aklıma kötü kötü şeyler geliyor
bir virüs bulsammm, sonraaaaaa sadece bu konuya veeeeee o diğer konuya atsam (sanki bomba atıyormuşum gibi oldu,ama idare edin) komple yok etsemmmm, sizler de sıfırdan başlasanız
off kesin bu gece rüyamda bu virüs işini görürüm :18::18::18:
ay kopuk hatunnn
cok bi komplocu gordum seni
kızlar o kadarda panik yapmayın
oyacım sen nick değiştir tamam işte :)
artık yazılan yazılmış konuyu silmezler
o yüzden bundan sonra dikkatli olmak lazım
nerelere gitsem ne etsem bilemiyorum ki anacım....
komplocu olmazsam tüm dedikodularım ortaya dökülüyor
benim nick problem değil. o aratılınca veya ben aratılınca çıkmıyor, kısaltma olduğu için o kadar çok çıkan şey var ki bana sıra gelmiyor.
amaaaaaa başka bir şey var ki işte o zaman ortaya afişe oluyorum
ben sanırsam hiçbirtürlü deşifre olmadımondan bu rahatlık
sende dua etckesin
çünkü öyle ararlarsa seniii 10 sene bile geçse bulurlar
benim nick problem değil. o aratılınca veya ben aratılınca çıkmıyor, kısaltma olduğu için o kadar çok çıkan şey var ki bana sıra gelmiyor.
amaaaaaa başka bir şey var ki işte o zaman ortaya afişe oluyorum
aycangülün bloğuna ben gitmişim yorum yapmışım. yok regli dönemindeyim, yok bilmem ne, yok bilmem neeee
çok normal amaaaaa bunu gitmişim orjinal google+ hesabımla. orjinal adım ve soyadımla yapmışım
aratınca bunu gördüm. az daha bayılıyordum
google+ heseabımın adını değiştirdim ama nafile
beni takip edemeyen, izimi kaybettirmiş hayranlarım beni değilse de regli zamanımı takip ederler artık
durun size taze bir olay anlatayım.
blog açtım/açaçacam demiştim ya hani. dün önceki gün onunla uğraşıyordum.
google amcaya blogu arattım, çıkmadı. daha erken tabi çıkmaz dedim. sonra arkadaşımın bloğu arattım o çıktı (kıskandım azıcık)
neyse kendimi arattım(ara ara aratırım kontrol amaçlı).
işte bomba burada patlıyor.
aycangülün bloğuna ben gitmişim yorum yapmışım. yok regli dönemindeyim, yok bilmem ne, yok bilmem neeee
çok normal amaaaaa bunu gitmişim orjinal google+ hesabımla. orjinal adım ve soyadımla yapmışım
beni takip edemeyen, izimi kaybettirmiş hayranlarım beni değilse de regli zamanımı takip ederler artık
ama ama ben deşifreninde deşifresi olmuşumdur herşeyi ne varsa anlatttım abooo ben biterim haaaaa :))))))) bende acil nick değiştireyim bu yeter
durun size taze bir olay anlatayım.
blog açtım/açaçacam demiştim ya hani. dün önceki gün onunla uğraşıyordum.
google amcaya blogu arattım, çıkmadı. daha erken tabi çıkmaz dedim. sonra arkadaşımın bloğu arattım o çıktı (kıskandım azıcık)
neyse kendimi arattım(ara ara aratırım kontrol amaçlı).
işte bomba burada patlıyor.
Okumycam geçmiş falan aaaa canım çıktı bee bişey yazamadım koca gündür geçmiş okuyup durmaktan
Nyse oyaaa neri o senii afişee eden bilgii kuzuuu yaa desene bidaha
bende neler var neler
eski nişanlım ailesi
dedikodular
eski sevgilimi askerde beklerken yazdıklarım
şimdikilerle yaşadığım
ama kendi adım olunca Kadınlar Kulübü Ece diye aratınca bile ben bilmem kaçıncı sayfada çıktım
allahhh seni netmesin kuzum yaaaa
silseydin o yorumu keşke
Okumycam geçmiş falan aaaa canım çıktı bee bişey yazamadım koca gündür geçmiş okuyup durmaktan
Nyse oyaaa neri o senii afişee eden bilgii kuzuuu yaa desene bidaha
gülinimmm bundan sonra geçmiş okumıcaz
geçmişi oıkumaya çalışınca
daha çok yazıyorlar
hepten kaçıyor
geldiğin gibi dal konuya gitsin
bencede
bence de... biri hemen özet yapsınben bildiğim kadarıyla söylerim. hoş ben konuyu takip ederken bile kaçırıyorum işin ucunu
ya şey birşy sorucam ben. diğer kızları pek göremiyorumacaba yoklar mı, ben mi yakalayamadım, yoksa birleşmeden memnun mu değiller :44:
memnun değillerse çok üzülürüm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?