'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gülinimmm bundan sonra geçmiş okumıcaz
geçmişi oıkumaya çalışınca
daha çok yazıyorlar
hepten kaçıyor
geldiğin gibi dal konuya gitsin

Okumycam ecem yaa valla ucunu tutturamadım bi türlüüü

Bundan sonra isimlerimize kod mu koysak neee hadi oyanın ki belli hüseyin başkan Ben de sülüman olayım bari

Okumycam ecem yaa valla ucunu tutturamadım bi türlüüü

Bundan sonra isimlerimize kod mu koysak neee hadi oyanın ki belli hüseyin başkan Ben de sülüman olayım bari

isimleri tam oturtuyorum kafamda gelmiş kod koyalım diyo. olduuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ahh kıyamammm pelmiğin adını görüorum aşağı da geçmişi okumaya çalışıyo galbaaa

Okuma pelmikkk gel dal direk yoksa çıkamazsın işin içinden

ya hu kod olarak nick koymuşlar işte. ne diye zorlaştırıyoruz. hem aslı da rahat yazar hoş o onu da karıştırabilir

sonunda sevgilimin telefonu cekio....

askım nasılsın yazmıs.... ben de hızlı hızlı tuslara basarak iyiyim askım yazacaktım guya ama nasıl olduysa sole bişi cıkmıs

İMDT ASKIM

:44:

sonunda sevgilimin telefonu cekio....

askım nasılsın yazmıs.... ben de hızlı hızlı tuslara basarak iyiyim askım yazacaktım guya ama nasıl olduysa sole bişi cıkmıs

İMDT ASKIM

:44:

allahım neler kurar kafasında
bana ihiyacı olduğu için telefonum çekti diye geçirir kafasından ikinci mjı yazdın mı bari

Kızlar ben artık hızınıza yetişemiyorum
Bi sayfayı okuyana kadar bi bbakmışım 3 sayfa geçmiş bide yorum yapsam 10 sayfa geriden gelicem heralde

ayy kurabiye sesli güldüm ya

heyecandan olur böyle

ay sorma mesajı gorunce elim ayagıma girdi bi de hemen gider sinyal falan diye aceleyle yazdım of ya

allahım neler kurar kafasında
bana ihiyacı olduğu için telefonum çekti diye geçirir kafasından ikinci mjı yazdın mı bari

sorma kız cocugun yuregine indircektim ... yazdım hemen o da gitti allahtan bir de o arada sinyalin gittgini dusunsene

cocugum dumur olur kalırdı mazallah

plummm yakaladıgın yerden dal kuzum haftasonu topikler genelde sakin oluyor herkes koklasmaya gittigi icin

merak ettiklerinizi o ara okursunuz olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…