ezgim açık olmazmmııı kuzummm
sağolun kuzular. benim sevdicek beni kandırıyor demek kicanım sadece pazar günü kapalı oluyo
geçmişi okurkene şu paylaşayım kına mekanı için kayınpederim görüşmeye gitmişti
bize söylenenin 300 tl aşağını söylediler onaaaa
çok mutluyumkaparo verdim bugün orasını ayarladık böyleceeee
bir de bindallılarım bugün resmen kiralandı, kadın iki tane taç hediye etmiş onları görmedim
bi ara bakıcamm
ohhh sağol
sağollll canımmmmmbeğenmenize seviniyorum daha güzelleri senin/sizlerin evinde olsun inşallah
ayrıca evet artık kartalda oturuyorum
sağolun kuzular. benim sevdicek beni kandırıyor demek kikalabalık yerleri hiç sevmezde beyimiz ne zaman kapalıçarşıya gidelim desem aşkım orası cumartesi kapalı oluyor çoğu dükkan diyor.
özgemmmm hayırlı uğurlu olsun canımmm
Okurken benim bile kafam karıştı gizemmm senin be halde olduğunu düşünemiyorum
Kınayı bizde mekanda yaparız cnm yarı düğün gibi olur diye düşünüyorum nişan için o kadar kalabalık istemiyorum ben...evde yaparız açık büfe gibi masanın üzerine çeşitleri hazırlarız diye düşünüyorum, herkes tabağına alır her istediğini....
Ağzından bal damlıyor umarım yaaaa inşallah daha aksilik çıkmaz gerçi hala maaşını alamadı, işinden memnun değil ama
ohhh sağol
sağollll canımmmmmbeğenmenize seviniyorum daha güzelleri senin/sizlerin evinde olsun inşallah
ayrıca evet artık kartalda oturuyorum
hmm pek bi yakınmışızz
gizimmm sağol canımm en yakın zamanda kandıracağum benimkinii
pazar günü karşıdaydık yine .kuzu gibiydi nereye istesem oraya götürdü benii canını sevdiğimm
geçmişi okudum kii okudum kiii
evet fotosunu koyduğum bindallılar kuzularrr
kına tarihim de 20 haziran kısmetse
tüm geçmişi okuduğuma göre artık çıkabilirim
herkese iyi akşamlarrrr hepiniz çok iyi olunn
özellikle mavişim, sen hep cıvıl cıvıl ol emi hiçbirimiz kıyamayız sana
iyi akşamlar canlar fikri olanlar masa örtüsüyle ilgili çizittiriverin bi kaç cümle yarın okurum artık
koptum yaaa
iki gün değil de 15 gün girmezsen birisi evlenecekşimdiden aklında olsun
bizde böyle başladık, sende gel aramıza bak sonra müptelası oluyor insan
hem ben sana özet geçerim bildiğim kadaryla
işler biranda yıgıldı ve resmen altında kaldım yetmedi eve de iş getirdim
gecmişi okuyamadım ama özgişim mekanını ve bindallarını gordum hayırlı olsun kusum darısı basıma ben de aradan cıkarsam iyi olcak
pelommm fıstıklı limonatammm sen mamişler yemeye mi gidiosunnnn kayınnannişeeee cuval da giysen prensessin biliosun hiç dusunmene gerek bile yok ki
mavişimm daha iyi hissetmene sevindim kusummm hep böyle ol takılma hiçbişeye su dugunleri bi atlatalım her sey mukemmel olcak Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?