'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kırmızı modelin bir yeri simliymiş, resimde hiç belli olmuyor. ben de açınca gördüm ve sürpriz oldu, daha da sevindim simleri görünce :)

yok cnm ben deil hasta olanlar sanırm benm dışımdaki herkes, bağışıklığm kuvvetlidir benm, yılda belki bir kez oluorm yada hiç olmuorm:))
doktora gitmeyeli 11 yıl olmus:)

yok cnm ben deil hasta olanlar sanırm benm dışımdaki herkes, bağışıklığm kuvvetlidir benm, yılda belki bir kez oluorm yada hiç olmuorm:))
doktora gitmeyeli 11 yıl olmus:)

wuu iyiymiş:)
bnm sevgilimde sana rüzgar çarpsa hasta oluyorsun diyor:)

smdi çıkmam lazm kızlar mağazaya gidiorm, 4te çıkıcam bu gün hepinizi öpüorm ben yokkn sayfaları çok doldurmayın:))
hoşçakalnn

Son düzenleme:
günaydn berfin, pelincm biliorm sende ordasınnnn

Günaydın Nilişim.

bunları aldım :)

Kırmızı nevresim çok hoş. Hem spor hem klasik gibi, çok beğendim. Ağız tadıyla kullanın inşallah

smdi çıkmam lazm kızlar mağazaya gidiorm, 4te çıkıcam bu gün hepinizi öpüorm ben yokkn sayfaları çok doldurmayın:))
hoşçakalnn

Bebişimm görüşürüz, kolay gelsin çokk

89,90 TL SON 2 ADET
Days İn Colours Çift Kişilik İspanyol Battaniye - Picea Yeşil

bu markayı duydunuzmuu:S

günaydın kızlar çok yoğunum bugün yine telefondan yoldanma bakamadım nasılsınız hasta felan yok dimi aramızda benim biraz burnum akıyor ama geçicek herhalde yatmadan ilaç içmiştim

çeyizlikler alınmış krizsavar çok güzel şeyler almışssın kırmızıyı çok beğendim

ceee ben varım:)

gizem geçmiş olsun. bnde olmştumya. iğne vurdum ve sürekli ıhlmaur nane limon içitm şükür 2 günde atlattım.. dikkat et kendine

pelin yagmur sizde hoşgeldiniz

hayat geldi selam vermeden gitti.

bn yogunum azcık logo yapmam lazım:S

ben iyiyim ve mutluyum çok şükür
sizleri sormalı gizem,pelin ve daha kimler var bakalım???

ececikte var canım

ıhlamur nane limon içicem akşam

bende çok yoğunum öyle arasına bile çıkamıcam sistemde sorun yaşanıyor

hoşbulduk..dikkat edin kendinize gelinciklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…