Senlen konuştuğumu sanmıyorum
Sibeliimm evet kuşumm çıkıcammm mart başı bırakmayı dusunuyorumm cunku biz mart ayında tam olarak hazırlığa başlamış olcaz, gelinlik vs. burda kimsenin ekşimiş suratını cekemicem! herkes yarıs halinde zatennn
midem bulanıyoo artıkk
canım arkadaşlarım bana şans dileyin....
inşallah istediğim gelinliği şöyle 1600 civarın dikecek düzgün bir gelinlikçi bulabilirim ...
sizlerin aldığı fiyatları duyunca bende limiti düşürdüm en nihayetinde nikah olacak 2-3 saat kalacak o gelinlik üzerimde inşallah istediğim gibisini istediğim fiyata bulabilirim sizlerde dua edin ,
bugün kadıköyde olacağız
iğne iplik
eda sposa
gül erdem le randevularım var
Aşkımmmmm aşkımmm gunaydıınnnhepimizz sevmioosakk neden memur olmadıkkii
Gel gell sen de sevdiceğinle uyuma hayali kur pufidiğimmm
Ay kuzum senin güzelliğin aslında bana yansımış yaa sevindirik odum
Kuzum kendini nasıl rahat hissediyorsan öle yap nasıl mutlu olacaksan kuzum:26::26::26:
Bende bilmiyodummm siboşummşuann konusuyoruzz hepp konusuyoruz kiiiiiiiii yalanmı
anladımmm canım ben bilmiyodumm güzel olurr ya azıcık kafanı dinlersinn işlerini rahat rahat halledersinn işte kuşumm
aşkııımm güünayyydııınnnnnnnn2014e kadar memurlukta hayal olarak kalıo kuzuucuuuummm ne 2014müş bee da vincinin şifresi gibi kilit senem olduuu
ahh ahhhh şuan cıdden tek ıstegım ve arzuuum buuu gülbiğiiimm
bol şans kuzum inşallah gönlüne göre bulursun seve seve giyersin amiiin
Aynen kuşum mutsuzum burda...
Bende bilmiyodummm siboşummgeçen hafta karar verdim hayırlısı inşallah düğünden sonra güzel bi iş bulurum elbet kafama göre, hatta şole yaz sonu da olabilir.. bikaç ay dinleneyim
kilitlediler askkmm resmenn 2014 ü hayırlısı yaaa inşallah 2014 güzel bi yıl olsunn askımmmgüzel olcakk çünküü o yıl sizin yılınııızzzz Allahın izniylee
canım arkadaşlarım bana şans dileyin....
inşallah istediğim gelinliği şöyle 1600 civarın dikecek düzgün bir gelinlikçi bulabilirim ...
sizlerin aldığı fiyatları duyunca bende limiti düşürdüm en nihayetinde nikah olacak 2-3 saat kalacak o gelinlik üzerimde inşallah istediğim gibisini istediğim fiyata bulabilirim sizlerde dua edin ,
bugün kadıköyde olacağız
iğne iplik
eda sposa
gül erdem le randevularım var
Ohh ohh aşkım bi gelsin şu askerden bizde hazirliklara tam gaz hız vereceğizhumummm ıkısı de olcak kısmetse
hınt kıyafetı ılk once gıyılcek bındallı da kına yakılırkene
ıkısını de cok begendım koyu yesıl en sevdıgım enk zaten bordo da saclarıma uyuyo
bugun cok yogunuz ama yataktan kalkamıyom yaaa suan yataktan yazıyom sıze
aksam ıstanbula gelcez sevdıcegın ıs arkadasının evındekı 80ler partısıne
ama ben normal gıyıncem valla ugrasamam hıc
gelın cıceemı de sıparıs verdımmm
herkese gunaydınlar
Günaydın kızlar
Dün yatak yorgan yattım bol bol terleidm bugün sahalara döndüö :2:
Aşkcan çok söledii gelim yanına diye dedim dur ordaa..içim elvermese de onca yolu Boşu boşuna gelipte napçan didim
Bugün işteyim.. kardeşim gelio çok şükür
Günaydın kızlar
Dün yatak yorgan yattım bol bol terleidm bugün sahalara döndüö :2:
Aşkcan çok söledii gelim yanına diye dedim dur ordaa..içim elvermese de onca yolu Boşu boşuna gelipte napçan didim
Bugün işteyim.. kardeşim gelio çok şükür
Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine yorma tekrar üşütme:26::26::26::26:
Elbıse gıymıcem ben bıtanemHayırlı olsun şimdiden kuzum çiçeğin artıı normal elbiseden mi hariç 2 bindallıyı giyeceksin kuzum:26::26::26:
Kesinlikle haklısın kuzum yaa gün aslında biz 12de çıksakta bitiyo ki
Bizim burda yağmur yok ama soğuk bende kurabilir miyim hayal acep:26::26::26:
Amaaa amaaa amaaa neden damarıma damarıma basıosun sen beniimmmm
şuann konusuyoruzz hepp konusuyoruz kiiiiiiiii yalanmı
anladımmm canım ben bilmiyodumm güzel olurr ya azıcık kafanı dinlersinn işlerini rahat rahat halledersinn işte kuşumm
aşkııımm güünayyydııınnnnnnnn2014e kadar memurlukta hayal olarak kalıo kuzuucuuuummm ne 2014müş bee da vincinin şifresi gibi kilit senem olduuu
ahh ahhhh şuan cıdden tek ıstegım ve arzuuum buuu gülbiğiiimm
günaydın kızlarrrr
azcıkın moralim bozuldu... bizim düğün mekanının dekoru değişmiş... lila-beyazdı şimdi sandalyeler falan fransız tarzı olmuş hep buraya kadar güzel ama renkler altın sarısı-kırmızı
umarım renkleri değiştiriyorlardır kına mekanı gibi o ne oyle yaaaa
Eki Görüntüle 602749
sandalyelerimiz falan boyle olmus işte Taşkın Davet'le aynı yapmıslar diğer subeleriyle....
ama bizimkin de beyaz da var altın sarısı sandalyeler arasında ve masa dekoru kırmızıo ne oyle yaaa hiç sevmedim umarım renklerini değiştirirler
lilayken değiştirmediklerini söylüyorlardı
Elbıse gıymıcem ben bıtanem
bızım burda artık boyle yapılıyo 2 cesıt bındallı gıyılıyo
Ama sadeece hayal olarak kalıyo şuan da minnağım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?