'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızma peluşum paynak kaday çokucum ben
Kuzum git doktora ihmal etme yaa işin hayatından kıymetli değil kıyamam sana inşallah bi problem çıkmaz:26::26::26:

Sanada günaydın pelincim, teşekkür ederim yorumun için valla sizin zevkinize güvendiğim için bende hazır indirim varken kaçırmayayım dedim :))

Sağlığını ihmal etme bencede strestendir hem düğün hazırlıkları hem iş stresi... Dikkat et kendine cnm.

Tümmmm gelinciklere günaydınnn bi haftanın da sonuna gelmiş bulunmaktayız çok şükür

Özgişimmm kuzum gitsin eniştecik yaa o senden başka kimseye bakmaz bile emin ol buna ben sana nasıl baktığını gördüm eniştenin o seni çok seviyoo bunları geçir aklından sürekli olumsuz şeyler düşünme olur mu ?

Pelottt geçmiş olsunnn doktordan dönüşte bize de yaz sonucu lütfen :26:

Canlar bu arada ben geçen gün sevdiceğime demiştim yaa bi iğne bile eksik olursa evlenmem diye bizimkisi dün akşam biz babaannemlerdeyken aradı konuşalım diye bende amcası mutfağın balkonunu içeriye aldırmak için bugün birini ayarlayacak ölçü alacaklar inşallah kafalarına damn etti başlıyoruz bi şeylere benimkinin gözü korktu sanırım

pelinimmm bana özelden mailini atar mısın? yokmuş bende yeni farkettim, faceden ulaşıyorum diye almamışım sanırım :26: bu arada geçmiş olsun kuşumm, g,t doktora ihmal etme.

haticeciğim epeydir görmüyordum seni, sanırım nişanına az kalmış. hayırlısı olsun şimdiden.

opracığımm hoş geldinnn

pek okuyamadım geçmişi, gözüme çarpanlar bunlar. herkes iyidir inşallah.

Günaydın milleeeeeeetttttttttt
Bugün yine Cuma ve yine bir haftadan daha kutuluyoruuuuuuuuuuuzzzzzzz
Gizim ve Özgem için bugün askercikleri döndüğünden bayram günüüüüü
Nurayııımmm da hoşgelmiiiiiişşş

Bende nişan için davetiye bakıyom yavaştan
Acaba nişan davetiyelerini hangi taraf alıyo kiiii:26:
Bi el atıverin bana bakem

geçmişi tama okumadım .

--

pelin gecmiş olsun

--

maviş iyi yapmıssın korku bazen işe yarıyor demek ki .

Kızlar dün sevgilicikle karara vardık,ailesine de açmış ikinici dönem isteme ve nişanı yapıyoruz.

2013 Sonbahar,yetişmezse 2014 Şubat gibi de düğünü inşallah

Son düzenleme:
Ben bişey anlamadım uygulamadan
iyi ce düzelince bir daha indirim yaa
abone olduğum konuları falanda silmişim zaten

Evet canım inşallah olsun resimleri paylaşırım sizinle

Biblo diye seviyorlardı şimdiyse süs bitkisi hehehheh ilginç lakablarım var yauf :13:

Maviş senden korkulur bizde bu hafta sonu ailelerle altın alışverişine çıkacağız

Güanydın kuzum

valla hayatı kaliteli yaşamak istiyorsan sağlığpına dikkat etmelisin.
PElin insan kendine bakmadı mı kimse ona bakmaz unutma

Kızlar dün sevgilicikle karara vardık,ailesine de açmış ikinici dönem isteme ve nişanı yapıyoruz.

İnşallah gönlüne göre olur

Kızlar bu arada ben dün akşam telefonu aldım.. pazar günü gidip teslim alıcaz sevdicekle beraber
HAyırlı olsun zehra

Canım ben davetiye bastırmayı düşünmüyorum.
Gereksiz masraf gibi geliyor mesaj, mail atacağım. bildireceğim yeri herkeside ararım diye düşünüyorum.
Tabi ben çok kalabalık olmayacağım için böyle rahatım. Aile ve çok sevdiğimiz arkadaşlarımızla olacağız.

canım hayırlı olsun ayyy günler gelsede bizde nişanı düğünü yapsak sıkıldım beklemekten

bence deeeeeeeeeeee

Ben bişey anlamadım uygulamadan
iyi ce düzelince bir daha indirim yaa
abone olduğum konuları falanda silmişim zaten

evettt umarım güncellenir de rahat kullanım sağlanır.
ben ne kadar zor olsa da kullanıyorum

off üstümde bir miskinlik bir tembellik var sormayın gitsin. şöyle bir yere kıvrılıp yatsam ne iyi olur

Kızlar bu arada ben dün akşam telefonu aldım.. pazar günü gidip teslim alıcaz sevdicekle beraber

karşılaştığımızda mutlu sona ulaşmaya gidiyodun demek ki zehroşum
hadi hayırlu uğurlu olsunnn

aaaa çok sevindim lavinimmm
harika bi haber bu, çok hayırlı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…