ben ekmeklik almıcam :44::44::44:
koyacak yer sıkıntısı yasarım diye
Sensiinnn prensesssBuna da bayıldımmm ben ama yaaa oooffff Nası karar vercem kiiii :26:
Gönlüme yatsın baska sey istememm bi gidelim bakalım gorucez modelleriii
nedense izmir'e tamm güvenim varr orda her istediğimi bulcakmısım gibi hissediorum
kurabiyeemmm seninkiii bu kırmızı helen'e karar verseydin acaip kıskanırdı seni heemalum yasaklar yasaklar yasaklaaaar
O biri bendim sanırım Aslımmm
Oyaa Hüseyin ben de Sülüman olayım demiştim
Çağlammmm ben buna bayıldım yavvv
Biz sözden önce kına yapsak olmazmı yaaa
kızlar zaten sizlerin tavsiyesi üzerini araştırdım s3 ü ve hemen herkes ıphone mu s3 mü cevabına s3 demiş
bu pazar bi aksilik çıkmazsa alıcam inşallahaşkla birlikte alıcaz onada banada..
Şimdiden güle güle kullan kuzum
yalnız nokia lumia yıda çok övüolar çok sağlam diolar samsunga göre :26:
ben de suan o dertlerdeyimmm alsam nereye koycam sanki mutfagım da cok buyuk
yatıcak tabiki kusummm gorursun bakkkkbakıcazve işte buuuuuuuuuuuuuuu benim olmalı dicezizmir zaten buyuk ve guzel bi sehir bulamaman imkansız ballı turtammmm
valla zaten gosterdim bunu ben kalbini tuttu direk... askım kına bu kadınlar olcak falan dedim kasları yukarı kaldırdıyasakcı ve kıskanc sevgilimmmm ömrümü adadıgımmm agzını burnunu yedigimmm
söz kınası yapın kusum siz de
çağloşum izmirde güönül rahatlığı ile bulursun
--
lavin kutuların da çok şekermiş. ben tupper aldım. bunları da görünce içim gitmiyor değil.
---
gülinndemek sen yanılttın hafızamı
benle cok dalga gecersen olcagı buydu
--
eda sana kredi konusunda katılmıyorum. ailesini arka plana attı dememiş ki. sadece fikir danısabilirdi. sonuçta onlar da evlenecek ve düğün masrafı bitmek bilmiyor. evlendikten sonra hem kendi kredilerini hem ailesinin kredisini yüklenmek zorunda kalabilir. aileleri saf dışı atmak değil burda amaç..
evlenceğin adamın sana olan tutumu, fikirlerini alması,danışması. evlilik 2 kişilikse hala 1 kişilik kararlar alınıyorsa orada sorun vardır. (bana göre)
--
lavin kutuların da çok şekermiş. ben tupper aldım. bunları da görünce içim gitmiyor değil.
---
--
eda sana kredi konusunda katılmıyorum. ailesini arka plana attı dememiş ki. sadece fikir danısabilirdi. sonuçta onlar da evlenecek ve düğün masrafı bitmek bilmiyor. evlendikten sonra hem kendi kredilerini hem ailesinin kredisini yüklenmek zorunda kalabilir. aileleri saf dışı atmak değil burda amaç..
evlenceğin adamın sana olan tutumu, fikirlerini alması,danışması. evlilik 2 kişilikse hala 1 kişilik kararlar alınıyorsa orada sorun vardır. (bana göre)
--
---
--
arkadaşın nışanlısına kızması saçma bence bızdede oluyor kredı çekmeler yetmeyınce.aile için herşey yapılır.Evlılık evet 2 kışılıktır ama herkes yerını bılmelı.nışanlısına danışması gerekmıyor bence kredıyı çekerken.Sadece söyleyebılır böyle böyle yaptım senınde haberın olsun şeklındekı bır ıfade tarzının daha makbul olacağı kanısındayım:)
Peki annesi babası ailesi oluyor da evleniceği sevdiği kadın neyi oluyor?
Yeni bi aile kurulmuş olmuyor mu?
Kimse ailesini 2.plana atmak derdin de değil ama madem nişanlandın,yeni bi aile kurmaya karar verdin maddi manevi o insana sorumluluğun var demektir ve o andan itibaren de fikirler ortak alınır
arkadaşın nışanlısına kızması saçma bence bızdede oluyor kredı çekmeler yetmeyınce.aile için herşey yapılır.Evlılık evet 2 kışılıktır ama herkes yerını bılmelı.nışanlısına danışması gerekmıyor bence kredıyı çekerken.Sadece söyleyebılır böyle böyle yaptım senınde haberın olsun şeklındekı bır ıfade tarzının daha makbul olacağı kanısındayım:)
Valla yaa kuzummmla dalga geçe geçe benim de hafızam zayıfladı
Ahhh fındığım benimmm fil hafızalı kuzum benimmm
çeyizime beklerim aslıcım esaslı bir tupper koleksiyonum var. ben bunları tezgafüstü diye düşünüp aldım.
Fazladan ihtiyaç duyulacak şeylerden biri kavanozlar. Şu anda ailemin evinde rahatlıkla 30 tane vardır.
gelirim tabii. bende seni beklerim çeyizime.
Tartışmasız s3 diyorum bende Zehram... Kullanıyorum, çok memnunuuummmkızlar zaten sizlerin tavsiyesi üzerini araştırdım s3 ü ve hemen herkes ıphone mu s3 mü cevabına s3 demiş
bu pazar bi aksilik çıkmazsa alıcam inşallahaşkla birlikte alıcaz onada banada..
ben de suan o dertlerdeyimmm alsam nereye koycam sanki mutfagım da cok buyuk
yatıcak tabiki kusummm gorursun bakkkkbakıcazve işte buuuuuuuuuuuuuuu benim olmalı dicezizmir zaten buyuk ve guzel bi sehir bulamaman imkansız ballı turtammmm
valla zaten gosterdim bunu ben kalbini tuttu direk... askım kına bu kadınlar olcak falan dedim kasları yukarı kaldırdıyasakcı ve kıskanc sevgilimmmm ömrümü adadıgımmm agzını burnunu yedigimmm
söz kınası yapın kusum siz de
Kızlar bazı sohbetlerinize katılamıyorum çünkü bende daha düğün tarih dışında sıfır elde var kocaman bir sıfır:26::26::26:
Nişanlımla konuşuyorum bi yerden başlamak lazım bizde herşeyi aileler yapacağı için bende kayınbaba yok vefet etmiş Allah rahmet eğlesin onun yerine herşeyi nişanlımın amcası yapıyor onlar da son sölemesinde demiş ki nişanlıma 'sen mi bize öğretecen ne yapacağımızı ne alacağımızı biz herşeyin en iyisini alacağız zaten ilk kez yapmıyoruz' demişler.Bende dedim artık hiçbir şey demicem bu konu hakkıında sana yoruldum çünkü bide bana şubatta düğün yapmayı düşünüyorlardı bu yavaşlıkla onuda yapamazlardı ya neyse
Bu durumda benim ruh halime yansıyor gözlerim yine doldu yaa inşallah benimde bakın böle yaptım bunu aldım diyeceğim günlerim gelecek o zamana ölmez sağ kalırsam şayet ama sizi sürekli okuyorum takipteyim yani elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum ama nasıl konuşsam bilmiyorum nese sizinde başınızı şişirmeyim sorun sorun sorun
Ev ayrı dert anneyle sürekli kavga gürültü hep ablamlar ön planda ama beni düşünen yok bu kız gelin olacak başlayalım bi yandan diye nerdee ben biliyorum beni hiç sevmiyorlar annem dedi zaten dün 5 ay daha dayanırım sana dedi
Ben erkek olsaydım bana böyle söyleyen bırıyle asla beraber olmazdım.Ailesi için bu gerekıyorsa kredi çekılmelı , demekki o çocuktan başka yardım edecek kımse yok düşünün durumu.Herkes kendını düşünerekten konuşuyor evlendıkten sonrada borcunu ödeyecek dıye kendıne güvenıyorsa bır erkek öder elbet.Nışanlandı dıye ailesi için para harcamayacakmı ? çocuğun yanı erkeğın tek hatası nışanlısına söylememiş olmasıdır.Haberın olsun şeklındekı bır tabır yerındedir.Artık maaalesef günümüzde herşey maddıyat olmuş ne kadınlar sabredıp dayanıyor ne erkekler mantıklı olup konuşma beceresıne sahıp olabılıyor.
Ben erkek olsaydım bana böyle söyleyen bırıyle asla beraber olmazdım.Ailesi için bu gerekıyorsa kredi çekılmelı , demekki o çocuktan başka yardım edecek kımse yok düşünün durumu.Herkes kendını düşünerekten konuşuyor evlendıkten sonrada borcunu ödeyecek dıye kendıne güvenıyorsa bır erkek öder elbet.Nışanlandı dıye ailesi için para harcamayacakmı ? çocuğun yanı erkeğın tek hatası nışanlısına söylememiş olmasıdır.Haberın olsun şeklındekı bır tabır yerındedir.Artık maaalesef günümüzde herşey maddıyat olmuş ne kadınlar sabredıp dayanıyor ne erkekler mantıklı olup konuşma beceresıne sahıp olabılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?