'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım benim kıyamam sana ben, üzme kendini lütfen yaa
benim annem de sevgisini pek gösteremez ama bilirim sevdiğini
senin annen de elbet seviyodur kuzum, düğün öncesi üzüp perişan etme kendini

Sevseydi ben bu durumda olmazdım küçücük bi şeyi anneme rahatlıklar anlatırdım kuzum yaa ama artık bişey anlatmaktan korkuyorum nedense konuştuğumuz herşey babamın kulağına gidiyor seven anne babayla kızın arasını açar mı seven anne kızını yerin dibine sokar mı seven anne kızının tırnağına zarar gelse onun için herşeyi yapmaz mı benim annem yapmaz işte ay yine ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı oldu yaa müşteri gelecek şimdi kıpkırmızı şişkin gözler kırmızı bi burun

mavişçim belki sana naza gectigi icindir neden hemen kotuye yoruyorsun neden bir anne öz evlatları arasında ayrım yapsın ki aklım almıyor

Bilmem kuzum ben ne anneme ne babama nede ablalara benzerim ne anne nede baba gözü renkli ben düşünmüyor değilim ben evlatlık olabilir miyim acaba:26::26::26::26:

annen bugune kadar hiç mi sevgi gostermedi canım sana??? hep mi her zaman mı kotu davranıyor

Çok nadirdir bizim iyi anlaştığımız ama her gün kavga etmemek için ben genelde odama giderim tek başıma orda otururum babam yanında kavga tartışma olmaz babam varsa otururum orada yoksa oturmam :26::26::26:

MAvişim ne yazık ki bazı anne-babalar çocuklarına sevgilerini gösteremiyorlar,soğuk ve mesafeli oluyorlar.

Benim annennemle annem de öyledir. Anneannemle aramız çok iyidir mesela ama annemle hep bi anlaşmama durumu var. Hatta annem evlenmeden önceki olayları anlatır düşman sanki derim.

Kişisel bir farklılık galiba.

Olur mu öyle şey üzülme seninle alakası yok, tabiki paylaşacağız üzüntülerimi dertlerimizi konuşuldu bitti

Bilmiyorum kuzum yaa o zaman neden tek düşmanlığı bana diğer ablamlara laf etmiyor bu ayrım değildir de nedir söyler misin bana:26::26::26:

Bilmiyorum kuzum yaa o zaman neden tek düşmanlığı bana diğer ablamlara laf etmiyor bu ayrım değildir de nedir söyler misin bana:26::26::26:

MAvişim keşek bir anne evlatlarını asla ayırmaz diyebilseydim. Ancak diyemiyorum ama diyeceğim şey buna rağmen çok mutlu olunur ve bununla da yaşanır. Ben babamın akrabalarını sevmem,görüşmem de inan hayatımda hiçbir eksiklik hissetmiyorum. İnsanlara çok bağlanmazsan yokluklarını hissetmezsin. Belki arkadaşlar bana katılmayacaktır ama bazen böylesi gerekebiliyor. Seni mutsuz edene, o kadar önem vermeyeceksin.
Dediğim gibi kişisel bir farklılık olabilir, sen de onları hayatının merkezinde tutmazsın,evlenince bir yuvan ve çocukların olunca ailen onlar olacak ve çok mutlu olacaksın

Çok nadirdir bizim iyi anlaştığımız ama her gün kavga etmemek için ben genelde odama giderim tek başıma orda otururum babam yanında kavga tartışma olmaz babam varsa otururum orada yoksa oturmam :26::26::26:

ablalarınla olan kıyaslamasını bosver kuzum sen hasta olunca basında hiçmi beklemedi hiç mi sacını oksayıp opmedi ne bilim anne sonucta sen bole anlatınca gozumun onune dizilerdeki romanlardaki katı yurekli uvey anne portreleri geldi

gercekten bole bi durum varsa ben gider acıkca sorardım derdiniz nedir ben evlatlık mıyım ne oluyor diye?

kız annemin çalıştığı şirkete gittim, beni buda yeni temizlik personelimiz yeni geldi diye tanıttı beni.
ben insanlarla göz teması kurup, donuk ifade ile kızıyım demiştim
ertesi haftaki tutumlarından sonra kayışlar kopmuştu zaten (evlenmeye yakındı ama)
gideyim de gör sen gününü, beni sokaktan mı aldınız gerçekten söleyin bileyim, seni anlamıyprum, psikolog psikaytriye bir yere git, biraz da benle ilgilen.... içerikli bir tartışmamız sonucu annem kabullendi ve doktora gitti. prozak kullanıyor.

not annemin iki evladı var. bir ben bir de erkek kardeşim. başka da yok.
kardeşime sorsanız annem beni daha çok seviyor, hep beni kayırıyor. bana sorsanız annem onu daha çok seviyor

(kısa cümleler kurmuş halim )

özür dilenecek bir durum yok canım,varsa da sen niye özür dileyesin. hepimiz fikirlerimizi söyledik ve onları savunduk.

mavişimmm bence sen bu ara duygusalsın ya ondan da böyle geliyor
zaten çocukları varmış neden evlatlık alsınlar ki
öyle düşün

bazı ailelerde o oluyor ne yazık ki
sevgilerini gösteremiyorlar
devamlı zıtlar
insna içinde rezil ediyorlar falan

ilk nişanlandığımda annem öyleydi
beni her gittiğimiz yerde küçümserdi
artık insanların yanında bile ağlıyordum
dayanamıyordum
amcamlar falan bizde kalsın bi süre dediler
işin boyutu değişiyordu
sonra artık ne oldu anlamadım ama
normale döndü
şimdi iyiyiz

seninki de evlenince düzelir bence
şimdi evleneceksin ya
sanki onları terk ediyorsun gibi bir düşünceye kapılmış olabilir

oyaaaa bence sen kısa cümleler kurmaaaa
kısa konuşunca bize küsmüşün gibi hissediyorum ben

anneler evlatlarına kıyamaz. yengen sanki bir acık yakalamıs da kullanmıs gibi geldi bana :18: belki o dönem annenin yaşadıkları farklıydı bilinmez.
sevmemesinde ziyade tuhaf seyler var ama ifade edemiyorum .

canım seninle alakası yok ki. herhangi bir konuda da bu tartışma yaşanırdı.

greenalmond ayakkbı çoook güzeel

--
oyam özetine hayran kaldım

ben sabah doğru yere imza attım dimi . bana tarif eder misin kagıdı

Bilmem kuzum ben ne anneme ne babama nede ablalara benzerim ne anne nede baba gözü renkli ben düşünmüyor değilim ben evlatlık olabilir miyim acaba:26::26::26::26:

haydaaaaaa
yengendeki düşüncesizliğe bakılırsa öyle bir şey olsa 'seni doğurmak istemedi' değil de 'sen evlatlıksın zaten' derdi (yengene istemeden de olsa kızdım kusuruma bakma)

bence ablanlar evli ya hani onlara karşı farklı bir bakışı vardır. ananemde teyzeme yapardı.teyzem 22 yaşında evlendi, ananemden kaçmak için.
ananemle tarzları uyuşmuyordu. ananem hanım hanım becerikli biri olsun istiyordu, teyzemse uçarı kaçarı biriydi
ananemin gözünde sanki komşu kızı gibiydi. hal böyle olunca benim dünyam dediği odasından çıkmazdı. evlendi barklandı. şimdi ise ananem onun ağzının içine bakıyor,
aaa gerçekten öyle miymiş. bey bey bak bizim kız böyle dedi öyle yapalım diyor.
nerdeeeeeee anneannem teyzemi dinleyecek... sanırım evlendiği için farklı bir gözle bakıyor artık.

bence düzelicektir emin ol annen seni sevmez olur mu ki hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…