Ya bencede yeni topik olsun kimse burasıda imha edilsin yeni topiğede yazdılalrımızı kimse okuyamasın bu arada bende maviş:26::26::26:
tamam bebeğim değiştircemmmm...rencide etceniz diyen dilini yesin kocişin ahahahhaha
Kuzum bence bi dene yani yaa ay canım çekti ama bugün 1 kupa içtim akşam ders çalışırken içecem kuralları bozmak yuk
şuna baksanıza ohaa diyorumm google arama motorlarından
"" hoşgeldin aramıza:) hemen tanışalım ozman:) ben berfin izmitten:)."" efuluye yazdıydım
"tı tşkler ben berfin izmitten 88liyim. "
kesinlikle imha edelim
çağla
"amanının nikita maldive çağla kaynanaya adddaaa"
"Enerjiyle Dolduralacak Dilekler.... Cookie_Dough (Çağla) Ailem, kendim ve nişanlım için sağlık. Nişanlıma da bana da iş yerinde başarı ve bol .."
" sen berfo ohh ohhhh fahri asker hatunu olmak istiyorsun çağla kendi kaşındı bak uzaktan davulun ..."
"ÇAğla seni görünce ben tırsmaya başladım bu evlilik işinden :26: ."
"bende Çağla... memnun oldum adaşım :)) aaa inanmyorummmmm iki 2013 gelini ikimiz de çağlaben de memnun oldum canımmmm
""cağlacım kaynanan çok seviyo seni bak torunu da çağla olsun istiyo. kocası olmasın o."
benim geçmişimde neler cıkıyor
buda nazlımın
"Benim Aşk'er'imde bana Minnak sultan, lejij kurbaa, bebüüm, minik ayaak der hatırlayamadığım çok şeyde var 4 senedir büyüdüğümee ."
" Minnak Sultan. BAcım bayıldım o fark ne yaavvv.VAVvvvvvv süper yavss"
hahahahahahahah kızııımm bu neeeeeeeeeeeeeeeee hahahahahaha ay karnım catladı gulmekteeennnn ergenken yazmısım heralde bunları
Amaaannnn kaynanamın işi ne oysun patlıcanı getirsin...evimin anahtarını da almıs bas köşeye koymus...dügün sonrası alcammm...iş yerinde dursun nolur nolmaz dicem...unuturm falan kendiminkini işyerim daha yakın ordan alırım dicem kırmadan hanfendiyi
şimdilik dursunbişi demiyorum,bacıları gelecek ya sehir dısından evi göstercekmiş....her yere işaret koycam...nereye baktılarsa anlıcam....hıh
topik imha etmezler oyle bir sey yok burada paylastıgınız hiçbir sey silinemiyor en basından uye olurken onayladıgınız bir sözleşme tarzı bişey var orada hepsi yazıyor kabul edip de uye oluyorsunuz
ben de yazmamam gereken cok sey yazdım ama yapacak bişey yok ...
ayrıca burdada cok anımız var tamamen silinirse uzulurum iki koca yıl verdik buraya biz... :26: duygusalın tekiyimdir tabi bana bakmayın :)
yisin beni yisin:118:
benimde canım çekti.yapcam şimdi. bugün nescafede içtim ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?