'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın:) hoşgeldn:) naptıız öğrencilere

günaydın:) nasılsınız nil hanım:)

şap kattık yemeklerine

kıyamam
sevdiğin askerde miydi? kaçırmışım da o kısmı.

iyiyim kızlar, bu gün daha iyi olmalıyım, doğma günüm benm
aşkımn hediyesini bekliorm kargo gelicekmiş bu gün

mutlu yıllar mutlu yıllaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr

iyi ki doğdun nilcik:76::76:

:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

nilcim günaydın canım tekrardan doğum günün kutlu olsun canım benim

berfincim şu anda rezenemi içiyorum gayet sakinim ama kızlar herkes kadrolu ben değilim 3 arkadaş değiliz ve aralıkta üç senem biticek düşünün artık yıldım sıkıldım bu yüzden herkes benle aynı çalıştığı halde ikramiye alıyor ona moralim bozuk takmıyorum artık

nice mutlu yıllara iiyiki dogmususn nil'cim ya geçen pelincike de sana da hediye almak isterdim yaa neyse artık görüştügümüz zamanlar telafi ederiz yaa nice mutlu yıllara hep beraber sevdiklerinle de...

Allah kavuştursun canım. O diziyi çok severdim

Owwww bende diyorum niye bu kızı seviyorum meğersem o da bir terazi minnoşuymuş.

Canım iyi ki doğdun, harika yıl ve yaşlar diliyorum sana

Hep mutlu ol Nilim

kızlar çok çooook tşk edermmm, şu an o kdr mutlandm kiii
sevildini bilmek ne güzelmiş, hepinizi zaten ayrı ayrı çok seviorm, umarm tüm yaş günlerinde böle birlkte oluruz uzak olmak hiç sorun deil
çok saolun hepinizi çok seviorm kiiii

krisavar canım sen evliydin sanırsam eylül gelinlerinde okumuştumda

nilll acaba hhediyte ne merak ettim tatlım

ben de çok mrk ediorm cnm yaa:))
aşkm böle özel günleri hiç boş gecmez, gecen yıl çok özel bi hediye almıstı kutunun yannda da kendi beresi, en sevdiği kitap, çocukluk resmi bide yazdığı mektup vardı o kdr duygulanmıstm ki bakalm bu yıl neler yapmıs

bekledim bekledim tam 12 de attım msj çok sevindim canımcım mutlu ol ki sen öperim severim seni

arkadaşlar ben evli değilim :) arada evlenenlerin kısımlarına da yazıyorum, empati yapmak açısından :)
nil, geçen seneki hediye müthişmiş, çok romantik düşünceli ve ince bir sevdiğin var belli. ben de hediyeleri merak ettim. hediye sadece maddiyat değildir ve sevdiğin bunu çok iyi biliyor, duygulara hitap ediyor. tebrik ediyorum :)

wuuu kim doğmuş bugun:)
ilcik bugun dünyaya ceeee demiş:)
iyiki doğmuş.. ALLAH nasıl snalda tanıştırmaya nasip etyise ins sosyal hayatta tanışmayıda nasip eder:)
neden bilmiyorum ama seni tanıdıgıma mutluyum:)
mutlu ol kutlu kal ve gülümse:):):)

trendyolda modaev markasının çok güzel pikeleri var kızlar bi bakın bence cıvıl cıvıl
kullanan kimseyi tanımıorm defne modeli hoşmuş resimdeki gibiyse, çok hoşuma gitti

trendyolda modaev markasının çok güzel pikeleri var kızlar bi bakın bence cıvıl cıvıl
kullanan kimseyi tanımıorm defne modeli hoşmuş resimdeki gibiyse, çok hoşuma gitti

nil baktım ben fiyatlarıda uygun hani iyimi kötümü insan bilmiyo:S

nil baktım ben fiyatlarıda uygun hani iyimi kötümü insan bilmiyo:S pike demek örtü demek dımı buarada:S

çok tşkler cnm sanırm onu bu yüzden seviorm, nette tanısmıs olmamıza rağmen hiç yüzünü görmeden aşık olmustm
gizeme de dediğim gibi bu sadece bu yönüyle bile çirkin ördek yavrusu olsaymıs yine de görmeden aşık olurmusum

çok tşk ederm berfincm bende burda tanığım herke için ayrı bi mutluluk taşıorm
arklıklarımız hiç bozulmasın inş, siz varken başka hiç kimseye ihtiyaç bile duymuorm inanınki:))
iyiki varsınız..

canım hediye süpermiş çok duygusalmış erkek arkadaşın

bende tacın kristalinden beyendiğim nevresimi gördüm markafonide kampanyada

ben evli sanmııştım seni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…