'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar biz idaşa ve işbire gittik yatak beğenemedik bize en çok hitap edden yatak bu oldu sizinle patlaşmak istedim ...
sizinde fikriniz olsun ..

BodyForm 5 Yatak - Bellona Mobilya

fiyat 860 tl

BODY FORM 5 YATAK

İleri teknoloji ile geliştirilen torba yaylar, yaylı yatakların en ileri versiyonudur. Torba yay sistemi her bir bağımsız yayın otomatik olarak tela kumaşı ile torbalanmasıyla elde edilir. Torba yay yumuşak ve esnek ortopedik yatak tercih edenler için geliştirilmiştir.
Bu yay sistemi, bonel yay sistemine göre 2 kat fazla yay adedi, 3 kat fazla çökme dayanımı, bağımsız hareket ve ekstra hijyen gibi avantajlara sahiptir.
Tüm bu teknolojik özellikleri içerisinde barındıran özel üretim torba yaylı yatağımız olan Bodyform 5 modelimiz, 5 bölgeli yapısı sayesinde vücut ağırlığını dengeler, doğal sırt eğrilerini korur ve omurgaya uyum sağlar. 5 Bölgeli torba yay sisteminde vücudun uyguladığı basıncın dengelenmesi amacıyla, vücudun temas ettiği noktalarda özel sertlikte yaylar kullanılır. Baş, sırt bölgesi, kalça, bacaklar ve ayaklara göre farklı tel çapları kullanılmış ve omurga, 5 bölgeden desteklenmiştir. Farklı sertlikteki bu yaylar omurga sağlığı ve rahatlığını korumaya yardımcı olur.
Bodyform 5 yatağımızda damask desenli özel örgü kumaş uygulanarak diğer yataklarımızdan farklı bir görünüm kazandırılmıştır. Ayrıca görselliği zenginleştirmek için renkli fitil ve ürün kenarlarında Spacer şerit kullanılmıştır.
Bodyform 5 yatağımız, çift yüz kullanım özelliğine sahip olup, özel pamuklu kumaş kullanılarak üretilmiştir

Gülin koptuuummmm

Özgecan aman diim azıcık daha dayanalım ne kaldı şunun şurasındaaaa

Çağlalar,Hatice günaydınlar ve hoşgeldiniz
Hoş bulduk canım.

Valla nişan kıyafetimi diktirmek istiyorum vakit kalmadı.
Bizimkilerde beğendiğimi diktirmemi istiyor.Aşkım sınava hazırlandığı için görüşmüyoruz.
Bugün doktora gitttim inanılmaz ama gerçek mantar olmuşum. Tüm olayı kısa özet geçtim. ):
Ama inanılmaz derecede içim kıpır kıpır çok mutlu sıyırdım mı ne
Sen nasılsın canım?

Oyaya yardım edeyim bari bi an önce yollayalım sana isim listesini

Özgişşş hepimiz hazır bi şekilde bekliyoruz zaten biri +18 açsa da atlasak diye,sen başlangıç yapmada uslu duralım yaa
HAkikaten zaman geçtikçe biz bile ilerlemeler kaydediyoruz.

biz şirkette skype kullanıyoruz hep. grup konuşmaları yapmamız mailleşmeden daha kolay oluyor.

bir de şimdi msn skype birleşip skype olacak olayı var.

face kullanıyorsan faceye baglanıp herseyi görebiliyorsun. yani faceyi ayrı sayfada acmana gerek kalmıyor.

ivit önce siz hemen sonra biz
sonradan görme ne demek esta piti piti
dedigin gibi bizim buralarda hep oynanır göre göre demek ki kapmışız ama benim nişanlım hiiçççç anlamıyor
kendileri karabüklü
ama aydında yaşıcaz biz küççük bir ilçesinde ama

adet olamadım elif ya dün çok sinirliydim
hatta nişanlıma sana kafa göz dalasım var bile dedim
anladı galiba rahatlıcaksan dal aşkım dedi
bugünde duygusalım çok
off olsam da bi rahatlasam:120:

Evet aslımmm karıştırmış bizi kuzuumm o arşive sonra benim de ihtiyacım oliiiciiikkkk gizotumm

İlerleyin tabi kuzumm yakınlaşın sevdiceğinle aaa öyle uzaktan uzağa olmaz valla ben kokusunu duymadım mı eksik hissediyorum ten tene değecek aga

hotmail komple skype geçiyor sanırsam kızlar ben bir ara skype kullandım ama hotmail iyidi sanki yaaa skype gerek yok

özgem videoyu eve gidince bakıcam göremiyorum :)

allah bozmasın ben de içimin oyle kıpır kıpır olcagı gunleri bekliorum işte napim

Anneme dedim yatak odasını istikbalden mi baksak diye 3.5-4 civarı orda takımlar Sitelere gider bakarız dedi.. ankara nın meçhur Siteler i

çağlam içimizin kıpır kıpırlığının artmaısna sayılı günler kaldı dayan dayan enerjini yükseltcek şeyler olucak haftaya :))))

hümeyra naparsın canım az kaldı haftaya kavuşuyoruzzzzz

ezgii canım nasıl oldun

cağlam benm i düğün tarihim bilem yok ama yıkılmadım ayaktayım

minakkımmm kaynak gözükleride pek bi yakışmış. geçen intikamı amcamla izliyordum utandım kadının paket nasıl bi çıkmış yahu direk orası göze geliyor

Son düzenleme:
valla biz uzun süredir bakıyoruz aslım

öggeninde dediği gibi deneme yapmayız inşallah

ben alırken söyle uzanıp bi yaylanmak istiyorum aslında ama satıcının yanında yapamam sanırım

belimin rahat etmesi gerek .

ayy nolcak ya yanyana uzanıp sarılırız ben cok özlüyorum sevdicegimi artık yanımda istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…