'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

İnşallah canım yaa dediğin gibi olur o yuvayı ben kafayı yemeden kurabilirsem herşey çok güzel olacak ama dah ortada hiçbir şey yok ben bu günlerde çok doluyum yaa dokunsan ağlayasım geliyor yaa tozdan nem kapıyorum tek lafa bile gözlerim doluyo açılor çeşmeler

Canım hiç hatırlamıyorum yaa saçımı okşadığını canım kızım deyip sevdiğini dün dedi ki 5 ayın kaldı katlanmıcam sana dedi

mavişciimm kıyamam ben sana yaa...kızlar doğru söylüyor şimdi duygusalsın buaralar ondan sana böyle geliyor... bak annem bana hamileyken babamda beni istememiş.hatta annemşn kanaması olmuş hastaneye yatmış aldırcaklarmış beni annem kaçmış hastaneden aldırmıycam diye. ama şimdi ikiside üzerime çok düşüyor.zaten o yüzden evlenmemi kabullenemiyor babam. eminim annende sana çok düşkün kıyamıyordur ama evleniceksin, ayrılcaksınız diye bu şekilde yapıyordur.duygusallığını göstermek istemiyordur

greenalmond ayakkbı çoook güzeel

--
oyam özetine hayran kaldım

ben sabah doğru yere imza attım dimi . bana tarif eder misin kagıdı

O kağıdı dün bende imzaladım ,nikah işlemimizde görevli memur sözlümün arkadaşı aynı zamanda unutturuyodu imzalatmayı ben tabii ki unutturmadım bende okumadım ama imzayı bastım geçtim :) Sanırım kendi soyadımı kullanmak istiyorum yazan bir dilekçeydi

Kuzum doktora kesinlikle gitmesi lazım ama ona kalsa benim psikolojik sorunlarım var benim doktora gitmem lazım büyükbabamın ölümü bi dayımın kendi yapmasıyla sakat kalması diğer dayımın intaharı kesinlikle tedavi şart ama kabul etmiyor ya

Yemeğimi yedim geldimmm

Oyaaa bazen öyle güldürüyosun ki beni tutup sarılasım geliyo sana

Bu arada özette yerim yok beim yahu hiç bişey yazmadım ben bugün

Regl yaklaştı alınganlık tavan

greenalmond ayakkbı çoook güzeel

--
oyam özetine hayran kaldım

ben sabah doğru yere imza attım dimi . bana tarif eder misin kagıdı

kağıt boş değilse sorun yok

bana tarif eder misin kagıdı

bu soruyu bilerek sordun dimi
ne bileyim işte soyismini kullanmak istiyorsanız şuraya imza atın dedi attım
foyam meydana çıktı. aaa foyam deyince içinde oya oluyor. nasl konuyu dağıtabildim mi

hatırladığım şey sankiiiii dilekçe gibiydi. kullanmak istediğim soyadını yazdım. sonra ad soyad tc vs galiba alinin de yazmıştım :44::44::44:
aouuuuuuuuffff hatırlayamıyorum :84::84: 1 aralıktan öncesine format attım ben

Yok canım yaa ben anlamıyorum yoruldum artık gülmek istiyorum gücüm tükendi benim sizinle azda olsa avunuyorum konuşuyorum yoksa hep içime atıyorum bazen nefesim kesiliyor sanki daralıyorum düzelmez benim annem çok zor:26::26::26:

ayyy maviş içimi mahfettin oturdum ağlıyorum onca işin arasında kılavyem gözyaşı doldu yaaa annenle hiç konştnmu bu konuyu neden böyle die ben çok sorgulardım mesela böyle bişi olsaydı yaşasaydım ben hep annemi itmişmdr kimbilir annemde nasıl üzülüyordur benm tavırlarma o yüzden sende annenle konuş ne bileyim bu bnöyle olmaz anne desteksiz olmak manevi olarak hissetmemek çok kötü ve yıpratıcı olur o evde boğulur insan ben annemle 1 gün küs durayım ki beni bilir ben dururm ama annem dayanmaz ki bende üzülür çok sen annenle bir şekilde konuş mutsuz oluyorum üzülüyorum neden neden die sorgula aksi halde zorluk çekebilirsin kuzum bu tür davranışlar ilerki hayatlarda zorluklar çıkarıyor malesef

anneler evlatlarına kıyamaz. yengen sanki bir acık yakalamıs da kullanmıs gibi geldi bana :18: belki o dönem annenin yaşadıkları farklıydı bilinmez.
sevmemesinde ziyade tuhaf seyler var ama ifade edemiyorum .

Canım açık ol söle yaa yengem açık yakalamış kullanmamış annemde doğruladı seni aldıracaktım baban izin vermedi dedi bilmiyorum peki bebeklğimin neden hiç fotosu yok ablamların her anının var benim yok ben bu muymuşum diyebileceğimin

Bende drekt imzayı attım.. iyi unutmamıssın.

millet moda oldu aman yap diyor. ne alaka iş hayatında alısılmıs isim-soyisim karısıklık yasamak istemedim. hemi de 26 yıllık soyismimi cocugumu bırakır gibi bırakamazdım

yok ondan sormadım ya. :13::13::13:

yerim seni

yazı kısmı vardı .altında tablo benim ve nişanlımın kütügü... ama yazıları okumadım tabloda ilgimi cekti öyle baktım

kızlar şu soyadı olayına takıldım.

Tek kendi soyadımızı kullanabilir miyiz? yoksa iki soyadı mı oluyor?

ben uzun olmasın diye sevgiliminkini kullanırım diyordum ama tek kendi soyadımı kullanabilirsem onunkini alamayacağım.

içini rahatlatalım diye anlatıyoruz ama senin içini daha kötü hale getirmiyoruz umarım

ben önce teyzemlere anlattım durumu, hani acaba ben mi farklılık görüyorum diye. onlarda beni onayladı. evet ablamda tuhaflık var dediler.
benden önce onlar doktora gitsene diye direttiler. bende deyince tamam oldu

kız bizimkinin ablaları tanışmaya gelecek annemi arıyorum annem demez mi ki çardakta oturuyoruz. ev temizlenmemiş, ne pişecek belli değil.
vallahi koyuyor mu ne oluyor anlamamıştım. sağolsun teyzemler kuzenler halam elbirliği ile temizledik pasta börek yaptık da ağırladık insanları :18:

Tatlım ben senin için ne kadar pozitif bıcır bıcır bir kız diyordum hayatta herşey düzelir geçer öncelikle pozitif olmamız lazım bunları düşünmeyi bırak sen iyi konuş iyi düşün yolladığın enerjiler sana geri dönecek emin ol sözümede güven çünkü sen daha paynak kadar çocuksun :) Bu günler senin en güzel günlerin sevdiğinle evleneceksin kimsenin sana bu heyecanları zehir etmesinide izin verme

Yemeğimi yedim geldimmm

Oyaaa bazen öyle güldürüyosun ki beni tutup sarılasım geliyo sana

Bu arada özette yerim yok beim yahu hiç bişey yazmadım ben bugün

Regl yaklaştı alınganlık tavan
ay bilemedim gülümmmm, yazmışsındır da gözden kaçırmışımdır belki de

sar kız sarıl bana

Canım inşallah dediğin gibi olur çünkü ben çünkü artık mutlu olmak istiyorum ama annem hep engelliyor nişanlımla çıkacağım zaman babam izin vermesin diye engelliyor bende konuşmak bişey anlatmak istemiyorum herşeye engelliyor üzüyor düzeleceğini hiç zannetmem canım yaaa:26::26::26:

Canım hiç zannetmiyorum annem evlenim gidim diye gün sayıyor yaa biz sınavlarım dolayısıyla 7 haziran olacaktı neden o kadar geç dedi daha erkene alında çabuk git dedi

Canım biz annemle bi türlü konuşamıyoruz ki bi konuşmaya çalışsak direk kavgaya dönüşüyor sürekli tartışıyoruz babama kadar gidiyo tabi ben haksız gösteriliyorum babamlada aram bozuluyor kusura bakma canım seni üzmek istemezdim ama aynı şekilde benim gözyaşlarım durmuyor annem benim evlenip gitmem için gün sayıyor ne diyorsun canım

aynen bende ne kadar enerjik cıvıl cıvıl diyordum, nazar mı ettim kız seni :26:
hadi bir besleme çek herşey düzelecek de, düzelmeye umudun yoksa da düzelmezse düzelmesin de. boşveerrrrrrdim herşeyi de
yeni dünya kurucam de, işte olumlu şeyler de... 2013 enerji yılı olacakmış ya hani, enerjiler pozitif olmalıymış ,iyi düşün hadi bakalım

Canım hiç zannetmiyorum annem evlenim gidim diye gün sayıyor yaa biz sınavlarım dolayısıyla 7 haziran olacaktı neden o kadar geç dedi daha erkene alında çabuk git dedi

Canımmmmmmm

salla gitsin..

anne de bir yere kadar o zaman. sen yasayacagın güzel hayata bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…