir bakıyoruz aslım
öggeninde dediği gibi deneme yapmayız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?