'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ezgim açık olmazmmııı kuzummm

canım sadece pazar günü kapalı oluyo
sağolun kuzular. benim sevdicek beni kandırıyor demek ki kalabalık yerleri hiç sevmezde beyimiz ne zaman kapalıçarşıya gidelim desem aşkım orası cumartesi kapalı oluyor çoğu dükkan diyor.

özgemmmm hayırlı uğurlu olsun canımmm

ohhh sağol

sağollll canımmmmm beğenmenize seviniyorum daha güzelleri senin/sizlerin evinde olsun inşallah

ayrıca evet artık kartalda oturuyorum

Evin çok güzel sende çok güzel bir gelin olmuşsun :) Darısı başımıza cnm...

Özgecim hayırlı olsun bindallıların :)

Ama cumartesileri çooook kalabalık oluyor cnm ya insan bunalıyor valla...

ayyyy ayyy olurmu öle şey dua edicemmmm evlenin artık sıra bize gelsin :))))))

canım bende karmakarışık hallerdeyim nişanı bir tanıtığımızın havuzlu büyük bir vi var onun bahçesinde bile açık büfe akrabalarla yapabilirz vallla bende sıkıntya koşturmaya gelemem gibi düşünüyorum

olucak olucak gülçincim sabret

ezgimmmmm pazarda bazı mağazalar açık benmki gitmeden önce biz eminönüne cumrtesi gitmiştik bide gülhane sarayburnu tarafında çay içmiştik hava güzel olursa çay için oralar harika canım biz gürültüden uzaklaşıyor o tarafa gidince :)

özgemmm maşalllah size çok sevindim canım kayınbabişte daha ucuza yapmış taçlarında merak ettik tkaıp fotolarını koysana ayyy ne meraklıyım :)

ohhh sağol

sağollll canımmmmm beğenmenize seviniyorum daha güzelleri senin/sizlerin evinde olsun inşallah

ayrıca evet artık kartalda oturuyorum

hmm pek bi yakınmışızz
gizimmm sağol canımm en yakın zamanda kandıracağum benimkinii
pazar günü karşıdaydık yine .kuzu gibiydi nereye istesem oraya götürdü benii canını sevdiğimm

hmm pek bi yakınmışızz
gizimmm sağol canımm en yakın zamanda kandıracağum benimkinii
pazar günü karşıdaydık yine .kuzu gibiydi nereye istesem oraya götürdü benii canını sevdiğimm

sen nerelerdesin bebek, atla gel börekler açayım sana

özge hayırlı olsunn tam tarh ne zaman kuzu. rabbim mutlu huzurlu olmayı sana ve tüm gelinciklere nasip etsin

sevgili kızçeler size bir adet sorum olacak
hani yemek takımları oluyor ya,daha doğrusu masa örtüsü ve peçeteleri falan
bu takımı almak elzem mi:26:
eger öyleyse kaç kişilik almalı?
6,8,12 kişilik olanları var ama:44:

size birde örnek eklim pek bi beğendim ben bunu

evim nette 146,90 şu anda fiyatı
8 kişilik yazıyor ve masa örtüsünün ölçüleri şöyle 165x230cm uygun mu sizce
mobilya alırken açılıp kapanan bi masa alınsak naparız

geçmişi okudum kii okudum kiii
evet fotosunu koyduğum bindallılar kuzularrr
kına tarihim de 20 haziran kısmetse

tüm geçmişi okuduğuma göre artık çıkabilirim
herkese iyi akşamlarrrr hepiniz çok iyi olunn
özellikle mavişim, sen hep cıvıl cıvıl ol emi hiçbirimiz kıyamayız sana

Kuzum ya ben hep cıvıl cıvıl olmaya çalışıyorum ama engelliyorlar beni yaa o zaman tüm pozitif enerjim gidiyor ama bugün sizinle bol bol pozitif enerji yükledim kendime kendimi kötü hissettiğimde sizleri düşünüp iyi olacam kiymayin paynak kaday çocuka seviyorum sizleri hemide cook seviyorum iyiki varsınız iyiki tanımışim sizi

iyi akşamlar canlar fikri olanlar masa örtüsüyle ilgili çizittiriverin bi kaç cümle yarın okurum artık

iyi akşamlar canlar fikri olanlar masa örtüsüyle ilgili çizittiriverin bi kaç cümle yarın okurum artık

Ben de aldım 12 kişilik olanında ki benim nişanlımın tarafı oldukça kalabalıklar. ben çeyiz ürünleri satan bi yerden gri tonlarında bi takım almıştım peçeteleriyle falan. 40 TL idi. ben masa örtüsüne çok fazla vermeyi istemiyorum ilerde bi kaç tane daha alıp değişikli kullanırım diye düşünüyorum. Gene de siz bilirsiniz. Masanız belli olunca da alabilirsiniz aslında..

Teşekkür ederim, sevinirim..
Sen şimdi bu yazdığımı görebilecek misin merak ediyorum

işler biranda yıgıldı ve resmen altında kaldım yetmedi eve de iş getirdim

gecmişi okuyamadım ama özgişim mekanını ve bindallarını gordum hayırlı olsun kusum darısı basıma ben de aradan cıkarsam iyi olcak

pelommm fıstıklı limonatammm sen mamişler yemeye mi gidiosunnnn kayınnannişeeee cuval da giysen prensessin biliosun hiç dusunmene gerek bile yok ki

mavişimm daha iyi hissetmene sevindim kusummm hep böyle ol takılma hiçbişeye su dugunleri bi atlatalım her sey mukemmel olcak Allahın izniyle

Elimden geldiği kadar iyi olacam sizlerle kuzum evet hayırlısıyla şu düğünleri bi atlatalım hepimiz rahata erecez güzel mutlu şeyler yazacaz burayaa

Bu arada iş konusunda da Allah kolaylık versin kuzum hemen bitir rahat rahat dinlen inşallah

Son düzenleme:
Bendeee geldimm kizlaarrrr :)3: bendeeee 2013 geliniyimmm :) 1 eyluldee kismetse :)) yer tutuldu gelinlige karar verildi ceyizlerde alinmayaaa baslandi o zamannnn gecsinn zaman :)

Günaydın canlar günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı stressiz mutlu huzurlu güzel işler
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp bi yandan işe giden bi yandan servise yürüyüp bi yandan da KK ya yazanlara artı her sabah karşılaştığı mahalle sakini birgün o elindeki telefonla çukura düşecen deyip benimde bişey olmaz dediğim yoldan GÜNAYDİN
Sonram sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyanınca okuyacaklara GÜNAYDİN
Vee son olarak çalar saatini 5 dk daha 5 dk daha uyuyum deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip yataktan fırlayarak kalkıp koştur koştur hazırlanıp işe yetişmeye çalışanlara GÜNAYDİN
Yani kısacası bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDİN GÜNAYDİN size
En tatlı sabahlar Mavişle başlar Mavişli sabahlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…