'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben bencilim

iyi ki 19 yaşında evlenmemişim yoksa mazallah aile terbiyesi almamış olurdum

ayrıca kk da farkettin mi bilmem ama insanlar en özel problemlerini bile gönül rahatlığı ile paylaşabiliyorlar. bknz vajinusmus problemi yaşayan insanların topiği...
kknın kuruluş amaçlarından biri paylaşım diye düşünüyorum.

çok uzadı kızlar bu konu

konu değişsin diye yazyıorummm

özgemmmmmmmm hint kıyafetini istanbuldan mı kiraladın çorludan mıı
bursada sordum ben 350 falan dediler kirasına ama şalı güzel elbise kısmı felakettt derecede kötüydü :26:

donuk pudra sende benı şaşırttın.
ben burda ailevi yaşantımızı sizlere aktarmayacağım.Ayrıntıları bılmeden kımse yorum yapmasın ben sadece örnek gösterdım.Hem sonra kız evlılığe hazır dıye evlılık yapılmaz.Erkek kardeşim hazır olmadığını söylediği halde tutturması bızı çok sarstı ve üzdü.Beklesin efendım nıye acele.Erkek tarafı hazır olduğunda zaten yapacak düğünü.Sonradan öğrendıkkı kızın başka durumları varmış ve kardeşimle kapatmaya çalışıyor.tabıkı kardeşime çok kızdık nerden buldun bunu dıye vede bıtırdık.

Kızlar herkese merhaba,

internette gezinirken çok şık kuruyemiş kesesi için fikir buldum.Herkes matbaa da kağıt bastırıp yapabılır dıye dusundum. :)

kızlar ben okuyamıyorum çok yoğunum bu yoğunlukta sevdiceğe bile msj atamıyorum ama azcık bakabildim offf 2 gündür öişler aksadı hep bugüne kaydı burayıda merak ediyorum neyseee sadede gelecem

çağlommmmmm kırmızı helene bittim kuzu ben kırmızı istemiyorum illa zümrüt eflatun mürdüm petro yeşili mavisi felan filan eminönndede aşkım gelsin direk buraya bir araştırma yapmaya gitcez bide hürremin bir elbisesi vardı turkuaz o olabilir hatice sultan gelinliği mahidevranın bir kıyafeti felan filan böyle uzunlamasına gidiyor çok detay bir şey canım ama herşey eminönnde var merak etme

Kna gecesi kyafetleri, Bindall kostm sat yeri

hepinizi öpüyorum geldiğimde yazacağım :))))))

dışardan yorum yapmayın yazılarıma
yorum yapın dıye yazmadım örnek gösterdım.19 yaşında olması evlılığe hazır olduğunu göstermez.

nişanlım bana sürpriz yapıp. gelinlik ayakkabımı aldı :))) ben bayıldım.fikirlerinizi merak ettim kızlar :)

o zaman burda olayları lanse edişin ve kurduğun cümleler hoş olmadı.

ailevi sorunları yaşayan bir siz değilsiniz.

neler neler yaşanıyor.

kusurları örtmede gece gibi olunmalı. olan olmuş bitmiş.

kapatma :44::44:

neyse yorum yapmıyorum.

okuyamayanlara

Previously on topic

Gelen herkes konuların uzayıp gitmiş olmasından şikayetçi.

lazer de ıpl yöntemi geçici lazer veya modern ağda olarak anılıyormuş,

Allegria saç provası yaptırdığı gün gelinlik giyip fotoğraf çektirmeyi düşünüyor. Kv ile arasından suyu bırak hava sızmıyor. En son ki olay, kv sinde gördüğü bir kremi kv si çaktırmadan çantasına atmış. waaaaoooouuuuuwwww

Giz ise kına günü hem saç provası yaptırmayı ve fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünüyor, o saç ile kınayı da çıkaracak

xcvbnm nişanlısının kendisinden habersiz kredi çekmesine hala bozuk atıyor, enişte mail atmış ama özür dilememiş.
Biz de kredi çektiği için değil de haber vermediği için, kuracağı yeni yuvayı düşünmediği için, ileride de bu tarz borçlar yapabilir mi acaba diye arkadaşımızı oy çokluğu ile destekliyoruz. (5759sonundan 5763e arasını atlayabilirsiniz )

Cookie_Dough kına da iki kıyafet giyecekmiş, biri minik gelinlik (kısa gelinlik) diğeri yeşil sultan kıyafeti olacakmış

Beynelminel [/B] ile nişanlısı birbirlerine isimle hitap etmiyorlarmış,enişte pek romantik değilmiş. :26:

Turquaz ece ve donukpudra da sadece kızgınken isim kullanırlarmış , anlaşılan genelde kızgınken isimler kullanılıyor

lajoie evlilik teklifini asosta almış. Ve fotoğraf çekimini yaptırmak için bir hafta on gün önce assosa gidip çekim yaptıracakmışlar

enginerelif saklandığı yerden çıkmış, meğer eğitimdir, işler güçler derken gelememiş :26::26:

donukpudram hala ama hala isimleri karıştırmakta, bana verilen kod adı bile yanlış kullanıyor.düğün heyecanına veriyoruz.
Ayrıca hanımefendi iki soyisim kullanmak için nikah başvurusu sırasında dilekçe vermeyi unutmuştu, ama bugün tekrardan gitti ve dilekçesini verdi. Tabi içinde ne yazıyordu okumayı unutmuş, Leyla hatun

ece 5754. Sayfada kına kıyafetleri koydu, şahsen ben yeşilleri çok beğendim.

Turquaz da 5457. Sayfada bir kınalık fotoğrafı koydu… rengi hoş ama göğüs kısmı kötü olduğuna oy çokluğu ile karar verdik. :100::100:

gulhdeinn
merhaba dedi gitti

pamukprenses telefon alacak ama her kafadan başka ses çıktığı için karar kılamıyor. İphone 5 ile başlayıp Nokia 3210 ile sonlandıracak gibi

LaViNNia_çeyiz alışverişinde ama sözlü nişanlı değilmiş.

Kardelen in kp olmadığı için amca işi ele almış, oda biraz tuhaf ve yavaşmış. Mavişimiz evde de sorunlar yaşadığı için duygusala bağlıyor ama hepsi düğün stresi

Son düzenleme:

cok guzel fikirler nerede saılıyor acaba almak belki dhaa kolay olur???

kusum eminonunde pahalıymıs diyorlar ama biz orada bakıcaz tabi.. benim kıyafet de yesil ve altı bildigin gelinlik gibi kabarık... salvarlı kaftanlı bir model değil yani...

helen cok guzel ama azcık acık ya yani bizimkine gore

maviş gönlünü ferah tut

inşallah herşey yoluna girer.

annen de sen evlenince umarım anlar hatasını

Tutabilsem kuzum yaa ama sanki üstüme üstüme geliyorlar sanki boğuluyorum bazen yaa bende artık ağzımı açmıcam kimseye hadi şunu yapalım bunu yapalım demicem:26::26::26:
Annem için bişey diyemiyorum ben yaa yengemden 'annen seni zahen doğurmayacaktı aldıracaktı' demesini duyduktan sonra annemle aramızın ii olacağını zannetmiyorum birde ablalarında senin aranda ayrım yapmıyorum diyor ama hep ayrıl yapıyor bi ben kaldım evde bekar her gün kavga her gün kavga

oyy bebeğim benimmmm, seviyorlardır da stresten onlarda öyle diyorlardır
sende bnim gibi tarihim yok tarihim yok deyip pat diye birden evlenme
alırlar yaparlar canım meraklanma sen. gergin zamanlarınız bunlar

Yok kuzum sevmiyorlar beni ben bunu anladım herkesin annesi çocuklarını başkasının yanında överken benim annem beni yerin dibine batırır
Artık bişey alsınlar yapsınlar diye bişey demicem kuzum yoruldum çünkü vee nişanlımada dedim 1 iğne eksik olsun evlenmem dedim:26::26::26:

yemin ederim bir yere giderken anne nolur beni üzme beni insanlara kötüleme derdim sevmediğinden değil be canım, ne bileyim farklı bir şey galiba.
çünkü evlendim ya şimdiki tavırları çok farklı

Sevmiyorlar çünkü ben küçüklüğümden beri hissederim bunu deim yaa yengem dedi annen seni aldıracaktı seni doğurmayacaktı annemde doğruladı bunu vee ablalarımın bebekliklerine dair bi sürü fotoları var ben hiç bebekliğimi bilmem hatta her yaşlarında fotoya götürüp çektirmişler ama benim yok buda beni üzüyor annem hiç övmez beni varsa yoksa diğer kızları beni hep yerin dibine sokar

Nişanlımda arada kalıyor onada üzülüyorum elimden bişey gelmiyor yoruldum ben yaa mutlu olmak için çıktım bu yola ama bu akdar kısacık zamanda yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…