MAvişim keşek bir anne evlatlarını asla ayırmaz diyebilseydim. Ancak diyemiyorum ama diyeceğim şey buna rağmen çok mutlu olunur ve bununla da yaşanır. Ben babamın akrabalarını sevmem,görüşmem de inan hayatımda hiçbir eksiklik hissetmiyorum. İnsanlara çok bağlanmazsan yokluklarını hissetmezsin. Belki arkadaşlar bana katılmayacaktır ama bazen böylesi gerekebiliyor. Seni mutsuz edene, o kadar önem vermeyeceksin.
Dediğim gibi kişisel bir farklılık olabilir, sen de onları hayatının merkezinde tutmazsın,evlenince bir yuvan ve çocukların olunca ailen onlar olacak ve çok mutlu olacaksın
ablalarınla olan kıyaslamasını bosver kuzum sen hasta olunca basında hiçmi beklemedi hiç mi sacını oksayıp opmedi ne bilim anne sonucta sen bole anlatınca gozumun onune dizilerdeki romanlardaki katı yurekli uvey anne portreleri geldi
gercekten bole bi durum varsa ben gider acıkca sorardım derdiniz nedir ben evlatlık mıyım ne oluyor diye?
greenalmond ayakkbı çoook güzeel
--
oyam özetine hayran kaldım
ben sabah doğru yere imza attım dimi . bana tarif eder misin kagıdı
kız annemin çalıştığı şirkete gittim, beni buda yeni temizlik personelimiz yeni geldi diye tanıttı beni.
ben insanlarla göz teması kurup, donuk ifade ile kızıyım demiştim
ertesi haftaki tutumlarından sonra kayışlar kopmuştu zaten(evlenmeye yakındı ama)
gideyim de gör sen gününü, beni sokaktan mı aldınız gerçekten söleyin bileyim, seni anlamıyprum, psikolog psikaytriye bir yere git, biraz da benle ilgilen.... içerikli bir tartışmamız sonucu annem kabullendi ve doktora gitti.prozak kullanıyor.
not annemin iki evladı var. bir ben bir de erkek kardeşim. başka da yok.
kardeşime sorsanız annem beni daha çok seviyor, hep beni kayırıyor. bana sorsanız annem onu daha çok seviyor
(kısa cümleler kurmuş halim)
greenalmond ayakkbı çoook güzeel
--
oyam özetine hayran kaldım
ben sabah doğru yere imza attım dimi . bana tarif eder misin kagıdı
bana tarif eder misin kagıdı
mavişimmm bence sen bu ara duygusalsın ya ondan da böyle geliyor
zaten çocukları varmış neden evlatlık alsınlar ki
öyle düşün
bazı ailelerde o oluyor ne yazık ki
sevgilerini gösteremiyorlar
devamlı zıtlar
insna içinde rezil ediyorlar falan
ilk nişanlandığımda annem öyleydi
beni her gittiğimiz yerde küçümserdi
artık insanların yanında bile ağlıyordum
dayanamıyordum
amcamlar falan bizde kalsın bi süre dediler
işin boyutu değişiyordu
sonra artık ne oldu anlamadım ama
normale döndü
şimdiiyiyiz
seninki de evlenince düzelir bence
şimdi evleneceksin ya
sanki onları terk ediyorsun gibi bir düşünceye kapılmış olabilir
anneler evlatlarına kıyamaz. yengen sanki bir acık yakalamıs da kullanmıs gibi geldi bana :18: belki o dönem annenin yaşadıkları farklıydı bilinmez.
sevmemesinde ziyade tuhaf seyler var ama ifade edemiyorum .
O kağıdı dün bende imzaladım ,nikah işlemimizde görevli memur sözlümün arkadaşı aynı zamanda unutturuyodu imzalatmayı ben tabii ki unutturmadım bende okumadım ama imzayı bastım geçtim :) Sanırım kendi soyadımı kullanmak istiyorum yazan bir dilekçeydi
kağıt boş değilse sorun yok
bu soruyu bilerek sordun dimi
ne bileyim işte soyismini kullanmak istiyorsanız şuraya imza atın dedi attım
foyam meydana çıktı. aaa foyam deyince içinde oya oluyor. nasl konuyu dağıtabildim mi
hatırladığım şey sankiiiii dilekçe gibiydi. kullanmak istediğim soyadını yazdım. sonra ad soyad tc vs galiba alinin de yazmıştım :44::44::44:
aouuuuuuuuffff hatırlayamıyorum :84::84: 1 aralıktan öncesine format attım ben
Kuzum doktora kesinlikle gitmesi lazım ama ona kalsa benim psikolojik sorunlarım var benim doktora gitmem lazım büyükbabamın ölümü bi dayımın kendi yapmasıyla sakat kalması diğer dayımın intaharı kesinlikle tedavi şart ama kabul etmiyor ya
Yok canım yaa ben anlamıyorum yoruldum artık gülmek istiyorum gücüm tükendi benim sizinle azda olsa avunuyorum konuşuyorum yoksa hep içime atıyorum bazen nefesim kesiliyor sanki daralıyorum düzelmez benim annem çok zor:26::26::26:
ay bilemedim gülümmmm, yazmışsındır da gözden kaçırmışımdır belki deYemeğimi yedim geldimmm
Oyaaa bazen öyle güldürüyosun ki beni tutup sarılasım geliyo sana
Bu arada özette yerim yok beim yahu hiç bişey yazmadım ben bugün
Regl yaklaştı alınganlık tavan
haydaaaaaa
yengendeki düşüncesizliğe bakılırsa öyle bir şey olsa 'seni doğurmak istemedi' değil de 'sen evlatlıksın zaten' derdi(yengene istemeden de olsa kızdım kusuruma bakma)
bence ablanlar evli ya hani onlara karşı farklı bir bakışı vardır. ananemde teyzeme yapardı.teyzem 22 yaşında evlendi, ananemden kaçmak için.
ananemle tarzları uyuşmuyordu. ananem hanım hanım becerikli biri olsun istiyordu, teyzemse uçarı kaçarı biriydi
ananemin gözünde sanki komşu kızı gibiydi. hal böyle olunca benim dünyam dediği odasından çıkmazdı. evlendi barklandı. şimdi ise ananem onun ağzının içine bakıyor,
aaa gerçekten öyle miymiş. bey bey bak bizim kız böyle dedi öyle yapalım diyor.
nerdeeeeeee anneannem teyzemi dinleyecek... sanırım evlendiği için farklı bir gözle bakıyor artık.
bence düzelicektir emin olannen seni sevmez olur mu ki hiç
mavişciimm kıyamam ben sana yaa...kızlar doğru söylüyor şimdi duygusalsın buaralar ondan sana böyle geliyor... bak annem bana hamileyken babamda beni istememiş.hatta annemşn kanaması olmuş hastaneye yatmış aldırcaklarmış beni annem kaçmış hastaneden aldırmıycam diye. ama şimdi ikiside üzerime çok düşüyor.zaten o yüzden evlenmemi kabullenemiyor babam. eminim annende sana çok düşkün kıyamıyordur ama evleniceksin, ayrılcaksınız diye bu şekilde yapıyordur.duygusallığını göstermek istemiyordur
ayyy maviş içimi mahfettin oturdum ağlıyorum onca işin arasında kılavyem gözyaşı doldu yaaa annenle hiç konştnmu bu konuyu neden böyle die ben çok sorgulardım mesela böyle bişi olsaydı yaşasaydım ben hep annemi itmişmdr kimbilir annemde nasıl üzülüyordur benm tavırlarma o yüzden sende annenle konuş ne bileyim bu bnöyle olmaz anne desteksiz olmak manevi olarak hissetmemek çok kötü ve yıpratıcı olur o evde boğulur insan ben annemle 1 gün küs durayım ki beni bilir ben dururm ama annem dayanmaz ki bende üzülür çok sen annenle bir şekilde konuş mutsuz oluyorum üzülüyorum neden neden die sorgula aksi halde zorluk çekebilirsin kuzum bu tür davranışlar ilerki hayatlarda zorluklar çıkarıyor malesef
Tatlım ben senin için ne kadar pozitif bıcır bıcır bir kız diyordum hayatta herşey düzelir geçer öncelikle pozitif olmamız lazım bunları düşünmeyi bırak sen iyi konuş iyi düşün yolladığın enerjiler sana geri dönecek emin ol sözümede güven çünkü sen daha paynak kadar çocuksun :) Bu günler senin en güzel günlerin sevdiğinle evleneceksin kimsenin sana bu heyecanları zehir etmesinide izin verme
Canım hiç zannetmiyorum annem evlenim gidim diye gün sayıyor yaa biz sınavlarım dolayısıyla 7 haziran olacaktı neden o kadar geç dedi daha erkene alında çabuk git dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?