'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet kuzummmm az kaldı yaaa...gelinligimi merak ediyom nasıl oldu....bi hafta sonra provam var...

Ayyy ne kadaaaan helecanlı yaaa
Ben daha hiç gelinlik denemedim de özeniyom sizeee
Aynı evin anahtarını taşiceksiniz az kaldı azzz

Anneme dedim yatak odasını istikbalden mi baksak diye 3.5-4 civarı orda takımlar Sitelere gider bakarız dedi.. ankara nın meçhur Siteler i

Kuzum sen Ankara'da mısın?
Yeeehhhuuuu Ankara'dan birini bulduuuuuuuummmmmmmmmm

kuzum bizim yatak, baza, başlık istikbal canım

anti stress fln olandan mı?
Öyle bişi mi alsak diyorum da, ben yapı olarak gerginimdir biraz

bi ben dıyemedıııımmmm oylee zahar bırazdann yemek yemeyee gıdımmde dıyeeet menusuuunden aliiiimm

aydını çok severim ben.orda okumuştum zati orda tanıştık yarimle sevilmez mi hiç

benimki de acaip bir hal aldı dügüne ne olur hiç kestiremiyorum yani
ama zaten herşeyin hapı var artık

ah canımm nasıl mutlu oldum duygulandım varyaa. Allah razı olsunnn.bende hepiniz için dua ettim kızçelerim şimdi. berfincim sen ne iş yapıyordun nereye atanmak istiyorsun? inşallah Rabbim gönlünden geçeni nasip eder sanaa amiinn

2günde yine neleerr kaçırmışım

herkesin ticker ı değişmiş geri sayımlar artık aylardan günlere düşmüşş ne güzel, ben daha yıl sayıcam yuhh diyorum kendime

oyy çağlos 20 gün kalmısssssss

fırtına var feci. burda... cay molasına cıkamıcam.

popom ankara yolu gibi dümdüz olcak yakında oturmaktan

canım bilemiyorum öyle mi çünkü biz yatağı değiştirmicez.. sevdiceğim eve taşındığında aldığı yatağı kullanıcaz

Kızlar nişanda ilk dans için aşağıdaki parça nasıl sizce ?
GRUP GÜNDOGARKEN-Sen Benim Şarkılarımsın - YouTube

ben bu şarkıyı çoook seviyorum canım

hmm bu arada aycangülün verdiği tarihler vardı ya.

ben orman gibi dolastım o gün için (yani dün)

ama işyerinden cıkamadım öğlen. aksam da mesaiye kaldım. bosuna bekledim iyi mi

1. GELİNLİKKKK .....kızlar güpür detayı nasllll ben çok beğeniyorummm bu gelinliği ... Mesela ön kısmındada gögüz dekoltesi olsa ve güpürle kapatılsa...
Sadece kollar o kadar uzun olmasa
etek tabiki tül olacak bu gelinlik için sadece üst kısım hoşuma gidiyor

3. SIRADAKİ PRONOVIAS ALCANAR MODELİYMİŞ ZATEN DENEMİŞTİM BENZERİNİ

ama benim asıl yaptıracağım bu işte yani yaptırmayı düşündüğüm

ORTADAKİ ... FORUMDAN BİR ARKADAŞ YAPMIŞTI SANIRIM bu el çiçeğide çok hoşuma gidiyor

Son düzenleme:
Kızlar çobuk söleyin bensiz neler oldu kuzularım kim nereye gidiyo 2 dk boş bırakmaya gelmiyo gidenler bi yere gidemezler bi kerem giriş var ama çıkış yok

3. sıradaki çift gizem hakan hatipoğlu çifti çünküm ben alcanarın hayranıyım o pozlarını asla unutmam :) harika bir gelinlikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…