'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

berfff ben nikimi yazınca google buluyorum kız başka türlüdemi gözüküyor ayyy nickimi değiştircem offff yaaaa çok kötü bişi buuuuu

ay kopuk hatunnn

cok bi komplocu gordum seni

kızlar o kadarda panik yapmayın

oyacım sen nick değiştir tamam işte :)

artık yazılan yazılmış konuyu silmezler
o yüzden bundan sonra dikkatli olmak lazım

ay kopuk hatunnn

cok bi komplocu gordum seni

nerelere gitsem ne etsem bilemiyorum ki anacım....
komplocu olmazsam tüm dedikodularım ortaya dökülüyor

kızlar o kadarda panik yapmayın

oyacım sen nick değiştir tamam işte :)

artık yazılan yazılmış konuyu silmezler
o yüzden bundan sonra dikkatli olmak lazım

benim nick problem değil. o aratılınca veya ben aratılınca çıkmıyor, kısaltma olduğu için o kadar çok çıkan şey var ki bana sıra gelmiyor.
amaaaaaa başka bir şey var ki işte o zaman ortaya afişe oluyorum

ben sanırsam hiçbirtürlü deşifre olmadım ondan bu rahatlık

sende dua etckesin
çünkü öyle ararlarsa seniii 10 sene bile geçse bulurlar

ben sanırsam hiçbirtürlü deşifre olmadım ondan bu rahatlık

sende dua etckesin
çünkü öyle ararlarsa seniii 10 sene bile geçse bulurlar

ama ama ben deşifreninde deşifresi olmuşumdur herşeyi ne varsa anlatttım abooo ben biterim haaaaa :))))))) bende acil nick değiştireyim bu yeter

durun size taze bir olay anlatayım.
blog açtım/açaçacam demiştim ya hani. dün önceki gün onunla uğraşıyordum.
google amcaya blogu arattım, çıkmadı. daha erken tabi çıkmaz dedim. sonra arkadaşımın bloğu arattım o çıktı (kıskandım azıcık)
neyse kendimi arattım(ara ara aratırım kontrol amaçlı).

işte bomba burada patlıyor.
aycangülün bloğuna ben gitmişim yorum yapmışım. yok regli dönemindeyim, yok bilmem ne, yok bilmem neeee
çok normal amaaaaa bunu gitmişim orjinal google+ hesabımla. orjinal adım ve soyadımla yapmışım
aratınca bunu gördüm. az daha bayılıyordum
google+ heseabımın adını değiştirdim ama nafile
beni takip edemeyen, izimi kaybettirmiş hayranlarım beni değilse de regli zamanımı takip ederler artık

o bişeyi tekrar dile getirme aman

allahımmmmmmmm nescafemi püskürttüm resmen

oyaaa kırım kırım kırıldım ohaaaaa ayyyyy bu genelde benm başıma gelir dediğim bişi başkasınada olablyormuş çok ilginç kuzum kasmayalım yaa olureuna bırakalım ben napacam aceba orası meçhul kabak gibi giz yazmışım taş olsa çatlar yani googlede geliyorum her türlüü

ama ama ben deşifreninde deşifresi olmuşumdur herşeyi ne varsa anlatttım abooo ben biterim haaaaa :))))))) bende acil nick değiştireyim bu yeter

bende neler var neler
eski nişanlım ailesi
dedikodular

eski sevgilimi askerde beklerken yazdıklarım
şimdikilerle yaşadığım

ama kendi adım olunca Kadınlar Kulübü Ece diye aratınca bile ben bilmem kaçıncı sayfada çıktım

allahhh seni netmesin kuzum yaaaa
silseydin o yorumu keşke

Okumycam geçmiş falan aaaa canım çıktı bee bişey yazamadım koca gündür geçmiş okuyup durmaktan

Nyse oyaaa neri o senii afişee eden bilgii kuzuuu yaa desene bidaha

kız sen 2009 dan beri üyeymişsin zaten kesin herşey yazıyordur sendede hey maşalllah kk nelere şahit olmuş off yok olmalıyız acilen virüss istiyorum bu bölgeyeeee

cıkkk demem

az önce aarattım neler gördüm
wuhuuuu ne işler yapmışım ben beeee.....
vazgeçtim ayan beyan yazdı....
çok meraklılar mailinize geliyorsa oradan bakarsınız

Son düzenleme:
Okumycam geçmiş falan aaaa canım çıktı bee bişey yazamadım koca gündür geçmiş okuyup durmaktan

Nyse oyaaa neri o senii afişee eden bilgii kuzuuu yaa desene bidaha

gülinimmm bundan sonra geçmiş okumıcaz
geçmişi oıkumaya çalışınca
daha çok yazıyorlar
hepten kaçıyor
geldiğin gibi dal konuya gitsin

bence de... biri hemen özet yapsın ben bildiğim kadarıyla söylerim. hoş ben konuyu takip ederken bile kaçırıyorum işin ucunu

ya şey birşy sorucam ben. diğer kızları pek göremiyorum acaba yoklar mı, ben mi yakalayamadım, yoksa birleşmeden memnun mu değiller :44:
memnun değillerse çok üzülürüm :26:

ben gündüz yogundur bi geldim 30 küsür sayfa feleğim şaştı. okumucam artık dayanamıyorum ama okumadan da..

diğer kızlar bizim yazıştıgımız kızlar mı bilmiyrum :26::26:

özgenin işi yogun.

çağla,özlem,hümeyra nerde :44::44:
birleşmeyi dün bende garipsedim ya kaynasamazsak ya da gruplasma olur mu diye ama gayet de sohbet oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…