'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ya bencede yeni topik olsun kimse burasıda imha edilsin yeni topiğede yazdılalrımızı kimse okuyamasın bu arada bende maviş:26::26::26:

Maviş sanada merhaba,ama bizler düşünüyoruz böyle de oluru yok diyorlar elimden bişi gelmiyor topik imha mimha etmiyorlar hiç duymadım çünkü
"*Güvenliğiniz için msn, mail, telefon numarası gibi iletişim bilgilerinizi paylaşmayınız.
*Sitede paylaştığınız hertürlü yazı, resim, fotoğraf vb. silmek, sildirmek yasaktır, uyarı sebebidir." diye heryerde notları var
paylaşmayın diye vurguluyorlar hep gelinciklerim KEŞKE yapsalar ama bilmiyorum başka yol var mı bizi anlayabilecekleri bilmiyorum ki:26:

buda nazlımın

"Benim Aşk'er'imde bana Minnak sultan, lejij kurbaa, bebüüm, minik ayaak der hatırlayamadığım çok şeyde var 4 senedir büyüdüğümee ."

" Minnak Sultan. BAcım bayıldım o fark ne yaavvv.VAVvvvvvv süper yavss"

çağla

"amanının nikita maldive çağla kaynanaya adddaaa"

"Enerjiyle Dolduralacak Dilekler.... Cookie_Dough (Çağla) Ailem, kendim ve nişanlım için sağlık. Nişanlıma da bana da iş yerinde başarı ve bol .."

" sen berfo ohh ohhhh fahri asker hatunu olmak istiyorsun çağla kendi kaşındı bak uzaktan davulun ..."

"ÇAğla seni görünce ben tırsmaya başladım bu evlilik işinden :26: ."

"bende Çağla... memnun oldum adaşım :)) aaa inanmyorummmmm iki 2013 gelini ikimiz de çağla ben de memnun oldum canımmmm

""cağlacım kaynanan çok seviyo seni bak torunu da çağla olsun istiyo. kocası olmasın o."

anam bacım bunlar gecmişte kalmıstı niye cıkardın kız ortaya

özge temizsin sen

"aLLeGRia kullanıcısından alıntı bu cicik battaniye de benim oldu, english home dan ama benimkinin rengi açık mavi ve krem "

"2.06.2013 ♥♥ başlıklı aLLeGRia kullanıcısı Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı ... salonunu tuttuk bizzzzz 22.06.2013 te özge gelin oluyorrrrrr :1"

topik imha etmezler oyle bir sey yok burada paylastıgınız hiçbir sey silinemiyor en basından uye olurken onayladıgınız bir sözleşme tarzı bişey var orada hepsi yazıyor kabul edip de uye oluyorsunuz

ben de yazmamam gereken cok sey yazdım ama yapacak bişey yok ...

ayrıca burdada cok anımız var tamamen silinirse uzulurum iki koca yıl verdik buraya biz... :26: duygusalın tekiyimdir tabi bana bakmayın :)

hahahahahahahah kızııımm bu neeeeeeeeeeeeeeeee hahahahahaha ay karnım catladı gulmekteeennnn ergenken yazmısım heralde bunları

çok fenasın çooookkkkk
.....................................

o boşlukta artık isim ve akrabalık derecemi belirtmediğim insanlar hakkında konu ile alakalı bir olayı yazmıştım
ama kaç kere değiştirip geri yazsam da olmadı. offf içimde kalıcak. kodlama sistemi getireceğim

eşim için : x ablaları için y
bu çok mu basit olur kü:44::44:

benımm pufingtede bısı cıkmıo ama zaten bılen herkesss mınnak olan nckımı bılıo hoş ergen ergen şeyler yazmısımmm korkcak bısı yoookta ben burda kendımııı rahat hıssedooruum sımdı bırı bızı gözetliiiğ gibi

aklıma kötü kötü şeyler geliyor
bir virüs bulsammm, sonraaaaaa sadece bu konuya veeeeee o diğer konuya atsam (sanki bomba atıyormuşum gibi oldu,ama idare edin) komple yok etsemmmm, sizler de sıfırdan başlasanız

off kesin bu gece rüyamda bu virüs işini görürüm :18::18::18:

iş işten geçti ama bari bundan sonra isimlerimizle hitap etmesek:26:
konu eskiyince (anca 2014 de eskir konu) çok girilmeyince arama motorlarında ilk sırada çıkmaz o zaman.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…