Ben erkek olsaydım bana böyle söyleyen bırıyle asla beraber olmazdım.Ailesi için bu gerekıyorsa kredi çekılmelı , demekki o çocuktan başka yardım edecek kımse yok düşünün durumu.Herkes kendını düşünerekten konuşuyor evlendıkten sonrada borcunu ödeyecek dıye kendıne güvenıyorsa bır erkek öder elbet.Nışanlandı dıye ailesi için para harcamayacakmı ? çocuğun yanı erkeğın tek hatası nışanlısına söylememiş olmasıdır.Haberın olsun şeklındekı bır tabır yerındedir.Artık maaalesef günümüzde herşey maddıyat olmuş ne kadınlar sabredıp dayanıyor ne erkekler mantıklı olup konuşma beceresıne sahıp olabılıyor.
Tartışmasız s3 diyorum bende Zehram... Kullanıyorum, çok memnunuuummm
Kamerasının bir fotograf makinesinden hiiç farkı yok! Pişman olmıcaksın canım
Sadece şarz yiyo onu da ekran parlaklığını kısarak halledebilirsinki ben deli gibi telefondayım her dakka ve bana 1 bucuk 2 gun gidiyo ekran parlaklıgını kıstıgımdan beri...
Kızlar bazı sohbetlerinize katılamıyorum çünkü bende daha düğün tarih dışında sıfır elde var kocaman bir sıfır:26::26::26:
Nişanlımla konuşuyorum bi yerden başlamak lazım bizde herşeyi aileler yapacağı için bende kayınbaba yok vefet etmiş Allah rahmet eğlesin onun yerine herşeyi nişanlımın amcası yapıyor onlar da son sölemesinde demiş ki nişanlıma 'sen mi bize öğretecen ne yapacağımızı ne alacağımızı biz herşeyin en iyisini alacağız zaten ilk kez yapmıyoruz' demişler.Bende dedim artık hiçbir şey demicem bu konu hakkıında sana yoruldum çünkü bide bana şubatta düğün yapmayı düşünüyorlardı bu yavaşlıkla onuda yapamazlardı ya neyse
Bu durumda benim ruh halime yansıyor gözlerim yine doldu yaa inşallah benimde bakın böle yaptım bunu aldım diyeceğim günlerim gelecek o zamana ölmez sağ kalırsam şayet ama sizi sürekli okuyorum takipteyim yani elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum ama nasıl konuşsam bilmiyorum nese sizinde başınızı şişirmeyim sorun sorun sorun
Ev ayrı dert anneyle sürekli kavga gürültü hep ablamlar ön planda ama beni düşünen yok bu kız gelin olacak başlayalım bi yandan diye nerdee ben biliyorum beni hiç sevmiyorlar annem dedi zaten dün 5 ay daha dayanırım sana dedi
Tartışmasız s3 diyorum bende Zehram... Kullanıyorum, çok memnunuuummm
Kamerasının bir fotograf makinesinden hiiç farkı yok! Pişman olmıcaksın canım
Sadece şarz yiyo onu da ekran parlaklığını kısarak halledebilirsinki ben deli gibi telefondayım her dakka ve bana 1 bucuk 2 gun gidiyo ekran parlaklıgını kıstıgımdan beri...
İnşallah kurabiyeemmm inşallahhhOlmazsaaa direk buyuk oynıcamm gelinlik içinde la sposa, pronovias hak getiree, banane bananeeee
aklımaaa ilk gelen o oldu, kırmızıyıı görünceeeOnlarınnn kıskanclığı bile tatlı yaaa
kuzu bende istiyorummmmmmm...Ya bugün nesfit almayı planlıyorum birde spor salonuna yazılmayı sen ne yapıyon
canım bana nişanlım hediye etti s3 çok güzel kullanımıda ergonomik kesinlikle tavsiye ederim
kızlar zaten sizlerin tavsiyesi üzerini araştırdım s3 ü ve hemen herkes ıphone mu s3 mü cevabına s3 demiş
bu pazar bi aksilik çıkmazsa alıcam inşallahaşkla birlikte alıcaz onada banada..
arkadaşın nışanlısına kızması saçma bence bızdede oluyor kredı çekmeler yetmeyınce.aile için herşey yapılır.Evlılık evet 2 kışılıktır ama herkes yerını bılmelı.nışanlısına danışması gerekmıyor bence kredıyı çekerken.Sadece söyleyebılır böyle böyle yaptım senınde haberın olsun şeklındekı bır ıfade tarzının daha makbul olacağı kanısındayım:)
açıklamam kımseyı şaşırtmasın.Bizdede erkek kardeşimin salak bır kız arkadaşı vardı benı beklemeden düğün isterım dıye tutturdu.Demem oki şimdiki kızlarda anlayış kalmamış hep ben hep ben böyle olmazkı.Erkek tabıkı hatalı ama arkadaşın dediği gibi ayağını yorganına göre uzat sözunu akıllı olan kışı zaten uygular.Neyse uzun lafın kısası kızlarda erkeklerdede anlayış kıtlığı olduğu kesin.
açıklamam kımseyı şaşırtmasın.Bizdede erkek kardeşimin salak bır kız arkadaşı vardı benı beklemeden düğün isterım dıye tutturdu.Demem oki şimdiki kızlarda anlayış kalmamış hep ben hep ben böyle olmazkı.Erkek tabıkı hatalı ama arkadaşın dediği gibi ayağını yorganına göre uzat sözunu akıllı olan kışı zaten uygular.Neyse uzun lafın kısası kızlarda erkeklerdede anlayış kıtlığı olduğu kesin.
polemik yaratmak istemiyorum ama çenemi de tutamıyorum.
peki erkek kardeşinin sevgilisi seni beklemesindeki sebep ne?
sendeki ben ben ben duygusu olmasın?
erkek kardeşin veya sevgilisi açısından baktığımızda onlarda ablamızı bekliyecez şimdi, seven gönüller niye buluşmayıp da birilerini beklemek zorunda demiyeceklermiydi?
sadece bizde kıtlık yokmuş demek ki
kımse kımsenın çektığı sıkıntıyı bılemez.Dışardan yağtığımız bu yorumlar bence komık.Ben evlılığın vede ekonomık sıkıntının ne kadar zor olduğunu en ıyı bılenlerdenim.O arkadaşında özelını buraya yazmasını doğru bulmadım.kredı çekılmesı gerekıyorkı çekılmış.kımse durduk yere masrafa gırmez.
açıklamalarnızdan dolayı sızı kınıyorum esefle karşılıyorum yazılarınızı.
Bırıncısı ben ablasıyım 3 yıldır nışanlıyım evlılık için sabredıp nışanlıma baskı yapmıyorum vede bekledığımız durumlar var.
ikincisede efenım kızın aile terbıyesı almadığı ortada olduğundan benı beklemek istemedi ve ayrıldılar.Acelesi neymış acaba sorarım sizlere daha 19 yaşında ergen bırı nasıl evde kalmış edasıyla evlılık dıye tutturur.
ben bencıl davranmıyorum karşımdakının o şekılde talepte bulunması hepmızı şaşırttı ve işi noktaladık.Gunumuz genç kız örneğı işte buyurun.Kımmış bencıl ayırımına varın.[/FONT]
bu tabir çok çirkin.. kardeşinin kız arkadaşına salak demen
bizimkiler de benden önce söz yapmak istiyolar, olmasa daha iyi olur ama onlar mutlu olacaksa seve seve rıza gösteririm
kardeşimin sevdiği kıza da asla salak demem
açıklamalarnızdan dolayı sızı kınıyorum esefle karşılıyorum yazılarınızı.
Bırıncısı ben ablasıyım 3 yıldır nışanlıyım evlılık için sabredıp nışanlıma baskı yapmıyorum vede bekledığımız durumlar var.
ikincisede efenım kızın aile terbıyesı almadığı ortada olduğundan benı beklemek istemedi ve ayrıldılar.Acelesi neymış acaba sorarım sizlere daha 19 yaşında ergen bırı nasıl evde kalmış edasıyla evlılık dıye tutturur.
ben bencıl davranmıyorum karşımdakının o şekılde talepte bulunması hepmızı şaşırttı ve işi noktaladık.Gunumuz genç kız örneğı işte buyurun.Kımmış bencıl ayırımına varın.[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?