'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Senlen konuştuğumu sanmıyorum

şuann konusuyoruzz hepp konusuyoruz kiiiiiiiii yalanmı

anladımmm canım ben bilmiyodumm güzel olurr ya azıcık kafanı dinlersinn işlerini rahat rahat halledersinn işte kuşumm

Bol şans kuzum inşallah gönlüne göre bulursun seve seve giyersin Amiiin

Aşkımmmmm aşkımmm gunaydıınnn hepimizz sevmioosakk neden memur olmadıkkii

aşkııımm güünayyydııınnnnnnnn 2014e kadar memurlukta hayal olarak kalıo kuzuucuuuummm ne 2014müş bee da vincinin şifresi gibi kilit senem olduuu

Gel gell sen de sevdiceğinle uyuma hayali kur pufidiğimmm

ahh ahhhh şuan cıdden tek ıstegım ve arzuuum buuu gülbiğiiimm

Ay kuzum senin güzelliğin aslında bana yansımış yaa sevindirik odum
Kuzum kendini nasıl rahat hissediyorsan öle yap nasıl mutlu olacaksan kuzum:26::26::26:

Aynen kuşum mutsuzum burda...

anladımmm canım ben bilmiyodumm güzel olurr ya azıcık kafanı dinlersinn işlerini rahat rahat halledersinn işte kuşumm
Bende bilmiyodummm siboşumm geçen hafta karar verdim hayırlısı inşallah düğünden sonra güzel bi iş bulurum elbet kafama göre, hatta şole yaz sonu da olabilir.. bikaç ay dinleneyim

kilitlediler askkmm resmenn 2014 ü hayırlısı yaaa inşallah 2014 güzel bi yıl olsunn askımmm güzel olcakk çünküü o yıl sizin yılınııızzzz Allahın izniylee

inşş aşkııımmmm bakak göreeekkk

inşallah bulursun canım
herkese günaydın

Ohh ohh aşkım bi gelsin şu askerden bizde hazirliklara tam gaz hız vereceğiz

Öslemys sana bol şanslar gönlünde ki gelinliği bulursun umarım

Özgecim ve diğer kızlar ben de daha bindallılara hiç bakmadım fiyatları nasıl oluyor acaba merak ettim :)

Günaydın kızlar
Dün yatak yorgan yattım bol bol terleidm bugün sahalara döndüö :2:
Aşkcan çok söledii gelim yanına diye dedim dur ordaa.. içim elvermese de onca yolu Boşu boşuna gelipte napçan didim
Bugün işteyim.. kardeşim gelio çok şükür

Günaydın kızlar
Dün yatak yorgan yattım bol bol terleidm bugün sahalara döndüö :2:
Aşkcan çok söledii gelim yanına diye dedim dur ordaa.. içim elvermese de onca yolu Boşu boşuna gelipte napçan didim
Bugün işteyim.. kardeşim gelio çok şükür

Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine yorma tekrar üşütme :26::26::26:

Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine yorma tekrar üşütme:26::26::26::26:

günaydın kızlarrrr

azcıkın moralim bozuldu... bizim düğün mekanının dekoru değişmiş... lila-beyazdı şimdi sandalyeler falan fransız tarzı olmuş hep buraya kadar güzel ama renkler altın sarısı-kırmızı

umarım renkleri değiştiriyorlardır kına mekanı gibi o ne oyle yaaaa

sandalyelerimiz falan boyle olmus işte Taşkın Davet'le aynı yapmıslar diğer subeleriyle....

ama bizimkin de beyaz da var altın sarısı sandalyeler arasında ve masa dekoru kırmızı o ne oyle yaaa hiç sevmedim umarım renklerini değiştirirler

lilayken değiştirmediklerini söylüyorlardı

Kesinlikle haklısın kuzum yaa gün aslında biz 12de çıksakta bitiyo ki
Bizim burda yağmur yok ama soğuk bende kurabilir miyim hayal acep:26::26::26:

Kur mavişş kurr ayy hiç kimseye maviş dememiştim bugüne kadar ben de maviş olduğumdan hep bana denir genelde

Amaaa amaaa amaaa neden damarıma damarıma basıosun sen beniimmmm

Hehehehe aşkını depreştiriyim didim kötü mü ettim aşkooo

Kıyamıyorum sanaa iştee ahh bu yufka yüreğiimmm

Ama sadeece hayal olarak kalıyo şuan da minnağım yaa

askım sız anlastıktan sonra degıstırmısler sıze hıc danısmadan olur mu ole seyy , sandalyeler guzel ama kırmızı dugun ıcın bencede cok guzel ve dogru bı secım deıl

arayıp bı sor ıstersenn pastam

zehracım cok gecmıs olsun bıan evel toparla kendınıı ıns, benimde böbrüşlerim tuttuu kum döküyorum 2 gündüürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…