canım yaa annen kıskanıyor üzülüyor falan mı acaba :26:
Minnoş kayınkalidenle aran nasıl? Acaba aranız şöyle bal gibi olsa annen kıskanıp 'ben doğurup büyüttüm ellere evlat oldu'deyip kıskanıp kendine çeki düzen verir mi?
Kayınannişle aram iyi maşallah kuzum beni çok sever ve her şekilde sevgisini gösterir sarar öper sürekli yanında oturim ister ama annem kıskanmaz be kuzum yok nerde gidince göbek atacak kurtuldum diye
Günaydın kızlar..
Kasvetli bir sabah, ama yine uyanmak zorundayızVe cumartesi çalışanlar olarak bence cok tatlıyız (kendimi nasıl motive edebilirim? )
Plum canım gelinliğin çok farklıymış. Sade, kabarık hoş bi model. Belden inen kısmı oyle guzel oturmus ki üzerine, çok yakıştırdım.Göğüs dekoltesi konusunda arkadaslarla hemfikirim, bana fazla geldi biraz, ama senin tercihindir kuzum Yakışmış... :123:
Nie sen bizle olmak istemionn :26: sen bizi beğenmiyonmuu
foto makinesini getirdim bile yanımdaaa bol bol fotolucam bugünn
berfoo sağol kuzum inşallah onaylanırsa alıcam telefonu
Plum gelinlik banada açık geldi tatlım yani ben gelinlikte dekolteyi fazla sevmediğim için açık geldi ama onun dışında güzel beğendim
Boşver o zaman sen de evlenince annele samimi olmazsın olur biter.
Sıkma kendini.
Zaten biz çıplaklar kaç kişi kaldık ki
kuzum günaydınnnn
nasıl yağmur yağıo ölee yaa ordada yağıyor muuu :26:
Benim neyim eksik dedim.Günaydın laviiiim
Günaydın miniimin aşkımın fındık kurdu
cumartesi çalışmak farkımızdır
Şu soğuk kış günlerinde iyi gelir dedimdi Zehramcanım, ama çakmaymış bu kürk.Bana mısın demedi.
O zaman maşallah bu sabah sana enn ennn ennnn kocamanından şekercanım
Sağ ol gülimim, bende pro olcam dedim aybicana anlaşıldı sen takmışsın dedi.Vakit kaybetmeden kürklendim
ben gelemediğim için istemiyorum işteeee
çok kıskanç gördüm ben kendimi
fotola fotola yolla bize
Hakkaten Lavim yaa bizde giyelim kürklerimizi
Burda başlamadı daha kuzum ama çok fena karardı hava yaa fena patlıcak :26:
Teşekkür ederim bebelakkkk
Sen de gelseneee
OPRA sen kimsin acep :26::26::26::26:
atlıyorumm süpürgemeee ve geliorummmm
4 saat 41 dakika sürüyormuş burdan orası :2: :2:
Canım ben 2014 geliniydim buraya transfer oldum artıkın.Dur tanıtayım kendimi senin vesilenle. 6 senedir nişanlımla birlikteyim 1,5 yıldırda nişanlıyız.Ani bir kararla demeyelimde uzun süre düşündükten sonra eylül 2013 te evlenmeye karar verdik Allah ın izniyle bu haftasonu yani yarın salonu tutuyoruz.Dün evimizede gittilk tadilat listesi çıkardık.Çok tuhaf bi heyecanmış meğer.Çok mutluyum burayada kaynaşmaya geldim
gunaydın kızlar
dun benımkı eve kacta geldı hıııc bı fıkrım yok
arkadası 12 bucuk gıbı hala facete foto paylasıyodu
yatarken msj yazdım ona ıyı geceler dıye anlayısın ıcın tesekkur ederım senı cok sevıyorum buyuk askım yazmıs
gelsın bı de bana sorsun halımı:) gece kabus gordum durdum
sabah erkenden kalktım uyuyamadım falan
neyse gectı gıttı.. Bosu bosuna yıprattım kendımı
bugunun en guzel yanı zehros ve gulın olcak ınsallah
gunaydın kızlar
yatarken msj yazdım ona ıyı geceler dıye anlayısın ıcın tesekkur ederım senı cok sevıyorum buyuk askım yazmıs
Memnun oldum canım şimdiden hayırlı olsun bende merak ediyodum tşk ettim
Alarmı ertele, alarmı ertele, alarmı ertele... Bende ki klasik durum bu opramGünaydın canımevet evet bencede cok tatlıyız bu sabah gec kaldım işe.Akşamları düşünmekten uyuyamazsan böyle geç kalırsın işte
Aaaaaa olmaz ki ama yaaaaben telefonu alamıyorum galiba yaaaevkurdan alıcaktım fiyatı piyasa fiyatıyla aynıyudı şuanda kredi, kartımda limit yok zaten kefil istiyorlar babam imza atmalıymışş o fiaytı görünce imza falan atmaz kiii
gunaydın kızlar
Bende cok memnun oldum tatlım.Senın dugune az kalmıs sen daha tecrube dolusun.Ayrıca diğer konu hakkında sana şunu belirtiim canım.Sen çok daha güçlü olucaksın hayatta daha mutlu olmayı biliceksin.Ve mükemmel bi anne olucaksın evladına.Zorluk tek başına çaba nedir senden daha iyi bilen anlayan olmicak.Hayatta öldürmeyen şey insanı güçlendirir boşuna demiyolar. Az kalmış zaten sen o evden gidince annen sevinmicek emin ol eksikliğini o kadar derin hissedicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?