- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
günaydın:) hoşgeldn:) naptıız öğrencilere
günaydın:) nasılsınız nil hanım:)
arkadaşlar gelincik diye diye, gelincik film müziği aklıma geldi, çok hüzünlü... dinliyorum şu anda. ben uzaklardayım sevdiğimden de sizden de... bu haftasonu gelecek ve gönderirken umarım yine ağlamam, hep ağlıyorum gönderirkenşimdi bile gözlerim doldu..
iyiyim kızlar, bu gün daha iyi olmalıyım, doğma günüm benm
aşkımn hediyesini bekliorm kargo gelicekmiş bu gün
arkadaşlar gelincik diye diye, gelincik film müziği aklıma geldi, çok hüzünlü... dinliyorum şu anda. ben uzaklardayım sevdiğimden de sizden de... bu haftasonu gelecek ve gönderirken umarım yine ağlamam, hep ağlıyorum gönderirkenşimdi bile gözlerim doldu..
krisavar canım sen evliydin sanırsam eylül gelinlerinde okumuştumda
nilll acaba hhediyte ne merak ettim tatlım
kızlar çok çooook tşk edermmm, şu an o kdr mutlandm kiii
sevildini bilmek ne güzelmiş, hepinizi zaten ayrı ayrı çok seviorm, umarm tüm yaş günlerinde böle birlkte oluruz uzak olmak hiç sorun deil
çok saolun hepinizi çok seviorm kiiii
bekledim bekledim tam 12 de attım msj çok sevindim canımcım mutlu ol ki sen öperim severim seni
trendyolda modaev markasının çok güzel pikeleri var kızlar bi bakın bence cıvıl cıvıl
kullanan kimseyi tanımıorm defne modeli hoşmuş resimdeki gibiyse, çok hoşuma gitti
trendyolda modaev markasının çok güzel pikeleri var kızlar bi bakın bence cıvıl cıvıl
kullanan kimseyi tanımıorm defne modeli hoşmuş resimdeki gibiyse, çok hoşuma gitti
çok tşkler cnm sanırm onu bu yüzden seviorm, nette tanısmıs olmamıza rağmen hiç yüzünü görmeden aşık olmustmarkadaşlar ben evli değilim :) arada evlenenlerin kısımlarına da yazıyorum, empati yapmak açısından :)
nil, geçen seneki hediye müthişmiş, çok romantik düşünceli ve ince bir sevdiğin var belli. ben de hediyeleri merak ettim. hediye sadece maddiyat değildir ve sevdiğin bunu çok iyi biliyor, duygulara hitap ediyor. tebrik ediyorum :)
wuuu kim doğmuş bugun:)
ilcik bugun dünyaya ceeee demiş:)
iyiki doğmuş.. ALLAH nasıl snalda tanıştırmaya nasip etyise ins sosyal hayatta tanışmayıda nasip eder:)
neden bilmiyorum ama seni tanıdıgıma mutluyum:)
mutlu ol kutlu kal ve gülümse:):):)
Aaaa ben kaçırdım mı yoksa?:76:
Nilim geçen sene ne hediye etti Atakan?
arkadaşlar ben evli değilim :) arada evlenenlerin kısımlarına da yazıyorum, empati yapmak açısından :)
nil, geçen seneki hediye müthişmiş, çok romantik düşünceli ve ince bir sevdiğin var belli. ben de hediyeleri merak ettim. hediye sadece maddiyat değildir ve sevdiğin bunu çok iyi biliyor, duygulara hitap ediyor. tebrik ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?