Günaydınnnn canlarrr
Cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum
Günaydınn bebekleriimmm
Güliniiimmm bendeeeeeee!!!
Bende bordo bindallı istiyorummmmmHadi bakalım hangisini daha çok sevdin
humummm ıkısı de olcak kısmetse
hınt kıyafetı ılk once gıyılcek bındallı da kına yakılırkene
ıkısını de cok begendım koyu yesıl en sevdıgım enk zaten bordo da saclarıma uyuyo
bugun cok yogunuz ama yataktan kalkamıyom yaaa suan yataktan yazıyom sıze
aksam ıstanbula gelcez sevdıcegın ıs arkadasının evındekı 80ler partısıne
ama ben normal gıyıncem valla ugrasamam hıc
gelın cıceemı de sıparıs verdımmm
herkese gunaydınlar
Günaydın kuzucum sizde öğlene kadar çalışıyonuz değil mi bende kıcık alyom cumartesi çalışmaktan
Öğlen olsa iyi mavişimmmBildiğin 3ü 4ü buluyoo.. Neyse yaa sayılı gun geccekk burdan kurtulmak için gun sayar hale geldim!
Öğlen olsa iyi mavişimmmBildiğin 3ü 4ü buluyoo.. Neyse yaa sayılı gun geccekk burdan kurtulmak için gun sayar hale geldim!
ben gidiom kızlar...umut ölmüşşş....benim minik kedimmmm....kuzum benimmmmeve gidiyorum bennn
dua edin Allahım diger iki kedimi bagıslasın banaaa...onlara bulasmıs hastalıgı....veteriner ası yapmısss...iyileşirler demiş ama korkuyorummm
Merhaba arkadaslar,
size bir sorum olucakti. Teyzemin kizi benim dügün hayalimi caldi. bundan yaklasik 6 ay önce kizlarla dügünlerini nasil hayal ediyorlar diye konustuk. Ve tabiiki bende kendi dügünümü nasil istedigimi tarif ettim. Zaman gecti teyzemin kizi benden önce nisanladi ve yakinda evlenicek. Ve dügünü benim istedigim mekanda istedigim gibi ayarlamis. Ve simdi sorum bende onu kizdirmak icin kendime cok sik bir beyaz elbise aldim. Bir yandan kendimi kötü his ediyorum bir yandanda hak etti diyorum. Cünkü benim hayallerimi caldi. suan ne yapicagimi bilmiyorum. Sizce beyaz elbiseyi giyiniyimmi?
Kusura bakmayin türkcem pek iyi degil;-)
humummm ıkısı de olcak kısmetse
hınt kıyafetı ılk once gıyılcek bındallı da kına yakılırkene
ıkısını de cok begendım koyu yesıl en sevdıgım enk zaten bordo da saclarıma uyuyo
bugun cok yogunuz ama yataktan kalkamıyom yaaa suan yataktan yazıyom sıze
aksam ıstanbula gelcez sevdıcegın ıs arkadasının evındekı 80ler partısıne
ama ben normal gıyıncem valla ugrasamam hıc
gelın cıceemı de sıparıs verdımmm
herkese gunaydınlar
gunaydınn kızceleeerım
bende cumartesılerı calısmaktan neffreeet edıoruuum yeaaaa
Günaydın kuzum tüm gün mü yarım gün mü çalışıyosunuz:26::26::26:
Günaydınn bebekleriimmm
Güliniiimmm bendeeeeeee!!!
günaydınnnlarrrrrrrrrrrr
gülbikkkkkkkkk
gunaydınn kızceleeerım
Sibeliimm evet kuşumm çıkıcammm mart başı bırakmayı dusunuyorumm cunku biz mart ayında tam olarak hazırlığa başlamış olcaz, gelinlik vs. burda kimsenin ekşimiş suratını cekemicem! herkes yarıs halinde zatennnpelintoşşuuummm iştenmi çıkıyosun canım sen :26:
Sen her zaman güzelsinn mavişimmmKuzum benim kıyamam sana yaa biz 12de paydos ediyoruz kuaföre gidecem acıcık güzelleşirim belkim akşam kayınannişler ablama yiğeni hayırlamaya gidecekler bende orda olcem kayınanniş biraz güzel görsün gelincağizinı güzelleşebilirsem :26::26::26:
Kuzum işten mi çıkyon sen:26::26::26:
gunaydınn kızceleeerım
Sözde yarım gün kuzum 2 de çıkıyorum ama o saate kadar çalıştıktan sonra 3 te anca evde oluyorum gün bitiyo resmen
Hava karanlık ve yağmurlu şıkır şıkır sesler var dışardı ahh ahh şimdi sevdiceğini alcan yatıp uyuycan dimiiii pelmikcaannnn
Senlen konuştuğumu sanmıyorum
Gel gell sen de sevdiceğinle uyuma hayali kur pufidiğimmm
Hava karanlık ve yağmurlu şıkır şıkır sesler var dışardı ahh ahh şimdi sevdiceğini alcan yatıp uyuycan dimiiii pelmikcaannnn
Sibeliimm evet kuşumm çıkıcammm mart başı bırakmayı dusunuyorumm cunku biz mart ayında tam olarak hazırlığa başlamış olcaz, gelinlik vs. burda kimsenin ekşimiş suratını cekemicem! herkes yarıs halinde zatennn
midem bulanıyoo artıkk
Sen her zaman güzelsinn mavişimmm
Evett kuşumm çıkıcammm rahat bırakırlarsa inşallah... 6 hafta daha sabredicemmm, sonra çook ararlar!
Aşkımmmmm aşkımmm gunaydıınnnhepimizz sevmioosakk neden memur olmadıkkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?