'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Evet bunu bende dile getirecektim.

bu konuda çok haklısınız büyükler hep o konuda öğütlerler zaten ailenizin sırrını eşinize vermeyin diye. dünya hal hakkaten de belli olmaz.. Allah korusunn

Tabi canım anlat zevkle dinler ve tavsiyelerinize uyarım inşallah canım yaa derim çok mutluyum yazarım buraya boşuna üzülmüş gözyaşları dökmüşüm:26::26::26:

ceren arkadaşız ama ben neden göremiyorum sadece kavanoz kapağını görüyorum

Amin canım inşallah yaa yok anlatmam yaa yansıtmamda çünkü haklısım evlendikten sonra daha farklı olabilirler yüzüme vurabilir anlatmam:26::26::26:

bi tek o var zaten canım

kapaktaki elbise nişanlıgının aynıymış

Bende gerçek resim arıyorum Güzelmiş cnm modeli güle güle giy Keşke bende böyle bi elbise alsaydım nişanlığım kabarıktı gelinlik gibi Ogün giydim bidaha da asla giyemiycem

Gelinciklerim benim moralim bozuk olabilir ama bu şarkı benden sizlere gelsinnn herkesin içi kıpır kıpır olsunn,hadi buyrun dinleyin..
[video=youtube;qTIyTBz3po8]http://www.youtube.com/watch?v=qTIyTBz3po8[/video]

aaa topiclerrmii birleştiiiiiiii :)) hadi gözümüz aydın geçmişi okumam imkansız sanırımmmm :)) sayfalar uçmuuşşşş
gizzzz şafakk 2 diyo yaa şakaa gibiii kavuşuosunuzz hadii kuşuummm çağloşumm senindeee azıcıkk kaldikiiiiiiiiii
ben yine 1 haftalık şafağa girdim memleketine gitti aşkoşş
herkez iyidirr umarımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…