Siboşşşşşşşş ballı lokumuuummmmmm:119:
Tamam canım elimden geleni yaparım:26::26::26:
canım sıkıldı
nerelerdesinizniye sustunuz
wallahi yaa sabah takip edemiyodum Deminden beri sayfa güncelliyorum yazan yok
Bu arada kızlar ben bu akşam iş çıkışı gelinlik provasına gidiyorum inşallah çok güzel olur gelinliğim
Bu arada kızlar ben bu akşam iş çıkışı gelinlik provasına gidiyorum inşallah çok güzel olur gelinliğim
okuyamayanlara
Previously on topic
Gelen herkes konuların uzayıp gitmiş olmasından şikayetçi.
lazer de ıpl yöntemi geçici lazer veya modern ağda olarak anılıyormuş,
Allegria saç provası yaptırdığı gün gelinlik giyip fotoğraf çektirmeyi düşünüyor. Kv ile arasından suyu bırak hava sızmıyor. En son ki olay, kv sinde gördüğü bir kremi kv si çaktırmadan çantasına atmış. waaaaoooouuuuuwwww
Giz ise kına günü hem saç provası yaptırmayı ve fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünüyor, o saç ile kınayı da çıkaracak
xcvbnm nişanlısının kendisinden habersiz kredi çekmesine hala bozuk atıyor, enişte mail atmış ama özür dilememiş.
Biz de kredi çektiği için değil de haber vermediği için, kuracağı yeni yuvayı düşünmediği için, ileride de bu tarz borçlar yapabilir mi acaba diye arkadaşımızı oy çokluğu ile destekliyoruz. (5759sonundan 5763e arasını atlayabilirsiniz )
Cookie_Dough kına da iki kıyafet giyecekmiş, biri minik gelinlik (kısa gelinlik) diğeri yeşil sultan kıyafeti olacakmış
Beynelminel [/B] ile nişanlısı birbirlerine isimle hitap etmiyorlarmış,enişte pek romantik değilmiş. :26:
Turquaz ece ve donukpudra da sadece kızgınken isim kullanırlarmış , anlaşılan genelde kızgınken isimler kullanılıyor
lajoie evlilik teklifini asosta almış. Ve fotoğraf çekimini yaptırmak için bir hafta on gün önce assosa gidip çekim yaptıracakmışlar
enginerelif saklandığı yerden çıkmış, meğer eğitimdir, işler güçler derken gelememiş :26::26:
donukpudram hala ama hala isimleri karıştırmakta, bana verilen kod adı bile yanlış kullanıyor.düğün heyecanına veriyoruz.
Ayrıca hanımefendi iki soyisim kullanmak için nikah başvurusu sırasında dilekçe vermeyi unutmuştu, ama bugün tekrardan gitti ve dilekçesini verdi. Tabi içinde ne yazıyordu okumayı unutmuş, Leyla hatun
ece 5754. Sayfada kına kıyafetleri koydu, şahsen ben yeşilleri çok beğendim.
Turquaz da 5457. Sayfada bir kınalık fotoğrafı koydu… rengi hoş ama göğüs kısmı kötü olduğuna oy çokluğu ile karar verdik. :100::100:
gulhdeinn merhaba dedi gitti
pamukprenses telefon alacak ama her kafadan başka ses çıktığı için karar kılamıyor. İphone 5 ile başlayıp Nokia 3210 ile sonlandıracak gibi
LaViNNia_çeyiz alışverişinde ama sözlü nişanlı değilmiş.
Kardelen in kp olmadığı için amca işi ele almış, oda biraz tuhaf ve yavaşmış. Mavişimiz evde de sorunlar yaşadığı için duygusala bağlıyor ama hepsi düğün stresi
aşkooooo konuşamadıkk bugünnn eksik hissediyorum kendimiiişimdi yine çıkorrumm lanet olası işler beni beklerr
dünyanınnnn en şom ağızlı insanı olarak karşınızdayım
lütfen tebrik edin beni yaaaa
dün deşifre muhabbeti olunca
ben deşifre olmadım
olmam vs vs dedimmm dedimmm dedimmm
ve de 24 saat dolmadan
deşifre oldum
hemde çok aşırı alakasız birine
çok canım sıkıldı yaaaa
kazen e mesaj atcam eğer kabul ederse bu üyeliğimi dondursun ya da dursun farketmez yeni üyelik açıp devam edicem :18: :18:
aslında sıkıntılı olan tek şey
eski nişanla alakalı yazdıklarım
nişanlım zaten biliyor ama
onun çevresinin her detayı bilmesini istemiyorum ğufsssssss
Yogunum,yorgunum ve canım sıkıldı ve amirimle tartıştım
dünyanınnnn en şom ağızlı insanı olarak karşınızdayım
lütfen tebrik edin beni yaaaa
dün deşifre muhabbeti olunca
ben deşifre olmadım
olmam vs vs dedimmm dedimmm dedimmm
ve de 24 saat dolmadan
deşifre oldum
hemde çok aşırı alakasız birine
çok canım sıkıldı yaaaa
kazen e mesaj atcam eğer kabul ederse bu üyeliğimi dondursun ya da dursun farketmez yeni üyelik açıp devam edicem :18: :18:
aslında sıkıntılı olan tek şey
eski nişanla alakalı yazdıklarım
nişanlım zaten biliyor ama
onun çevresinin her detayı bilmesini istemiyorum ğufsssssss
İki gündür ilk defa sessizlik oldu topikte ne oldunuz kızlarrrr :)
bu arada arada benim beğendiğim bindallı kaynadı bir daha yorum isteyeyim. Turkuaz rengi bakıcam bende karar verdimmmm
Eki Görüntüle 606904 Eki Görüntüle 606905
https://www.facebook.com/pages/modagaleri/229662460417623
Burda da güzel örnekler var fikir olsun herkese...
Alıntı bskn kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
okuyamayanlara
Previously on topic
Turquaz da 5457. Sayfada bir kınalık fotoğrafı koydu rengi hoş ama göğüs kısmı kötü olduğuna oy çokluğu ile karar verdik.
aynen yaaaa
hayrıdrı :26:
geçmiş neden geçmişte kalmaz ki
5457. syfadakini de sen koymuştun dimi :44::44:
bu bence on numara
ay bende yarın size kendi kınamdaki fotomu göstereyimmmm
aynen yaaaa
hayrıdrı :26:
geçmiş neden geçmişte kalmaz ki
gülçin bennn çok beğendim hatta hürronun eflatın veee başka bir turkuaz modeli vardı bide ben mahininkinde beğendim hatta mahininklerde çok güzel oluyor ben bir bakayım arşivime avrsa eklicemmmm bunları diken yerler vardır dimi canım
Merhabalar
Arada sırada buraya uğrayıp çok kalabalık olduğundan konuları takip edemediğimden yakınıp yakınıp kaçıyorum
Yine o günlerden birisi..
Velhasıl kelam, güzel bir sohbet dönüyor bazı fikirlerden yararlanıyorum doğrusu.
Ama yine de çok kalabalık
Hoşgeldin evet baya kalabalığız ama ne güzel sohbet oluyor sende katıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?