'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pufikim pufikimmm aşk pastammmm valla gelmez gelmez denen 2013 bilee geldiiii

bende regldenmidir nedendir bilinmez fenalardayım ayy nolur gecsin artıkk

peloşum en guzeli fıstıgım ev belli olsun kararları ona göre verin... ölçüye gore ayarlıyorlar zaten biçok seyi benim dolap falan verdigim ölçüye gore sekillenecek mesela

hem ev belli olunca kafanda daha rahat tasarlıyosun sunu suraya koyarım bunu buraya koyayım diye limonatammm kararlar daha saglıklı oluyor

senle guclerimizi birleştiricez zaten bu konuda oyle hissediyorum

şey tekrar etmek istiyorum acaba konu başlarına anket açılsa , iki konu birleştirilmesi hakkında.
hem kazene de ciddiyetimizi ve arzumuzu gerçekçi rakamlarla ispat etmiş olmaz mıyız? :44::44:

ben vazgeçtim istemiyorum topikler birleşmesin :100::100::100::100:

aslı yeni gelenlerin isimlerini nasıl öğrenecek sonra :96::96::96:

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

Oyaa buna çok güldümm çokkk

Kesinlikle haklısınnnn aslı konusunda

Kesinliklee kurabiyeemmm

Ayy valla ne yalan soyleyeyımm bana da olee gelio çaglaammm zevklerr zaten uyumluu inşallah herşey hayalimizdekinden hatta hayalimizden bile güzel olur yaaa

çok mu çok abarttım bana neeee abartırım benn

fırat gibi canım sıkılmasaymıs o zaman bana nee

ooofffff biiittt hadi beee günn bitt valla fıttırcam sıkıntıdaannn nazar mı vardır nedirr üstümdeee sıkılıorumm yaaaa

aslı gelince dinime küfreden müslüman olsa diyecek :18::18::18:

ben ilk başlarda isim listesi yapmıştım :26: belki dikkatinizi çekmiştir isimle hitapp etmiyordum başlarda

ben geldim amma yazmıssınız yaaa

ya kızlar nikah tamam ben kendi soyadımı da kullanmak istiyorum demeyi unuttum nolcak şimdi

ben vazgeçtim istemiyorum topikler birleşmesin :100::100::100::100:

aslı yeni gelenlerin isimlerini nasıl öğrenecek sonra :96::96::96:

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

aslı gelince dinime küfreden müslüman olsa diyecek :18::18::18:

ben ilk başlarda isim listesi yapmıştım :26: belki dikkatinizi çekmiştir isimle hitapp etmiyordum başlarda

sizi gidiler sizi

2 gün isim karıştırdım ohhhhhhhhhhh hemen top 1

yirim sizi yirimm cansınız

Merhaba arkadaslar,
size bir sorum olucakti. Teyzemin kizi benim dügün hayalimi caldi. bundan yaklasik 6 ay önce kizlarla dügünlerini nasil hayal ediyorlar diye konustuk. Ve tabiiki bende kendi dügünümü nasil istedigimi tarif ettim. Zaman gecti teyzemin kizi benden önce nisanladi ve yakinda evlenicek. Ve dügünü benim istedigim mekanda istedigim gibi ayarlamis. Ve simdi sorum bende onu kizdirmak icin kendime cok sik bir beyaz elbise aldim. Bir yandan kendimi kötü his ediyorum bir yandanda hak etti diyorum. Cünkü benim hayallerimi caldi. suan ne yapicagimi bilmiyorum. Sizce beyaz elbiseyi giyiniyimmi?

Kusura bakmayin türkcem pek iyi degil;-)

ben geldim amma yazmıssınız yaaa

ya kızlar nikah tamam ben kendi soyadımı da kullanmak istiyorum demeyi unuttum nolcak şimdi

hayırlı olsun işlemlerin canım benim. saat geçmemiş olsaydı ara sor derdim.
ama pazartesi belki dilekçeyi orada doldurursun

adam sormadı mı sana. bana kendileri sormuştu o zaman şu dilekçeye adını yaz imzanı at demişti.
geçen hastaneye gittim ya, kendi ismim soy ismim duruyor. yanında kocişin soy ismi gelmiş

ben gider öper sizleri

pazar günü annemler gelecek çok heyecanlıım

Selam kızlar..Bende 2013 gelini olacağım inşallah.. Beni de aranıza alır mısınız? Çeyizleriniz hazırlıklarınız falan ne durumda? Neler konuşup neler yapıyorsunuz burada???

Selam kızlar..Bende 2013 gelini olacağım inşallah.. Beni de aranıza alır mısınız? Çeyizleriniz hazırlıklarınız falan ne durumda? Neler konuşup neler yapıyorsunuz burada???

hoşgeldiniz.... Topiğimiz seviyeli sevecen herkese açıktır Her konu hakkında konuşuyoruzzzz :)))) Evlilik düğün yeri kınaydı eşyaydı a dan z ye her konuda

hoşgeldiniz.... Topiğimiz seviyeli sevecen herkese açıktır Her konu hakkında konuşuyoruzzzz :)))) Evlilik düğün yeri kınaydı eşyaydı a dan z ye her konuda

teşekkür ederim..Bende çeyiz derdiyle uğraşacağım 2 haftaya kadar bir alışveriş yapacam ne alsam etsem diye düşünmeye başladım şu sınavlarım bitince bakacağım bi çaresine. Forumda bakınıyordum öyle.. Dedim yazayım belki fikir alırım..

ıyı gecelerrrr
koyu yesıl hınt kıyafetı ıle bordo bındallı begendım bugunnn
telden gırdıgım ıcın foto ekleyemıyom p.tesı eklıcem ınsallahh

Günaydın canlar günaydın size hayırlı günler hayırlı haftasonları
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDİN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyanınca okuyacaklara GÜNAYDİN
Vee son olarakta çalar saatini 5 dk 5 dk daha deyip gözlerini açtığında saatin 1 saat geçtiğini farkedip işe geç kalma tehlikesi yaşayanlara GÜNAYDİN
Yani kısacası bu mesajı okuyan herkese GÜNAYDİN GÜNAYDİN size
En tatlı sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…