'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben ekmeklik almıcam :44::44::44:

koyacak yer sıkıntısı yasarım diye

ben de suan o dertlerdeyimmm alsam nereye koycam sanki mutfagım da cok buyuk

yatıcak tabiki kusummm gorursun bakkkkbakıcazve işte buuuuuuuuuuuuuuu benim olmalı dicez izmir zaten buyuk ve guzel bi sehir bulamaman imkansız ballı turtammmm

valla zaten gosterdim bunu ben kalbini tuttu direk... askım kına bu kadınlar olcak falan dedim kasları yukarı kaldırdı yasakcı ve kıskanc sevgilimmmm ömrümü adadıgımmm agzını burnunu yedigimmm

O biri bendim sanırım Aslımmm

Oyaa Hüseyin ben de Sülüman olayım demiştim

Çağlammmm ben buna bayıldım yavvv

Biz sözden önce kına yapsak olmazmı yaaa

söz kınası yapın kusum siz de

çağloşum izmirde güönül rahatlığı ile bulursun

--

lavin kutuların da çok şekermiş. ben tupper aldım. bunları da görünce içim gitmiyor değil.

---

gülinn demek sen yanılttın hafızamı

benle cok dalga gecersen olcagı buydu

--

eda sana kredi konusunda katılmıyorum. ailesini arka plana attı dememiş ki. sadece fikir danısabilirdi. sonuçta onlar da evlenecek ve düğün masrafı bitmek bilmiyor. evlendikten sonra hem kendi kredilerini hem ailesinin kredisini yüklenmek zorunda kalabilir. aileleri saf dışı atmak değil burda amaç..

evlenceğin adamın sana olan tutumu, fikirlerini alması,danışması. evlilik 2 kişilikse hala 1 kişilik kararlar alınıyorsa orada sorun vardır. (bana göre)

yalnız nokia lumia yıda çok övüolar çok sağlam diolar samsunga göre :26:

aklını karıstırma bence hangisi aklında ise onu al.

ben e72 alcagım zaman ( rüyama bile giriyordu ) herkes e6 al almışken bak daha iyi diyordu ama yok ben e72 ye vurulmuştum gittim aldım. pişman mıyım aslaaaaaaaaaaa

Bi ilki gerçekleştirmiş olurum ben de dur bi düşüniyim ben bunu

Valla yaa kuzummmla dalga geçe geçe benim de hafızam zayıfladı

Ahhh fındığım benimmm fil hafızalı kuzum benimmm

çeyizime beklerim aslıcım esaslı bir tupper koleksiyonum var. ben bunları tezgafüstü diye düşünüp aldım.
Fazladan ihtiyaç duyulacak şeylerden biri kavanozlar. Şu anda ailemin evinde rahatlıkla 30 tane vardır.

arkadaşın nışanlısına kızması saçma bence bızdede oluyor kredı çekmeler yetmeyınce. aile için herşey yapılır.Evlılık evet 2 kışılıktır ama herkes yerını bılmelı.nışanlısına danışması gerekmıyor bence kredıyı çekerken.Sadece söyleyebılır böyle böyle yaptım senınde haberın olsun şeklındekı bır ıfade tarzının daha makbul olacağı kanısındayım:)

Peki annesi babası ailesi oluyor da evleniceği sevdiği kadın neyi oluyor?

Yeni bi aile kurulmuş olmuyor mu?

Kimse ailesini 2.plana atmak derdin de değil ama madem nişanlandın,yeni bi aile kurmaya karar verdin maddi manevi o insana sorumluluğun var demektir ve o andan itibaren de fikirler ortak alınır

her kelimesine katılıyorummmm gulibigimmm

benim kaldıramayacagım bişey olurdu Xin basına gelenler... artık yeni bir aile kuruluyor gerekirse herseydn once bu yeni kuracagı aileyi tutmalı

anne baba hakkı odenmez ama ortada ölüm kalım bi mesele olmadıktan sonra boyle bişey olmamalıydı

Kızlar bazı sohbetlerinize katılamıyorum çünkü bende daha düğün tarih dışında sıfır elde var kocaman bir sıfır:26::26::26:
Nişanlımla konuşuyorum bi yerden başlamak lazım bizde herşeyi aileler yapacağı için bende kayınbaba yok vefet etmiş Allah rahmet eğlesin onun yerine herşeyi nişanlımın amcası yapıyor onlar da son sölemesinde demiş ki nişanlıma 'sen mi bize öğretecen ne yapacağımızı ne alacağımızı biz herşeyin en iyisini alacağız zaten ilk kez yapmıyoruz' demişler.Bende dedim artık hiçbir şey demicem bu konu hakkıında sana yoruldum çünkü bide bana şubatta düğün yapmayı düşünüyorlardı bu yavaşlıkla onuda yapamazlardı ya neyse
Bu durumda benim ruh halime yansıyor gözlerim yine doldu yaa inşallah benimde bakın böle yaptım bunu aldım diyeceğim günlerim gelecek o zamana ölmez sağ kalırsam şayet ama sizi sürekli okuyorum takipteyim yani elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum ama nasıl konuşsam bilmiyorum nese sizinde başınızı şişirmeyim sorun sorun sorun
Ev ayrı dert anneyle sürekli kavga gürültü hep ablamlar ön planda ama beni düşünen yok bu kız gelin olacak başlayalım bi yandan diye nerdee ben biliyorum beni hiç sevmiyorlar annem dedi zaten dün 5 ay daha dayanırım sana dedi

yanlış anlaşılmasın kimse kimsenin ailesine niye yardım ediyor diye bir söylemde bulunmuyor. sadece deniliyor ki, haber vermesi gerkirdi. hani bir aylık birşey olsa neyse.
ama belki de o kredi borcunu evliliklerinde de ödeyecekler. kendim adıma öyle bir krediyi ödemek istemem. benim borçlarım nasıl ödenecek:44:

mesela biz gelin ayakkabısını benim karttan çekmiştik, eşim ise kendisi aldı. aynı şekilde kardeşimin kıyafetini de benim karttan aldık.
arada eşim uucundan dokunduruyor. güya herkes ayakkabısını kendi alacaktı. ben ödüyorum gene o borcu diyor.
nasılsa benim kartım benim borcum dedim aldım ama evlenince taksitlerin sarkacağını düşünememiştim, yoksa babamın kartıyla alırdım

Valla yaa kuzummmla dalga geçe geçe benim de hafızam zayıfladı

Ahhh fındığım benimmm fil hafızalı kuzum benimmm

yirim seni ...........

görüs ayrılığı olabilir.

ama evlendikten sonra ikisinin sıkışma durumu rahatsız edici. herkes yerini bilmeli evet artık ailesi evlenecegi kişi olcak

kızlar zaten sizlerin tavsiyesi üzerini araştırdım s3 ü ve hemen herkes ıphone mu s3 mü cevabına s3 demiş
bu pazar bi aksilik çıkmazsa alıcam inşallah aşkla birlikte alıcaz onada banada..
Tartışmasız s3 diyorum bende Zehram... Kullanıyorum, çok memnunuuummm

Kamerasının bir fotograf makinesinden hiiç farkı yok! Pişman olmıcaksın canım

Sadece şarz yiyo onu da ekran parlaklığını kısarak halledebilirsinki ben deli gibi telefondayım her dakka ve bana 1 bucuk 2 gun gidiyo ekran parlaklıgını kıstıgımdan beri...

İnşallah kurabiyeemmm inşallahhh Olmazsaaa direk buyuk oynıcamm gelinlik içinde la sposa, pronovias hak getiree, banane bananeeee

aklımaaa ilk gelen o oldu, kırmızıyıı görünceee Onlarınnn kıskanclığı bile tatlı yaaa

maviş gönlünü ferah tut

inşallah herşey yoluna girer.

annen de sen evlenince umarım anlar hatasını

oyy bebeğim benimmmm, seviyorlardır da stresten onlarda öyle diyorlardır
sende bnim gibi tarihim yok tarihim yok deyip pat diye birden evlenme
alırlar yaparlar canım meraklanma sen. gergin zamanlarınız bunlar

Ben erkek olsaydım bana böyle söyleyen bırıyle asla beraber olmazdım.Ailesi için bu gerekıyorsa kredi çekılmelı , demekki o çocuktan başka yardım edecek kımse yok düşünün durumu.Herkes kendını düşünerekten konuşuyor evlendıkten sonrada borcunu ödeyecek dıye kendıne güvenıyorsa bır erkek öder elbet.Nışanlandı dıye ailesi için para harcamayacakmı ? çocuğun yanı erkeğın tek hatası nışanlısına söylememiş olmasıdır.Haberın olsun şeklındekı bır tabır yerındedir.Artık maaalesef günümüzde herşey maddıyat olmuş ne kadınlar sabredıp dayanıyor ne erkekler mantıklı olup konuşma beceresıne sahıp olabılıyor.

canım iyi de kimse kredi cekmesin demedi ki fark ettiysen

sadece nişanlısına danışabilirdi.

kusura bakma da ne aileler var çalışmayıp yan gelip hala evlatlarından maddi destek bekleyen. böyle faydalanma söz konusu ise kesinlikle X haklı.
ikisi bir ödeyecek sonucta o krediyi ev gecindirmek kolay mı

haberin olsun şeklindeki tabir yerinde midir ? kişiden kişiye göre değişir. ben aynı şeyi nişanlıma yapsam on ton laf yerim. ya da bir çoğumuz..

ayrımı iyi kavramak lazım. herkes yerini bilecek. ikisi de yol ayrımında yeni hayat yeni düzen.

kredi çeker ailesi de öder o ayrı. ya da katkıda bulunulur. burda kimse maddiyat açısından bakmadı , o sonraki maddeler arasında yer aldı.

nişanlısını karşısına alıpta
dese ki ailem için kredi çekicem belki de düğünden sonra ödicez
eminimm kimse ağzını açmazdı arkadaşta kabul ederdi

ya da ben olsam ederdim

ama arkadaşın nişanlısı seni ilgilendirmez gibi bir üslup kullanmış
ki bu da çok yanlış
sonuçta kimse ailesine yardım etti vs diye yorum yapmıyor
tarzının tavrının yanlış olduğunu söylüyoruz

maddiyata bağlı olan birşeyde yok
buradaki çoğu arkadaş nişanlısıyla birlikte birşeyler yapmaya çalışıyoruz
ailelerden destek görmüyoruz ya da manevi olarak yanımızdalar yalnızca
eee bu durumda biz onlara destek olcaz diye ne diye sıkıntı yaşayalım ki

aileler bizim artık evleneceğimizi düşünerek kendilerini ayarlamalılar ki ilerde sıkıntı yaşamasınlar
sevdiğim bir söz var
Elden gelen öğün olmamış o da vaktinde bulunmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…