'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım inan yaniii dünyadaki herşey önemsiz aile huzuru en önemli annene inanamadım yaaa kıyamam ben sana cidden canım sen nişanlınla mutlusun sen gidince annen kıymetni yoklğnu anlıcak zaten üzülme dicem ama insan kaldıramaz işte bol bol dua et ne güzel sabahları güzel güzel yazılar yazıp her tirene bindiğimde senin yazılarını okuyup güne başlıyorum ben Allahım seni mutlu edicek hayırlısıyla canım

Yoo canım merak etme içime atmamdan daha ii yoksa daha kötü oluyorum bazı günler diyorum yatım ama sabah kalkmayım
ne güzel olmuş canım yaa el birliğiyle halletmişler

Bıcır bıcırım çünkü sizlerin yanına gelince mıutlu oluyorum evet canım en güzel günlerim kabusum oldu midemde sinir vuruyor bazen 2-3 gün bişey yiyemiyorum bende sorunlardan kaçmaya çalışıyorum sorunlar beni buluyor ufacık şeye celalleniyorum pozitif düşünmeye çalışyorum ama herkes onu negatife çeviriyor

Türk Medeni Kanun düzenlemesine göre evlenen kadın eşin soyadını alır ve dilerse eşin soyadı ile birlikte bekarlık soyadını birlikte kullanabilir.

Bu zorunluluk sadece kadın eş bakımından vardır ve ve yasal düzenleme aynen varlığını korumaktadır.Yargıtay ve en son olarak Anayasa Mahkemesi yasal durumu eşitlik ilkesine aykırı bulmamakta ve Avrupa İnsan hakları Mahkemesinin Türkiye'yi mahkum eden kararı,ve karara dayanak taraf olduğumuz sözleşme ilkelerini görmezden gelmektedir.

Bu durumda ;Evlenince kütüğünüz eşinizin kütüğüne talınacak ve soyadınıa sizin onayınız olmadan değişecektir.Sizin yapabileceğiniz sadece beklarlık soyadının eklenmesi için evlenirken veya sonra talepte bulunmaktır. Tek başına erkek yurttaşlar gibi bekarlık soyadını taşımanıza olanak bulunmamaktadır.

selamm pofuduklu kuribişler

bir özge aranmakta varmıdır acaba faceden yazmanı beklemekteyim

vee başka tupperware almak isteyenler arkaşlar. geliş fiyatından veriyorum almak isteyenlere duyurulur. kar amacım deil satış yapmam lazım

Tupperware Turkey

Annem beni doğurmak hiç istememiş ve de kız kardeşimi ama o dönemin koşullarıyla ne yapmışsa bizden kurtulamamış. Kız kardeşim senelerdir annemle her tartıştığında zaten beni doğurmak hiç istemedin der annemse yaşlı gözleriyle anne olduğunda anlarsın der. Bu sebeple diyeceğim o ki herşeyi koşullarıyla değerlendirmek lazım. Bilemezsin yarın hangimizin ne olacağını belki ben iyi bir insanım yarın yaşayacağım tecrübelerle çok kötü birine dönüşecek belki sonra yeniden psikkolojim normale dönüp iyi bir insan olacağım. Sen asla yapmam dediğin bir şeyi asla yapmadın mı? Hİç pişman olmadın mı? Pişman olacağın birşey yapıp sonra mutlu olmadın mı? Bence annelik özel bir vasıf ve yengenin eline koz verip yaranı hergün kanatma annenide boşa üzme derim. Hayatım boyunca annem kadar hiç kimse buna beni çok kıskanan, iftira atan kuzenlerimde dahil sert eleştirmemiş, sert davranmamıştır. Bilirim kalbinin bana karşı ne kadar sevgi dolu olduğunu ama bazen büyüklerde hata yapar.

Yok kuzum yaa sizinle öleyim ama herkesin bi dayanma sınırı var değil mi ama sizinle pozitif düşünecem artık hayatımda sizin gibi can dostlar var çeşmelerim bozulmuş kapanmıyo akıyor da akıyor

Canımmmmmmm

salla gitsin..

anne de bir yere kadar o zaman. sen yasayacagın güzel hayata bak

İnşallah canım anne de bi yere kadar yaşayacağım güzel hayata bakmak istiyorum mutlu olacam diyorum pozitif olacam sizin gibi süper dostlarım oldu diyorum çabalayıp duruyorum:26::26::26:

Yoo canım merak etme içime atmamdan daha ii yoksa daha kötü oluyorum bazı günler diyorum yatım ama sabah kalkmayım
ne güzel olmuş canım yaa el birliğiyle halletmişler

yaşadıklarımı anlatıyorum çünkü insan tek bende sıkıntı var sanabiliyor.
yalnız olmadığını bilmek insanın biraz da olsa içini rhatlatıyor diye örneklendiriyorum canım

bazen kuzenlerime ders çalışın üniversiteyi kazanın kurtulun evden derim
sana öyle demiyecem tabiki sana da inşallahh kısa sürede işlerinizi halletmek ve sonunda da evlilik nasip olur, çokkk mutlu olursunuz ve geçmişteki üzüntülerini unutursun canım.

]

Ben yorumu sana bırakıyorum.

çooook teşekkür ederim çok sağlam bir açıklama oldu. benim ismim iki isim gibi olduğundan anck bi tane kullanabilirim.

Zaten dün gece de sevgilimi gördüm rüyamda,yeni kimliklerimizi getirmiş biz evlenmişiz de,kendi adıma bakıyorum onun soyadı yazıyor.

Rüyamda bile gördüm yani

Kızlar fotoğraf yükledim nişanda dağıtıcağım kavanozların üzerine yapıştıracağımız sticker üstüne bastıracağımız resim sözlüm çizdi o ve ben benim üzerimdeki elbise nişanlığımın orjinalidir nişanlıklı fotoğrafımdan direkt yapıştırdı bir bakın bakalım beğenecekmisiniz :)

İnşallah kuzum yaa anlar değerimi inşallah
Evet ben nişanlımla mutluyum seviyorum seviliyorum üzülmemeye çalışıyorum ama elimde değil ama daha iyi olacam size her sabah günaydın deyip size güzel güzel sizinle başlayacam ben her sabah servise yürürken telden yazıyorum size Allah hayırlı ömürler verirse hepte yazacam çünkü sizin gibi süper dostlarım var

Özgecim baya geriden bi alıntı yaptım foto çekimi konusunda ablama da önceden yaptır demişler de şimdi dış mekan falan derken gelinlik kirlenmicek mi bende onu merak ediyorum:26::26:

gelelim lazere.. alexanderlı olan cihaza bende gidiyorum ve aynen 2ayda bir gidiyorum. öyle ormanlık bi durum olmadı sen daha 1seans gittiysen ondandır. bide gidince söyle belki ayarı düşük yapmıştır, yada bölge kaçırmıştır.

Ipl 'e benim kuzenim gitti koltukaltını gördüm normal jiletle alınmış gibi duruyor. bir sene sonra tekrar çıkıyor diye biliyorum ben kesinlikle tavsiye edilmiyor modern ağda diyorlar hatta ona.

aklıma geldi, annenle olan sıkıntılarını nişanlına yansıtma.
anlatıp derrtleşmek istersin, onun şevkatine sığınmak istersin ama anlatma derim.
Allah korusun evlendiğinizde yüzüne vurup, 'zaten annen bile istememiş/istemiyordu seni' dedirtecek koz verme eline. Rabbim inşallah hiç dedirtmesin ama beşer şaşar demişler

Rica ederim lavin

artık kabus gibi çöküyor arada bana da.

Evet bunu bende dile getirecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…