Kızmam canikocancanımBende özlüyoruuummm
Kızlar öğleden sonra kulak burun boğaz doktoruna ve göz doktoruna gidicem. Kulağımın içinde 1 haftadır beze gibi bişey var. :26: Kendimi hiç önemsemiyorum, işim kadar değer vermiyorum sağlığıma Allah kahretsinki! Konuştum öğleden sonra için izin aldım.. Doktora çıkıcam.
Bana kalırsa kulağımdaki beze strese bağlı oluştu son zamanlarda işyerinde güzel vakit geçirdiğim söylenemez çünkü... Neyse gidelim bakalım görücez.
günaydın ciceklerim bitki örtülerimmmmmmmm
Gülçinim günaydınn
Eveeet bu nevresimden bende var.. Kalitesi mü-kem-mel! Canlı renkleri seviyosan soluk kalabilir ama bence harika bi nevresim ve dokusu çok güzel.. Kesinlikle daha fazlasını hakediyor!
Kızlar öğleden sonra kulak burun boğaz doktoruna ve göz doktoruna gidicem. Kulağımın içinde 1 haftadır beze gibi bişey var. :26: Kendimi hiç önemsemiyorum, işim kadar değer vermiyorum sağlığıma Allah kahretsinki! Konuştum öğleden sonra için izin aldım.. Doktora çıkıcam.
Bana kalırsa kulağımdaki beze strese bağlı oluştu son zamanlarda işyerinde güzel vakit geçirdiğim söylenemez çünkü... Neyse gidelim bakalım görücez.
Günaydın aslım benden ne olur ona sen karar ver esmer, minyon, kısa ve birde suratsız
pelinimmm bana özelden mailini atar mısın? yokmuş bende yeni farkettim, faceden ulaşıyorum diye almamışım sanırım :26: bu arada geçmiş olsun kuşumm, g,t doktora ihmal etme.
haticeciğim epeydir görmüyordum seni, sanırım nişanına az kalmış. hayırlısı olsun şimdiden.
opracığımm hoş geldinnn
pek okuyamadım geçmişi, gözüme çarpanlar bunlar. herkes iyidir inşallah.
süs bitkisi
Maviş senden korkulur bizde bu hafta sonu ailelerle altın alışverişine çıkacağızCanlar bu arada ben geçen gün sevdiceğime demiştim yaa bi iğne bile eksik olursa evlenmem diye bizimkisi dün akşam biz babaannemlerdeyken aradı konuşalım diye bende amcası mutfağın balkonunu içeriye aldırmak için bugün birini ayarlayacak ölçü alacaklar inşallah kafalarına damn etti başlıyoruz bi şeylere benimkinin gözü korktu sanırım
Güanydın kuzumTümmmm gelinciklere günaydınnn bi haftanın da sonuna gelmiş bulunmaktayız çok şükür
Özgişimmm kuzum gitsin eniştecik yaa o senden başka kimseye bakmaz bile emin ol buna ben sana nasıl baktığını gördüm eniştenin o seni çok seviyoo bunları geçir aklından sürekli olumsuz şeyler düşünme olur mu ?
Pelottt geçmiş olsunnn doktordan dönüşte bize de yaz sonucu lütfen :26:
Kızlar dün sevgilicikle karara vardık,ailesine de açmış ikinici dönem isteme ve nişanı yapıyoruz.
2013 Sonbahar,yetişmezse 2014 Şubat gibi de düğünü inşallah
Kızlar dün sevgilicikle karara vardık,ailesine de açmış ikinici dönem isteme ve nişanı yapıyoruz.
HAyırlı olsun zehraKızlar bu arada ben dün akşam telefonu aldım.. pazar günü gidip teslim alıcaz sevdicekle beraber
Günaydın milleeeeeeetttttttttt
Bugün yine Cuma ve yine bir haftadan daha kutuluyoruuuuuuuuuuuzzzzzzz
Gizim ve Özgem için bugün askercikleri döndüğünden bayram günüüüüü
Nurayııımmm da hoşgelmiiiiiişşş
Bende nişan için davetiye bakıyom yavaştan
Acaba nişan davetiyelerini hangi taraf alıyo kiiii:26:
Bi el atıverin bana bakem
canım hayırlı olsunayyy günler gelsede bizde nişanı düğünü yapsak sıkıldım beklemekten
lavinna tebrik ederim
hayırlısı olsun
canım hayırlı olsunayyy günler gelsede bizde nişanı düğünü yapsak sıkıldım beklemekten
Ben bişey anlamadım uygulamadan
iyi ce düzelince bir daha indirim yaa
abone olduğum konuları falanda silmişim zaten
Kızlar bu arada ben dün akşam telefonu aldım.. pazar günü gidip teslim alıcaz sevdicekle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?