- 6 Eylül 2012
- 442
- 15
- 68
oyammmmmmmmm harikasın sen yaaaa
özgecim hakkaten araştırayım tekrar
greenalmond ayakbıına harikaa ötesiiiiiiiii
canım benim kıyamam sana ben, üzme kendini lütfen yaa
benim annem de sevgisini pek gösteremez ama bilirim sevdiğini
senin annen de elbet seviyodur kuzum, düğün öncesi üzüp perişan etme kendini
mavişçim belki sana naza gectigi icindir neden hemen kotuye yoruyorsun neden bir anne öz evlatları arasında ayrım yapsın ki aklım almıyor
Bilmem kuzum ben ne anneme ne babama nede ablalara benzerim ne anne nede baba gözü renkli ben düşünmüyor değilim ben evlatlık olabilir miyim acaba:26::26::26::26:
annen bugune kadar hiç mi sevgi gostermedi canım sana??? hep mi her zaman mı kotu davranıyor
Sevseydi ben bu durumda olmazdım küçücük bi şeyi anneme rahatlıklar anlatırdım kuzum yaa ama artık bişey anlatmaktan korkuyorum nedense konuştuğumuz herşey babamın kulağına gidiyor seven anne babayla kızın arasını açar mı seven anne kızını yerin dibine sokar mı seven anne kızının tırnağına zarar gelse onun için herşeyi yapmaz mı benim annem yapmaz işte ay yine ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı oldu yaa müşteri gelecek şimdi kıpkırmızı şişkin gözler kırmızı bi burun
konuyu ben açtım da ondan alındım canım:26:
gerildiniz sizde kusura bakmayın
kızlar hepinizden özür dilerim gerçekten bu kadar uzayacagını tahmin etmemiştim
şu kadar yorum yapmışlığım bu forulda ilk defa biriyle böyle konuşuyorum
gerçi hepimiz aynı fikirdeyiz
1 kişi hariç o da bana nası gelin olacaksın ayıp demiş
19 yaşında kızın arkasından söylediklerine bakmadan
çok yazık
MAvişim ne yazık ki bazı anne-babalar çocuklarına sevgilerini gösteremiyorlar,soğuk ve mesafeli oluyorlar.
Benim annennemle annem de öyledir. Anneannemle aramız çok iyidir mesela ama annemle hep bi anlaşmama durumu var. Hatta annem evlenmeden önceki olayları anlatır düşman sanki derim.
Kişisel bir farklılık galiba.
Olur mu öyle şey üzülme seninle alakası yok, tabiki paylaşacağız üzüntülerimi dertlerimizi konuşuldu bitti
Bilmiyorum kuzum yaa o zaman neden tek düşmanlığı bana diğer ablamlara laf etmiyor bu ayrım değildir de nedir söyler misin bana:26::26::26:
Çok nadirdir bizim iyi anlaştığımız ama her gün kavga etmemek için ben genelde odama giderim tek başıma orda otururum babam yanında kavga tartışma olmaz babam varsa otururum orada yoksa oturmam :26::26::26:
Sadece şöle bi örnek verim kuzum annemin evlat ayırdığını hep öncelikli onlar gelir onlar ön planda olur ben hep ezilen taraf olurum geçen ablama gittik küçük ablama annem bişey söledi ablamda susturdu ablam doğruydu çünkü ama ben öle bişey sölesem ben terbiyesiz de olurum oda olurum haddimi aşarım buda olurum sayar sayıştırır ama bunu diğer ablama neden yapmadı sustu kaldı hiçbir şey demedi
çok yazık
kız annemin çalıştığı şirkete gittim, beni buda yeni temizlik personelimiz yeni geldi diye tanıttı beni.
ben insanlarla göz teması kurup, donuk ifade ile kızıyım demiştim
ertesi haftaki tutumlarından sonra kayışlar kopmuştu zaten(evlenmeye yakındı ama)
gideyim de gör sen gününü, beni sokaktan mı aldınız gerçekten söleyin bileyim, seni anlamıyprum, psikolog psikaytriye bir yere git, biraz da benle ilgilen.... içerikli bir tartışmamız sonucu annem kabullendi ve doktora gitti.prozak kullanıyor.
not annemin iki evladı var. bir ben bir de erkek kardeşim. başka da yok.
kardeşime sorsanız annem beni daha çok seviyor, hep beni kayırıyor. bana sorsanız annem onu daha çok seviyor
(kısa cümleler kurmuş halim)
Tutabilsem kuzum yaa ama sanki üstüme üstüme geliyorlar sanki boğuluyorum bazen yaa bende artık ağzımı açmıcam kimseye hadi şunu yapalım bunu yapalım demicem:26::26::26:
Annem için bişey diyemiyorum ben yaa yengemden 'annen seni zahen doğurmayacaktı aldıracaktı' demesini duyduktan sonra annemle aramızın ii olacağını zannetmiyorum birde ablalarında senin aranda ayrım yapmıyorum diyor ama hep ayrıl yapıyor bi ben kaldım evde bekar her gün kavga her gün kavga
çok yazık
Bilmem kuzum ben ne anneme ne babama nede ablalara benzerim ne anne nede baba gözü renkli ben düşünmüyor değilim ben evlatlık olabilir miyim acaba:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?