'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Minnoş kayınkalidenle aran nasıl? Acaba aranız şöyle bal gibi olsa annen kıskanıp 'ben doğurup büyüttüm ellere evlat oldu'deyip kıskanıp kendine çeki düzen verir mi?

Kayınannişle aram iyi maşallah kuzum beni çok sever ve her şekilde sevgisini gösterir sarar öper sürekli yanında oturim ister ama annem kıskanmaz be kuzum yok nerde gidince göbek atacak kurtuldum diye

Kayınannişle aram iyi maşallah kuzum beni çok sever ve her şekilde sevgisini gösterir sarar öper sürekli yanında oturim ister ama annem kıskanmaz be kuzum yok nerde gidince göbek atacak kurtuldum diye

Boşver o zaman sen de evlenince annele samimi olmazsın olur biter.

Sıkma kendini.

Günaydın canım evet evet bencede cok tatlıyız bu sabah gec kaldım işe.Akşamları düşünmekten uyuyamazsan böyle geç kalırsın işte

ben gelemediğim için istemiyorum işteeee

çok kıskanç gördüm ben kendimi

fotola fotola yolla bize

Zaten biz çıplaklar kaç kişi kaldık ki

Hakkaten Lavim yaa bizde giyelim kürklerimizi

kuzum günaydınnnn
nasıl yağmur yağıo ölee yaa ordada yağıyor muuu :26:

Burda başlamadı daha kuzum ama çok fena karardı hava yaa fena patlıcak :26:

Teşekkür ederim bebelakkkk

ben gelemediğim için istemiyorum işteeee

çok kıskanç gördüm ben kendimi

fotola fotola yolla bize

Sen de gelseneee

Hakkaten Lavim yaa bizde giyelim kürklerimizi

Burda başlamadı daha kuzum ama çok fena karardı hava yaa fena patlıcak :26:

Teşekkür ederim bebelakkkk

Sen de gelseneee

atlıyorumm süpürgemeee ve geliorummmm

4 saat 41 dakika sürüyormuş burdan orası :2: :2:

OPRA sen kimsin acep :26::26::26::26:

Canım ben 2014 geliniydim buraya transfer oldum artıkın.Dur tanıtayım kendimi senin vesilenle. 6 senedir nişanlımla birlikteyim 1,5 yıldırda nişanlıyız.Ani bir kararla demeyelimde uzun süre düşündükten sonra eylül 2013 te evlenmeye karar verdik Allah ın izniyle bu haftasonu yani yarın salonu tutuyoruz.Dün evimizede gittilk tadilat listesi çıkardık.Çok tuhaf bi heyecanmış meğer.Çok mutluyum burayada kaynaşmaya geldim

ben telefonu alamıyorum galiba yaaa evkurdan alıcaktım fiyatı piyasa fiyatıyla aynıyudı şuanda kredi, kartımda limit yok zaten kefil istiyorlar babam imza atmalıymışş o fiaytı görünce imza falan atmaz kiii

Memnun oldum canım şimdiden hayırlı olsun bende merak ediyodum tşk ettim

gunaydın kızlar
dun benımkı eve kacta geldı hıııc bı fıkrım yok
arkadası 12 bucuk gıbı hala facete foto paylasıyodu
yatarken msj yazdım ona ıyı geceler dıye anlayısın ıcın tesekkur ederım senı cok sevıyorum buyuk askım yazmıs
gelsın bı de bana sorsun halımı:) gece kabus gordum durdum
sabah erkenden kalktım uyuyamadım falan
neyse gectı gıttı.. Bosu bosuna yıprattım kendımı
bugunun en guzel yanı zehros ve gulın olcak ınsallah

Biz senin tüm sıkıntını alırız bugün özgemmm ona söyleyemediklerini bize anlatır rahatlarsın

Kuzumyani geldi geçti boşuna üzdün kendini kızçelerle bizim yerimizede eğlenin

Memnun oldum canım şimdiden hayırlı olsun bende merak ediyodum tşk ettim

Bende cok memnun oldum tatlım.Senın dugune az kalmıs sen daha tecrube dolusun.Ayrıca diğer konu hakkında sana şunu belirtiim canım.Sen çok daha güçlü olucaksın hayatta daha mutlu olmayı biliceksin.Ve mükemmel bi anne olucaksın evladına.Zorluk tek başına çaba nedir senden daha iyi bilen anlayan olmicak.Hayatta öldürmeyen şey insanı güçlendirir boşuna demiyolar. Az kalmış zaten sen o evden gidince annen sevinmicek emin ol eksikliğini o kadar derin hissedicek.

Günaydın canım evet evet bencede cok tatlıyız bu sabah gec kaldım işe.Akşamları düşünmekten uyuyamazsan böyle geç kalırsın işte
Alarmı ertele, alarmı ertele, alarmı ertele... Bende ki klasik durum bu opram
Pazar günleri de saat 7de gözlerimi açıp, "eyvah! işe geç kaldım" diyip kendi kendimi gaza getirip sonra da "haa sahi bugun pazar yiiaa" diye gevşeyip uykuya devam ediyorum.
Bu pazar uyuyamıcam gerçi...
Aaaaaa olmaz ki ama yaaaa

Kuzum sakinliğini koru.. O seni çok seviyor unutma tamam mı
Geçti, gitti... Yüzyüzeyken konusursunuz neler yaptığını, nasıl geçtiğini falan...
Kızlarla bulusacak olman da iyi olmuş bitanem, bi güzel eniştenin dedikodusunu yapar, kaynatırsınız
Kıyamam sana benn

Zehra telefon deme çeyiz için de
Çok mu kotuyummmmm

Opra hosgeldin. Hayırlı olsun hazorliklariniz...

mavis acaba annen benim annem mi ki laflar falan hep aynı yaaa.
Rabbim inşallah kaynanan ile aranızi bozmaz da huzurlu yaşarsınız.
Bu arada aferin sana :)

Pulm gelinligin çok güzel. Göğüs kısmı daha ustten olacak demissin ya ben onu anlamadım.
Sadece bana göre dekolte derinliği fazla.
Birde koltuk altına dikkat et çok yukarıdan olunca koltuk altını tahris ediyor:l

Asmunikal bende gecelik giyemem utanirim zaten kaç dakika üstümde duracak diyordum ama arada gerekiyormuş.

Gizzzz gözün aydın , hiç ayrılmayın inşallah

Ay balık hafızam başka hatırlamıyor. Kim ne yazdiysa cevap veremediğim için kusuruna bakmasın. Öpüyorum hepinizi

Herkese günaydın

Bu arada bana maviş derler kendimi bende tanıtım evet düğüne az kaldı ama daha ortada düğün salonundan başka bişey yok benim dürtüklemelerimle sevdiceğim korktu dedim bi iğne bilem eksik olursa evlenmem dedim dün evin tadilatına başlandı
Canım yaa zannetmiyorum eksikliğimi hissedeceğini zor yaa gitmemi dört gözle bekliyor çünkü zaten ben çok zorluk yaşadım canım inşallah evlendikten sonra daha mıtlu olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…