Canım biz annemle bi türlü konuşamıyoruz ki bi konuşmaya çalışsak direk kavgaya dönüşüyor sürekli tartışıyoruz babama kadar gidiyo tabi ben haksız gösteriliyorum babamlada aram bozuluyor kusura bakma canım seni üzmek istemezdim ama aynı şekilde benim gözyaşlarım durmuyor annem benim evlenip gitmem için gün sayıyor ne diyorsun canım
içini rahatlatalım diye anlatıyoruz ama senin içini daha kötü hale getirmiyoruz umarım
ben önce teyzemlere anlattım durumu, hani acaba ben mi farklılık görüyorum diye. onlarda beni onayladı. evet ablamda tuhaflık var dediler.
benden önce onlar doktora gitsene diye direttiler. bende deyince tamam oldu
kız bizimkinin ablaları tanışmaya gelecek annemi arıyorum annem demez mi ki çardakta oturuyoruz. ev temizlenmemiş, ne pişecek belli değil.
vallahi koyuyor mu ne oluyor anlamamıştım. sağolsun teyzemler kuzenler halam elbirliği ile temizledik pasta börek yaptık da ağırladık insanları :18:
Tatlım ben senin için ne kadar pozitif bıcır bıcır bir kız diyordum hayatta herşey düzelir geçer öncelikle pozitif olmamız lazım bunları düşünmeyi bırak sen iyi konuş iyi düşün yolladığın enerjiler sana geri dönecek emin ol sözümede güven çünkü sen daha paynak kadar çocuksun :) Bu günler senin en güzel günlerin sevdiğinle evleneceksin kimsenin sana bu heyecanları zehir etmesinide izin verme
aynen bende ne kadar enerjik cıvıl cıvıl diyordum, nazar mı ettim kız seni :26:
hadi bir besleme çek herşey düzelecek de, düzelmeye umudun yoksa da düzelmezse düzelmesin de. boşveerrrrrrdim herşeyi de
yeni dünya kurucam de, işte olumlu şeyler de... 2013 enerji yılı olacakmış ya hani, enerjiler pozitif olmalıymış ,iyi düşün hadi bakalım
Canımmmmmmm
salla gitsin..
anne de bir yere kadar o zaman. sen yasayacagın güzel hayata bak
Yoo canım merak etme içime atmamdan daha ii yoksa daha kötü oluyorum bazı günler diyorum yatım ama sabah kalkmayım
ne güzel olmuş canım yaa el birliğiyle halletmişler
Bıcır bıcırım çünkü sizlerin yanına gelince mıutlu oluyorum evet canım en güzel günlerim kabusum oldu midemde sinir vuruyor bazen 2-3 gün bişey yiyemiyorum bende sorunlardan kaçmaya çalışıyorum sorunlar beni buluyor ufacık şeye celalleniyorum pozitif düşünmeye çalışyorum ama herkes onu negatife çeviriyor
Türk Medeni Kanun düzenlemesine göre evlenen kadın eşin soyadını alır ve dilerse eşin soyadı ile birlikte bekarlık soyadını birlikte kullanabilir.
Bu zorunluluk sadece kadın eş bakımından vardır ve ve yasal düzenleme aynen varlığını korumaktadır.Yargıtay ve en son olarak Anayasa Mahkemesi yasal durumu eşitlik ilkesine aykırı bulmamakta ve Avrupa İnsan hakları Mahkemesinin Türkiye'yi mahkum eden kararı,ve karara dayanak taraf olduğumuz sözleşme ilkelerini görmezden gelmektedir.
Bu durumda ;Evlenince kütüğünüz eşinizin kütüğüne talınacak ve soyadınıa sizin onayınız olmadan değişecektir.Sizin yapabileceğiniz sadece beklarlık soyadının eklenmesi için evlenirken veya sonra talepte bulunmaktır. Tek başına erkek yurttaşlar gibi bekarlık soyadını taşımanıza olanak bulunmamaktadır.
canım inan yaniii dünyadaki herşey önemsiz aile huzuru en önemli annene inanamadım yaaa kıyamam ben sana cidden canım sen nişanlınla mutlusun sen gidince annen kıymetni yoklğnu anlıcak zaten üzülme dicem ama insan kaldıramaz işte bol bol dua et ne güzel sabahları güzel güzel yazılar yazıp her tirene bindiğimde senin yazılarını okuyup güne başlıyorum ben Allahım seni mutlu edicek hayırlısıyla canım
ıyı geceler kızlarrrr
gecmısı hala okuyamadım :) bı ara okucam ınsallahhh suan telden yazıyom
cok ıstedıgım bı kuafor vardı bugun gıttım konustum cok guzel bı fıyat verdı banaaa
cok mutlu oldum valla heralde onunla anlascaz bu haftasonu
sonracıgıma kına mekanım yarın netlescek ama gunu konusunda kararlıyım persembe olcak dugunle arasında 1 gun olucak dınlenıcem boylece
yarın lısteye ayar cekcem hem pelınım eklendı hem humumun adını degıstırcem hem de kına tarıhımııı
sonracıgıma kuaforum soyle bı fıkır verdı aklıma yattı gıbı
bı hafta once prova olcak ya ordan dırekt foto cekımıne gıdebılırsın gelınlıgınle dedı
oyle yapanlar oluyomus dugun gunu sıkısmamak ıcın
bu bıze de cazıp geldı valla
dolastıgım kuaforler acık saca sıcak bakmıyo bozulur dedıler
ama foto cekımını onceye alırsak dugun gunu cok bozulmayabılır sac
valla suan mutlu umutluyum hersey guzel olcak ınsallah :)
kına mekanı uygun fıyat versın yarın nolurrrr
iyiyim kuzucum çok şükür, dün o depresif halimden eser yoktu, umarım böyle devam eder
valla bana helal olsun dün uzun süre yoktum ama bütün geçmişi okudum azmettim de
günaydınlar canlarımmmm
sıfırdan topik konusunu bilemiyorum sanırım ben de çağla gibi duygusal düşünüyom
ama evlenince yeni üyelik alcam kesin, sevdiceğin yanında rahatça gireyim diye
lazerci kuzular size bişi sorcam, özellikle şu ipl midir nedir ona gidenler
ya ben alexanderlı olan cihazı kullanıyom biliyonuz, seans aralıklarım 2 buçuk ay
ve seans başı para veriyom
dün bi arkadaşımla konuştum o ipl ye gidiyomuş tüm vücut bitene kadar 1200 e mi ne anlaşmış, sırt göbek ne ararsan her yer
ve ayda bi gidiyomuş, hiç tüy çıkmadan direkt aldırmış oluyo böylece
ben o 2 buçuk ayı beklerken bu ay ormana döndüm valla
benim sadece bikini+ koltuk altı nerdeyse 1200 lira tutçak
bilemedim şimdi yaa bunla mı devam etsem onun ipl yaptırdığı yeme mi gitsem[/I][/B]
İnşallah kuzum yaa anlar değerimi inşallah
Evet ben nişanlımla mutluyum seviyorum seviliyorum üzülmemeye çalışıyorum ama elimde değil ama daha iyi olacam size her sabah günaydın deyip size güzel güzel sizinle başlayacam ben her sabah servise yürürken telden yazıyorum size Allah hayırlı ömürler verirse hepte yazacam çünkü sizin gibi süper dostlarım var
çooook teşekkür ederim çok sağlam bir açıklama oldu. benim ismim iki isim gibi olduğundan anck bi tane kullanabilirim.
Zaten dün gece de sevgilimi gördüm rüyamda,yeni kimliklerimizi getirmiş biz evlenmişiz de,kendi adıma bakıyorum onun soyadı yazıyor.
Rüyamda bile gördüm yani
aklıma geldi, annenle olan sıkıntılarını nişanlına yansıtma.
anlatıp derrtleşmek istersin, onun şevkatine sığınmak istersin ama anlatma derim.
Allah korusun evlendiğinizde yüzüne vurup, 'zaten annen bile istememiş/istemiyordu seni' dedirtecek koz verme eline. Rabbim inşallah hiç dedirtmesin ama beşer şaşar demişler
:26::26::26: selamımıda almadınız :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?