'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özgemmmm bizim içinde deneyin kuzum aşklaaaaa hihihiii

kuzularımmm ben çıkıyorummm kayınannişle bindallı bakçazzz
herkese iyi haftasonlarııı
bu hafta çok keyifsizdi yaa dilerim haftasonu hepimize çok iyi gelir

Deneyinnnn bakalım hihihi

Özlemmmmm bak sana bundan yaparım

Bende memnun oldum tatlım namıdiğer "ateşli özlem"

AYYYY bi ateş geldi sen öyle deyince çağlam özgem ecem oyam ve diğerleride olsada şurda bir ateş yaksak hümmmm :26::26: sonra herkes kocişine saldırsa
gerçi özgem zaten yerini bulm uş artık yataklarıda var...
çağlam desennn ooh kebap
gene biz kalıcaz öyleceeeee

pastaaaaaaaaaaaaam sonra biz bidaaa tanısalımm sizi tanımalara doyamıyorum bennnnnnnnnnn

ılk tanıstıgımızda yıl daha 2011'di pastaaam bee hey gidii heeeeeeyyyy neler geldi geçtiiiii ay ben bı duygusalllaştıım iyice şapşalaa döndüüm şu regl yüzündeeennnnnnnnnnnnnn

özgeeem en cicikini bulursun inşşş

Valla benimki de gelecek haftaya askerden

Özlemimmm sen çok yaşa emiiii...yirim ben seniii

Aaa ne güzel cnm Allah tamamını erdirsin inş.çook mutlu olun hayırlısı olsun
SAğol canım darısı başına

Benimki delinin teki hepsini okuduğu gibi tek tek hatırlayıp sorar bu kimdi. Kıskançlıkta kendini bile aşıyor.
Hayır 2008 deki olayların hepsini hatırlayıp size sorarken siz kem küm demek zorunda kalıyorsunuz.

Son düzenleme:

özlemm koptumm gülmekten yaaaa

burdan alev alıp dışarı çıkınca tehlikeli oluyor
kaçıyor sonra benimki

bizim evimiz olmadıuğından da umuma açık yerlerde riskliyiz

Valla benimki de gelecek haftaya askerden

ooo hümmm o zaman sizin ateşe ihtiyacını yok bacım seninki zaten yana yana gelecektir böyle çıkar artık karşınaaaaa.
ee sende çok farklı sayılmazsın ne diyim bacım allah kavuştrsunnn ateşiniz hiç sönmesinnnnn

Özlemimmm sen çok yaşa emiiii...yirim ben seniii

bende seni yirimmmmmm çağloşummmm..
hadi evlende hayırlısıynan deneyimleri azcıkta olsa duyalim dimeeeee

tabiki kuzum ne demek...ayrıntılı bi şekilde anlatırım ben sana

Sağol canım benim.. evet azıcık kendimi geri çekmem lazım benim o gelince yoksa cıks cıks cıks

Eveeettt onu da soledimm biz modeli seçebilioruz onlar yapabiliolar dedimm çok hoşuna gitti aybicanınn Çok mutluyuzz valla sanki siparişi vermiş kadar mesuduuzz

kurabiyemm teslimat ne kadar da oluyoo mesela martta gelsek hazır olur mu düğünümüze kadar?

Çağlamm yanılmıosamm senin yatağın cibinlikliydii, bizde cibinlikli modellere bayılıoozzz

Heyecanlandımm bak geneeeee:78:

Kızlar çağla yazdı ama arada kaynadıı okuyunuz lütfenn
enerji ve dilek calısmaları kızlar... bilenler biliyodur bilmeyenlere soyleyeyim... toplanıp hepimiz birer dilek seciyoruz sonra da her aksam aynı saatte birbirimizin dilekleri için enerji gonderip dua ediyoruz... enerji yukseltme calısması ilgilenenleri

http://www.kadinlarkulubu.com/kisise...estirelim.html (Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :))

topiğe bekliyoruz...

Son düzenleme:

özlemm koptumm gülmekten yaaaa

burdan alev alıp dışarı çıkınca tehlikeli oluyor
kaçıyor sonra benimki

bizim evimiz olmadıuğından da umuma açık yerlerde riskliyiz

aynen canım bizde ağır stress altında yaşıyoruz valla cidden yaaaa sarılsak olmuyo öpişsek olmuyo herkes çevrede...
e otelede gitcek hlimiz yok öyle birbirimize bakarken kuruduk kaldık

tabiki kuzum ne demek...ayrıntılı bi şekilde anlatırım ben sana

yaşa çağloşummmmmmmmm neler duycaz kimbilirrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…