'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çağlam basın sağolsun..

Oyacım üzme sakın kendini..bence bu her ilişkide her evlilikte yaşanabilecek sorunlar.Biz zannediyoruz ki el üstünde tutulacağız sürekli,öyle olmayacak ama.
Öyle olması imkansız ki zaten,hayır kadınlar ne kadar hassas olsalar bile biz bile tutamayız onları sürekli el üstünde.
O kadar emek edildikten sonra bir teşekkür arıyor insan biliyorum,ama erkekler bu hususta bizden farklılar ne yazık ki
seni sevmediğinden yada beğenmediğinden değil.bir es bir koca olarak neler yapılır bilmediğinden
aynı senin kadın olmayı yavaş yavaş öğreneceğin gibi oda gerçekten bir erkek nasıl olunur öğrenecek
Önemli olan kırılıp küsmek değil de tatlı tatlı konuşa konuşa asabilmek bu süreci
Aşk zaten başlı başına bir katlanma,aşma sebebi

yazdıklarımdan vaz geçtim.. hevesinizi gerçekten kırmak istemiyorum. evlendikten bir hafta on gün sonra görüşürüz gene

oyacım mutlaka benden daha tecrubelısın bıldıgın bişiler vardır..
ama ben şoyle dusunuyorum
cicim zamanları gecıp gıdecek mutlaka yemek konusunda belkide düzen konusunda müstakbel eşimden eleştiri alacagım..
ama şunu unutmuyorum hic bi zaman onu memnun etmek zorunda degilim cok mu sikayetcı o zaman kalkar kendısı yapar yemegı..
varsa bı sıkıntısı soyler.. bende duzeltmeye calısırım olmazsa artık yemek yapmayı ogrenır naaapiimm

sonuc olarak elestirebilir ciftler birbirlerini..dozunda oldugu surece. ama buna okadar takılmamak lazım..yoksa gercekten insan hayattan tad alamaz..

ay işe bak yaa kk ne kadar buyuk bir platform bi kez daha anladık... ben sanıodum ki sen soledin de ole uye oldu gulden...

Aynenn ole kuşumm... kimbilir daha neler var

Yokk kurabiyem biz 2013 gelinciklerinde konusurken anlamıstıkk, gülden 2010 üyelerinden kk'ninn

topiğin birleşmesi iyi oldu şimdi sırada kaynaşma

yayın akışı su gibi akcak nasıl takip etcem bilmiyorum

--------

bu tickerlarda gün daha iyiydi ya .. kaç günüm kaldığını görüyordum.. duy sesimi Kazen:44:

Son düzenleme:
Oyam evlilik oturana kadar böyle yani :44::44: bu tarz sorunları bende duydum yaşarsınız diyenleri ama eniştemizi de çok eleştirel ve sıkılgan gördüm üzmesin seni. :44::44:

en kısa sürede adapte olursunuz inş.

KIzlar Merhabaaa..

Erkek arkadaşım askerde şuan, usta birliğinde Şırnak'ta olacak.. Ancak orası hakkında pek bilgim yok.. Forumun Şırnak'ta asker yakınları olan yazısında (EsraUmitiiim) isimli arkadaş yazmış iki yıl önce.. Acaba onu burada yazarken göreniniz oldu mu? Ona sorup bilgi almayı çok istiyorum tanıyan var mı

Çağlacımmmm başın sağolsun tatlım benim.

Kusuruma bakma birkaç gündür topice gelemedim şimdi eski mesajları karıştırırken öğrendim.

Allah mekanını cennet etsin, sizlere de bol sabır versin.

elifim lavimm teşekkür ederim kızlar... eksik olmayın

bkbcim hoş geldin sende.. iyisindir umarum hazırlıklar tam gaz devam ediyordur

Bende nıye kımse dıger topıge yazmıo dıye bakıorum

Şükür isteğimiz gerçekleşmiişşş birleşmiş topicleerimiz

ıyı geceler kızlarr
ya cok canım sıkılıyo benım yaa bugun var uzerımde bı agırlık
benımle neden ılgılenmıyosun dıye benımkıne sarasım var ama tutuyorum kendımı :)

Bende nıye kımse dıger topıge yazmıo dıye bakıorum

Şükür isteğimiz gerçekleşmiişşş birleşmiş topicleerimiz

eve meleiim sonunda anılarımız birleştiiii

neden bilmiorum ama dudagımda devasa bir ucuk cıkmak uzere cok acıyor ve zonkluyor ne yapmak gerekir ki acaba

elifim lavimm teşekkür ederim kızlar... eksik olmayın

bkbcim hoş geldin sende.. iyisindir umarum hazırlıklar tam gaz devam ediyordur

cnmm başın sagolsun şimdii gördümmm bayadır da giremiorumm (

evet kzuum koşturmaca devamm mobilyaları aldık sayılır haftasonuu düşündüğümden biraz farklı oldu ama olsunn güzedl olduu snde durumlar nası??

ıyı geceler kızlarr
ya cok canım sıkılıyo benım yaa bugun var uzerımde bı agırlık
benımle neden ılgılenmıyosun dıye benımkıne sarasım var ama tutuyorum kendımı :)

güzel şeylere odaklan özgemmm...

bahar gelsin artık ya nefret ettim bu kıstan ben... bahar gelince butun bu agırlıklar kara bulutlar gidicek işte

sağolasın tatlm..

biz de bişey yok hersey aynı suara zaten evlilik ev vs. düşüncecek durumda da değiliz hayal bile kurasım gelmiyor yarını bilmeden yasıyoruz işte... kul kurar kader gülermiş o hesap..

merak ettim esyalarını foto eklesene modelleri biliorsan

eve meleiim sonunda anılarımız birleştiiii

neden bilmiorum ama dudagımda devasa bir ucuk cıkmak uzere cok acıyor ve zonkluyor ne yapmak gerekir ki acaba

sonunda pastalar prensesiiimm

sıkıntıdandır o bebegım napılır hiç bilmıyorumm

Özgeem dua oku kuzuuum benmde halım ınan oleeydıı hem kendım okudum hem sevgılıcııım okudu esnemekten agzım yırtılıcaakktı nerdeysee ama cok rahatlaadııımm üfürükkçüü Aşıklar oldukk biiz

ortada bısey de yok ama salak salak aglıyom nedense
evet caglam bıtsın bu kıs ben de hıc sevmem.. 2013 de hayal ettıgım mukemmellıkte gecmıyo
zaman gecıyo gecmesıne ama ne bıleyım ya sankı cok bos gecıyo gıbı
bu aralar bunu sorguluyom
sabah uyanınca umarım cok mutlu olumlu bı gune uyanırız hepımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…