açıklamalarnızdan dolayı sızı kınıyorum esefle karşılıyorum yazılarınızı.
Bırıncısı ben ablasıyım 3 yıldır nışanlıyım evlılık için sabredıp nışanlıma baskı yapmıyorum vede bekledığımız durumlar var.
ikincisede efenım kızın aile terbıyesı almadığı ortada olduğundan benı beklemek istemedi ve ayrıldılar.Acelesi neymış acaba sorarım sizlere daha 19 yaşında ergen bırı nasıl evde kalmış edasıyla evlılık dıye tutturur.
ben bencıl davranmıyorum karşımdakının o şekılde talepte bulunması hepmızı şaşırttı ve işi noktaladık.Gunumuz genç kız örneğı işte buyurun.Kımmış bencıl ayırımına varın.[/FONT]
eda cidden beni şaşırttın.
evliliğe hazır ki istiyor. bunu sorgulamak kimseye düşmez.
zamanında insanlar 16-17 yasında evleniyorlarmış o zaman onlara da popolarında bezle cocuk yasta ne evliliği denmemiş. gül gibi gecinip gitmişler.
iğneyi kendine ,çuvaldızı başkasına.......
Kızlar herkese merhaba,
internette gezinirken çok şık kuruyemiş kesesi için fikir buldum.Herkes matbaa da kağıt bastırıp yapabılır dıye dusundum. :) Eki Görüntüle 606642 Eki Görüntüle 606643 Eki Görüntüle 606642 Eki Görüntüle 606643
ben bencilim
iyi ki 19 yaşında evlenmemişim yoksa mazallah aile terbiyesi almamış olurdum
ayrıca kk da farkettin mi bilmem ama insanlar en özel problemlerini bile gönül rahatlığı ile paylaşabiliyorlar. bknz vajinusmus problemi yaşayan insanların topiği...
kknın kuruluş amaçlarından biri paylaşım diye düşünüyorum.
donuk pudra sende benı şaşırttın.
ben burda ailevi yaşantımızı sizlere aktarmayacağım.Ayrıntıları bılmeden kımse yorum yapmasın ben sadece örnek gösterdım.Hem sonra kız evlılığe hazır dıye evlılık yapılmaz.Erkek kardeşim hazır olmadığını söylediği halde tutturması bızı çok sarstı ve üzdü.Beklesin efendım nıye acele.Erkek tarafı hazır olduğunda zaten yapacak düğünü.Sonradan öğrendıkkı kızın başka durumları varmış ve kardeşimle kapatmaya çalışıyor.tabıkı kardeşime çok kızdık nerden buldun bunu dıye vede bıtırdık.
kızlar ben okuyamıyorum çok yoğunum bu yoğunlukta sevdiceğe bile msj atamıyorum ama azcık bakabildim offf 2 gündür öişler aksadı hep bugüne kaydı burayıda merak ediyorum neyseee sadede gelecem
çağlommmmmm kırmızı helene bittim kuzu ben kırmızı istemiyorum illa zümrüt eflatun mürdüm petro yeşili mavisi felan filan eminönndede aşkım gelsin direk buraya bir araştırma yapmaya gitcez bide hürremin bir elbisesi vardı turkuaz o olabilir hatice sultan gelinliği mahidevranın bir kıyafeti felan filan böyle uzunlamasına gidiyor çok detay bir şey canım ama herşey eminönnde var merak etme
Kna gecesi kyafetleri, Bindall kostm sat yeri
hepinizi öpüyorum geldiğimde yazacağım :))))))
Kızlar herkese merhaba,
internette gezinirken çok şık kuruyemiş kesesi için fikir buldum.Herkes matbaa da kağıt bastırıp yapabılır dıye dusundum. :) Eki Görüntüle 606642 Eki Görüntüle 606643 Eki Görüntüle 606642 Eki Görüntüle 606643
Kızlar herkese merhaba,
kızlar ben okuyamıyorum çok yoğunum bu yoğunlukta sevdiceğe bile msj atamıyorum ama azcık bakabildim offf 2 gündür öişler aksadı hep bugüne kaydı burayıda merak ediyorum neyseee sadede gelecem
çağlommmmmm kırmızı helene bittim kuzu ben kırmızı istemiyorum illa zümrüt eflatun mürdüm petro yeşili mavisi felan filan eminönndede aşkım gelsin direk buraya bir araştırma yapmaya gitcez bide hürremin bir elbisesi vardı turkuaz o olabilir hatice sultan gelinliği mahidevranın bir kıyafeti felan filan böyle uzunlamasına gidiyor çok detay bir şey canım ama herşey eminönnde var merak etme
Kna gecesi kyafetleri, Bindall kostm sat yeri
hepinizi öpüyorum geldiğimde yazacağım :))))))
nişanlım bana sürpriz yapıp. gelinlik ayakkabımı aldı :))) ben bayıldım.fikirlerinizi merak ettim kızlar :)Eki Görüntüle 606646
maviş gönlünü ferah tut
inşallah herşey yoluna girer.
annen de sen evlenince umarım anlar hatasını
bayıldımmmm bu fikreee
çok teşekkürlerr kuzumm
oyy bebeğim benimmmm, seviyorlardır da stresten onlarda öyle diyorlardır
sende bnim gibi tarihim yok tarihim yok deyip pat diye birden evlenme
alırlar yaparlar canım meraklanma sen. gergin zamanlarınız bunlar
cok guzel fikirler nerede saılıyor acaba almak belki dhaa kolay olur???
Şeymalı Kek: Pembeli Kına Gecesi bu siteden gördüm
Yok kuzum sevmiyorlar beni ben bunu anladım herkesin annesi çocuklarını başkasının yanında överken benim annem beni yerin dibine batırır
Artık bişey alsınlar yapsınlar diye bişey demicem kuzum yoruldum çünkü vee nişanlımada dedim 1 iğne eksik olsun evlenmem dedim:26::26::26:
ya kusum ne oldu sana sacmalama lutfennn ne demen beni sevmiyorlar olur mu ole seyyyy uzme kendini dugun aarefesinde
nişanlın sana destek olmalı bu hazırlık mmevzularında nisanlının durusu tavrı cok onemli ailelere bu kadar baglı kalmamak lazım sen derdini sıkıntını onla paylasmıcan onda huzur bulmıcan da kimde bulucaksın????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?